باید به همه رفیقات شام بدی و با آسودگی خاطر به زندگی شیرینت برسی!!
شام چی بدم ؟؟؟؟؟؟یکی کمکم کنه؟؟؟
میر اینجا چرا اینقد داغون شده هیشکی نی؟؟؟مشکلی نیست فشارت افتاده فقط؛ قنداب بخوری درست میشه
باید به همه رفیقات شام بدی و با آسودگی خاطر به زندگی شیرینت برسی!!
میر اینجا چرا اینقد داغون شده هیشکی نی؟؟؟مشکلی نیست فشارت افتاده فقط؛ قنداب بخوری درست میشه
منم میخوام برم!
LOL!
اوکی پس باید پی همون عباسپور و رجایی و شهرستان و ...
باشم!!!
فردا دانشگاه علم و صنعت ورود آزاده بریم دانشکده هاشو ببنیم باید جالب باشه!
ok پس باید تو این 4 سال رو ادب هم کار کنم!منم میخوام برم!
راستی پیگیر شهید عباس پور باش،چون تحت نظر وزارت نیروئه،بچه مودبی باشی استخدامت میکنن!!!
ولی من بارمو بستم!!ok پس باید تو این 4 سال رو ادب هم کار کنم!
راستی من رفتم علم و صنعت چیزی گیرم نیومد
چه خبر بود؟؟؟
رتبه 3200 منطقه 1!
شهر هم ک تهران.
مهندسی شیمی صنایع کامپیوتر میشه؟
مهندسی شیمی چطووره؟
سلام.
لطفا کمک.
بدجور درگیرم.
به نظر شما عمران خوب و مناسب برا یه دختر ک اصلا هنرمند و خلاق نیست و کاملا بی حوصله ست یا معماری؟
به هر دو رشته تو محقق اردبیلی رتبه میرسونم.اما واقعا گیجم.
نمیدونم کدوم برم.
خوشششششششششششششششششششش به حالت!ولی من بارمو بستم!!
ب احتمال زیاد می رم همونجا+همون رشته ای ک می خوام،وقتی با استادش صحبت کردم،گفت میتونی!!
اره حرفیدم،میخوام برم مهندسی سازه ریلی،بعد تغییر رشته بدمخوشششششششششششششششششششش به حالت!
پس با استاداش هم حرف زدی؟
منم اینجور که بوش میاد همون عباسپور رو بغل میکنم آخه گزینه 2 رو زدم اونم همین رو گفت.
البته هنو نه با مشاوری صحبت کردم نه هیچی حالا فردا.
راستی به چه رشته ای علاقه داشتی؟
ایول اگه بتونی خیلی خوبه که میگی میتونی.اره حرفیدم،میخوام برم مهندسی سازه ریلی،بعد تغییر رشته بدم
عمران و معماری
ببین رو تربیت معلمم فکر کن،برعکس اسمش معلم تربیت نمی کنه،بهتر از رجایی و عباس پور هم هست
سلام، اولویتش با خودت ولی رشته های زیر قبول میشی:سلام
با رتبه 6823 منطقه یک ، رشته ریاضی چه رشته هایی با اولویت تهران میشه قبول شد؟ (برای آقایون )
سلام من یه سوال داشتم می خواستم بدونم از این دانشگاهها کدام بهترن؟
تورو خدا هرکی اطلاع جامعی داری بگه
کاشان .صنعتی قم،سمنان
سلامممکنه یه راهنمایم بکنیدمن امسال وقت نداشتم برای کنکور بخونم و رتبم 70000 شد (ریاضی) به نظرتون میتونم پیام نور یا غیر انتفاعی تو استان خودم بیارم (اصفهان) حتی کاردانی
شبانه دولتی که میاری اما روزانه در جریان نیستمبا 5000 منطقه 1 تجربی چی میشه قبول شد؟
البته منطقه چد هستی؟سلامممکنه یه راهنمایم بکنیدمن امسال وقت نداشتم برای کنکور بخونم و رتبم 70000 شد (ریاضی) به نظرتون میتونم پیام نور یا غیر انتفاعی تو استان خودم بیارم (اصفهان) حتی کاردانی
کاشانم دانشگاه خوبیه خوابگاه و محیط سالمی داره از نظر ریاضی فیزیک مکانیک قویه اخه چه رشته ایی هستید دخترید پسرید؟اما قم کلا نری بهترهسلام من یه سوال داشتم می خواستم بدونم از این دانشگاهها کدام بهترن؟
تورو خدا هرکی اطلاع جامعی داری بگه
کاشان .صنعتی قم،سمنان
سلام من یکی از دوستام رتبش تو سهمیه 6500شده
مشهد(منطقه 1)گروه ریاضی
با این رتبه سراسری چی قبوله همون دورو برا
به شیمی و این جور چیزا علاقه داره
مهندسی شیمی و مواد احتمال قبولی داره؟
تو دانشگاه فردوسی چه رشته هایی تو این زمینه ممکنه قبول شه؟
مهندسی شیمی-پلیمر-سخت افزار- معدن -نساجی-علوم پایه ها-مواد-سلام من رتبه 1298 منطقه دو اووردم
ميخوام برم اميركبير.جه رشته هايي رو ميتونم؟
کاشانم دانشگاه خوبیه خوابگاه و محیط سالمی داره از نظر ریاضی فیزیک مکانیک قویه اخه چه رشته ایی هستید دخترید پسرید؟اما قم کلا نری بهتره
چون از نظر شهر اگز دور از خونه باشه یکم سخته زندگی کردن به مدت 4سالمی خواستم بدونم چرا گفتید که قم نرم
میخوام مهندسی کام÷یوترشو بزنم