راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dading

عضو جدید
سلام بچه ها دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت رو زده برین ببینین قبول شدین یا نه من که قبول نشدم :);)
خدا کنه سراسری یه جا قبول بشم:thumbsup2:
برام دعا کنین
ایشالا که قبول شی.میشه بگی واسه شما چی نوشته بود دانشگاه ازاد رو میگم ؟ من انتخابها دانشگاه قبول نشدم.ولی خود دانشگاه با تراز 5700 منو انداخت بردسیر کرمان.خیلی نامرد دانشگاه ازاد الانم که میگه چنین داوطلبی با مشخصات زیر موجود نمیباشد

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حداکثر تا شنبه میاد:razz:

ایشالا که قبول میشی که اگه بشه منم قبولشم:w21:

برای آزاد؟؟؟!!!:eek: باز خو به اگه خدای تکرده قبول نشی میتونی بشینی برا آزاد بخونی

من که افسرده و مغموم به انتظار تکمیل ظرفیت میمونم:cry:

آزادهم از دست میدم:w22:

سلام مجي.چند تا از دوستام سال قبل گرگان قبول شدن.ميگن كه تو ميرداماد گرگان رتبه 6700 درس ميخونه .تو لامعي هم 6000 داريم .نگران نباشين ايشالا قبولين.
راستي گرگان فرودگاه هم داره

hamraz

عضو جدید
خبر فوری
نتایج تا 28 شهریور میاد
من تو سیستم پاسخگویی سنجش رفتم جواب رو اینطوری داد می تونید ببینید عکسشو گذاشتم
توجه کنید که گفته تا 28 شاید زودتر بیاد
همگی موفق باشید!!!;)

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    47.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

hendeh

عضو جدید
سلام

شایعه است .

به دختر پسرا کاری ندارن زیاد !!! ما رشته امون جوریه که باید با هم پروژه کار کنیم .

گیرشون اون موقع ها هم بیشتر واسه تیپ و قیافه بود.

ساختمون اون دست خیابون همون سلف + سرویس + نمازخانه + کتابخونه + حیاط و ..... .

تازه جابر یه ساختمون جدید دیگه نزدیک همون دانشگاه گرفته . ( تو همون سعدی )

چون امسال هم کارشناسی مکانیک آورده و هم معماری !!! پارسالم که کامپیوتر آورده بود.

غیر از این 3 تا ساختمون یه ساختمون هم واسه بچه های کامپیوتر داره که چهار گلساره .

ما که با اون ساختمون زیاد کاری نداشتم . فقط سایت دانشگاه اونجا بود و میخواستم اینترنت استفاده کنیم می رفتیم اونجا . ( تا هر وقت دوست داشتی هم می تونستی از اینترنت استفاده کنی و اصلانم گیر نمی دادن )

نازنین جون منم جابر خوندم ورودی چه سالی بودی؟

hendeh

عضو جدید
من از صبح تو سایتا دارم دنبال یه تاریخ قطعی می گردم اما نیست چقدر اینا بی مسولیتن
از همه جا که می شه نتایجو دید تا انتخاب واحد بزنیم بریم مسافرت بس که به نتایج فکر کردیم مخمون تاب برداشت

من جابر خوندم عزیز یونیش خیلی مسخره هستش از حراستش بگیر تا بقیه چیزاش. خودت چند باری بری و بیای می فهمی

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جابر خوندم عزیز یونیش خیلی مسخره هستش از حراستش بگیر تا بقیه چیزاش. خودت چند باری بری و بیای می فهمی

آره منم گفتم اینجا که حراستش اون موقع ها چقدر گیر بود آیلین جوون .....

اما الان دیگه اونجوری نیست . زورشون به ما رسیده بود !!!

من چندتا از بچه های عمران که تازه فارغ التحصیل شدن رو دیدیم ؛ میگفتن که دیگه گیر نمی دن !! راحت شده .

تازه ما قبل کنکور یه سری رفته بودیم دانشگاه . حرف این بود که رئیس حراست ( آقای حسینی ) رو انداختن بیرون !!!:surprised:

اما عزیزم جابر نسبت به دانشگاه های غیر انتفاعی دیگه ( غیر از سوره ) خیلی سرتره .

آره شاید مثل دانشگاه های سراسری و آزاد فزوین و تهران بزرگ نباشه ؛ اما خیلی کوچیک هم نیست .

حالا دانشگاه های جاهای دیگه رو دیدی ؟ مسجد رو کردن دانشگاه . خونه رو کردن دانشگاه و .....

سطح علمی دانشگاه ما بالا نبود ؟ دیگه اینو فک کنم 100% قبول داشته باشی !!

hamraz

عضو جدید
سلام
آیلین جان همه جا یه حراستی هست خلاصه باید ساخت با اینا، ما که پسریم مشکلی نیست هوای خانمارو هم داریم نمی زاریم بهتون گیر بدن اون نونش از این راه در میاد گیر بیشتر حقوق بیشتر!!!:D
این ورا خوبه من داداشم تو اردبیل پزشکی می خونه حراست اونا دربان جهنمه انگاری!!:biggrin:
تو راهروی بیمارستان دختر پسر حرف می زنن گیر میده!!
با اینکه اونا با هم باید باشن و کشیک بدن اما چه بگویم که نرود میخ آهنین بر سنگ!!:biggrin:
دلت میاد رشت خیلی خوبه، ماهه!!
فقط فرید از دست ما ناراحت نشه !!

Sajjad_Fashion

عضو جدید
ایشالا که قبول شی.میشه بگی واسه شما چی نوشته بود دانشگاه ازاد رو میگم ؟ من انتخابها دانشگاه قبول نشدم.ولی خود دانشگاه با تراز 5700 منو انداخت بردسیر کرمان.خیلی نامرد دانشگاه ازاد الانم که میگه چنین داوطلبی با مشخصات زیر موجود نمیباشد

سلام مرسی امیدوارم سراسری قبول بشیم
شما هم چون اسمت توی قبولی ا بوده دیگه توی تکمیل ظرفیت اسمت نیست :w16:
به امید موفقیت برای همه

adamnama

عضو جدید
دوستان لطفا در مورد دانشگاه آزاد هم بحث کنند

دوستان لطفا در مورد دانشگاه آزاد هم بحث کنند

فکر میکنم انقدر حواس پرتی ندارم اسم خودمو دیگه بلدم.میگه چنی

:)كارنامه مقطع کارشناسی ناپیوسته 1387 - ممتازین بدون آزمون
این هم لینکش برای کسانی که میگن نمی ره.
در ضمن کسی نیست جواب بده؟؟؟ تراز های هر شهر چه جوریه؟

دوستان کسی ترازهای شهرهای مختلف رو داره؟
میگن امسال ترازها رفته بالا؟
دوستان که کنکور دادن و می تونن کمکی در مورد دانشگاه آزاد بکنند بیشتر اطلاعات بدند ممنون می شم.[

دوستان...:smile: کسی هست که تهران، قزوین... رودهن... ورامین و خوراسگان امسال قبول شده باشه؟
اگه قبول شدین یا اینکه تراز و درصد هر کدوم از دروس را دارید می تونید اینجا بگذارید؟:redface:

adamnama

عضو جدید
آره منم گفتم اینجا که حراستش اون موقع ها چقدر گیر بود آیلین جوون .....
اما الان دیگه اونجوری نیست . زورشون به ما رسیده بود !!!
من چندتا از بچه های عمران که تازه فارغ التحصیل شدن رو دیدیم ؛ میگفتن که دیگه گیر نمی دن !! راحت شده .
تازه ما قبل کنکور یه سری رفته بودیم دانشگاه . حرف این بود که رئیس حراست ( آقای حسینی ) رو انداختن بیرون !!!:surprised:

دوستانی که نگران حراست و مشکلات از این قبیل هستند... بهتره این قضیه رو بدونن که احتمالا تا آخر امسال پوشش دانشگاهی احتمالا برای دانشگاه ها مرسوم می شه.
پس زیاد به این مسئله هم دلخوش نباشید که فلان جا حراستش بهتره.
برای اینکه مشکلی هم در حرفم پیش نیاد نقل قول خبرنامه امیرکبیر رو اینجا می گذارم.

:cry:مراحل اجرایی گسترش عفاف و حجاب به دانشگاه ها ابلاغ شد

خبرنامه اميركبير: خواجه سروی قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از ابلاغ مصوبات و مراحل اجرایی راهکارهای اجرایی گسترش عفاف و حجاب به دانشگاهها خبر داد.
به گزارش خبرنامه امیرکبیر غلامرضا خواجه سروی گفته است که کمیته تخصصی در مورد حجاب و مسائل اخلاقی توسط وزارت علوم تشکیل شده که این کمیته وضعیت فعلی حجاب در دانشگاه‌ها را مورد بررسی و آسیب‌شناسی قرار داده است.
به گفته معاون فرهنگی وزارت علوم وزارت علوم به طراحی مدل های مختلف پوشش توسط جهاد دانشگاهی و ارائه نمایشگاه در سطح دانشگاهها اقدام کرده است. وی همچنین بر آنچه که «اسلامی شدن دانشگاه ها» خوانده، تأکید کرده است. معاون وزیر جدید علو همچنین از بازنگری در آئین نامه انضباطی «پوشش دانشگاهی» خبر داده است.

این گفته پس از آن بیان شده است که کامران دانشجو وزیر جدید علوم نیز در هفته گذشته گفته بود: «من تنها دغدغه دين را دارم و دانشگاه‌ها نيز بايد همين دغدغه را داشته باشند.»
گرچه طی 1 ماه گذشته روند احضار دانشجویان به کمیته انضباطی هم از نظر گستردگی و هم از نظر تعداد دانشجویان احضار شده به دانشگاه‌های بیشتری در کشور و تعداد دانشجویان بیشتری در مقایسه با گذشته افزایش یافته است، اما به نظر می‌رسد این سخنان مقدمه‌ای برای اعمال محدودیت بیشتر برای دانشجویان به خصوص برای دانشجویان دختر باشد.

-NEDA-

کاربر بیش فعال
مراحل اجرایی گسترش عفاف و حجاب به دانشگاه ها ابلاغ شد

خبرنامه اميركبير: خواجه سروی قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از ابلاغ مصوبات و مراحل اجرایی راهکارهای اجرایی گسترش عفاف و حجاب به دانشگاهها خبر داد.
به گزارش خبرنامه امیرکبیر غلامرضا خواجه سروی گفته است که کمیته تخصصی در مورد حجاب و مسائل اخلاقی توسط وزارت علوم تشکیل شده که این کمیته وضعیت فعلی حجاب در دانشگاه‌ها را مورد بررسی و آسیب‌شناسی قرار داده است.
به گفته معاون فرهنگی وزارت علوم وزارت علوم به طراحی مدل های مختلف پوشش توسط جهاد دانشگاهی و ارائه نمایشگاه در سطح دانشگاهها اقدام کرده است. وی همچنین بر آنچه که «اسلامی شدن دانشگاه ها» خوانده، تأکید کرده است. معاون وزیر جدید علو همچنین از بازنگری در آئین نامه انضباطی «پوشش دانشگاهی» خبر داده است.
این گفته پس از آن بیان شده است که کامران دانشجو وزیر جدید علوم نیز در هفته گذشته گفته بود: «من تنها دغدغه دين را دارم و دانشگاه‌ها نيز بايد همين دغدغه را داشته باشند.»
گرچه طی 1 ماه گذشته روند احضار دانشجویان به کمیته انضباطی هم از نظر گستردگی و هم از نظر تعداد دانشجویان احضار شده به دانشگاه‌های بیشتری در کشور و تعداد دانشجویان بیشتری در مقایسه با گذشته افزایش یافته است، اما به نظر می‌رسد این سخنان مقدمه‌ای برای اعمال محدودیت بیشتر برای دانشجویان به خصوص برای دانشجویان دختر باشد.

گل بود به سبزه آراسته شد!!!! :Ph34r: :wallbash:

راستی من تکمیل ظرفیت آزادو قبول نشدم!! :lol:

نخندینااااا!!! :w05: ولی ترازم 5200 بود!! :sweatdrop: معلوم بود جایی قبول نمیشم :whistle:

dading

عضو جدید
به امید موفقیت برای همه
سجادجان اونو خوب خود دانشگاه انتخاب کرده بود من که نکرده بودم.ایشالا

dading

عضو جدید
به امید موفقیت برای همه
سجادجان اونو خوب خود دانشگاه انتخاب کرده بود من که نکرده بودم.ایشالا.اخه نگاه کن اسم فرید هم قبلا درومده بودش دوباره الان هم درومده

dading

عضو جدید
گل بود به سبزه آراسته شد!!!! :Ph34r: :wallbash:

راستی من تکمیل ظرفیت آزادو قبول نشدم!! :lol:

نخندینااااا!!! :w05: ولی ترازم 5200 بود!! :sweatdrop: معلوم بود جایی قبول نمیشم :whistle:
واسه شما رو همون موقع که نتایج اومده بود دانشگاه جایی رو واستون انتخاب نکرده بود؟دانشگاه ازاد خیلی شعورش پایینه با 5700 مارو بردسیر انداخت

khane khiyal

عضو جدید
سلام دوستان

کسی اینجا میدونه که غیرانتفاعی های قزوین تا چه رتبه ای می گیرن ؟

من با 5940 احتمال داره اصلا جایی قبول شم؟:redface:
سلام دوست خوبم
منم رتبم تقریبا مثل توئه واقعا شک دارم که جایی قبول میشم یا نه
رتبم 5984 شده

-NEDA-

کاربر بیش فعال
واسه شما رو همون موقع که نتایج اومده بود دانشگاه جایی رو واستون انتخاب نکرده بود؟دانشگاه ازاد خیلی شعورش پایینه با 5700 مارو بردسیر انداخت

نه dading جان..انتخاب نکرده بود..مگه با 5200 میشه جایی قبول شد!!؟!! :sweatdrop:

dading

عضو جدید
اگه میشد که قبول میشدی البته شوخی کردم.ولی اینو بدونین که گندتر از دانشگاه نیست.اصلا اگه یادتون باشه تو دفترچش ننوشته بود که میخوای دانشگاه واست انتخاب کنه یا نه.از خودشون بعضی هارو انتخاب کردن.ایشالا حتما صلاحی توش بوده اینم قسمت ما بود.
من فقط میخوام بدونم که کسی هست که دانشگاه واسش انتخاب کرده بشه بعدشم نرفته باشه اونوقت الان تو تکمیل ظرفیت مثل من باشه واسش نوشته باشن چنین کارنامه وجود ندارد میخوام ببینم این مشکل مال همه هست یا فقط مال منه؟اگه مال همه هست که هیچی اگه نیست من پیگیری کنم.خواهشا هر کسی که اینطوری هست بیاد بگه من خیالم راحت شه.ممنون میشم ازتون.ایشالا همتون موفق بشین و هرجا که صلاحتونه قبول شین.ایشالا

iasi

عضو جدید

سلام دوستان خوبم:w36:من زياد در جريان مباحثتون نيستم. ولي خواستم بگم كه من دوستايي داشتم با رتبه هاي 5000 و بالاتر كه يكي هم 7000 بود تو تكميل ظرفيت قبول شدن تازه امسال كه ميگين بيشتر مي گيرن. هيچ وقت اميدتون رو از دست نديد چون شما خدا رو دارين . به اون كه اميد مي بندين اونم نا اميدتون نميكنه. شايد خداي ناكرده اين بار نشد ولي مطمئن باشين جاي بهتري هست براتون.من براي دوستاي خوبم دعا مي كنم و براي تو داداش سجاد . اميدوار باش داداشي. ان شاء الله كه مياي خبر موفقيتت رو ميدي دوست گلم:w42: اگه نشد توكل كن به اون. با آرزوي شنيدن خبر قبوليه همتون.:victory:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
سجادجان اونو خوب خود دانشگاه انتخاب کرده بود من که نکرده بودم.ایشالا.اخه نگاه کن اسم فرید هم قبلا درومده بودش دوباره الان هم درومده

با مرورگر Internet Explorer برو توی سایت دانشگاه آزاد و از روی کیبرد مجازی خود سایت اطلاعات رو وارد کن
امیدوارم مشکلت رفع بشه نگران نباش نشد زنگ بزن به دانشگاه بهت کمک می کنن

Sajjad_Fashion

عضو جدید
سلام دوستان خوبم:w36:من زياد در جريان مباحثتون نيستم. ولي خواستم بگم كه من دوستايي داشتم با رتبه هاي 5000 و بالاتر كه يكي هم 7000 بود تو تكميل ظرفيت قبول شدن تازه امسال كه ميگين بيشتر مي گيرن. هيچ وقت اميدتون رو از دست نديد چون شما خدا رو دارين . به اون كه اميد مي بندين اونم نا اميدتون نميكنه. شايد خداي ناكرده اين بار نشد ولي مطمئن باشين جاي بهتري هست براتون.من براي دوستاي خوبم دعا مي كنم و براي تو داداش سجاد . اميدوار باش داداشي. ان شاء الله كه مياي خبر موفقيتت رو ميدي دوست گلم:w42: اگه نشد توكل كن به اون. با آرزوي شنيدن خبر قبوليه همتون.:victory:

مرسی عزیزم خدا کنه که قبول بشم خیلی این چند روز برام سخت گذشته:crying:
:w39:یکبار شانس در خونه ما رو بزنه چی می شه:w19:
اگه اینجا شما ها رو نداشتم جدا باید چیکار می کردم ؟دوست جونام مرسی که همش بهم امید میدین مرسی :w30:دوستون دارم خیلی زیاد:w36:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
دادینگ جان دستت درد نکنه کلی خندیدم..مخصوصا با اون عابر بانک..چرا تشکرم کار نمیکنه..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا