رتبه 1500 به بالا

maysam.moradmand

عضو جدید
من واقعا تعجب میکنم.یعنی توی این دنیا کسی رتبش بالای 1500 نشده؟!!!!! :eek:
بچه ها ! اگه خودتون یا دوستاتون پارسال با رتبه 1500 یا بیشتر انتخاب رشته کردین لطفا نتیجشو به ما هم بگین.(حتی اگه قبول نشدین! )

ئشقثشئس32ض

عضو جدید
شوخی نکن! مگه میشه ؟!! مطمئنی رتبش 1700 بود؟! :que::que::que::que::que::que::que::que:
من 1800 شدم فکنم شانسی ندارم
البته شنیدم تا 1600 شانس دارن
یکی از دوستام 2 سسال پیش با 1500 شبانه بو علی اورده بود
با 250 نفری که امسال اضافه شده منم دعا هامو میکنم شاید سیستان با دانشگاه مالک واسمون بیاد
شاید:redface:

maysam.moradmand

عضو جدید
آقا اون 1700 که میگی فکر کنم رتبه کل باشه.چون من خودم رفتم توی سایت دانشگاه کاشان , آخرین نفری که پارسال شبانه کاشان قبول شد رتبش 1170 بود.
اون جوری که من متوجه شدم گزینش بر اساس رتبه کل داوطلبها هستش.خدا بخیر کنه!!!!

mojsfr1984

عضو جدید
من 1800 شدم فکنم شانسی ندارم
البته شنیدم تا 1600 شانس دارن
یکی از دوستام 2 سسال پیش با 1500 شبانه بو علی اورده بود
با 250 نفری که امسال اضافه شده منم دعا هامو میکنم شاید سیستان با دانشگاه مالک واسمون بیاد
شاید:redface:

شما انشاء الله امسال قبولین.فک کنم تا 1650 ظرفیت امسال باشه. در ضمن همه مکانیکا که انتخاب رشته نمیکنن بعضیا مثلا به رتبه 900 رضایت نمیدن و میشینن برا سال بعد بخونن بعضیا هم توی رشته های شناور مثل مهندسی هسته ای و هوا فضا رتبه بهتر میارن و توی همون رشته انتخاب رشته میکنن. با این اوصاف احتمال قبولی شما با اینکه 100 درصد نیست ولی خیلی خیلی زیاده

zarkav

عضو جدید
سلام.

انشاالله هر چه به صلاح شما مهندسین عزیز هست پیش میاد.

مالک اشتر حدودا تا چه رتبه ای پذیرش داره؟
این که چند برابر ظرفیت میگیره و قبل از پذیرش مصاحبه برگزار میکنه به چه صورته؟

یعنی ممکنه با رتبه های بالا هم کسی قبول بشه یا اینکه نه این قضیه فرمالیته هست و عملا از بین پایین ترین رتبه ها پذیرش میکنند؟

1356216

عضو جدید
آقا اون 1700 که میگی فکر کنم رتبه کل باشه.چون من خودم رفتم توی سایت دانشگاه کاشان , آخرین نفری که پارسال شبانه کاشان قبول شد رتبش 1170 بود.
اون جوری که من متوجه شدم گزینش بر اساس رتبه کل داوطلبها هستش.خدا بخیر کنه!!!!

اقا منظورتان از رتبه كل چيه مارا هم در جريان بزاريد

zarkav

عضو جدید
اقا منظورتان از رتبه كل چيه مارا هم در جريان بزاريد

نتایج کنکور پارسال یه رتبه داشت به نام رتبه کل که امسال حذف شده. با توجه به رتبه کل که نمیدونم چه ضرایبی برای اون در نظر میگرفتن شما یا مجاز بودید یا نبودید و ربطی به گرایش نداشت.

امسال برای هرکدام از گرایشها جداگانه رتبه زده شده و شما ممکنه توی بعضی از گرایشها مجاز شوید و برخی خیر.

پس عملا امسال دیگه خبری از رتبه کل نیست و شما نمیخواد به این موضوع فکر کنید. چون قطعا انتخاب براساس رتبه شما در گرایش مورد نظرتون هست.

maysam.moradmand

عضو جدید
باور کن من خودم هم دقیقا نمیدونم قضیه چیه! چند روز پیش رفته بود پیش استادمون که خودش دکتری تبدیل انرژی از خواجه نصیر داره تا درباره نحوه گزینش سوال کنم میگفت بچه ها از روی رتبه کل گزینش میشن.میگفت توی دوره ما رتبه کل داشتیم.برای منم جای سوال داره اگه قراره بچه ها رو از روی رتبه کل گزینش کنن پس چرا توی کارنامه رتبه کل نداریم.موضوع از اینجا حادتر میشه که وقتی مثلا رتبه طراحی کاربردی یا تبدیل انرژی مون 1100 باشه رتبه کلمون معمولا 1500-1600 میشه ! واویلا!!!:warn:

masoodvahidi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واقعا تعجب میکنم.یعنی توی این دنیا کسی رتبش بالای 1500 نشده؟!!!!! :eek:
بچه ها ! اگه خودتون یا دوستاتون پارسال با رتبه 1500 یا بیشتر انتخاب رشته کردین لطفا نتیجشو به ما هم بگین.(حتی اگه قبول نشدین! )
من با رتبه 1 هیچ جا قبول نشد:crying2:
آخه چرا؟:wallbash:

maysam.moradmand

عضو جدید
نتایج کنکور پارسال یه رتبه داشت به نام رتبه کل که امسال حذف شده. با توجه به رتبه کل که نمیدونم چه ضرایبی برای اون در نظر میگرفتن شما یا مجاز بودید یا نبودید و ربطی به گرایش نداشت.

امسال برای هرکدام از گرایشها جداگانه رتبه زده شده و شما ممکنه توی بعضی از گرایشها مجاز شوید و برخی خیر.

پس عملا امسال دیگه خبری از رتبه کل نیست و شما نمیخواد به این موضوع فکر کنید. چون قطعا انتخاب براساس رتبه شما در گرایش مورد نظرتون هست.

نه آقا ! من کارنامه پارسال دستمه. خبری از رتبه کل نیست! :smile:

ئشقثشئس32ض

عضو جدید
شما انشاء الله امسال قبولین.فک کنم تا 1650 ظرفیت امسال باشه. در ضمن همه مکانیکا که انتخاب رشته نمیکنن بعضیا مثلا به رتبه 900 رضایت نمیدن و میشینن برا سال بعد بخونن بعضیا هم توی رشته های شناور مثل مهندسی هسته ای و هوا فضا رتبه بهتر میارن و توی همون رشته انتخاب رشته میکنن. با این اوصاف احتمال قبولی شما با اینکه 100 درصد نیست ولی خیلی خیلی زیاده

دستت درد نکنه امید دادی
ولی خودم بیشتر منتظر جواب آزادم

maysam.moradmand

عضو جدید
البته رتبه آخرین نفر قبول شده توی تبدیل انرژی کاشان 1170 بود, توی طراحی کاربردی رتبه آخرین نفر 1302 بود. :D

javad84

عضو جدید
بچه ها بیخودی شلوغش نکنید دوستمون به جای نمره کل تو کارنامه ی پارسال رتبه کل دیده من خودم هردو کارنامه رو دیدم هیچ خبری از رتبه کل نیست شایدم دوستمون راجع به کنکور لیسانس داره صحبت میکنه نه فوق لیسانس;)

بالا