راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moji_arch

عضو جدید
راستی یه سوال دیگه اگه سراسری یا آزاد قبول شیم یه ترم رزرو میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا وقتی که به دانشگاه پول صندلیتو بدی و نری و دانشگاه بتونه یه صندلی رو به دو نفر بفروشه تا روز قیا متم برات رزرو نگه میدارن جاتو:w02:

این یکی از خوبی های دانشگاه های پولیه:w16:

dading

عضو جدید

مشمولاني كه ضمن قبولي در آزمونهاي سراسري در سال اعزام به خدمت يعني سالي كه در آن سال به سن 19 سالگي تمام مي‌رسند و قصد شروع به تحصيل در موسسات موزش عالي را دارند به شرط اخذ مدرك ديپلم حضوري در سال اعزام و يا سالهاي قبل،

به منظور مشخص نمودن وضعيت مشموليت افراد ذكور پذيرفته شده در آزمونهاي موسسات آموزش عالي در سال 88 و ثبت نام و شروع به تحصيل آنان، شرايط جديد ثبت نام مشمولان وظيفه در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور از سوي سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام شد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دانش آموزان دانشسراها و دانش آموزان چهارساله آخر دوره متوسطه و هنر آموزان هنرستان‌ها و آموزشگاه‌هاي فني و حرفه‌اي كه ارزش تحصيلي ديپلم آنها از طرف مراجع صلاحيت دار معادل متوسطه كامل شناخته شده و دانشجويان و هنرجويان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي اگر در حين تحصيل به سن مشموليت برسند تا زماني كه به تحصيلات خود ادامه مي‌دهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف خواهند بود.

مشمولاني كه ضمن قبولي در آزمونهاي سراسري در سال اعزام به خدمت يعني سالي كه در آن سال به سن 19 سالگي تمام مي‌رسند و قصد شروع به تحصيل در موسسات موزش عالي را دارند به شرط اخذ مدرك ديپلم حضوري در سال اعزام و يا سالهاي قبل، شروع به تحصيل از مهر ماه آنان بلامانع است، ضمنا اخذ پيش دانشگاهي براي اين افراد به صورت غير حضوري منعي نخواهد داشت. به عنوان مثال، تحصيل متولدين سال 1369 از مهرماه 88 با رعايت موارد فوق مجاز مي‌باشد.

همچنين مشمولان متولد نيمه دوم هر سال كه در سال اعزام به خدمت، سالي كه در آن سال به سن 19 سالگي تمام خواهند رسيد، به شرط اخذ ديپلم فني و حرفه‌اي يا كار و دانش و يا پيش دانشگاهي به صورت حضوري، با معرفي به موقع به سازمان وظيفه عمومي مي‌توانند از مزاياي تعويق اعزام به خدمت تا 18 مهر ماه سال بعد برخوردار و آمادگي جهت شركت در كنكور سال بعد را كسب كنند.

مشمولاني كه دوره ديپلم فني و حرفه‌اي يا كار و دانش را حداكثر تا سن 22 سالگي و يا دوره پيش دانشگاهي را حداكثر تا سن 24 سالگي به صورت حضوري طي كرده‌اند مجاز به شركت در آزمون و شروع به تحصيل در موسسات آموزش عالي از مهرماه سال اخذ فراغت ديپلم يا پيش دانشگاهي مي‌باشند.

نحوه ثبت‌نام طلاب مشمول خدمت

طلاب حوزه علميه برخوردار از معافيت تحصيلي حوزوي با موافقت كتبي شوراي مديريت حوزه علميه قم و يا نمايندان آن شورا در ساير شهرها مبني بر اينكه طلبه قادر است ضمن تحصيل در حوزه بطور جانبي در دانشگاه نيز تحصيل نمايد، بديهي است هر زمان معافيت تحصيلي وي در حوزه به اتمام برسد مشمول واجد شرايط ادامه تحصيل در دانشگاه نخواهد بود.

بر اساس اين گزارش، مشمولان داراي معافيت موقت پزشكي كه در زمان ثبت نام اعتبار معافيت آن مقتضي نشده باشد و فاقد سابقه تحصيلي دانشگاهي (اخراج – انصراف) باشند، اين قبيل افراد پس از اتمام مهلت معافيت جهت ادامه رسيدگي به وظيفه عمومي ذيربط مراجعه و در صورتي كه در شوراي پزشكي سرباز شناخته شوند از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند شد.

ثبت‌نام مشمولان بدون غيبت و بدون سابقه دانشجوي اخراجي و انصرافي

به گزارش ايسنا، مشمولاني كه بدون غيبت و بدون سابقه دانشجوي اخراجي و انصرافي به سازمان وظيفه عمومي خود را معرفي و درخواست رسيدگي معافيت پزشكي مي‌كنند و سپس در موسسات آموزش عالي پذيرفته مي‌شوند، مي‌توانند مجوز ثبت‌نام از وظيفه عمومي ذيربط اخذ و به دانشگاه‌ ارائه كنند و در صورت اخذ معافيت دائم كارت معافيت را به دانشگاه ارائه خواهند كرد، در غير اين صورت ضمن اعلام وظيفه عمومي مبني بر سرباز شدن، دانشگاه جهت وي درخواست معافيت تحصيلي خواهد نمود. به گزارش ايسنا در اين صورت مشمول موظف به پيگيري درخواست معافيت پزشكي بوده به نحوي كه بين اقدامات او هيچ فاصله‌اي ايجاد نشود.

معافيت تحصيلي در هر مقطع يك بار صادر مي‌شود

تحصيل همزمان در دو دانشگاه سبب لغو معافيت تحصيلي مي‌شود
گفتني است، معافيت تحصيلي در هر مقطع يك بار صادر مي‌شود، لذا تحصيل همزمان در دو دانشگاه سبب لغو معافيت تحصيلي و الزام مشمول جهت رسيدگي به وضع مشموليت و اعزام به خدمت مي‌شود.

شرط برخورداري از معافيت، شركت در آزمونهاي سراسري است
شرط برخورداري از معافيت تحصيلي در تمامي مقاطع، شركت در آزمونهاي سراسري برگزار شده از سوي سازمان سنجش آموزش كشور و يا مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي مي‌باشد.

شرايط اخذ معافيت در موارد استثنا
البته مشمولاني كه برابر مقررات زير در دانشگاه پذيرش و شروع به تحصيل كنند، مورد استثنا از شركت در آزمون مي‌باشند:
- آيين نامه پذيرش دانشجويان ممتاز در دوره تحصيلي بالاتر بدون شركت در آزمون سراسري.
- آيين نامه اجرايي پذيرش قهرمانان در رشته تربيت بدني و علوم ورزشي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي.
- آيين نامه نحوه پذيرش برگزيدگان جشنواره ها و مسابقات علمي در دوره‌هاي آموزش عالي.
- نخبگان معرفي شده از سوي بنياد ملي نخبگان ستاد كل نيروهاي مسلح.

تحصيل در حين خدمت بر خلاف ضوابط است
بر اين اساس، تحصيل در حين خدمت بر خلاف ضوابط بوده و چنانچه در حين تحصيل بنا بر مشكلات خدمتي درخواست ترخيص از سوي دانشگاه به عمل آيد در شمول معافيت تحصيلي قرار نخواهد گرفت.
البته مشمولان غايب حق شركت در آزمون و شروع به تحصيل در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي را ندارند.
نحوه ادامه تحصيل مشمولان فارغ‌التحصيل در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي
فارغ التحصيلان مقاطع كارداني و بالاتر در مهلت 6 ماهه مقرر پس از فراغت از تحصيل مجاز به شركت در آزمون مقاطع بالاتر و شروع به تحصيل مي‌باشند.
مشمولان فارغ التحصيل دانشگاه‌ها با ارائه برگ اعزام بدون غيبت كه تاريخ اعزام مندرج در آن سپري نشده باشد، مي‌توانند در مقاطع تحصيلي بالاتر ثبت نام و شروع به تحصيل كنند. به گزارش ايسنا، مشمولان بندهاي فوق الزامي به شركت در آزمون در فرجه شش ماهه پس از فراغت ندارند و ملاك برخورداري از معافيت تحصيلي جهت آنان نداشتن غيبت و سابقه اخراج و انصراف در مقطع قبلي مي‌باشد.
در خاتمه شايان ذكر است، فارغ التحصيلان مقاطع كارداني مجاز به شركت در آزمونهاي دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته مي‌باشند و در صورت شركت در آزمون‌هاي كارشناسي پيوسته بايد رشته تحصيلي آنان در دوره كارداني با رشته تحصيلي كارشناسي پيوسته متجانس و در يك گروه آزمايشي قرار داشته باشد به نحوي كه حداكثر طي مدت 4 سال دوره كارشناسي پيوسته را به اتمام برسانند.
http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=1&nid=4329

moji_arch

عضو جدید
مرسی پس اگه 7 8 واحد مونده باشه درسم تموم شه مشکلی نیس اگه قبول شم آزاد رزرو میشه تا تموم شه برم.... ولی سراسری نمیشه ...
ممنونم.....;)

تا دو سال یش که من اطلا ع دارم باید اول ثبت نام میکردی بعد رزرو
یعنی علاوه بر شهریه ثابت باید مدارکت رو که شامل مدارک کامل کاردانیت هم میشد رو تحویل بدی:redface:

امیدوارم الان اینجوری نباشه;)

یونیک

عضو جدید
تا وقتی که به دانشگاه پول صندلیتو بدی و نری و دانشگاه بتونه یه صندلی رو به دو نفر بفروشه تا روز قیا متم برات رزرو نگه میدارن جاتو:w02:

این یکی از خوبی های دانشگاه های پولیه:w16:

منم برای ازاد 450 شهریه ثابت دادم الان پشیمونم جون فهمیدم اگه پول هم نمی دادم نگه می داشتن برام...........:mad:

یونیک

عضو جدید
از یک هفته پیش دارم شمارش معکوس میزنم برای خودم از 7 :w05:
اما هر روز ا یه شگفتی مواجه میشم از طرف این سازمان سنجش :w00:و 6 دوباره میشه 7
کی این 7 میشه 0 خدا میدونه
امیدوارم 28 آقای مکاتبه واقعا 28 باشه
پس بازم میشمارم از 7:wallbash:

حتی تصورشم وحشتناکه که اسمم زبونم لال:w04: توی قبولی ها نباسه و دوباره بخوام برای تکمیل ظرفیت و نتایجش شمارش معکوس بزنم:crying2:

امیدوارم همگی قبول شیم و بعد از این 7 روزه کشنده
همگی توی قسمت ارشد ها پلاس شیم
:w36:

عزیزم قبولییییییییییییییییییییییییییییی..................;):w00:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی پس اگه 7 8 واحد مونده باشه درسم تموم شه مشکلی نیس اگه قبول شم آزاد رزرو میشه تا تموم شه برم.... ولی سراسری نمیشه ...
ممنونم.....;)

سلام دوست من

دانشگاه آزاد نیازی به رزرو نداره . اگه 2 سال دیگه هم برین با همون قبولی ثبت نامتون می کنند. فقط باید شهریه ثابت ترم هایی که نرفتن رو بدین !!!

در واقع اگه شما الان قبول شدین ؛ لازم نیست کار خاصی انجام بدید. وقتی همه واحدهای کاردنیمون پاس شد ، اون وقت می تونید برید برای ثبت نام دانشگاه آزاد . فقط از اون موقعی که قبول شدین تا اون زمانی که می رین واسه ثبت نام ؛ شهریه ثابتش رو باید بدین .

می تونید هم رزرو کنید. یعنی وقتی قبول شدید شهریه ثابت اون ترمی که نمیرید + اون 50 هزار تومان واحد زبرجد رو بدین .

اگه منصرف شدین از رفتن که پول شهریه ثابتی که دادین رو دانشگاه پس میده بهتون و فقط اون 50 تومان واحد زبرجد رو بر می دارن !!! اگه هم خواستن برین که دیگه هیچی .... .

سراسری که نمیشه .

اما شاید بعضی از دانشگاه های غیر انتفاعی تحت اینکه مرخصی بدن و یا .... قبول کنند .

.

آخرین ویرایش:

adamnama

عضو جدید
تقریبا این حرف درسته که آزاد تا چند ترم شما را در رزرو نگه می داره. ولی این قضیه برای دانشگاه های برتر دانشگاه آزاد صدق نمی کنه.
قضیه اینه که دانشگاه های تهران و شهر های بزرگ مثل شیراز و همدان و قزوین و اصفهان و... توی این دسته قرار نمی گیرند.
بارها این قضیه را شنیدم که ترم اول به هیچ عنوان نه مرخصی دادن(البته به جز با پارتی بازی) نه بدون کاردانی ثبت نام کردن!
این قضیه را می تونید از کسایی که قزوین قبول شدن و ثبت نام نشدن هم بپرسید فکر کنم کم نباشند.

memar88

عضو جدید
salam man emsal kardani memarie ghazvin ghabul shodam albate 30ta tarazam kam umad vase mohandesish ,mohandesi computere paran vamotearjemie tehran shomal va modiriate garmsar(gheire entefahi)ham ghabul shodam ama asheghe memariam .ama harki mibinatam mige kardani bedard nemikhore va konkooresh be karshenasi kheili sakhteo modele khub ovordanam gheire momkene ke bedoone konkoor ghabul shi:(,ama man asheghe memariam be nazare shoma chikar konam yani ehtemale movafaghiatam hast?:cry:
شما اگه اراده کنی مطمئن باش دکترای معماری رو هم میتونی بگیری
برو بخون موفق باشی

memar88

عضو جدید
سلام میخواستم بدونم فرق کنکور سراسری با آزاد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی درساش با هم فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرقش اینه که معارفش به جای آیه بیشتر مباحث فلسفی میاد
ادبیات بیشتر املا و معنی لغت و از این جور چیزا
زبان 70 در صد ترجمه
تخصصی هم نقشه برداری بهش اضافه کن
بقیش همونه

maj5

عضو جدید

مشمولاني كه ضمن قبولي در آزمونهاي سراسري در سال اعزام به خدمت يعني سالي كه در آن سال به سن 19 سالگي تمام مي‌رسند و قصد شروع به تحصيل در موسسات موزش عالي را دارند به شرط اخذ مدرك ديپلم حضوري در سال اعزام و يا سالهاي قبل،

به منظور مشخص نمودن وضعيت مشموليت افراد ذكور پذيرفته شده در آزمونهاي موسسات آموزش عالي در سال 88 و ثبت نام و شروع به تحصيل آنان، شرايط جديد ثبت نام مشمولان وظيفه در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور از سوي سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام شد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دانش آموزان دانشسراها و دانش آموزان چهارساله آخر دوره متوسطه و هنر آموزان هنرستان‌ها و آموزشگاه‌هاي فني و حرفه‌اي كه ارزش تحصيلي ديپلم آنها از طرف مراجع صلاحيت دار معادل متوسطه كامل شناخته شده و دانشجويان و هنرجويان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي اگر در حين تحصيل به سن مشموليت برسند تا زماني كه به تحصيلات خود ادامه مي‌دهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف خواهند بود.

مشمولاني كه ضمن قبولي در آزمونهاي سراسري در سال اعزام به خدمت يعني سالي كه در آن سال به سن 19 سالگي تمام مي‌رسند و قصد شروع به تحصيل در موسسات موزش عالي را دارند به شرط اخذ مدرك ديپلم حضوري در سال اعزام و يا سالهاي قبل، شروع به تحصيل از مهر ماه آنان بلامانع است، ضمنا اخذ پيش دانشگاهي براي اين افراد به صورت غير حضوري منعي نخواهد داشت. به عنوان مثال، تحصيل متولدين سال 1369 از مهرماه 88 با رعايت موارد فوق مجاز مي‌باشد.

همچنين مشمولان متولد نيمه دوم هر سال كه در سال اعزام به خدمت، سالي كه در آن سال به سن 19 سالگي تمام خواهند رسيد، به شرط اخذ ديپلم فني و حرفه‌اي يا كار و دانش و يا پيش دانشگاهي به صورت حضوري، با معرفي به موقع به سازمان وظيفه عمومي مي‌توانند از مزاياي تعويق اعزام به خدمت تا 18 مهر ماه سال بعد برخوردار و آمادگي جهت شركت در كنكور سال بعد را كسب كنند.

مشمولاني كه دوره ديپلم فني و حرفه‌اي يا كار و دانش را حداكثر تا سن 22 سالگي و يا دوره پيش دانشگاهي را حداكثر تا سن 24 سالگي به صورت حضوري طي كرده‌اند مجاز به شركت در آزمون و شروع به تحصيل در موسسات آموزش عالي از مهرماه سال اخذ فراغت ديپلم يا پيش دانشگاهي مي‌باشند.

نحوه ثبت‌نام طلاب مشمول خدمت

طلاب حوزه علميه برخوردار از معافيت تحصيلي حوزوي با موافقت كتبي شوراي مديريت حوزه علميه قم و يا نمايندان آن شورا در ساير شهرها مبني بر اينكه طلبه قادر است ضمن تحصيل در حوزه بطور جانبي در دانشگاه نيز تحصيل نمايد، بديهي است هر زمان معافيت تحصيلي وي در حوزه به اتمام برسد مشمول واجد شرايط ادامه تحصيل در دانشگاه نخواهد بود.

بر اساس اين گزارش، مشمولان داراي معافيت موقت پزشكي كه در زمان ثبت نام اعتبار معافيت آن مقتضي نشده باشد و فاقد سابقه تحصيلي دانشگاهي (اخراج – انصراف) باشند، اين قبيل افراد پس از اتمام مهلت معافيت جهت ادامه رسيدگي به وظيفه عمومي ذيربط مراجعه و در صورتي كه در شوراي پزشكي سرباز شناخته شوند از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند شد.

ثبت‌نام مشمولان بدون غيبت و بدون سابقه دانشجوي اخراجي و انصرافي

به گزارش ايسنا، مشمولاني كه بدون غيبت و بدون سابقه دانشجوي اخراجي و انصرافي به سازمان وظيفه عمومي خود را معرفي و درخواست رسيدگي معافيت پزشكي مي‌كنند و سپس در موسسات آموزش عالي پذيرفته مي‌شوند، مي‌توانند مجوز ثبت‌نام از وظيفه عمومي ذيربط اخذ و به دانشگاه‌ ارائه كنند و در صورت اخذ معافيت دائم كارت معافيت را به دانشگاه ارائه خواهند كرد، در غير اين صورت ضمن اعلام وظيفه عمومي مبني بر سرباز شدن، دانشگاه جهت وي درخواست معافيت تحصيلي خواهد نمود. به گزارش ايسنا در اين صورت مشمول موظف به پيگيري درخواست معافيت پزشكي بوده به نحوي كه بين اقدامات او هيچ فاصله‌اي ايجاد نشود.

معافيت تحصيلي در هر مقطع يك بار صادر مي‌شود

تحصيل همزمان در دو دانشگاه سبب لغو معافيت تحصيلي مي‌شود
گفتني است، معافيت تحصيلي در هر مقطع يك بار صادر مي‌شود، لذا تحصيل همزمان در دو دانشگاه سبب لغو معافيت تحصيلي و الزام مشمول جهت رسيدگي به وضع مشموليت و اعزام به خدمت مي‌شود.

شرط برخورداري از معافيت، شركت در آزمونهاي سراسري است
شرط برخورداري از معافيت تحصيلي در تمامي مقاطع، شركت در آزمونهاي سراسري برگزار شده از سوي سازمان سنجش آموزش كشور و يا مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي مي‌باشد.

شرايط اخذ معافيت در موارد استثنا
البته مشمولاني كه برابر مقررات زير در دانشگاه پذيرش و شروع به تحصيل كنند، مورد استثنا از شركت در آزمون مي‌باشند:
- آيين نامه پذيرش دانشجويان ممتاز در دوره تحصيلي بالاتر بدون شركت در آزمون سراسري.
- آيين نامه اجرايي پذيرش قهرمانان در رشته تربيت بدني و علوم ورزشي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي.
- آيين نامه نحوه پذيرش برگزيدگان جشنواره ها و مسابقات علمي در دوره‌هاي آموزش عالي.
- نخبگان معرفي شده از سوي بنياد ملي نخبگان ستاد كل نيروهاي مسلح.

تحصيل در حين خدمت بر خلاف ضوابط است
بر اين اساس، تحصيل در حين خدمت بر خلاف ضوابط بوده و چنانچه در حين تحصيل بنا بر مشكلات خدمتي درخواست ترخيص از سوي دانشگاه به عمل آيد در شمول معافيت تحصيلي قرار نخواهد گرفت.
البته مشمولان غايب حق شركت در آزمون و شروع به تحصيل در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي را ندارند.
فارغ التحصيلان مقاطع كارداني و بالاتر در مهلت 6 ماهه مقرر پس از فراغت از تحصيل مجاز به شركت در آزمون مقاطع بالاتر و شروع به تحصيل مي‌باشند.
مشمولان فارغ التحصيل دانشگاه‌ها با ارائه برگ اعزام بدون غيبت كه تاريخ اعزام مندرج در آن سپري نشده باشد، مي‌توانند در مقاطع تحصيلي بالاتر ثبت نام و شروع به تحصيل كنند. به گزارش ايسنا، مشمولان بندهاي فوق الزامي به شركت در آزمون در فرجه شش ماهه پس از فراغت ندارند و ملاك برخورداري از معافيت تحصيلي جهت آنان نداشتن غيبت و سابقه اخراج و انصراف در مقطع قبلي مي‌باشد.
در خاتمه شايان ذكر است، فارغ التحصيلان مقاطع كارداني مجاز به شركت در آزمونهاي دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته مي‌باشند و در صورت شركت در آزمون‌هاي كارشناسي پيوسته بايد رشته تحصيلي آنان در دوره كارداني با رشته تحصيلي كارشناسي پيوسته متجانس و در يك گروه آزمايشي قرار داشته باشد به نحوي كه حداكثر طي مدت 4 سال دوره كارشناسي پيوسته را به اتمام برسانند.
/

با این وضعیت من نمیتونم برم دانشگاه.اخه غیبت خوردم.:w47:
یکماه پیش رفتم نظام وظیفه شهرمون گفتن میتونی ادامه تحصیل بدی....حالا دیگه.........:cry::cry::cry::crying::crying::crying::crying::crying:

memar88

عضو جدید
راستی یه سوال دیگه اگه سراسری یا آزاد قبول شیم یه ترم رزرو میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم پارسال آزاد قبول شدم نرفتم و الان جام واسه این ترم رزروه
ولی اگه الان برم نصف شهریه ثابت پارسال رو ازم میگیرن

maj5

عضو جدید
شرايط جديد ثبت ‌نام مشمولان وظيفه در دانشگاهها

یکماه پیش رفتم نظام وظیفه شهرمون گفتن میتونی ادامه تحصیل بدی....حالا دیگه.........:cry::cry::cry::crying::crying::crying::crying::crying:

farid_ghasemi

عضو جدید
/

چند روز غیبت دارین؟
من 19 روز دارم همه میگن بخشیده میشه

maj5

عضو جدید
چند روز غیبت دارین؟
من 19 روز دارم همه میگن بخشیده میشه
5روز دیر فرستادم 3ماه غیبت خوردم.
وقتی بری سربازی اون 3 ماه رو میبخشن اما الان چی؟
یکی از دوستام تعریف کرد که دوستش ازاد تهران قبول شد نذاشتن بره دانشگاه,بخاطر غیبت.:cry:

farid_ghasemi

عضو جدید
5روز دیر فرستادم 3ماه غیبت خوردم.
وقتی بری سربازی اون 3 ماه رو میبخشن اما الان چی؟
یکی از دوستام تعریف کرد که دوستش ازاد تهران قبول شد نذاشتن بره دانشگاه,بخاطر غیبت.:cry:

نه تا پارسال تا 1 ماه غیبت دادن
من تهران زنگیدم گفت از شهرتون حل میشه اگه حل نشد بیا دیدار مردمی امیر نترس حل میشه انشالا

elahe-naz

عضو جدید
سلام میشه یکی ته منم کمک کنه؟
رتبه ام3280 شده جایی قبول میشم به نظرتون؟کاردانی به کادشناسیم ها!

farid_ghasemi

عضو جدید

دیر اومدی این بحث تموم شد
کجارو زدی؟
شابد جایی که میگیمو نزده باشی
به جز شیراز اصفهان رشت فک کنم جاهای دیگه حتما قبولی انشالا

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و خوش آمدی
اینجا تاپیک کاردانی به کارشناسی عزیز
اگه غیر انتفاعی زدی آره قبول میشی
انتخابات کجاست؟

elahe-naz

عضو جدید
اره غیر انتفاعی زدم اراک و اصفهان و بروجرد....تورو خدا راستشو بگو قبولم؟؟؟؟؟؟:(:(دارم دق میکنم!نمیدونید دقیق کی جواب میاد؟؟؟:redface:

elahe-naz

عضو جدید
اره اق فزید میدونم این بحث تموم شده:redface:اما من تازه اینجارو پیدا کردم :(:(حلا میگی نظرتو؟؟شما چی الناز جون؟؟:gol:

moji_arch

عضو جدید
اره غیر انتفاعی زدم اراک و اصفهان و بروجرد....تورو خدا راستشو بگو قبولم؟؟؟؟؟؟:(:(دارم دق میکنم!نمیدونید دقیق کی جواب میاد؟؟؟:redface:

یکی زحمت کشیدن مکاتبه کردن باسازمان معلوم شد 28 نتایج میاد:eek:

اراک قبولی به خصوص اگه بومی باشی که دیگه اولویت هم داری;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا