راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
نتایج کی میاددددددددد ... ای خدای گنده کجایی که ما اینهمه عذاب میکشیم..

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
این خبر که هفته دیگه نتایج میاد کجا بود؟؟چرا توو سایت سنجش نیست:surprised:

اريايي

عضو جدید
بچه ها من مي دونم هممون بعد از اعلام نتايج خبراي خوبي به هم مي ديم به اميد اون روز كه براي هم همين طور پشت سر هم تبريك بفرستيم و خوشحال از اينكه دانشگاه و شهر مورد علاقه مون قبول شديم...................... اميدورام هممون موفق شيم ............از نگراني در بيايم و راحت بخوابيم .......من مطمئنم كه جواب زحمات و تلاش ها با خبر خوش بر مي گرده....:w17::w17::w23::w23::w33::w33:

اريايي

عضو جدید
من تا حالا فکر میکردم شما پسری !!!
خدایا اسم این دختر رو هم بذار جزء قبولیه بچه های شریعتی و اونجا قبولش کن....آمین
خوب بید ؟ :lol:
بچه ها من همه روزه هام رو گرفتم تا الان فکر کنم امروز 24 اُمیشه
اگه دعایی یا چیزی دارین بگید ها....اسمتون و حاجت تون رو بگبد یه وقت قاطی پاتی نشه یکی با رتبه یه رقمی زاهدان قبول شه یکی با 10 هزار تهران....:lol::D:thumbsup2:

آره سينا جان خوبه مرسي :w17::w17:.. من مطمئنم اگرم رتبم نخوره ولي بادعاي تو قبول ميشم.......حال نكنه دعاهات تا حالا قاطي پاتي جواب ميداده .. نگرانم كردي .. نمي خواد دعا كني.:w14::w14:.

*vania*

عضو جدید
بچه ها منم سه شنبه مصاحبه دارم هر كي زودتر رفت يه خبري بزاره ببينيم چيكار كرده ...........:w17::w17::w17:
اميدوارم هممون نتايج خوبي بگيريم.

بچه ها من برگشتم، راستش منم شنبه رفتم اما برا 3شنبه ساعت 6 وقت مصاحبه داد که گفتم شهرستانی ام باید برگردم برا یکشنبه وقت تعیین کرد.
یه چیزی بگم سعی نکنید خیلی تظاهر کنید چون واقعا تابلو بود که بچه ها همه تیپ خودشونو واسه مصاحبه تنظیم کردن......
اینقدرام بد نبود از من که خیلی سوال پرسید، تقریبا 14، 15 تایی سوال کرد 4،5 تاش هم جواب ندادم، یه سوالشم این بود که نظرتون در مورد وقایع اخیر چییه؟ منم خندیدم گفتم: چی بگم، بعد هم یه جمله بچه گانه سر هم کردم، اون لحظه ندونستم چی باید بگم.... بعد هم یه سوال کرد که دموکراسی یعنی چی؟ تا گفتم نمیدونم، حساب کار دستش اومد، منکه فکر نکنم قبولم کنن.... بقیه سوالاتش هم احکام بود....
تازه منکه پرسیدم گفتن ممکنه سوره که نیمه متمرکز هست و اسممون اومده، غیر اون یه جای دیگه هم قبول شیم، اینو از یه پسره که فکر کنم از بچه های پارسه بود هم پرسیدم و از خود اونی که اونجا بود و هم از چند تا از بچه ها، با عقل هم جور درمیاد چون رتبه 61 و 121 و 200 و خورده ای و اینا هم بودم یعنی رتبه 61 انتخابای روزانه و شبانه قبلی اشو نیاورده بود که سوره اسمش در اومده بود، کارنامه اش که بود، پس دروغ نمیگفت...
راستی میگفتن پذیرش بیشتر رو جواب مصاحبه اس نه رتبه ها چون یکی از آشناهای برادرمو تو تهران دیدیم که پسرش سوره درس خودنه بود اونکه میگفت پسرش با رتبه پایین مصاحبه سوره رد شد اما رفته بودن شکایتو اینا تا اینکه آخر قبولش کرده بودن...

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوره !!!!

سوره !!!!

http://www.soore.ac.ir/unp2.htm
تو لینک بالا اسامی چند برابر سوره تو رشته معماری و مديريت امورفرهنگي را زده
خیل زیادن
مجموعا 818 نفر
ایناهم خوب ملت سر کار میزارند
بچه ها به نظر شما من با رتبه 809 سوره میارم یا انتخاب بعدی که رشت باشه؟
اخه یکی دیدم رتبش شد 400 و من 800 اون راحت تر میوتونه سوره(تو مصاحبه) قبول شه یا من ؟؟
بین این دوتا خیلی گیج شدم هر کدوم مزایای خاص خودش برای من داره

سلام دوستم

یکی از دوستای من می گفت : آشناشون پارسال با رتبه 4000 سوره قبول شده !!! :surprised:

من که هنوز حرفش رو باور نکردم . اما قسم میخورد که راست میگه . :w19:

گفتم شاید رتبه اش 400 بوده . گفت نه 4000 آورده و تو مصاحبه هم قبول شده !!! :w20:

آخه مگه همچین چیزی ممکنه ؟!!!! :warn:

( دوستم هم از اونا نیست که خالی ببنده !!! یعنی اصلا دلیلی نداره که این کارو کنه و مطمئن بود که همین طوریه که میگه !!! :w20: )

در مورد مسئله ایی که گفتین . بعید میدونم که رتبه تو قبولی مصاحبه تاثیر بذاره .

توی همین تاپیک خیلی ها اومدن گفتن که دوستشون با رتبه حدود 800 پارسال سوره قبول شده . اما دوست من که پارسال رتبه اش 380 شده بود ؛ تو مصاحبه سوره قبول نشد !!

پس اگه مصاحبه رو قبول شین ؛ قبولید .

مگه اینکه خیلی ها تو مصاحبه سوره قبول شن و دانشگاه جا نداشته باشه که همه اونها رو پذیرش کنه . اینطوری مسلما رتبه های بالایی که تو مصاحبه قبول شدن رو بر میدارن .

حدسم اینه که سوره قبول شین ! :smile: اما ایِِِــــــــــــــــــشالله که جایی که دوست دارین و مزایاش براتون بیشتره قبول شین . :)

( تنکس نداشتم از پستتون تشکر کنم .... ببخشید .... بعدا تشکر می کنم )

*vania*

عضو جدید
سلام دوستم

یکی از دوستای من می گفت : آشناشون پارسال با رتبه 4000 سوره قبول شده !!! :surprised:

گفتم شاید رتبه اش 400 بوده . گفت نه 4000 آورده و تو مصاحبه هم قبول شده !!! :w20:

( دوستم هم از اونا نیست که خالی ببنده !!! یعنی اصلا دلیلی نداره که این کارو کنه و مطمئن بود که همین طوریه که میگه !!! :w20: )

توی همین تاپیک خیلی ها اومدن گفتن که دوستشون با رتبه حدود 800 پارسال سوره قبول شده . اما دوست من که پارسال رتبه اش 380 شده بود ؛ تو مصاحبه سوره قبول نشد !!

مگه اینکه خیلی ها تو مصاحبه سوره قبول شن و دانشگاه جا نداشته باشه که همه اونها رو پذیرش کنه . اینطوری مسلما رتبه های بالایی که تو مصاحبه قبول شدن رو بر میدارن .

حدسم اینه که سوره قبول شین ! :smile: اما ایِِِــــــــــــــــــشالله که جایی که دوست دارین و مزایاش براتون بیشتره قبول شین . :)

نازنین جان اون دوستت بنده خدا دروغ نگفته، من خودم که رفتم مصاحبه بچه های معماری رو که دیدم تا 900 و خورده ای بودن اما یکی بود از بچه های مدیریت رتبه اش 4000 بود اما مصاحبه قبول شده بود، هیچکس باور نمیکرد اما کارنامه اش بود خب، همه شاخ درآورده بودیم :eek:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من برگشتم، راستش منم شنبه رفتم اما برا 3شنبه ساعت 6 وقت مصاحبه داد که گفتم شهرستانی ام باید برگردم برا یکشنبه وقت تعیین کرد.
یه چیزی بگم سعی نکنید خیلی تظاهر کنید چون واقعا تابلو بود که بچه ها همه تیپ خودشونو واسه مصاحبه تنظیم کردن......
اینقدرام بد نبود از من که خیلی سوال پرسید، تقریبا 14، 15 تایی سوال کرد 4،5 تاش هم جواب ندادم، یه سوالشم این بود که نظرتون در مورد وقایع اخیر چییه؟ منم خندیدم گفتم: چی بگم، بعد هم یه جمله بچه گانه سر هم کردم، اون لحظه ندونستم چی باید بگم.... بعد هم یه سوال کرد که دموکراسی یعنی چی؟ تا گفتم نمیدونم، حساب کار دستش اومد، منکه فکر نکنم قبولم کنن.... بقیه سوالاتش هم احکام بود....
تازه منکه پرسیدم گفتن ممکنه سوره که نیمه متمرکز هست و اسممون اومده، غیر اون یه جای دیگه هم قبول شیم، اینو از یه پسره که فکر کنم از بچه های پارسه بود هم پرسیدم و از خود اونی که اونجا بود و هم از چند تا از بچه ها، با عقل هم جور درمیاد چون رتبه 61 و 121 و 200 و خورده ای و اینا هم بودم یعنی رتبه 61 انتخابای روزانه و شبانه قبلی اشو نیاورده بود که سوره اسمش در اومده بود، کارنامه اش که بود، پس دروغ نمیگفت...
راستی میگفتن پذیرش بیشتر رو جواب مصاحبه اس نه رتبه ها چون یکی از آشناهای برادرمو تو تهران دیدیم که پسرش سوره درس خودنه بود اونکه میگفت پسرش با رتبه پایین مصاحبه سوره رد شد اما رفته بودن شکایتو اینا تا اینکه آخر قبولش کرده بودن...

سلام

چه جالب !

پس سوالات سیاسی هم می پرسن . :D

فرید که رتبه اش 90 شده سوره رو قبول نشده و همین طور ندا جوون که رتبه 200 خرده ایی آورده !!!

چه جوریه که یه سری از بچه هایی که رتبه 200 آوردن و همین طور رتبه 61 و 121 که کارنامه اشون رو دیدین ؛ سوره قبول شدن ؟!!! :w20:

اصلا مشخص نیست که چه قانونی سوره واسه پذیرش داره . بعضیها رو برداشته ؛ بعضی ها رو نه !!! :w20:

این سازمان سنجش ........ :cool: ؟؟!

*vania*

عضو جدید
میراث فرهنگی هم شاید قبول شی......
رجایی و سوره اسمش تو دهن ها چرخیده....یارو رتبه ی 20 هزار هم آورده انتخاب اول دومشو زده رجایی بعد سوره !!!
به امید اینکه شاید یه معجزه ای بشه و قبول شه....:rambo:
ولی میراث فرهنگی نه
مشاور پارسه نمیدونست میراث فرهنگی چیه و کجاست !!!! :surprised:
مشاور ما تو مدرسان گفت که دانشگاه هایی که تازه شروع به گرفتن دانشجو میکنن اکثرا" طبق بند فلان آیین نامه ی فلان.... موظف هستند که 120 نفر رو پذیرش کنن....
میراث هم که زده روزانه 10 نفر بعید نیست که بیشتر از این حرف ها بگیره....
دختره یکی از آشناهای ما شریعتی درس میخوند...
تو کنکور اولی (دیپلم به لیسانس) رتبه فکر کنم 5 هزار آورد شریعتی قبول شد رشته برق فکر کنم ...درست یادم نیست
یه مدت بعد که دیدیمش راضی بود.....ولی من که اینطور فکر نمیکنم...فکر کنم خواست کم نیاره پیچوند.....چون سال بعدش هم دوباره کنکور شرکت کرد و 25هراز شد....!
بعد از اون موقع دیگه ندیدمش :D
شاید تا حالا شوهر موهر کرده باشه...
یادمه اونم میگفت بدمسیره و راهش دوره....

تو دوره کاردانی یه دوستی داشتم که بچه تهران بود و یه ترم هم شریعتی مهمان گرفته بود، اونکه میگفت خیلی گیر میدن و چیزی که زیاد ازش بد میگفت، استاد ایستایی اش بود،آخرش هم ایستایی رو همون الزهرا تبریز پاس کرد (استاد ایستایی ما تو تدریس ماه بود اما تو نمره دادن خیلی حق هارو ضایع میکرد)

*vania*

عضو جدید
سلام

چه جالب !

فرید که رتبه اش 90 شده سوره رو قبول نشده و همین طور ندا جوون که رتبه 200 خرده ایی آورده !!!

چه جوریه که یه سری از بچه هایی که رتبه 200 آوردن و همین طور رتبه 61 و 121 که کارنامه اشون رو دیدین ؛ سوره قبول شدن ؟!!! :w20:

اصلا مشخص نیست که چه قانونی سوره واسه پذیرش داره . بعضیها رو برداشته ؛ بعضی ها رو نه !!! :w20:

وقتی رتبه 4000 میاد برا مصاحبه چه انتظاری میشه داشت، مسلما سنجش قاطی داره، کاش بشه یه بار هم در مورد ما یه جورای خوبی قاطی کنه و روزانه یا شبانه قبول شیم :D
مثلا من روزانه تبریز قبول شم، چه معجزه ای !!! چون اصلا تو انتخابام هم نیست :biggrin:

آهای دوستای خوب تهرانی یا هر کدوم که اطلاع دارید، توروخدا بگید اگه سوره قبول شدیم، اونجا که خوابگاه نمیده چه خاکی باید تو سرمون کنیم؟؟؟
میشه خوابگاهای دیگه رفت، اصلا این خوابگاهای خودگردان چیه؟ هزینه اش چقدر میشه، خواهش میکنم جواب بدید، لطفا

dading

عضو جدید
سلام

چه جالب !

شاید اونکه 60 شده انتخاب قبلیشو مثلا رجایی یا ... زده بوده نشده و انتخاب دومش سوره بوده منظورم اینکه انتخاب قبلیش پر شده بوده.مطمئن باشید اگه روزانه یا شبانه قبول شده بود اسمش تو سوره نمیومد

dading

عضو جدید
وقتی رتبه 4000 میاد برا مصاحبه چه انتظاری میشه داشت، مسلما سنجش قاطی داره، کاش بشه یه بار هم در مورد ما یه جورای خوبی قاطی کنه و روزانه یا شبانه قبول شیم :D
مثلا من روزانه تبریز قبول شم، چه معجزه ای !!! چون اصلا تو انتخابام هم نیست :biggrin:

آهای دوستای خوب تهرانی یا هر کدوم که اطلاع دارید، توروخدا بگید اگه سوره قبول شدیم، اونجا که خوابگاه نمیده چه خاکی باید تو سرمون کنیم؟؟؟
میشه خوابگاهای دیگه رفت، اصلا این خوابگاهای خودگردان چیه؟ هزینه اش چقدر میشه، خواهش میکنم جواب بدید، لطفا
خوابگاه خودگردان یجورایی به معنی خوابگاه غیر دولتی یا ازاد هستش که هزینش نسبت به خوابگاه های دولتی بیشتر.مثال:اراک خوابگاه دولتی 50تومن بود ولی خودگردان 200 تومن بود حالا تو بعضی از شهرها این رقم کمتر تو بعضیا بیشتر. ایشالا هرجا که صلاحتون قبول بشید.وهر کس که هر جا صلاحش ایشالا قبول شه.ایشالا

memar88

عضو جدید
:w39: چرا هیچ خبری توی سایت سنجش از تاریخ نتایج نمی زنن؟؟

اگه قبول نمی شیم حداقل بدونیم بریم برای آزاد بخونیم؟
توی این 2ماه چی بخونیم برای اینکه آزاد قزوین یا تهران رودهن قبول بشیم

:w19:من سراسری 7128 آوردم عمومی چیزی نخوندنم
چه کتاب هایی بگیررم که بتونم حداقل قزوین قبول بشم
سلام سجاد جان
ان شاالله که قبول میشی
برای آزاد مدرسان کلا خوبه مخصوصا عمومی هاش
معارف دیباگران تهران هم خوبه کمتر از آیه ها میاد بیشتر از این برهان ها و چه میدونم برهان نظم و امکان و وجوب و ...میاد
تو تخصصی ها نقشه برداری رو هم باید بخونی
ولی من مطمئنم که قبول میشی چون خیلی آقایی

یونیک

عضو جدید

عزیزم من دختر خالم که دانشکده علوم اقتصاد روزانه قبول شد بهشون خوابگاه ندادن ماهی 46 داره پول خوابگاه می ده.....

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w39: چرا هیچ خبری توی سایت سنجش از تاریخ نتایج نمی زنن؟؟

اگه قبول نمی شیم حداقل بدونیم بریم برای آزاد بخونیم؟
توی این 2ماه چی بخونیم برای اینکه آزاد قزوین یا تهران رودهن قبول بشیم

:w19:من سراسری 7128 آوردم عمومی چیزی نخوندنم
چه کتاب هایی بگیررم که بتونم حداقل قزوین قبول بشم

عناصر و جزئیات ساختمانی
  • مشخات فنی عمومی کارهای ساختمانی- نشریه ی 55 سازمان مدیریت و برنامه ریزی
  • جزئیات معماری ساختمانهای آجری- نشریه ی 92 سازمان برنامه و بودجه
  • عناصر و جزئیات ساختمان- هنرستان
  • فن آوری ساختمان های بتنی و فولادی-هنرستان
شناخت مواد و مصالح ساختمانی
· مبحث 5 مقررات ملی ساختمان
· مشخات فنی عمومی کارهای ساختمانی- نشریه ی 55 سازمان مدیریت و برنامه ریزی
· شناخت مواد و مصالح هنرستان
· مصالح ساختمان- احمد حامی

ترسیم فنی و نقشه کشی
  • رسم فنی هنرستان
ایستایی
  • ایستایی- بی یر و جانسون- ترجمه دکتر ابراهیم واحدیان
  • مقاومت مصالح- بی یر جانسون - ترجمه دکتر ابراهیم واحدیان
  • ایستایی هنرستان- دکتر علی خاکی
متره و برآورد
  • شرایط عمومی پیمان- سازمان مدیریت و برنامه ریزی
  • فهرست بها ابنیه- سازمان مدیریت و برنامه ریزی
هندسه و پرسپکتیو
  • علم مناظر و مرایا- ترقی جاه
  • هندسه و رسم فنی کورش محمودی
تنظیم شرایط محیطی و تأسیسات
  • اقلیم و معماری – مرتضی کسمایی
  • آشنایی با ابنیه ی سنتی ایران – وحید قبادیان
  • تأسیسات ساختمان – هنرستان
  • تأسیسات ساختمان – مجتبی نائینیان
تاریخ معماری
  • سبک شناسی معماری – محمد کریم پیرنیا
  • معماری اسلامی ایران – محمد کریم پیرنیا
  • معماری اسلامی – هیلن براند
  • خلاصه ی تاریخ هنر – پرویز مرزبان
  • آشنایی با معماری جهان – زارعی
  • مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب – وحید قبادیان
  • بناهای تاریخی – هنرستان
مبانی نظری معماری
  • مبادی سواد بصری – ترجمه مسعود سپهر
  • مبانی هنرهای تجسمی – حلیمی
  • مبانی هنرهای تجسمی – جلد اول و دوم هنرستان
  • مبانی طراحی معماری – هنرستان
  • معماری، فرم، فضا، نظم – علیرضا تقابنی
  • هنر رنگ - ایتن
  • زیبا شناختی در معماری – جهانشاه پاکزاد
نقشه برداری (مخصوص آزمون دانشگاه آزاد)
  • کتب و جزوات نقشه برداری
ریاضی
  • ریاضی عمومی – لیتهلد – جرج توماس
  • جزوات و کتب مخصوص آزمون کاردانی به کارشناسی
  • مجموعه تستهای کنکور سراسری رشته ی ریاضی
  • جبر حساب آنالیز – احمد قندهاری
  • جزوات ریاضی
عمومی
  • زبان: کتب دبیرستان و پیش دانشگاهی
  • ادبیات: زبان و ادبیات فارسی علوم پایه – باقر غلامی کلیشمی. جلد اول(مخصوص آزمون سراسری) و جلد اول و دوم مخصوص آزمون آزاد و زبان و نگارش فارسی (سمت)
معارف: جلد صورتی و جلد سبز دانشگاهی

سجاد گلم اینا منابعین که یکی از اساتید دانشگاه شهر ری توصیه کردن
به نظر من واسه تخصصیا حتما بشین نشریه 55 و مبحث 5 رو بخون + هندسه و ایستایی

اگه تستای سراسری 87 رو ببینی 10 تاسوال از مبحث 5 توش بود!
عمومیا رو هم ادبیات و معارف رو دست کم نگیر
من یکی رو میشناسم یه ماه خوند آزاد شهر خودشون قبول شد
تازه تو حتما واسه سراسری هم خوندی ویه چیزایی یادت هست
اون مکانیک بود کنکور سراسری هم نداد
اما ایشالا همین سراسری قبول میشی
منم میخوام واسه آزاد بخونم
اگه آزاد پرند قبول شم غیر انتفاعی نمیرم چون هزینش با غیر انتفاعی شهرستان تقریبا برابره

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه راه دیگه که راحت تر و کوتاه تره هم اینه که کتاب تست سعیدی پور رو بگیری
دانشگاه آزاد کنکورش رو سخت میگیره اما امید به قبولیش خیلی زیاده
تستای مدرسان شریف هم که همه میدونن حرف نداره
ولی مبحث 5 و نشریه 55 رو حتما بخون

adamnama

عضو جدید
دوستان کسی ترازهای شهرهای مختلف رو داره؟
میگن امسال ترازها رفته بالا؟
دوستان که کنکور دادن و می تونن کمکی در مورد دانشگاه آزاد بکنند بیشتر اطلاعات بدند ممنون می شم.[

اريايي

عضو جدید
سلام دوستم

اره عزيزم امكان داره من همين جا به همتون بگم كه اگه اشنا داشته باشين ديگه همه ي مصاحبه و رتبه فرماليتست..من از يكي از بچه هاي سوره در مورده مصاحبش پرسيدم اولين سوالي كه ازم پرسيد اين بود كه اشنا داري يا نه؟؟؟؟ منم گفتم نه!!!!!گفت خب پس اگه اشنا داشتي كارت حل بود..تازه خودشم با پارتي رفته بود ..مصاحبشم خراب كرده بود....
پس مي بينيم كه راحت مي تونن جامونو بگيرن ..حالا با هر رتبه اي ..حالا دوست شما رو نمي دونم !!!ولي يه همچين چيزي هست.

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها من رفتم سوره پرسيدم شرايط پذيرش و گفت اگر قبول بشي براي مصاحبه دوباره از اول ليست رو مي خونند و طبق الويت انتخاب مي كنند يعني من كه انتخاب اولم غير انتفاعي همدان بود بعد سوره اگر هم مصاحبه قبول شوم يا نه برام فرقي نداره چون نراز قبولي همدان پايين تر از سوره است و در كل يعني ما فقط يك انتخاب داريم.

اريايي

عضو جدید
بچه ها من رفتم سوره پرسيدم شرايط پذيرش و گفت اگر قبول بشي براي مصاحبه دوباره از اول ليست رو مي خونند و طبق الويت انتخاب مي كنند يعني من كه انتخاب اولم غير انتفاعي همدان بود بعد سوره اگر هم مصاحبه قبول شوم يا نه برام فرقي نداره چون نراز قبولي همدان پايين تر از سوره است و در كل يعني ما فقط يك انتخاب داريم.

بچه هاي مهندس :wallbash::wallbash:من شنبه سنجش بودم .پرسيدم گفت تمامه كسايي كه سوره قبول شدن امكانش هست كه جاي ديگه هم قبول بشن اصلا سوره حسابش جداست .شما اگر انتخاباي قبلت قبول بشي اونا رو مي ري ..اگرم قبول نشده باشي تو مي مونيو سوره و گزينش و انتخاب بعدت .كه اگه سوره قبول شي ميري اگرو نه كه ميري الويت بعد سوره..
جواباي اصلي هنوز نيومده زياد به اين فكر نكنيد.....اينجه امسال همه جور رتبه رو براي مصاحبه گرفته هدفش چيه نمي دونم....

farid_ghasemi

عضو جدید
سلام
فکر کنم منظورت اینکه بگی چون من بهمن ماه از دانشگاه آزاد قبول شده بودم و هنوز ثبت نام هم نکردم ، به خاطر تاخیرم در معرفی ، از آزاد انصراف می دم و به دانشگاه سراسری برم ... اگه منظورت اینه که باید بگم که به نظر من ، نه نمیشه ، چون اگه مثلا حالا خدایی نکرده یه وقت نتونستی عفو رهبری رو بگیری ، دیگه نمیشه کاریش کرد چون که تو یه جورایی سرباز فراری محسوب میشی :redface: و برای همین اصلا هیچ دانشگاهی حق ثبت نام از تو رو نداره و این جوری نیست که بگی خوب من از آزاد قبلا قبول شده بودم و به جای سراسری از آزاد انصراف می دم ، نه به نظر من اینطوری نمیتونه باشه .... البته تو صد در صد 100% مطمئن باش که مشکلت حل میشه و حالا عفو رهبری یا هرچی بلاخره یه چیزی بهت می خوره و می ری دانشگاه .;);) انشاالله
مرسی از روحیه دیگه دارم میترکم :D;)

فرید جان مطمئنی اصلا نمیتونی بخوابی؟!!!:surprised:

آخه خواب منم همین حدوداست (یه ذره بیشتر:lol:) ولی همه بهم میگن خوابالو :w05:
ولی من ترجیح میدم تا اومدن نتایج بیشتر خواب باشم :lol:
نه من فکر میکردم کنکور بدم تمام روز میخوابم ولی حالا خوابم کم شده یعنی مثل دوران کتابخونه میخوابم

من اینجوری که متوجه شدم اکثرا شنبه ها سایت سنجش رو آپ می کنند.احتمالا همون شنبه میاد اما چند ساعت زودتر از ساعت اعلام شده.اما جمعه نمیاد:cry:
مرسی

جالبه!!!!!!!!!!!!!!

-NEDA-

کاربر بیش فعال

یعنی منظورت اینه که کسی که رتبه 134 داره انتخاباشم میراث و رجایی قبل از سوره ست امکان داره رجایی هم قبول شده باشه؟؟؟؟!!!! :w20:
اگر اینطور باشه که خیلی عالیه پس منم میتونم هنوز به رجایی امیدوار باشم!!! :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا