archi_arch
مدیر بازنشسته
مرسی ابنوس جان
با سلام به دوستان عزیز
با توجه به نگرانی های شما من در این باره با مسئولین ارشد سازمان نظام مهندسی مشورت کردم مشخص شد مدرک داده شده در صورت مهندسی نبودن آن(علمی کاربردی-کارشناسی و ...)می توان با گذراندن یک دوره 3 ماهه مدرک را به مهندسی ارتقا داد

ولی این مدرکهای جدید چی؟ الان کارشناسی ناپیوسته اسمش مهندسی تکنولوژی معماری شده.یعنی اینم شامل همون مهندسی ها میشه؟

گیج شدم
گیج شدم 

.در حد 5 % از منابع رو تا حالا خوندم و تقریبا" میشه گفت تازه شروع کردم.من حتما" حتما"باید امسال قبول بشم.روزانه.فقط روزانه.شاید این حرفا فقط برای این باشه که از شما دلگرمی بشنوم.ولی خواهش می کنم بگید که به نظر شما میشه با خوندن تو این مدت باقی مونده روزانه قبول شد؟باید بشه.من به راز عقیده دارم.باید معجزه بشه.موقعیت کلاس رفتن ندارم.اگه داشتم شاید فشرده بد نبود.نمی دونم.رابین هود خوب که فقط شما اون یک بار جواب منو دادی،میشه یک برنامه ی کلی به من پیشنهاد کنی؟وضعیت خنده داری دارم.هر کی به این پیام بخنده حق داره.تمام این مدت از کنکور قبل تا الان به گیج زدن تو منبع گذشت و به فکر ها و مشکلات متفرقه.
.در حد 5 % از منابع رو تا حالا خوندم و تقریبا" میشه گفت تازه شروع کردم.من حتما" حتما"باید امسال قبول بشم.روزانه.فقط روزانه.شاید این حرفا فقط برای این باشه که از شما دلگرمی بشنوم.ولی خواهش می کنم بگید که به نظر شما میشه با خوندن تو این مدت باقی مونده روزانه قبول شد؟باید بشه.من به راز عقیده دارم.باید معجزه بشه.موقعیت کلاس رفتن ندارم.اگه داشتم شاید فشرده بد نبود.نمی دونم.رابین هود خوب که فقط شما اون یک بار جواب منو دادی،میشه یک برنامه ی کلی به من پیشنهاد کنی؟وضعیت خنده داری دارم.هر کی به این پیام بخنده حق داره.تمام این مدت از کنکور قبل تا الان به گیج زدن تو منبع گذشت و به فکر ها و مشکلات متفرقه.

منم تا الان وقت کشی کردم. منم فقط رتبه 2 رقمی می خوام.
 منم تا الان وقت کشی کردم. منم فقط رتبه 2 رقمی می خوام. 
 دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای و مراکز تربیت معلم وابسته به آموزش و پرورش یعنی چی؟
دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای و مراکز تربیت معلم وابسته به آموزش و پرورش یعنی چی؟ این شامل دانشگاه تبریز و سنندج و اردبیل نمی شه که؟نه؟آخه می گه دانشکده و آموزشکده،منظور اینا واضح نیست که.من معدلم بالای 14 نیست
این شامل دانشگاه تبریز و سنندج و اردبیل نمی شه که؟نه؟آخه می گه دانشکده و آموزشکده،منظور اینا واضح نیست که.من معدلم بالای 14 نیست 
 اون وقت بازم رد میکنن؟اصلا" شاید همه ی اون 10 نفری که رتبشون به رجایی می خوره هیچ کدوم معدل بالای 14 نداشته باشن؟یا همه ی اونهایی که رجایی رو انتخاب می کنن؟
اون وقت بازم رد میکنن؟اصلا" شاید همه ی اون 10 نفری که رتبشون به رجایی می خوره هیچ کدوم معدل بالای 14 نداشته باشن؟یا همه ی اونهایی که رجایی رو انتخاب می کنن؟ خیلی حالم خوبه؟
خیلی حالم خوبه؟ ازت ممنونم.حتما" حتما".
ازت ممنونم.حتما" حتما".