پارسال رو ول کن امسال فرق میکنهاره اما پارسال بروجرد 3300قبول نشده!!!میترسم
![]()
نه بروجرد خیلی بیشتر بوده قبولیش تو همین باشگاه بودن بچه هااره اما پارسال بروجرد 3300قبول نشده!!!میترسم
![]()
ای وااااای آمدیم الهه رو راضی کنیم مجی قاطی کردپارسال رو ول کن امسال فرق میکنه
عزیزم به من میگن با 6800 قبولم
البته برای دل خوش کردنم میگنمیدونم ولی حداقل تا اومدن نتایج یکم دلم خوش می شه
ولی نگران نباش حتما قبولی شما
نیست سرعت سیتمم خیلی بالاست پست هام به موقع میرسه
اقا فرید روحیه میدی؟؟؟؟من اراکو همینطوری زدم!اخرین قبولیش پارسال 2000 بوده![]()
ای وااااای آمدیم الهه رو راضی کنیم مجی قاطی کرد
عزیزم حیف که روم نمیشه رتبمو بگم
اما هر 2 تاتون قبولین
مجی جون نمیخواستم تورو ناراحت کنم اما دورو وریا من همه رتبه هاشون عالیه من باید لنگ بندازم!!!!برب همین کلا نا امید شدم![]()
اگه قبول شی چیکار میکنی؟؟؟؟من رو حرفه 3تاتون حساب میکنم اما اگه قبول نشدم با همتون میقهرماصلا از باشکاتون میرم
![]()
پارسال با 2500 قبولی دادهمنظورت چیه اگه قبول شم چی میکنم؟؟؟خوب میرم!!!از دانشگاه همدان خبر ندارین؟؟؟رتبه هاش؟؟؟
![]()
منظورت چیه اگه قبول شم چی میکنم؟؟؟خوب میرم!!!از دانشگاه همدان خبر ندارین؟؟؟رتبه هاش؟؟؟
![]()
الناز جون توام رتبه اتو بگو غریبه بینمون نیست!!تازه لو دادی مخواستی راضیم کنی!!!
![]()
من میگم قبولیمرسی الناز خانمی
ولی خودتونم میدونید که شانس زیادی ندارم
سعیدی پور بهم گفت 60% احتمال قبولی دارم
میخوام .............![]()
بچه ها.. به نظرتون شریعتی دانشگاه خوبیه؟!؟!
من فکر میکنم شبانه شریعتی رو قبول بشم
چون مثلا رتبه 134 که سوره بود قبلش رجایی رو زده..وقتی اون رجایی قبول نشده من که 100% نیستم این وسط فقط شریعتی می مونه..
کسی رو میشناسید که شریعتی خونده باشه؟!! راضی بوده یا نه؟!!؟![]()
راستی یه سوال دیگه اگه سراسری یا آزاد قبول شیم یه ترم رزرو میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها توجه دارید عکساش داره روز به روز افسرده تر میشه؟نکن اینجوری با خودت پسر خوب.بخدا ما سربازی نداریم ولی 10001 جور محدودیت دیگه داریم.واسه من که شخصا خیلی مهمه این قبول شدن.اما 100% امیدم به تکمیل ظرفیته.تو هم ایشاالله که اینجا قبول بشی.اگر نشدیم اینقدر بی قراری نداره.میره واسه تکمیل ظرفیتها دیگه.منم شبای اول همینجوری بودم.بعد رفتم سایت دانشگاهمون دیدم درس کارورزی ارائه ندادن.2-3 روزه درگیر کارورزی هستم که ارائه نشده که اگر قبول بشم هم نمی تونم برم(کسی راهی به نظرش میرسه؟)
خلاصه زیاد سخت نگیر.به قول یکی از دوستان اینجا ایرانه.هرچیزی ممکنه!![]()
سلام دوستان
کسی اینجا میدونه که غیرانتفاعی های قزوین تا چه رتبه ای می گیرن ؟
من با 5940 احتمال داره اصلا جایی قبول شم؟
سلام دوستان
کسی اینجا میدونه که غیرانتفاعی های قزوین تا چه رتبه ای می گیرن ؟
من با 5940 احتمال داره اصلا جایی قبول شم؟
پارسال تکمیل ظرفیت نداشت دانشگاه ازاد.............دوستان کسی میدونی آزاد تکمیل ظرفیتش کیه؟؟؟؟؟؟؟