راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

The_Last_Samurai

عضو جدید
صفحه ی اول سنجش زده.....کسب رتبه ی سوم روابط عمومی!
زرشک
البته تو ایران با وجود فقر در همچین مسائلی بایدم یه سازمانی مثل سنجش رتبه ی سوم رو بیاره..

amiiinem

عضو جدید
صفحه ی اول سنجش زده.....کسب رتبه ی سوم روابط عمومی!
زرشک
البته تو ایران با وجود فقر در همچین مسائلی بایدم یه سازمانی مثل سنجش رتبه ی سوم رو بیاره..

حتما یه اشتباهی شده!
کــــــــــــــــــــــــــــی حق سنجشو خورده؟! (اموشن نانچیکو!)

Sepideh.mt

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااام به همه منتظرین،خوبین؟

دیدی آقا سعید،گفتم قول نده بد قول میشی :w05:

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااام به همه منتظرین،خوبین؟

دیدی آقا سعید،گفتم قول نده بد قول میشی :w05:
سلام..خوبی تا شب میاد..............مگه سال قبل 5 نیومد...........
1....گفته بودن هفته اول شهریور که الانه......
2..گفته بودن اواخر مرداد که امروز روز اول شهریوره یعنی یک روز بعده مرداد
3.گفته بودن تا اواخر هفته که از آنجایی که باید یه 3 .4......روز برای انتخاب شهر وقت بدن..نتیجه میگیریم که دوشنبه ..........سه شنبه...........چهارشنبه...........پنجشنبه...........جمعه آخرین مهلت انتخاب شهر..............شنبه هم چی؟

Sepideh.mt

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام..خوبی تا شب میاد..............مگه سال قبل 5 نیومد...........
1....گفته بودن هفته اول شهریور که الانه......
2..گفته بودن اواخر مرداد که امروز روز اول شهریوره یعنی یک روز بعده مرداد
3.گفته بودن تا اواخر هفته که از آنجایی که باید یه 3 .4......روز برای انتخاب شهر وقت بدن..نتیجه میگیریم که دوشنبه ..........سه شنبه...........چهارشنبه...........پنجشنبه...........جمعه آخرین مهلت انتخاب شهر..............شنبه هم چی؟

با اینکه میدونم خبرای مامانه من موثق نیست :w15: اما گفت تو اخبار گفتن آخر هفته میاد

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پارسال 10000لامعی گرگان قبول شد البته الان راضی نیست از دانشگاهش
دوست خوبم فکر کنم اشتباه میکنی..دوستم سال قبل با 6200 لامعی گرگان قبول نشد ولی میرداماد گرگان قبول شد.
در مورد غیرانتفاعی های مازندرلن نهایتا تا 5000 میتونی قبول بشین..ولی دانشگاه شمال امل حداکثر زیر 1500

The_Last_Samurai

عضو جدید
دوست خوبم فکر کنم اشتباه میکنی..دوستم سال قبل با 6200 لامعی گرگان قبول نشد ولی میرداماد گرگان قبول شد.
در مورد غیرانتفاعی های مازندرلن نهایتا تا 5000 میتونی قبول بشین..ولی دانشگاه شمال امل حداکثر زیر 1500
می گم چقد از این دانشگاه امل تعریف می کنیدددددد...:razz:اینقد خوبههههه؟؟

• Like
واکنش ها: MEG

Sepideh.mt

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جوری با 10000 قبول شد؟

من با 7000 هیچ جا قبول نشدم همه جا رو هم زده بودم چون نمیخواستم برم فقط میخواستم ببینم این رتبه چه نتیجه ای میده

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می گم چقد از این دانشگاه امل تعریف می کنیدددددد...:razz:اینقد خوبههههه؟؟
توی غیرانتفاییا کلا چند تا دانشگاه تو کشور داریم که سطح بالا هستن مثل شمال امل-خیام و سجاد مشهد-سوره تهران
که خیام مشهد و دانشگاه امل برای کاردانی به کارشناسی معماری دانشجو میگیرن و همینطور سوره که کیفیت دانشگاهشون نسبت به بقیه دانشگاهها بهترن

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یادش بخیر سال قبل اول شهریور نتایج اومد چقد شلوغ بود اونموقع...ولی روز خیلی تلخی برام بود اونروز:cry:

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادش بخیر سال قبل اول شهریور نتایج اومد چقد شلوغ بود اونموقع...ولی روز خیلی تلخی برام بود اونروز:cry:
قابل توجه معماران عزیز
اطلاعیه جدید سازمان سنجش:
بنا به درخواست های مکرر عده ی کثیری از فرهیختگان عرصه معماری رد زمان بر فضا.........در باشگاه مهندسان ایران
اول میخواستیم اذیت کنیم....................حالشونا بگیریم............بعد
دلمون به حالشون سوخت
بنابراین در یک اقدام غیر منتظره بصورت ناگهانی از همه دعوت می شود تا شب صبر کنید بلکه گره کار شما باز شد..............

amin105

عضو جدید
بچه ها اگه حوصله داشتین اسم دانشگاهی که توش تحصیل کردین یا می کنین (حتی آزاد یا سراسری بونشم بنویسین) رو بگین؟ و الان توو چه مرحله ای از تحصیل تون هستین؟ هر کس معدلش چنده؟ ترم چنده؟ و ...
ممنون می شم از همه تون اگه این کارو بکنین:gol:
می خوام یه آمار بگیرم که هر کسی با شرایطی که داشت وقت زدن نتایج چه گلی:gol: به سر خودش زده.
خواهش می کنم همکاری کنین.
ممنون از همه تون:gol::gol::gol:
ممنون از این همه توجه تون به این پیغام. واقعا شرمنده م کردین:w42:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا