راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohmamemar

عضو جدید
با سلام به همگی سال نو را به همگی معماران عزیز تبریک عرض میکنم .من خودم از دیروز شروع کردم به تست زدن و نکته خوندن .پیشنهاد میدم کسانی که تازه شروع کردن و یا می خواهند شروع کنند کتب تخصصی را یک دور مفید بخوانند و بعد شروع کنند به تست و نکته وقتشون رو روی خوندن نذارند که وقت کم میارند .برای منابع هم این قدر دنبال نباشین که کدام کتاب را بخونیم فرقی نمیکنه مهم مطلب کتاب هست این پیشنهاد را هم میدم خودم موقعی که دور اول را شروع کردم خلاصه برداری کردم و دور های بعد را فقط خلاصه هارا خواندم .به امید قبولی همه

binahayat_m

عضو جدید
منم دارم برای لغت های زبان و بعضی از نکته ها از لایتنر استفاده میکنم
تازه شروع کردم
امیدوارم جواب بده
به امید پیروزی

یونیک

عضو جدید
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
شما جی 5 تون رو چه طور می نویسین خلاصه نویسی یا ......؟:w27:

سلام دوست عزیز ، تنها کافیه اون مطالبی که فکر می کنی یادت میرن و لازمه وقت زیادی صرفشون کنی رو بنویسی ،ما خیلی وقت داریم.پس این کار بی نتیجه نیست.

می گم بچه ها بیاین یه کاری بکنیم هدفمون و دانشگاههایی که می خوایم قبول شیم رو بگیم ،زمانی که دیگران از هدفمون با خبر باشن بیشتر تلاش می کنیم تا بگیم می تونیم!!!
با من موافقین هدفمون(دانشگاهی که می خوایم قبول شیم) رو به بقیه دوستامون هم بگیم؟
:)

binahayat_m

عضو جدید

سلام دوست عزیز ، تنها کافیه اون مطالبی که فکر می کنی یادت میرن و لازمه وقت زیادی صرفشون کنی رو بنویسی ،ما خیلی وقت داریم.پس این کار بی نتیجه نیست.

می گم بچه ها بیاین یه کاری بکنیم هدفمون و دانشگاههایی که می خوایم قبول شیم رو بگیم ،زمانی که دیگران از هدفمون با خبر باشن بیشتر تلاش می کنیم تا بگیم می تونیم!!!
با من موافقین هدفمون(دانشگاهی که می خوایم قبول شیم) رو به بقیه دوستامون هم بگیم؟
:)

من که خیلی دوست دارم همدان قبول شم!!!:):surprised:
البته با این وضع نه چون دارم سعی میکنم اما نهایت تلاش نمیکنم!!
امیدوارم بزودی بتونم بهش برسم:)
به امید پیروزی:gol:

sh.as

عضو جدید
سلام .. مرسی .
با حرفهای دوستمون موافقم من هم G5 رو خیلی قبول دارم ...
واسه سر کتاب نشستن که تو پست های قبلی گفتم ، من خودم تو این زمینه اوضام خیلی داغون بود ولی انقدر تلاش کردم تا جواب داد روزای اول 40 دقیق طول میکشید تا 2 صفحه میخوندم ، اصلا تمرکز نداشتم ولی بعد از یکی دو هفته درست شد ...
این مشکل وقتی درست میشه که بتونی قبول کنی این مشکل درست شدنیه و تو میتونی .
و یه موضوع دیگه اینه که از رو چه کتابی میخونی و از رو چی تست میزنی ؟
(تو صفحات قبل چند تا برنامه گذاشتم واسه برنامه ریزی میتونی اونا رو هم یه نگاهی بندازی )
راستی دوستان بعد از تست زدن حتما جواب تست ها رو بخونید و حفظ کنید .
کتاب ذاکر رو هم می خونم و هم تست های ذاکر رو میزنم یه برنامه گفتید دارم سعی می کنم از رو اون پیش برم.

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان منو ببخشید ، چون فعالیتم تو این تاپیک کمه!
به ثبت نام چیزی نمونده ، حواستون باشه:smile:
به امید قبولیه همه:)

ratin

عضو جدید
G5را مي شه گفت يه فكر افزار قوي گفت من از اين فكر افزار استفاده مي كنم ولي مي شه گفت استفاده از اين فكر افزاركمي پشت كار مي خواد و همت كه ازش خسته نشي البته چون لغت هاي جديد جاي گزين مي شه خسته كننده نيست .
استفاده از اين فكر افزار مي تونه دامنه لغاتتان را زياد مي كنه كه به نظر من راحت ترين و بهترين راه براي درك لغات مي باشد.

Sajjad_Fashion

عضو جدید
شروع دوباره

شروع دوباره

سلام امیدوارم همه خوبه خوب باشین :w33:
سال 88 برای همه مخصوصا ما کنکوری ها سال خوبی باشه:love::):)

بهتره برم سر اصل مطلب بعد از امتحان 23 اسفند پارسه درس رو کلا گذاشتم کنار :wallbash:
می خوام دوباره از 16 فروردین شروع کنم به خوندن حدودا 2 ماه وقت مفید دارم اما این دفعه علاوه بر پارسه کتاب یگانه هم می خونم .(روزی 10 ساعت )قرار ما کتاب خونه;)

:w42::w42:امیدوارم که حداقل غیرانتفاعی رشت یا لاهیجان قبول بشم:w42::w42:

حمله به سوی کنکور:w39:

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب ذاکر رو هم می خونم و هم تست های ذاکر رو میزنم یه برنامه گفتید دارم سعی می کنم از رو اون پیش برم.
انشاالله سعی خودت رو بکن .. کتاب ذاکر کتاب خوبیه ... ( به نظر من از بقیه بهتره )
ولی اگه یه منبع دیگه هم شروع کنی بدک نیست .
خوب تو این چند روز چقدر خوندی ؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

با من موافقین هدفمون(دانشگاهی که می خوایم قبول شیم) رو به بقیه دوستامون هم بگیم؟:)
شدیدا موافقم :D
من همونطور که خیلیاتون می دونین هدفم شبانه رجاییه که رتبه زیر 100 می خواد, شایدم کمتر.

sh.as

عضو جدید
انشاالله سعی خودت رو بکن .. کتاب ذاکر کتاب خوبیه ... ( به نظر من از بقیه بهتره )
ولی اگه یه منبع دیگه هم شروع کنی بدک نیست .
خوب تو این چند روز چقدر خوندی ؟
منابع دیگه رو میشه بگید؟ عناصر و شناخت مواد مصالح و مبانی نظری نصف خوندم ولی تقریبا تاریخ معماری جهانم آخراشه

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابع دیگه رو میشه بگید؟ عناصر و شناخت مواد مصالح و مبانی نظری نصف خوندم ولی تقریبا تاریخ معماری جهانم آخراشه
خب خوبه فقط از درسای دیگت قافل نشی مخصوصا عمومی ها ...
کتابای پارسه ، مدرسان ، گسترش علوم پایه و ...

michel-cco

عضو جدید
کسی میدونه تو محیط کار فرقی بین این دو مدرک هست یا نه؟
همه ی بچه هایی که ازمون کارشناسی ناپیوسته شرکت میکنن حتمآ با این حرف اشنا هستن که کارشناسی نا پیوسته مدرک مهندسی نمیده و در اخر کارشناس لقب میگیرن!
این واقعآ برای خود من یه سواله که ایا این موضوع توی محیط کار هم مؤثره یا نه؟از لحاظ حق امضا و...
و اینکه چه واحدها و درسایی رو تو رشته ی مهندسی معماری میگذرونن که تو کارشناسی ناپیوسته تدریس نمیشه؟واینکه ایا راهی برای کارشناسان معماری هست که بتونن مهندسی معماری بگیرن؟
لطفآ اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه.
با تشکر.
دوست عزیز
القابی مانند مهندس ، دکتر ،...... زمانی ارزش دارند و متعلق به طراح میباشند که طرح ارائه شده بصورت اثری ماندگار باشد . برای طراحانی که آثارشان از دل و انتهای وجود تهیه میکنند . این القاب مهم نیسنتد . مگر اینکه کسی بخواهد استخدام شود و نیاز به مدارک داشته باشد .
معماری دریائی است به طول و عرض یک وجب در یک وجب و عمقی به اندازه ژرفای وجود انسان.

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو حالت وجود داره ...
1 . یا شماها انقدر در حال بازیگوشی و کیف و حال هستین که اینجا رو یادتون رفته .
2 . یا انقدر مشغول درس خوندنین که وقت رو غنیمت میشمارین و اینجا نمیاین

بابا قرار بود بیاین و بگین چقدر درس خوندین ....
پشتیبانم پشتیبانای قدیم ، حداقل 4 نفر ازشون حساب میبردن ...
اونایی که پشتیبانشونم اگه بیان و 1000 دلیل بیارن که تو این 15 روز درس نخوندن یا نشد ... چمیدونم عروسی بودیم و از اینجور حرفها کلشون رو میکنم :cool:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
دو حالت وجود داره ...

اونایی که پشتیبانشونم اگه بیان و 1000 دلیل بیارن که تو این 15 روز درس نخوندن یا نشد ... چمیدونم عروسی بودیم و از اینجور حرفها کلشون رو میکنم :cool:

:crying:من دقیقا هیچی از 23 اسفند که امتحان 25%اول پارسه رو دادم نخوندم
فقط هم 6 روز تخصصی های 25%اول پارسه رو خوندم عموی اصلا چی هست خدا می دونه
از فردا می رم کتاب خونه 28 فروردین 35%دوم پارسه رو امتحان دارم امیدوارم از دفعه قبل بهتر باشه هرچند تنبلی کردم :crying:
من تلاش خودم رو از فردا شروع می کنم دیگه بقیه به قسمت بستگی داره:w39:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه هااااا. امروز استاد ریاضیم بهم گفت تو ریاضیتو خیلی که کنکورتو بد بدی 70% می زنی :smile: کلی ازم تعریف کرد.:D (البته حواسش نبود که هندسه هم باید بخونم و همه ش ریاضی نیست)
گفت حتما می تونی اون چیزی که می خوای رو قبول شی فقط باید تلاش کنی.:smile:
بچه ها یه سوال مهم: چرا درصدای بچه های کنکور 86 خیلی بالاتر از کنکوریای 87 بود؟؟؟!!! مثلا درصدای رتبه 1 سال 87 همه بین 40 تا 70 بود. در صورتی که درصدای رتبه 21 سال 86 حدود 80,70 بود.:surprised:
به نظر من چند دلیل ممکنه داشته باشه:
1. کنکوریا سال به سال تنبل تر می شن :D
2. رقابت کمتر می شه چون تعداد کمتر می شه! (اینو خودمم قبول ندارم :biggrin:)
3. سوالای 87 سخت تر بوده, که این معقول تر به نظر میاد.
من روی درصدای 87 حساب کردم, نکنه بیچاره شم :razz:

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه هااااا. امروز استاد ریاضیم بهم گفت تو ریاضیتو خیلی که کنکورتو بد بدی 70% می زنی :smile: کلی ازم تعریف کرد.:D (البته حواسش نبود که هندسه هم باید بخونم و همه ش ریاضی نیست)
گفت حتما می تونی اون چیزی که می خوای رو قبول شی فقط باید تلاش کنی.:smile:
بچه ها یه سوال مهم: چرا درصدای بچه های کنکور 86 خیلی بالاتر از کنکوریای 87 بود؟؟؟!!! مثلا درصدای رتبه 1 سال 87 همه بین 40 تا 70 بود. در صورتی که درصدای رتبه 21 سال 86 حدود 80,70 بود.:surprised:
به نظر من چند دلیل ممکنه داشته باشه:
1. کنکوریا سال به سال تنبل تر می شن :D
2. رقابت کمتر می شه چون تعداد کمتر می شه! (اینو خودمم قبول ندارم :biggrin:)
3. سوالای 87 سخت تر بوده, که این معقول تر به نظر میاد.
من روی درصدای 87 حساب کردم, نکنه بیچاره شم :razz:
در کنکور 87 در درس معارف نصف سوالات در کتاب نبود ( بچه ها میگفتن از کتاب اندیشه هست )
ریاضیش از هر سال سخت تر بود
در کل کنکور سختی بود

binahayat_m

عضو جدید
دو حالت وجود داره ...

سلام عزیز
شاید شامل گروه 2 بشم:gol:
من هر روز سر میزنم و بعضی روزا نطر نمیدم و 1 یا 2 روز هم نمیتونم بییام:smile:
یکی و 2 روز شروع کرم و روزی 7 تا 8 ساعت میخونم
مشکلم هنوز تو سرعت خوندن
زبان روزی 1 ساعت میخونم
و درسهای معارف و ادبیات از هرد دوتاش روزی 1 ساعت میخونم
راستی رابین عزیز شما پیشنهادت برای عمومی چیه؟
ممنون میشم بچه دیگه هم بگن عمومی ها چه جوری میخونند؟
فعلا به امید پیروزی:heart:

آخرین ویرایش:

sh.as

عضو جدید
بچه ها گفته بودن ثبت نام واسه کنکور از 17 شروع میشه .شما ها خبری دارید یا نه؟

rahaashiyan

عضو جدید
شرایط اختصاصی آزمون سراسری

شرایط اختصاصی آزمون سراسری

سلام دوستان کسی راجع به دومین مورد شرایط اختصاصی کنکور 88 چیزی می دونه که شامل چه کسایی میشه و چه دانشگاه هایی (سوره؟)
2-دارا بودن حداكثر سن 24 سال تمام در بدو ورود به دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي ، آموزشكده ها و دانشكده هاي فني و حرفه اي و مراكز تربيت معلم (متولدين 1/7/1364 به بعد مي‌توانند متقاضي شوند).

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیز
شاید شامل گروه 2 بشم:gol:
من هر روز سر میزنم و بعضی روزا نطر نمیدم و 1 یا 2 روز هم نمیتونم بییام:smile:
یکی و 2 روز شروع کرم و روزی 7 تا 8 ساعت میخونم
مشکلم هنوز تو سرعت خوندن
زبان روزی 1 ساعت میخونم
و درسهای معارف و ادبیات از هرد دوتاش روزی 1 ساعت میخونم
راستی رابین عزیز شما پیشنهادت برای عمومی چیه؟
ممنون میشم بچه دیگه هم بگن عمومی ها چه جوری میخونند؟
فعلا به امید پیروزی:heart:
راستش من خودم هر روز یه درسیو میخوندم ... درسهای عمومی زیاد زمان بر نیست فقط تا میتونی تست بزن و با تست یاد بگیر
تست مخصوصا تو عمومی که منبعش مشخصه خیلی کمک میکنه .
اگه خوب تست بزنی متوسط بالای 60 میزنی

لکوربوزیه

عضو جدید
دوان دوان آمدین از سر دورس تا دلتنگیهایمان را با شرکهایمان تقسیم کنیم،
با سلامی بهاری برای کاردانان عرصه و هنر و معماری ، امیدوارم مرا به جمع دلپزیر پشت کنکوری پزیرا باشید.
امیدوارم امسال دوستان در کنار هم موفق باشند.:)

abnoos_tj

عضو جدید

با سلام به دوستان عزیز
با توجه به نگرانی های شما من در این باره با مسئولین ارشد سازمان نظام مهندسی مشورت کردم مشخص شد مدرک داده شده در صورت مهندسی نبودن آن(علمی کاربردی-;)کارشناسی و ...)می توان با گذراندن یک دوره 3 ماهه مدرک را به مهندسی ارتقا داد​

Sajjad_Fashion

عضو جدید
راستش من خودم هر روز یه درسیو میخوندم ... درسهای عمومی زیاد زمان بر نیست فقط تا میتونی تست بزن و با تست یاد بگیر
تست مخصوصا تو عمومی که منبعش مشخصه خیلی کمک میکنه .
اگه خوب تست بزنی متوسط بالای 60 میزنی[/

مرسی rabin_huood جان که برنامه خودت رو می گی اما بچه ها می گن نباید روزی یک درس خوند باید حداقل 3 تا درس بخونیم نظرت رو بگو لطفا در ضمن از چه کتابی تست دروس عمومی رو بزنیم و اگه می شه کتاب هایی که برای عمومی خوبه خوند رو هم بگو فقط از هرکدوم یکی که بشه برسیم بخونبم

یه سوال دیگه هم داشتم اگه نظرت رو بگب خو.شحال می شم
من کتاب هاب پارسه رو می خونم و آزمون هاش رو می دم اما برای رسیدن به آزمون ها دیگه وقت نمی شه مثلا کتاب یگانه رو بخونم از خیلی ها شنیدم میشه با خوندن کتاب نکته به نکته یگانه و تست یگانه غیر انتفاعی قبول شد نظرت چیه پارسه رو کنار بذارم فقط یگانه بخونم؟؟؟:crying:گیج شدم:crying:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا