kakooey_m
عضو جدید
مثل IT نمیگم حتما قبول میشی...فکر می کنی با این وضعیت ظرفیت ها که دانشگاه شیراز قرار داده
بازم با رتبه من میشه معماری قبول شد؟
به هر حال هنوزم در معماری شانس داری
مثل IT نمیگم حتما قبول میشی...فکر می کنی با این وضعیت ظرفیت ها که دانشگاه شیراز قرار داده
بازم با رتبه من میشه معماری قبول شد؟
سلام!
رتبه 3500منطقه 2 کجاها میتونه قبول شه؟
سلام...
رتبه هزار و سیصد و یه کوچولو...
منطقه 1
من میتونم تهران بزنم ؟
داروسازی که میگن نمیشه! فیزیوتراپی یا بینایی سنجی؟
بله.... اونم کلیسلام...
منطقه 1
من میتونم تهران بزنم ؟
دوستان گروه امتحانی تون را هم بگین لطفا!
3500 داروسازی به سختی شانس قبولی داره! اما بستگی به رتبه در زیر گروه 2 داره.... فیزیوتراپی و بینایی سنجی قبول میشیه! نمره واسه دانشگاه تهران هم میاره...
بله.... اونم کلی
برق: شهید بهشتی، (شاید به احتمال کم)خواجه نصیر
مکانیک: ........
کامپیوتر (نرم افزار): خواجه نصیر و شهید بهشتی
کامپیوتر(سخت افزار): علم وصتعت، شهید بهشتی و خواجه نصیر
و رشته های دیگر.....
چه رشته ای؟ چه دانشگاهی؟
نه..ریاضی دیگه....
من مکانیک میخوام...
واسه امیر کبیر چی میتونم بزنم؟
اصلا میشه ؟
نه نمیشه بلند پروازی کردم![]()
مکانیک نه..ریاضی دیگه....
من مکانیک میخوام...
واسه امیر کبیر چی میتونم بزنم؟
اصلا میشه ؟
نه نمیشه بلند پروازی کردم![]()
مکانیک نه..
برای امیرکبیر بهتر از IT و مهندسی پزشکی تقریبا شانسی نداری
20 هزار
اراك
منطقه 3
تجربي
چه رشته اي ميشه قبول شد ( شبانه )
پرستاري يا علوم آزمايشگاه ميشه ؟؟
رتبه زیر گرو 1 3400 و رتبه زیر گروه 2 3600 !فزیوتراپی تهران قبول میشم ؟دوستان گروه امتحانی تون را هم بگین لطفا!
3500 داروسازی به سختی شانس قبولی داره! اما بستگی به رتبه در زیر گروه 2 داره.... فیزیوتراپی و بینایی سنجی قبول میشیه! نمره واسه دانشگاه تهران هم میاره...
رتبه زیر گرو 1 3400 و رتبه زیر گروه 2 3600 !فزیوتراپی تهران قبول میشم ؟
رتبه زیر گرو 1 3400 و رتبه زیر گروه 2 3600 !فزیوتراپی تهران قبول میشم ؟
سلام...
منطقه 1
من میتونم تهران بزنم ؟
سلام من یکی از دوستام رتبش تو سهمیه 6500شده
مشهد(منطقه 1)گروه ریاضی
با این رتبه سراسری چی قبوله همون دورو برا
به شیمی و این جور چیزا علاقه داره
مهندسی شیمی و مواد احتمال قبولی داره؟
تو دانشگاه فردوسی چه رشته هایی تو این زمینه ممکنه قبول شه؟
سلام
1/ با رتبه 2700 منطقه یک رشته ریاضی با چ احتمالی مهندسی های تاپ(کامپیوتر/عمران/پزشکی) دانشگاه هایی مثه خواجه نصیر و علم و صنعت قبول می شم؟؟؟
2/ این ک میگن فلان مشاور رتبه 7000 رو کنار رتبه 3500 تو یه دانشگاه و یه رشته نشوند، درسته؟؟؟اصلا همچین چیزی ممکنه؟؟؟
2/ این ک میگن فلان مشاور رتبه 7000 رو کنار رتبه 3500 تو یه دانشگاه و یه رشته نشوند، درسته؟؟؟اصلا همچین چیزی ممکنه؟؟؟
اون مهندسی هایی که گفتی رو با این رتبه تو اون دانشگاهها رو بعیده قبول شی....ولی راه آهن علم و صنعت و یکی از گرایش های مواد علم و صنعت و مواد خواجه نصیر احتمالا میاری....ولی شما اگه میخوای شهر تهران قبول شی برای دانشگاه عباسپور و رجایی شانس خوبی داریسلام
1/ با رتبه 2700 منطقه یک رشته ریاضی با چ احتمالی مهندسی های تاپ(کامپیوتر/عمران/پزشکی) دانشگاه هایی مثه خواجه نصیر و علم و صنعت قبول می شم؟؟؟
دانشگاه شهید عباس پور و شهید رجایی دانشگاه های خوبین؟؟؟از نظر علمی میگم؟اون مهندسی هایی که گفتی رو با این رتبه تو اون دانشگاهها رو بعیده قبول شی....ولی راه آهن علم و صنعت و یکی از گرایش های مواد علم و صنعت و مواد خواجه نصیر احتمالا میاری....ولی شما اگه میخوای شهر تهران قبول شی برای دانشگاه عباسپور و رجایی شانس خوبی داری
ممنون !!!!!تشکر!!!!!با این حال قبل فیزیوتراپی وبینایی سنجی داروسازی شهر خودت و شهرستان های کوچیک رو برن( مخصوصا اونایی که تو ناحیه خودتونه)
ببین من نمی دونم شما کدوم شهر هستی....ولی خب شما با این رتبه می تونی مثلا دانشگاه صنعتی اصفهان یا شیراز یا تبریز یا فردوسی مشهد قبول شی که خب مسلما سطح علمی اونا با 6 تا دانشگاه تاپ شهر تهران(شریف و تهران و علم و صنعت و پلی تکنیک و خواجه نصیر و بهشتی) خیلی تفاوت نداره...ولی عباسپور سطح خوبی داره مخصوصا تو عمران اما به دانشگاه هایی که اسمشون رو بردم خب نمی رسه....دانشگاه شهید عباس پور و شهید رجایی دانشگاه های خوبین؟؟؟از نظر علمی میگم؟