The_Last_Samurai
عضو جدید
امین جان بزار نتایج رو بزنن...الان که حال نمیده!

قابل توجه معماران عزیز اینم مدرک جرم
این که نشد اقا سعید...پارسال پارساله..امسالم امساله..قابل توجه معماران عزیز اینم مدرک جرم
من که تمام ترما معدلم الف بود چه گلی به سرم زدم تا بقیه چی بزننممنون از این همه توجه تون به این پیغام. واقعا شرمنده م کردین![]()
اتفاقا الان حال میده. می خوام تا قبل از اومدن نتایج یه آمار بگیرم.امین جان بزار نتایج رو بزنن...الان که حال نمیده!![]()
اینا همون هفته ی اول نتایج و دراوردن..از لج ما نمی زننپارسال کنکور اوله مرداد بود اوله شهریورم جوابش اومد
امسال 7 مرداد کنکور بودااااااا
سعید جان شما کارشناسی می خونی دیگه نه؟؟میشه بگی کجا؟؟رتبه ی پارسالت چند بود؟؟/من که تمام ترما معدلم الف بود چه گلی به سرم زدم تا بقیه چی بزنن
مسابقات کشوریم رفتیم گلبارون کردیم..........
اینا همون هفته ی اول نتایج و دراوردن..از لج ما نمی زنن![]()
شروع کنید دیگه. الان توو چه مرحله ای از تحصیل هستین؟
آزاد یا سراسری؟ کدوم دانشگاه؟ ترم چندین؟ معدل؟ و ...؟
من سال قبل کنکور کاردانی به کارشناسی سراسری دادم.شبانه بجنورد نیمسال دوم رو قبول شدم.مهر که بیاد میرم ترم 2..دو روز پیش هم پروژه طرح 2 رو تحویل دادیم.معدلم رو این ترم خراب کردم 13.5شروع کنید دیگه. الان توو چه مرحله ای از تحصیل هستین؟
چه سالی تموم کردین؟ آزاد یا سراسری؟ کدوم دانشگاه؟سلام
کاردانیمو تموم کردم؛
معدل کاردانی 18،
رتبه کنکور 88 ، 7000(هیجی نخونده بودم)و جایی قبول نشدم
شروع کنید دیگه. الان توو چه مرحله ای از تحصیل هستین؟
چه سالی تموم کردین؟ آزاد یا سراسری؟ کدوم دانشگاه؟![]()
هرکس دوست داره می تونه نگه اما اگه بگین ممنون می شم. می خوام برای خودم یه نتیجه گیری کنم.امار معدلو می خوای چی کار؟!
به نظر من که معدل بالا تو دانشگاه ملاک خوبی واسه تشخیص قبولی یا رتبه ی خوب نیس!
خواهر من 7 ترم معدل بالای 19 - رتبه ی کاردانی به کارشناسیش بالای 1500!!
من دروس تخصصی زیر 18 نداشتم, اما عمومیا تا دلت بخواد افتادم!
یکی بگه من چیکار کنم این اموشنام رفته![]()
هرکس دوست داره می تونه نگه اما اگه بگین ممنون می شم. می خوام برای خودم یه نتیجه گیری کنم.
بابا آرش جون جوسازی نکن. من پارسال با 7279 قبول نشدم. همه جا رو هم زده بودم بجز زاهدان و لامرد. گرگان رو هم زده بودم.پارسال 10000لامعی گرگان قبول شد البته الان راضی نیست از دانشگاهش
خوش بینانه فکر کنیم چهارشنبه نتایج میاد. اگه عادی فکر کنیم پنج شنبه نتایج میاد. بدبینانه هم فکر کنیم جمعه میاد.
اگه سنجش شنبه نتایج رو بده روی همه رو سفید کرده.
نه اینطور نیست من دوست دارم 1شنبه یا 2تا شنبه یا سه تا شنبه ی دیگه بیاد.نظرت چیه"![]()
علی جون من چی بگم حتی یه ترم هم اونجا بود امسالم آزمون داده
شایدم رتبه ش کمتر بوده ولی کسی رتبه شو بالا نمیگه
بیخیال امیدوارم هممون قبول شیم