راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dading

عضو جدید
بالاخره انتظار بسر رسید

بالاخره انتظار بسر رسید

معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بيان اينكه نتايج کنکور کارداني به کارشناسي سال 88 در هفته آينده اعلام مي‌شود، گفت: حدود 95 هزار داوطلب در اين آزمون پذيرش مي‌شوند.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بيان اينكه نتايج کنکور کارداني به کارشناسي سال 88 در هفته آينده اعلام مي‌شود، گفت: حدود 95 هزار داوطلب در اين آزمون پذيرش مي‌شوند.
دكتر حسين توکلي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: 265 هزار و 957 نفر مجاز به انتخاب رشته در آزمون کاردانی به کارشناسی سال 88 شده اند و ظرفیت پذیرش در این آزمون 95 هزار و 820 نفر است.

گفتني است آزمون کارداني به کارشناسي در 69 کد رشته محل در روز پنجشنبه اول مرداد ماه برگزار شد.

;)

binahayat_m

عضو جدید
http://www.soore.ac.ir/unp2.htm
تو لینک بالا اسامی چند برابر سوره تو رشته معماری و مديريت امورفرهنگي را زده
خیل زیادن
مجموعا 818 نفر
ایناهم خوب ملت سر کار میزارند
بچه ها به نظر شما من با رتبه 809 سوره میارم یا انتخاب بعدی که رشت باشه؟
اخه یکی دیدم رتبش شد 400 و من 800 اون راحت تر میوتونه سوره(تو مصاحبه) قبول شه یا من ؟؟
بین این دوتا خیلی گیج شدم هر کدوم مزایای خاص خودش برای من داره

binahayat_m

عضو جدید
بچه ها.. به نظرتون شریعتی دانشگاه خوبیه؟!؟! :question:
من فکر میکنم شبانه شریعتی رو قبول بشم
چون مثلا رتبه 134 که سوره بود قبلش رجایی رو زده..وقتی اون رجایی قبول نشده من که 100% نیستم این وسط فقط شریعتی می مونه..:w20:

کسی رو میشناسید که شریعتی خونده باشه؟!! راضی بوده یا نه؟!!؟ :question::warn:

یادش بخیر سال قبل اینجا یه خانمی بود به نام شبستان و رتبه 36 اورد شریعتی قبول شد و راضی بودش تازه کاردانیشم همونجا گرفته بود
موفق باشید:gol:

اريايي

عضو جدید
بچه ها.. به نظرتون شریعتی دانشگاه خوبیه؟!؟! :question:
من فکر میکنم شبانه شریعتی رو قبول بشم
چون مثلا رتبه 134 که سوره بود قبلش رجایی رو زده..وقتی اون رجایی قبول نشده من که 100% نیستم این وسط فقط شریعتی می مونه..:w20:

کسی رو میشناسید که شریعتی خونده باشه؟!! راضی بوده یا نه؟!!؟ :question::warn:

عزيزم تا از دانشگات چه توقعي داشته باشي من خودم نه شريعتي و قبول دارم نه وليعصر كه براي كارداني مي خوندم .. ولي دانشگاه متوسطي ..دعا كن منم شريعتي قبول شم..

dading

عضو جدید
http://www.soore.ac.ir/unp2.htm
تو لینک بالا اسامی چند برابر سوره تو رشته معماری و مديريت امورفرهنگي را زده
خیل زیادن
مجموعا 818 نفر
ایناهم خوب ملت سر کار میزارند
بچه ها به نظر شما من با رتبه 809 سوره میارم یا انتخاب بعدی که رشت باشه؟
اخه یکی دیدم رتبش شد 400 و من 800 اون راحت تر میوتونه سوره(تو مصاحبه) قبول شه یا من ؟؟
بین این دوتا خیلی گیج شدم هر کدوم مزایای خاص خودش برای من داره
ایشالا هرجا که صلاحتون قبول شین.ایشالا همه هر جایی که صلاحشون قبول شن

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزيزم تا از دانشگات چه توقعي داشته باشي من خودم نه شريعتي و قبول دارم نه وليعصر كه براي كارداني مي خوندم .. ولي دانشگاه متوسطي ..دعا كن منم شريعتي قبول شم..

من تا حالا فکر میکردم شما پسری !!!
خدایا اسم این دختر رو هم بذار جزء قبولیه بچه های شریعتی و اونجا قبولش کن....آمین
خوب بید ؟ :lol:
بچه ها من همه روزه هام رو گرفتم تا الان فکر کنم امروز 24 اُمیشه
اگه دعایی یا چیزی دارین بگید ها....اسمتون و حاجت تون رو بگبد یه وقت قاطی پاتی نشه یکی با رتبه یه رقمی زاهدان قبول شه یکی با 10 هزار تهران....:lol::D:thumbsup2:

FCH

عضو جدید
کارورزی تو اگه میتونه معرفی به استاد بگیر هفته اول مهر تحویل بده بره
باید مدیرگروهت و آموزش بات اوکی باشن...
تابستون واحد داشتی ؟
جمع تابستون و کارورزیت نباید ترم آخر از 8 تا بیشتر باشه...
البته اگه بیشتر هم شد بازم سوراخ سُمبه داره ولی باید آموزش دانشگاهتون رِلِه باشه

اتفاقا به معاون آموزشمون رفتم گفتم که معرفی به استاد بهم بده.گفت معرفی به استاد روش آموزشه.وقتی مدیر گروه کلا درسو ارائه نده نمیشه کاریش کرد.تازه واسه اینجور درسا هم معرفی به استاد نمیدن.من با آموزشمون مشکلی ندارم.مشکل مدیر گروهه که خارج از کشور تشریف دارن و تا اول مهر هم نمیان!!!(اینم یکی از معایب دانشگاه علمی کاربردی)
تابستونم نه.ما ترم بهمنمون تا آخر مرداد طول میکشه.واسه این ترم هم 15 واحد دارم.راهی به نظرتون میرسه واسه این کارورزی؟

farid_ghasemi

عضو جدید
دیدار امیر فکر میکنم یا هر دوشنبه هست یا هر سه شنبه.نگران نباشین ایشالا کاره همتون درست میشه;)
دوشنبه من که زنگ زدم روابط عمومی اینو گفت
مرسی خدا کنه که درست بشه.

:eek:نگو که با رتبه ی 90 دنبال تکمیل ظرفیت آزادی!!!!!!!!!!
نه برا یه دوستم که اگه نشه میره سرباز پرسیدم
راستی یه سوال من بهمن ازاد قبول شدم
یهو الان نزارن با قبولی سراسریم برم دانشگاه برا تاخیرم میتونم بگم که از بهمن قبولم از ازاد انصراف بدم بعد برم سراسری کاش منظورم بفهمین چی گفتم
اگه با رتبه ی 5900 99%
با رتبه ی 6800 چند درصد...........؟؟؟:cry:

:w22:
انشالا فک کنم تا 7500 اینا بردارن خدا کنه که اینطور باشه آمیییییییییییییین

دوست عزیز چرا مسخره می کنی ؟
من یک سوال پرسیدم و رتبه ام هم گفتم .
حالا کسی اینجا نیست که جواب منو بده ؟ شانسی برای قبولی دارم؟
مسخره؟؟؟؟
این چه حرفیه من با شوخی گفتم و منظورم اینه که 100 در 100 یه جایی قبولی همین
اگه بد متوجه شدینم معذرت :(:gol:

moji_arch

عضو جدید
دوست عزیز چرا مسخره می کنی ؟
من یک سوال پرسیدم و رتبه ام هم گفتم .
حالا کسی اینجا نیست که جواب منو بده ؟ شانسی برای قبولی دارم؟

چرا شک داری به رتبت!!!!!!!
اگه همه غیر انتفاهی ها رو زدی حتما یه جایی قبول میشی;)
نگران نباش :w16:
مثل من:w05:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
:w39: چرا هیچ خبری توی سایت سنجش از تاریخ نتایج نمی زنن؟؟

اگه قبول نمی شیم حداقل بدونیم بریم برای آزاد بخونیم؟
توی این 2ماه چی بخونیم برای اینکه آزاد قزوین یا تهران رودهن قبول بشیم

:w19:من سراسری 7128 آوردم عمومی چیزی نخوندنم
چه کتاب هایی بگیررم که بتونم حداقل قزوین قبول بشم

dading

عضو جدید

یهو الان نزارن با قبولی سراسریم برم دانشگاه برا تاخیرم میتونم بگم که از بهمن قبولم از ازاد انصراف بدم بعد برم سراسری کاش منظورم بفهمین چی گفتم

مسخره؟؟؟؟
فکر میکنم میشه از این طریق اقدام کنید.بله حق با شماست 2شنبه هاست

memarekochak

عضو جدید
سلام عزیزم من هنده هستم ولی آیلین صدام می زنن فقط اینو می تونم بگم کار اشتباهی کردی من کاردانیمو جابر گرفتم حراستش خیلی خیلی گیره عین مدرسه می مونه متاسفم 100% اونجا قبولی

جدی میگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مدرسه!!!نهههههههههههههههههههههههه

in my mind

عضو جدید
مسخره؟؟؟؟
اگه بد متوجه شدینم معذرت :(:gol:[/quote]
نه بابا خواهش میکنم
به نظر شما اطراف تهران مثلا قزوین یا گرمسار قبول میشم

moji_arch

عضو جدید
:w39: چرا هیچ خبری توی سایت سنجش از تاریخ نتایج نمی زنن؟؟

اگه قبول نمی شیم حداقل بدونیم بریم برای آزاد بخونیم؟
توی این 2ماه چی بخونیم برای اینکه آزاد قزوین یا تهران رودهن قبول بشیم

:w19:من سراسری 7128 آوردم عمومی چیزی نخوندنم
چه کتاب هایی بگیررم که بتونم حداقل قزوین قبول بشم

حداکثر تا شنبه میاد:razz:

ایشالا که قبول میشی که اگه بشه منم قبولشم:w21:

برای آزاد؟؟؟!!!:eek: باز خو به اگه خدای تکرده قبول نشی میتونی بشینی برا آزاد بخونی

من که افسرده و مغموم به انتظار تکمیل ظرفیت میمونم:cry:

آزادهم از دست میدم:w22:

moji_arch

عضو جدید
مرسی ممنون که امیدواری میدین اما ایشالا اطراف تهران قبول شم که بتونم برم و بیام.

با توجه به گفته های قبلی دوستان گرگان که حتما قبولید ;)درسته فرودگاه نداره ولی قطار و جاده داره

امیدواری نیست حقیقته
حرفهایی که به من با رتبه ی6800 زده میشه امیدواریه:redface:

ولی بازم ازشون ممنونم:gol:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
حداکثر تا شنبه میاد:razz:

ایشالا که قبول میشی که اگه بشه منم قبولشم:w21:

برای آزاد؟؟؟!!!:eek: باز خو به اگه خدای تکرده قبول نشی میتونی بشینی برا آزاد بخونی

من که افسرده و مغموم به انتظار تکمیل ظرفیت میمونم:cry:

آزادهم از دست میدم:w22:

:thumbsup2:
امیدوارم که با هم قبول بشیم رتبه چند آوردی من 7128 فکر کنم تو یاین فروم 100 بار رتبه خودم رو گفتم
:crying2:

mehdime007

عضو جدید

مسخره؟؟؟؟

سلام
فکر کنم منظورت اینکه بگی چون من بهمن ماه از دانشگاه آزاد قبول شده بودم و هنوز ثبت نام هم نکردم ، به خاطر تاخیرم در معرفی ، از آزاد انصراف می دم و به دانشگاه سراسری برم ... اگه منظورت اینه که باید بگم که به نظر من ، نه نمیشه ، چون اگه مثلا حالا خدایی نکرده یه وقت نتونستی عفو رهبری رو بگیری ، دیگه نمیشه کاریش کرد چون که تو یه جورایی سرباز فراری محسوب میشی :redface: و برای همین اصلا هیچ دانشگاهی حق ثبت نام از تو رو نداره و این جوری نیست که بگی خوب من از آزاد قبلا قبول شده بودم و به جای سراسری از آزاد انصراف می دم ، نه به نظر من اینطوری نمیتونه باشه .... البته تو صد در صد 100% مطمئن باش که مشکلت حل میشه و حالا عفو رهبری یا هرچی بلاخره یه چیزی بهت می خوره و می ری دانشگاه .;);) انشاالله

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا به معاون آموزشمون رفتم گفتم که معرفی به استاد بهم بده.گفت معرفی به استاد روش آموزشه.وقتی مدیر گروه کلا درسو ارائه نده نمیشه کاریش کرد.تازه واسه اینجور درسا هم معرفی به استاد نمیدن.من با آموزشمون مشکلی ندارم.مشکل مدیر گروهه که خارج از کشور تشریف دارن و تا اول مهر هم نمیان!!!(اینم یکی از معایب دانشگاه علمی کاربردی)
تابستونم نه.ما ترم بهمنمون تا آخر مرداد طول میکشه.واسه این ترم هم 15 واحد دارم.راهی به نظرتون میرسه واسه این کارورزی؟

آها ببینم تو این ترم یعنی مهر 88 پونزده واحد داری ؟؟؟
خب کارورزی هم که 3-4 واحد بیشتر نیست...
درخواست بدین بگیرین
مدیر گروهتون رو بزنین
یعنی میخوان شما رو ترم بهمن الکی یه پولی ازتون بگیرن که فقط کارورزی بهتون بدن ؟؟؟

-NEDA-

کاربر بیش فعال
سلام من نمیدونم چی شدم اصلا خواب ندارم 5 صبح خوابیدم الانم 11پا شدم نمیتونم بخوابم

مینا خانم گفتن 28 ولی تا جمعه باید بدن

فرید جان مطمئنی اصلا نمیتونی بخوابی؟!!!:surprised:

آخه خواب منم همین حدوداست (یه ذره بیشتر:lol:) ولی همه بهم میگن خوابالو :w05:
ولی من ترجیح میدم تا اومدن نتایج بیشتر خواب باشم :lol:

FCH

عضو جدید
فرید جان مطمئنی اصلا نمیتونی بخوابی؟!!!:surprised:

آخه خواب منم همین حدوداست (یه ذره بیشتر:lol:) ولی همه بهم میگن خوابالو :w05:
ولی من ترجیح میدم تا اومدن نتایج بیشتر خواب باشم :lol:

موافقم.به دوستان منتظر هم پیشنهاد می کنم به زور قرصم شده بخوابید.کمتر از دست سنجش حرص می خورید:w06::w22:

FCH

عضو جدید
آها ببینم تو این ترم یعنی مهر 88 پونزده واحد داری ؟؟؟
خب کارورزی هم که 3-4 واحد بیشتر نیست...
درخواست بدین بگیرین
مدیر گروهتون رو بزنین
یعنی میخوان شما رو ترم بهمن الکی یه پولی ازتون بگیرن که فقط کارورزی بهتون بدن ؟؟؟

جمع شدیم رفتیم گفتند دست ما نیست.:w13:باید مدیر گروه باشه.اونم اول مهر میاد.:w09:گفتند شاید توی حذف و اضافه بشه کاری کرد.اون موقع هم دیگه نه می تونیم مهمان بگیریم نه کار دیگه ای بکنیم اگه ارائه ندند:w05:.یعنی فقط 2واحد کارورزی میمونه واسه ترم5:wallbash:

FCH

عضو جدید
سلام من نمیدونم چی شدم اصلا خواب ندارم 5 صبح خوابیدم الانم 11پا شدم نمیتونم بخوابم

مینا خانم گفتن 28 ولی تا جمعه باید بدن

من اینجوری که متوجه شدم اکثرا شنبه ها سایت سنجش رو آپ می کنند.احتمالا همون شنبه میاد اما چند ساعت زودتر از ساعت اعلام شده.اما جمعه نمیاد:cry:

khashenn

عضو جدید

دكتر حسين توکلي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: 265 هزار و 957 نفر مجاز به انتخاب رشته در آزمون کاردانی به کارشناسی سال 88 شده اند و ظرفیت پذیرش در این آزمون 95 هزار و 820 نفر است.

گفتني است آزمون کارداني به کارشناسي در 69 کد رشته محل در روز پنجشنبه اول مرداد ماه برگزار شد.

;)[

سلام به مهندسین حال و آینده تا به امروز من هرچی از دهنم اومد به این سنجشیا گفتم و میگم تا وقتی جوابهارو بدن سوره که نتایج معماری اعلام کرده و به سنجش داده من نمیدونم اینا دارن چیکار میکنن دادن رتبه ها و نتیجه ها همه بصورت رایانه ای اینا میتونن یک هفتهای همه نتایج کارشناسی بگن مگه اینکه بخوان فامیلاشونو یه جوری قبول کنن اخه ریشو قیچی دست اوناست سر همین موضوع بود که پارسال نماینگانی از مجلس برای برسی به سازمان سنجش رفته بودن تا دوباره تقلبی در کار نباشه باز توکل به خدا :w20:

dading

عضو جدید
جمع شدیم رفتیم گفتند دست ما نیست.:w13:باید مدیر گروه باشه.اونم اول مهر میاد.:w09:گفتند شاید توی حذف و اضافه بشه کاری کرد.اون موقع هم دیگه نه می تونیم مهمان بگیریم نه کار دیگه ای بکنیم اگه ارائه ندند:w05:.یعنی فقط 2واحد کارورزی میمونه واسه ترم5:wallbash:
منم واسه ترم 5 فقط 3واحد کارافرینی مونده بود.خدارو شکر واسه من روزانه بود 1 تومن هم از من نگرفتن.ولی برای این 1 درس میرفتم اراک و میومدم.الان فهمیدم اون یه درس چه لطفی در حق من کرد باعث شد که من سربازیم 6ماه افتاد عقب چون فارغ تحصیلیم زدند 30/11/87 الا ن فهمیدم که حکمت خدا این بوده اخه من خیلی ناراحت این بودم که این یه دونه مونده بود اخه من 3ترم دنبال این درس بودم یا ارائه نمیشد یا نمیدادن یا ... حکمتش این بود که من سرباز نشم.واسه همینه که میگم هر کار خدا بی حکمت نیست ناراحتی اون موقع باعث خوشحالی الان شده.ایشالا همه موفق باشین.هر کار خدا حکمتی داره پس شکر گذار اون باشیم.خدایا شکرت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا