چرا اینجوری می کنی مهندس
باشه دیگه تمومآقا امین لطفا تمومش کنید..
یه بحثی بود که تموم شد لطفا دوباره شروع نکنید اجازه بدید تاپیک روند عادیش و طی کنه.
شما باید پستهات به 30 تا برسه تا عضو شی..فکر نمی کن ربطی به امتیاز داشته باشه.بچه ها خوهشا کیسه تونو شل کنین به منم تانکس بدین زود عضو شم
اره..ولی خوب بستگی داره کجاها رو انتخاب کنی.
یعنی مازندران سطح علمیه خوبی نداره؟؟من فکر می کردم ترازشون بالا باشه..مثلا غیر انتفاعیای مازندران..
صفحه ی اول سنجش زده.....کسب رتبه ی سوم روابط عمومی!
زرشک
البته تو ایران با وجود فقر در همچین مسائلی بایدم یه سازمانی مثل سنجش رتبه ی سوم رو بیاره..
یعنی مازندران سطح علمیه خوبی نداره؟؟من فکر می کردم ترازشون بالا باشه..
مثلا گلوگاه..............نگرفتی!
مثلا با 5000 کجای مازندران میشه در اومد؟!
مثلا گلوگاه..............
خواستم تستت کنمنگرفتی!
مثلا با 5000 کجای مازندران میشه در اومد؟!
سلام..خوبی تا شب میاد..............مگه سال قبل 5 نیومد...........سلااااااااااااااااااام به همه منتظرین،خوبین؟
دیدی آقا سعید،گفتم قول نده بد قول میشی![]()
سلام..خوبی تا شب میاد..............مگه سال قبل 5 نیومد...........
1....گفته بودن هفته اول شهریور که الانه......
2..گفته بودن اواخر مرداد که امروز روز اول شهریوره یعنی یک روز بعده مرداد
3.گفته بودن تا اواخر هفته که از آنجایی که باید یه 3 .4......روز برای انتخاب شهر وقت بدن..نتیجه میگیریم که دوشنبه ..........سه شنبه...........چهارشنبه...........پنجشنبه...........جمعه آخرین مهلت انتخاب شهر..............شنبه هم چی؟
تا 12 شب وقت داره..سلااااااااااااااااااام به همه منتظرین،خوبین؟
دیدی آقا سعید،گفتم قول نده بد قول میشی![]()
دوست خوبم فکر کنم اشتباه میکنی..دوستم سال قبل با 6200 لامعی گرگان قبول نشد ولی میرداماد گرگان قبول شد.پارسال 10000لامعی گرگان قبول شد البته الان راضی نیست از دانشگاهش
اینشالا اینم موثق نباشه که زودتر بیادبا اینکه میدونم خبرای مامانه من موثق نیستاما گفت تو اخبار گفتن آخر هفته میاد
می گم چقد از این دانشگاه امل تعریف می کنیدددددد...دوست خوبم فکر کنم اشتباه میکنی..دوستم سال قبل با 6200 لامعی گرگان قبول نشد ولی میرداماد گرگان قبول شد.
در مورد غیرانتفاعی های مازندرلن نهایتا تا 5000 میتونی قبول بشین..ولی دانشگاه شمال امل حداکثر زیر 1500
توی غیرانتفاییا کلا چند تا دانشگاه تو کشور داریم که سطح بالا هستن مثل شمال امل-خیام و سجاد مشهد-سوره تهرانمی گم چقد از این دانشگاه امل تعریف می کنیدددددد...اینقد خوبههههه؟؟
میزنن..................................تا 12 شب وقت داره..
اگه نزدن خیلی بدی سعید![]()
سلام. از دوستان كسي هست كه پيك سنجش امروز و خونده باشه؟
قابل توجه معماران عزیزیادش بخیر سال قبل اول شهریور نتایج اومد چقد شلوغ بود اونموقع...ولی روز خیلی تلخی برام بود اونروز![]()
ممنون از این همه توجه تون به این پیغام. واقعا شرمنده م کردینبچه ها اگه حوصله داشتین اسم دانشگاهی که توش تحصیل کردین یا می کنین (حتی آزاد یا سراسری بونشم بنویسین) رو بگین؟ و الان توو چه مرحله ای از تحصیل تون هستین؟ هر کس معدلش چنده؟ ترم چنده؟ و ...
ممنون می شم از همه تون اگه این کارو بکنین
می خوام یه آمار بگیرم که هر کسی با شرایطی که داشت وقت زدن نتایج چه گلیبه سر خودش زده.
خواهش می کنم همکاری کنین.
ممنون از همه تون