راههای جلوگیری از عاشقی در 10 مرحله

spow

اخراجی موقت
سلام دوستان عزیز :gol:
راههای جلوگیری از عاشقی در ده مرحله :surprised::eek::confused::surprised::biggrin:
نظر شما چیه؟؟؟
;):D:biggrin:

موفق باشید ;)

simafrj

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی جالب بود فکر کنم تا حدودی کارساز باشن:biggrin:

• Like
واکنش ها: spow

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به دلايل امنيتي جانم!:thumbsup2:
آهان همون قضيه جنس قوي و جنس ضعيفه ديگه نه؟
ولي خوب سر كارمون گذاشتند با اين شعار
کی گفت فقط رو مردا امتحان شده اینا ماستمالی قضیس ;)

اسپاو جون بيا باور كنيم كه كلاه سرمون رفته والا همينه كه هست.. كاريش نميشه كرد

• Like
واکنش ها: pme

spow

اخراجی موقت
آهان همون قضيه جنس قوي و جنس ضعيفه ديگه نه؟
ولي خوب سر كارمون گذاشتند با اين شعار

سر کار عمو :biggrin::biggrin::biggrin::eek::surprised:
اسپاو جون بيا باور كنيم كه كلاه سرمون رفته والا همينه كه هست.. كاريش نميشه كرد

کلاه رو برام تعریف میکنی
اصلا من یکی کله ندارم :biggrin:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلاه رو برام تعریف میکنی
اصلا من یکی کله ندارم :biggrin:

مگه نه اينكه هر كار سختي هست ما مردا بايد انجام بديم؟ سربازي- بردن آشغال دم در -حمل بچه- خريد نون- خواستگاري - قصابي بقالي و و و ... اونم به خاطر چي؟ به خاطر اينكه يكي در روز ازل به ما مارك جنس قوي بودن زده ... ولي وقت بحث حقوق پيش مياد بايد مساوي باشيم!:smoke:

• Like
واکنش ها: spow

spow

اخراجی موقت
مگه نه اينكه هر كار سختي هست ما مردا بايد انجام بديم؟ سربازي- بردن آشغال دم در -حمل بچه- خريد نون- خواستگاري - قصابي بقالي و و و ... اونم به خاطر چي؟ به خاطر اينكه يكي در روز ازل به ما مارك جنس قوي بودن زده ... ولي وقت بحث حقوق پيش مياد بايد مساوي باشيم!:smoke:

من اصلا با مساواتش -اگه عادلانه باشه- مشکلی ندارم ولی متاسفانه خانوما با موج زاییدن بچه انتظار سروری در هر زمینه ای رو دارند وگرنه این کارایی که گفتی کار سختی برا من یکی نیستن ولی عادلانه نیستن

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اصلا با مساواتش -اگه عادلانه باشه- مشکلی ندارم ولی متاسفانه خانوما با موج زاییدن بچه انتظار سروری در هر زمینه ای رو دارند وگرنه این کارایی که گفتی کار سختی برا من یکی نیستن ولی عادلانه نیستن

فكر نكنم علت اون موج باشه ها! موج؟ عجب حرفيه :d اين انتظار ها در قبل از ازدواج هم وجود داره.. كاش الان يكيشون اينجا ميبود و علت بيش خواهي رو قشنگ بيان ميكرد
موج..!:eek: موج؟:biggrin: چه موجي!:w15:.....:confused:

spow

اخراجی موقت
فكر نكنم علت اون موج باشه ها! موج؟ عجب حرفيه :d اين انتظار ها در قبل از ازدواج هم وجود داره.. كاش الان يكيشون اينجا ميبود و علت بيش خواهي رو قشنگ بيان ميكرد
موج..!:eek: موج؟:biggrin: چه موجي!:w15:.....:confused:

تو میخوای باز منو تو اون تله قدیمی بندازی
ولی من ازریسمون هم فراریم :D:biggrin::biggrin:

• Like
واکنش ها: bmd

مهرا

عضو جدید
فقط زاییدن نیست که کلی کار دیگه هم هست که پدر مارو در میاره:cry::cry::crying::crying::crying:

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
اسپو جان ممنون مرسي .ان شاالله كارساز بشه با اين وضع ركود ازدواج

**mobarak**

عضو جدید
سلام
روش هفتمي خيلي قشنگ بود موافقم با اين يكيش
اما كي اين كارو انجام بده؟؟؟؟

mohammad m

عضو جدید
خيلي خوب اينا راه هاي پيشگيري كاش راه هاي درمانش هم ميذاشتين براي ماها كه عاشق شديم و كار از كار گذشته :gol: