نتایج کی میاددددددددد ... ای خدای گنده کجایی که ما اینهمه عذاب میکشیم..
من تا حالا فکر میکردم شما پسری !!!
خدایا اسم این دختر رو هم بذار جزء قبولیه بچه های شریعتی و اونجا قبولش کن....آمین
خوب بید ؟
بچه ها من همه روزه هام رو گرفتم تا الان فکر کنم امروز 24 اُمیشه
اگه دعایی یا چیزی دارین بگید ها....اسمتون و حاجت تون رو بگبد یه وقت قاطی پاتی نشه یکی با رتبه یه رقمی زاهدان قبول شه یکی با 10 هزار تهران....![]()
سلام هر خبری رو که تو سایت سنجش نمیزنن. بعضی موقعها با ریاست یا معاون سنجش مصاحبه میکنن.موفق باشید.http://www.daneshnews.comاین خبر که هفته دیگه نتایج میاد کجا بود؟؟چرا توو سایت سنجش نیست![]()
مرسی عزیز جان...نمیدونستم..هرچی تو سنجش گشتم نبودسلام هر خبری رو که تو سایت سنجش نمیزنن. بعضی موقعها با ریاست یا معاون سنجش مصاحبه میکنن.موفق باشید.http://www.daneshnews.com
بچه ها منم سه شنبه مصاحبه دارم هر كي زودتر رفت يه خبري بزاره ببينيم چيكار كرده ...........
اميدوارم هممون نتايج خوبي بگيريم.
http://www.soore.ac.ir/unp2.htm
تو لینک بالا اسامی چند برابر سوره تو رشته معماری و مديريت امورفرهنگي را زده
خیل زیادن
مجموعا 818 نفر
ایناهم خوب ملت سر کار میزارند
بچه ها به نظر شما من با رتبه 809 سوره میارم یا انتخاب بعدی که رشت باشه؟
اخه یکی دیدم رتبش شد 400 و من 800 اون راحت تر میوتونه سوره(تو مصاحبه) قبول شه یا من ؟؟
بین این دوتا خیلی گیج شدم هر کدوم مزایای خاص خودش برای من داره
سلام دوستم
یکی از دوستای من می گفت : آشناشون پارسال با رتبه 4000 سوره قبول شده !!!
من که هنوز حرفش رو باور نکردم . اما قسم میخورد که راست میگه .
گفتم شاید رتبه اش 400 بوده . گفت نه 4000 آورده و تو مصاحبه هم قبول شده !!!
آخه مگه همچین چیزی ممکنه ؟!!!!![]()
( دوستم هم از اونا نیست که خالی ببنده !!! یعنی اصلا دلیلی نداره که این کارو کنه و مطمئن بود که همین طوریه که میگه !!!)
در مورد مسئله ایی که گفتین . بعید میدونم که رتبه تو قبولی مصاحبه تاثیر بذاره .
توی همین تاپیک خیلی ها اومدن گفتن که دوستشون با رتبه حدود 800 پارسال سوره قبول شده . اما دوست من که پارسال رتبه اش 380 شده بود ؛ تو مصاحبه سوره قبول نشد !!
پس اگه مصاحبه رو قبول شین ؛ قبولید .
مگه اینکه خیلی ها تو مصاحبه سوره قبول شن و دانشگاه جا نداشته باشه که همه اونها رو پذیرش کنه . اینطوری مسلما رتبه های بالایی که تو مصاحبه قبول شدن رو بر میدارن .
حدسم اینه که سوره قبول شین !اما ایِِِــــــــــــــــــشالله که جایی که دوست دارین و مزایاش براتون بیشتره قبول شین .
![]()
بچه ها من برگشتم، راستش منم شنبه رفتم اما برا 3شنبه ساعت 6 وقت مصاحبه داد که گفتم شهرستانی ام باید برگردم برا یکشنبه وقت تعیین کرد.
یه چیزی بگم سعی نکنید خیلی تظاهر کنید چون واقعا تابلو بود که بچه ها همه تیپ خودشونو واسه مصاحبه تنظیم کردن......
اینقدرام بد نبود از من که خیلی سوال پرسید، تقریبا 14، 15 تایی سوال کرد 4،5 تاش هم جواب ندادم، یه سوالشم این بود که نظرتون در مورد وقایع اخیر چییه؟ منم خندیدم گفتم: چی بگم، بعد هم یه جمله بچه گانه سر هم کردم، اون لحظه ندونستم چی باید بگم.... بعد هم یه سوال کرد که دموکراسی یعنی چی؟ تا گفتم نمیدونم، حساب کار دستش اومد، منکه فکر نکنم قبولم کنن.... بقیه سوالاتش هم احکام بود....
تازه منکه پرسیدم گفتن ممکنه سوره که نیمه متمرکز هست و اسممون اومده، غیر اون یه جای دیگه هم قبول شیم، اینو از یه پسره که فکر کنم از بچه های پارسه بود هم پرسیدم و از خود اونی که اونجا بود و هم از چند تا از بچه ها، با عقل هم جور درمیاد چون رتبه 61 و 121 و 200 و خورده ای و اینا هم بودم یعنی رتبه 61 انتخابای روزانه و شبانه قبلی اشو نیاورده بود که سوره اسمش در اومده بود، کارنامه اش که بود، پس دروغ نمیگفت...
راستی میگفتن پذیرش بیشتر رو جواب مصاحبه اس نه رتبه ها چون یکی از آشناهای برادرمو تو تهران دیدیم که پسرش سوره درس خودنه بود اونکه میگفت پسرش با رتبه پایین مصاحبه سوره رد شد اما رفته بودن شکایتو اینا تا اینکه آخر قبولش کرده بودن...
میراث فرهنگی هم شاید قبول شی......
رجایی و سوره اسمش تو دهن ها چرخیده....یارو رتبه ی 20 هزار هم آورده انتخاب اول دومشو زده رجایی بعد سوره !!!
به امید اینکه شاید یه معجزه ای بشه و قبول شه....
ولی میراث فرهنگی نه
مشاور پارسه نمیدونست میراث فرهنگی چیه و کجاست !!!!
مشاور ما تو مدرسان گفت که دانشگاه هایی که تازه شروع به گرفتن دانشجو میکنن اکثرا" طبق بند فلان آیین نامه ی فلان.... موظف هستند که 120 نفر رو پذیرش کنن....
میراث هم که زده روزانه 10 نفر بعید نیست که بیشتر از این حرف ها بگیره....
دختره یکی از آشناهای ما شریعتی درس میخوند...
تو کنکور اولی (دیپلم به لیسانس) رتبه فکر کنم 5 هزار آورد شریعتی قبول شد رشته برق فکر کنم ...درست یادم نیست
یه مدت بعد که دیدیمش راضی بود.....ولی من که اینطور فکر نمیکنم...فکر کنم خواست کم نیاره پیچوند.....چون سال بعدش هم دوباره کنکور شرکت کرد و 25هراز شد....!
بعد از اون موقع دیگه ندیدمش
شاید تا حالا شوهر موهر کرده باشه...
یادمه اونم میگفت بدمسیره و راهش دوره....
سلام
چه جالب !
پس سوالات سیاسی هم می پرسن .
فرید که رتبه اش 90 شده سوره رو قبول نشده و همین طور ندا جوون که رتبه 200 خرده ایی آورده !!!
چه جوریه که یه سری از بچه هایی که رتبه 200 آوردن و همین طور رتبه 61 و 121 که کارنامه اشون رو دیدین ؛ سوره قبول شدن ؟!!!
اصلا مشخص نیست که چه قانونی سوره واسه پذیرش داره . بعضیها رو برداشته ؛ بعضی ها رو نه !!!
این سازمان سنجش ........؟؟!
( تنکس نداشتم از پستتون تشکر کنم .... ببخشید .... بعدا تشکر می کنم )
شاید اونکه 60 شده انتخاب قبلیشو مثلا رجایی یا ... زده بوده نشده و انتخاب دومش سوره بوده منظورم اینکه انتخاب قبلیش پر شده بوده.مطمئن باشید اگه روزانه یا شبانه قبول شده بود اسمش تو سوره نمیومدسلام
چه جالب !
پس سوالات سیاسی هم می پرسن .
فرید که رتبه اش 90 شده سوره رو قبول نشده و همین طور ندا جوون که رتبه 200 خرده ایی آورده !!!
چه جوریه که یه سری از بچه هایی که رتبه 200 آوردن و همین طور رتبه 61 و 121 که کارنامه اشون رو دیدین ؛ سوره قبول شدن ؟!!!
اصلا مشخص نیست که چه قانونی سوره واسه پذیرش داره . بعضیها رو برداشته ؛ بعضی ها رو نه !!!
این سازمان سنجش ........؟؟!
خوابگاه خودگردان یجورایی به معنی خوابگاه غیر دولتی یا ازاد هستش که هزینش نسبت به خوابگاه های دولتی بیشتر.مثال:اراک خوابگاه دولتی 50تومن بود ولی خودگردان 200 تومن بود حالا تو بعضی از شهرها این رقم کمتر تو بعضیا بیشتر. ایشالا هرجا که صلاحتون قبول بشید.وهر کس که هر جا صلاحش ایشالا قبول شه.ایشالاوقتی رتبه 4000 میاد برا مصاحبه چه انتظاری میشه داشت، مسلما سنجش قاطی داره، کاش بشه یه بار هم در مورد ما یه جورای خوبی قاطی کنه و روزانه یا شبانه قبول شیم
مثلا من روزانه تبریز قبول شم، چه معجزه ای !!! چون اصلا تو انتخابام هم نیست
آهای دوستای خوب تهرانی یا هر کدوم که اطلاع دارید، توروخدا بگید اگه سوره قبول شدیم، اونجا که خوابگاه نمیده چه خاکی باید تو سرمون کنیم؟؟؟
میشه خوابگاهای دیگه رفت، اصلا این خوابگاهای خودگردان چیه؟ هزینه اش چقدر میشه، خواهش میکنم جواب بدید، لطفا
صددرصدسلام میشه یکی ته منم کمک کنه؟
رتبه ام3280 شده جایی قبول میشم به نظرتون؟کاردانی به کادشناسیم ها!
احتمال فراوان قبول میشی ولی قزوینش رو نمیدونمسلام دوستان
کسی اینجا میدونه که غیرانتفاعی های قزوین تا چه رتبه ای می گیرن ؟
من با 5940 احتمال داره اصلا جایی قبول شم؟
سلام سجاد جانچرا هیچ خبری توی سایت سنجش از تاریخ نتایج نمی زنن؟؟
اگه قبول نمی شیم حداقل بدونیم بریم برای آزاد بخونیم؟
توی این 2ماه چی بخونیم برای اینکه آزاد قزوین یا تهران رودهن قبول بشیم
من سراسری 7128 آوردم عمومی چیزی نخوندنم
چه کتاب هایی بگیررم که بتونم حداقل قزوین قبول بشم
عزیزم من دختر خالم که دانشکده علوم اقتصاد روزانه قبول شد بهشون خوابگاه ندادن ماهی 46 داره پول خوابگاه می ده.....وقتی رتبه 4000 میاد برا مصاحبه چه انتظاری میشه داشت، مسلما سنجش قاطی داره، کاش بشه یه بار هم در مورد ما یه جورای خوبی قاطی کنه و روزانه یا شبانه قبول شیم
مثلا من روزانه تبریز قبول شم، چه معجزه ای !!! چون اصلا تو انتخابام هم نیست
آهای دوستای خوب تهرانی یا هر کدوم که اطلاع دارید، توروخدا بگید اگه سوره قبول شدیم، اونجا که خوابگاه نمیده چه خاکی باید تو سرمون کنیم؟؟؟
میشه خوابگاهای دیگه رفت، اصلا این خوابگاهای خودگردان چیه؟ هزینه اش چقدر میشه، خواهش میکنم جواب بدید، لطفا
چرا هیچ خبری توی سایت سنجش از تاریخ نتایج نمی زنن؟؟
اگه قبول نمی شیم حداقل بدونیم بریم برای آزاد بخونیم؟
توی این 2ماه چی بخونیم برای اینکه آزاد قزوین یا تهران رودهن قبول بشیم
من سراسری 7128 آوردم عمومی چیزی نخوندنم
چه کتاب هایی بگیررم که بتونم حداقل قزوین قبول بشم
سلام دوستم
یکی از دوستای من می گفت : آشناشون پارسال با رتبه 4000 سوره قبول شده !!!
من که هنوز حرفش رو باور نکردم . اما قسم میخورد که راست میگه .
گفتم شاید رتبه اش 400 بوده . گفت نه 4000 آورده و تو مصاحبه هم قبول شده !!!
آخه مگه همچین چیزی ممکنه ؟!!!!![]()
( دوستم هم از اونا نیست که خالی ببنده !!! یعنی اصلا دلیلی نداره که این کارو کنه و مطمئن بود که همین طوریه که میگه !!!)
در مورد مسئله ایی که گفتین . بعید میدونم که رتبه تو قبولی مصاحبه تاثیر بذاره .
توی همین تاپیک خیلی ها اومدن گفتن که دوستشون با رتبه حدود 800 پارسال سوره قبول شده . اما دوست من که پارسال رتبه اش 380 شده بود ؛ تو مصاحبه سوره قبول نشد !!
پس اگه مصاحبه رو قبول شین ؛ قبولید .
مگه اینکه خیلی ها تو مصاحبه سوره قبول شن و دانشگاه جا نداشته باشه که همه اونها رو پذیرش کنه . اینطوری مسلما رتبه های بالایی که تو مصاحبه قبول شدن رو بر میدارن .
حدسم اینه که سوره قبول شین !اما ایِِِــــــــــــــــــشالله که جایی که دوست دارین و مزایاش براتون بیشتره قبول شین .
بچه ها من رفتم سوره پرسيدم شرايط پذيرش و گفت اگر قبول بشي براي مصاحبه دوباره از اول ليست رو مي خونند و طبق الويت انتخاب مي كنند يعني من كه انتخاب اولم غير انتفاعي همدان بود بعد سوره اگر هم مصاحبه قبول شوم يا نه برام فرقي نداره چون نراز قبولي همدان پايين تر از سوره است و در كل يعني ما فقط يك انتخاب داريم.
مرسی از روحیه دیگه دارم میترکمسلام
فکر کنم منظورت اینکه بگی چون من بهمن ماه از دانشگاه آزاد قبول شده بودم و هنوز ثبت نام هم نکردم ، به خاطر تاخیرم در معرفی ، از آزاد انصراف می دم و به دانشگاه سراسری برم ... اگه منظورت اینه که باید بگم که به نظر من ، نه نمیشه ، چون اگه مثلا حالا خدایی نکرده یه وقت نتونستی عفو رهبری رو بگیری ، دیگه نمیشه کاریش کرد چون که تو یه جورایی سرباز فراری محسوب میشیو برای همین اصلا هیچ دانشگاهی حق ثبت نام از تو رو نداره و این جوری نیست که بگی خوب من از آزاد قبلا قبول شده بودم و به جای سراسری از آزاد انصراف می دم ، نه به نظر من اینطوری نمیتونه باشه .... البته تو صد در صد 100% مطمئن باش که مشکلت حل میشه و حالا عفو رهبری یا هرچی بلاخره یه چیزی بهت می خوره و می ری دانشگاه .
انشاالله
نه من فکر میکردم کنکور بدم تمام روز میخوابم ولی حالا خوابم کم شده یعنی مثل دوران کتابخونه میخوابمفرید جان مطمئنی اصلا نمیتونی بخوابی؟!!!
آخه خواب منم همین حدوداست (یه ذره بیشتر) ولی همه بهم میگن خوابالو
ولی من ترجیح میدم تا اومدن نتایج بیشتر خواب باشم![]()
مرسیمن اینجوری که متوجه شدم اکثرا شنبه ها سایت سنجش رو آپ می کنند.احتمالا همون شنبه میاد اما چند ساعت زودتر از ساعت اعلام شده.اما جمعه نمیاد![]()
جالبه!!!!!!!!!!!!!!بچه ها من رفتم سوره پرسيدم شرايط پذيرش و گفت اگر قبول بشي براي مصاحبه دوباره از اول ليست رو مي خونند و طبق الويت انتخاب مي كنند يعني من كه انتخاب اولم غير انتفاعي همدان بود بعد سوره اگر هم مصاحبه قبول شوم يا نه برام فرقي نداره چون نراز قبولي همدان پايين تر از سوره است و در كل يعني ما فقط يك انتخاب داريم.
بچه ها من رفتم سوره پرسيدم شرايط پذيرش و گفت اگر قبول بشي براي مصاحبه دوباره از اول ليست رو مي خونند و طبق الويت انتخاب مي كنند يعني من كه انتخاب اولم غير انتفاعي همدان بود بعد سوره اگر هم مصاحبه قبول شوم يا نه برام فرقي نداره چون نراز قبولي همدان پايين تر از سوره است و در كل يعني ما فقط يك انتخاب داريم.
پس چرا من میزنم میگه چنین داوطلبی با این مشخصات وجود ندارد؟
سلام بچه ها
خبر خبر خبر
آزاد تکمیل ظرفیت زد برین نگاه کنین
www.azmoon.com