تبرییییییییییییییییییییییک میگممرسییییییییییییییییییییییییییییییییی
تبرییییییییییییییییییییییک میگم
ممنون ازاستارترگرامی
روزتولد کریمه اهل بیت حضرت معصومه سلام الله علیها برهمه ایرانیان بخصوص زنان ایران مبارک باد
روز دختر خانمهاوزنان مهربون باشگاه مبارک
میشــــه اسـم پاکتو / رو دل خـــــدا نوشت
میشه با تو پر کشید / تــــوی راه سرنوشت
میشـــه با عطـر تنت / تا خــــود خـدا رسید
میشــه چشــم نازتو / رو تن گلهــــا کـشید
روز دختر مبارک
تبریییییییییییییییییییییییییییییییییک خانومامرسی.............
یعنی اینا مثلا تعریف بوددختر:موجودی است که:وقتی تعجب میکند میگوید واااااااااا!!وقتی خوشحال است میگوید بمیری الهییییییی!!وقتی غمگین است آه میکشدوقتی میترسد جیییییییغ بنفش میکشدوقتی بدش می آید میگوید ویشششش .وقتی خوشش می آید میگوید ووییییی.همه عناصر ذکور گیتی در عشق او واله و سرگردانند .از
یسوسک اصولا نمیترسد بلکه چندشش میشود!!!
مرسی عال بوووود.امیدوارم مثل حنا با مسئولیت.........مثل کوزت صبور.........مثل ممول مهربون.........مثل جودی شاد و سر زنده.....مثل سیندرلا خوشبخت باشی......روزت مبارک
دخترانه ترین روز سال بر مهربان ترین و دوست داشتنی ترین دختر دنیا مبارک
خداوند لبخند زد.....واز لبخندش دختر افریده شد......دختر افریده شده ای لبخند زیبای خداوند....روزت مبارک
ادما ممکنه دختر باشن....ولی پسرا نمی تونن ادم باشن......بزن کف قشنگه رو به افتخار خودمون.......روزمون مبارک
دختر هویت بهار است و بهار تجلیل گاه عشق.......روزت مبارک
دختر جماعت به کل برتر از جن تا پری...از همه سر است...............................دختر خانم روزت مبارک
روز همه ی دختر با حالای باشگاه مبارک........................................ .................................................. ..........
خواهش میکنممرسی علی جان
روزمون مبارک
روز همه ی دختر با حالای باشگاه مبارک........................................ .................................................. ..........
ادما ممکنه دختر باشن....ولی پسرا نمی تونن ادم باشن......بزن کف قشنگه رو به افتخار خودمون.......روزمون مبارک
خواهش میکنم
روزت مبارک مریمی
هااااااااااااااااااااااا
من عادت دارم کادو بگیرم! کادو چی شد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تولد دختر امام رضا :) | مناسبت های ملی و مذهبی | 35 |