راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

archi_arch

مدیر بازنشسته

با سلام به دوستان عزیز
با توجه به نگرانی های شما من در این باره با مسئولین ارشد سازمان نظام مهندسی مشورت کردم مشخص شد مدرک داده شده در صورت مهندسی نبودن آن(علمی کاربردی-;)کارشناسی و ...)می توان با گذراندن یک دوره 3 ماهه مدرک را به مهندسی ارتقا داد​
مرسی ابنوس جان:gol:
ولی این مدرکهای جدید چی؟ الان کارشناسی ناپیوسته اسمش مهندسی تکنولوژی معماری شده.یعنی اینم شامل همون مهندسی ها میشه؟

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی rabin_huood جان که برنامه خودت رو می گی اما بچه ها می گن نباید روزی یک درس خوند باید حداقل 3 تا درس بخونیم نظرت رو بگو لطفا در ضمن از چه کتابی تست دروس عمومی رو بزنیم و اگه می شه کتاب هایی که برای عمومی خوبه خوند رو هم بگو فقط از هرکدوم یکی که بشه برسیم بخونبم

یه سوال دیگه هم داشتم اگه نظرت رو بگب خو.شحال می شم
من کتاب هاب پارسه رو می خونم و آزمون هاش رو می دم اما برای رسیدن به آزمون ها دیگه وقت نمی شه مثلا کتاب یگانه رو بخونم از خیلی ها شنیدم میشه با خوندن کتاب نکته به نکته یگانه و تست یگانه غیر انتفاعی قبول شد نظرت چیه پارسه رو کنار بذارم فقط یگانه بخونم؟؟؟:crying:گیج شدم:crying:

سجاد عزیز اینکه گفتم روزی یک درس علاوه بر درس های اختصاصی بود .
من خودم عمومی ها رو از رو گسترش خوندم و تست زدم ... خیلی عالی بود
علاوه بر تست های گسترش علوم پایه تست های مدرسان هم هست .
تست مهمتر از درس خونده همه نتیجه های درس خوندن تو تست زدن معلوم میشه .
حتما تست ها رو با جواب بخونید و حفظ کنید .
البته واسه تست زدن اول باید درس رو بخونی تا یادگیریت زیاد شه .
100 % کتاب یگانه بهتره اما وقت اونقدر هست که جفتشون رو بخونی .
فقط یک برنامه ریزی دقیق و همت خوب میخواد . اگه با برنامه ای که من تو سایت گذاشتم میتونی کتاب ذاکر رو تو 10 روز تموم کنی ...

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی ابنوس جان:gol:
ولی این مدرکهای جدید چی؟ الان کارشناسی ناپیوسته اسمش مهندسی تکنولوژی معماری شده.یعنی اینم شامل همون مهندسی ها میشه؟

آرچی عزیز مدرک ما مثله مدرک مهندسی هاست و دیگه فرقی نمی کنه ...

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
رتیه زیر 300 اوردن خیلی سخته؟؟راستی میدونم ریاضی و ایستایی هر 2 مهمن ولی میشه بگید کدوم مهم تره ؟
نه زیاد سخت نیست با یک برنامه دقیق میتونی بیاری
مسلما ریاضی مهمتره چون یک درس ضریب 3 مستقل هست .
ولی خب ایستایی با اینکه مستقل نیست و ضریب 2 هم بیشتر نداره اما چون در کنکور بچه ها کم میزنند تراز و رتبه رو میبره بالا پس ایستایی هم از اهمیت بالایی برخورداره

آبی آسمان

عضو جدید
سلام عزیزا.این دومین باره که متن می ذارم.دفعه ی اول رابین هود خوب! خیلی زود جوابمو دادی و من خیلی خیلی ازت ممنونم.خوش به حال همتون.من خیلی داغونم بچه ها:cry:.در حد 5 % از منابع رو تا حالا خوندم و تقریبا" میشه گفت تازه شروع کردم.من حتما" حتما"باید امسال قبول بشم.روزانه.فقط روزانه.شاید این حرفا فقط برای این باشه که از شما دلگرمی بشنوم.ولی خواهش می کنم بگید که به نظر شما میشه با خوندن تو این مدت باقی مونده روزانه قبول شد؟باید بشه.من به راز عقیده دارم.باید معجزه بشه.موقعیت کلاس رفتن ندارم.اگه داشتم شاید فشرده بد نبود.نمی دونم.رابین هود خوب که فقط شما اون یک بار جواب منو دادی،میشه یک برنامه ی کلی به من پیشنهاد کنی؟وضعیت خنده داری دارم.هر کی به این پیام بخنده حق داره.تمام این مدت از کنکور قبل تا الان به گیج زدن تو منبع گذشت و به فکر ها و مشکلات متفرقه.:confused:

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزا.این دومین باره که متن می ذارم.دفعه ی اول رابین هود خوب! خیلی زود جوابمو دادی و من خیلی خیلی ازت ممنونم.خوش به حال همتون.من خیلی داغونم بچه ها:cry:.در حد 5 % از منابع رو تا حالا خوندم و تقریبا" میشه گفت تازه شروع کردم.من حتما" حتما"باید امسال قبول بشم.روزانه.فقط روزانه.شاید این حرفا فقط برای این باشه که از شما دلگرمی بشنوم.ولی خواهش می کنم بگید که به نظر شما میشه با خوندن تو این مدت باقی مونده روزانه قبول شد؟باید بشه.من به راز عقیده دارم.باید معجزه بشه.موقعیت کلاس رفتن ندارم.اگه داشتم شاید فشرده بد نبود.نمی دونم.رابین هود خوب که فقط شما اون یک بار جواب منو دادی،میشه یک برنامه ی کلی به من پیشنهاد کنی؟وضعیت خنده داری دارم.هر کی به این پیام بخنده حق داره.تمام این مدت از کنکور قبل تا الان به گیج زدن تو منبع گذشت و به فکر ها و مشکلات متفرقه.:confused:
سلام دوست عزیز ممنون از لطفت ...
اگه به راز هم عقیده نداشته باشی باز هم قبول میشی ... فقط باید تلاش کنی یککم بیشتر از بقیه ... هنوز وقت هست اما واسه رتبه خوب دیگه نباید لفت بدی
واسه برنامه ، کتاب و نوع درس خوندن من تو این تاپیک یه چیزایی گفتم اگه صفحات رو به عقب بری میتونی ببینی ... یه برنامه 10 روزه هم گذاشتم ... اگه پست های قبلیمو بخونی همه چیزایی رو که پرسیدی جواب دادم .... امیدوارم که بدردت بخوره
باز هم اگه خوندی و سوالی بود حتما بپرس دوستان اینجا ماشا... همه یه پا مشاور و پشتیبان هستند .

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز. اصلا وضعیتت خنده دار نیست خیلیم عادیه!!!:smile: منم تا الان وقت کشی کردم. منم فقط رتبه 2 رقمی می خوام.
مطمئن باش که می شه.ولی باید روز و شب درس بخونی. باید از همه چیزت بزنی. از خوابت, تفریحت , مهمونی رفتن و......... از همه چی. شرایطو واسه خودت همه جوره محیا کن چون می شه قبول شد. حتما می شه. بهت قول می دم. من زیاد دیدم و زیاد شنیدم که خیلیا تو وقت کم تونستن, ما هم می تونیم. ولی الان دیگه زمان وقت کشتن نیست. از ثانیه هاتم باید استفاده کنی.
به امید اون روز... روز قبولی...:)

آبی آسمان

عضو جدید
سلام دوست عزیز ممنون از لطفت ...
اگه به راز هم عقیده نداشته باشی باز هم قبول میشی ... فقط باید تلاش کنی یککم بیشتر از بقیه ... هنوز وقت هست اما واسه رتبه خوب دیگه نباید لفت بدی
واسه برنامه ، کتاب و نوع درس خوندن من تو این تاپیک یه چیزایی گفتم اگه صفحات رو به عقب بری میتونی ببینی ... یه برنامه 10 روزه هم گذاشتم ... اگه پست های قبلیمو بخونی همه چیزایی رو که پرسیدی جواب دادم .... امیدوارم که بدردت بخوره
باز هم اگه خوندی و سوالی بود حتما بپرس دوستان اینجا ماشا... همه یه پا مشاور و پشتیبان هستند .
خیلی خیلی ممنونم.:gol::w16:دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای و مراکز تربیت معلم وابسته به آموزش و پرورش یعنی چی؟:confused::que:این شامل دانشگاه تبریز و سنندج و اردبیل نمی شه که؟نه؟آخه می گه دانشکده و آموزشکده،منظور اینا واضح نیست که.من معدلم بالای 14 نیست :cry:راستی دانشگاه زنجان هم امسال پذیرش نداره.خیلی وقته شنیدم.نمی خواستم ناراحتتون کنم و نمی خوام بهتون استرس وارد بشه.بیشتر به درس خوندن تشویق بشید.خدا کنه دروغ باشه.ولی یه دانشجوی عمران اونجا پرسیده.
شایدم تونستم رتبه ی یک بیارم و رجایی قبولم کنه.:hypocrite::dاون وقت بازم رد میکنن؟اصلا" شاید همه ی اون 10 نفری که رتبشون به رجایی می خوره هیچ کدوم معدل بالای 14 نداشته باشن؟یا همه ی اونهایی که رجایی رو انتخاب می کنن؟:biggrin:خیلی حالم خوبه؟:biggrin:امید وارم خوب.:smile:

آبی آسمان

عضو جدید
سلام دوست عزیز. اصلا وضعیتت خنده دار نیست خیلیم عادیه!!!:smile: منم تا الان وقت کشی کردم. منم فقط رتبه 2 رقمی می خوام.
مطمئن باش که می شه.ولی باید روز و شب درس بخونی. باید از همه چیزت بزنی. از خوابت, تفریحت , مهمونی رفتن و......... از همه چی. شرایطو واسه خودت همه جوره محیا کن چون می شه قبول شد. حتما می شه. بهت قول می دم. من زیاد دیدم و زیاد شنیدم که خیلیا تو وقت کم تونستن, ما هم می تونیم. ولی الان دیگه زمان وقت کشتن نیست. از ثانیه هاتم باید استفاده کنی.
به امید اون روز... روز قبولی...:)
سلاااااام:w17:ازت ممنونم.حتما" حتما".
به امید قبولی.:)

binahayat_m

عضو جدید

دوست عزیز اصلا ناراحت نباش و سعی کن از وقتت خوب استفاده کنی
یکی از دوستهای من پارسال فقط یک ماه مونده به کنکور شروع کرد و تونست رتبه 500 بیاره
پس میشه
و یزد قبول شدش
امیدورام اون لحظات قشنگ باهم بیبینیم
به امید پیروزی:gol:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

من اومدم ....

من توی عید وقت خوابیدن درست و حسابی نداشتم ، چه برسه به درس .

هفته قبل عیدم که همش خرید و .... بود .

یعنی 3 هفته هیچی نخوندم .... هیچی هااااااااا

احساس خیلی بدی دارم . احساس می کنم خیلی عقب افتادم . :(

الانم نمی تونم زیاد بخونم . تا دوباره بیفتم رو روال درس خوندن طول میکشه .

(نمی تونم طولانی مدت بشینم و درس بخونم ؛ خیلی زود خسته میشم .......)

آبی آسمان

عضو جدید
دوست عزیز اصلا ناراحت نباش و سعی کن از وقتت خوب استفاده کنی
یکی از دوستهای من پارسال فقط یک ماه مونده به کنکور شروع کرد و تونست رتبه 500 بیاره
پس میشه
و یزد قبول شدش
امیدورام اون لحظات قشنگ باهم بیبینیم
به امید پیروزی:gol:[/quot
ممنونم.موفق باشید.:gol:

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

من اومدم ....

(نمی تونم طولانی مدت بشینم و درس بخونم ؛ خیلی زود خسته میشم .......)
سلام وایسا تا شب فکر کنم یه جریمه واست بذارم که بعد از 20 روز نیای همچین حرفی بزنی

*marigold

عضو جدید
سلام بچه ها:heart::gol:

ایشالا این دفعه این پستو با موفقیت تو تاپیک میزنم آخه دیروز بعد از کلی تایپیدن

برق رفتو هیچی دیگه

امروزم یه بار دیگه تقریبا همین کار تکرار شد

اما از اونجا که من پر رو تر از این حرفام که اینجوری کوتاه بیام از رو نرفتم و این شد

که بازم اینجام

یه چیزیو که تازه فهمیدم و ای کاشک که زودتر می فهمیدم اینه که خوندن درسای پر حجمی

مثل تاریخ معماری از روی کتاب تقریبا دیوونگیه مخصوصا اگه تا حالا روحتم از این مطالب

بی خبر باشه که برا من اینجوری بود چون درسته که کتاب کاملتره اما با توجه به وقتی

که صرف خوندن کتاب می شه به قول خود کتابیا مقرون به صرفه نیست

و تازه می فهمم اونقدرا که فکر می کردم نکات و روش درستو نمی دونم و نمی شناسم:child:

اما گفتم که من کوتا بیا نیستم:victory:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام وایسا تا شب فکر کنم یه جریمه واست بذارم که بعد از 20 روز نیای همچین حرفی بزنی

تقصیر من چیه که ما تو شمالیم و تعطیلات همه از همه جا میان اینجا ؟؟؟ :(

من برنامه داشتم که تو عید بخونم . اما واقعا نشد.

هیچ کار اضافی جز گردش رفتن و پذیرایی و مهمونی رفتن انجام ندادم . :Dباور کن .

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام کسی میتونه به من درصد رتبه های برتر رو بگه ممنون میشم

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای فعال شدن این قسمت روی دکمه ارسال پاسخ سریع http://www.www.www.iran-eng.ir/\"http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/quickreply.gif\" در پایین و کنار هر پست کلیک کنید.\r\nلطفا فقط فارسی تایپ كنید.

*marigold

عضو جدید

من اومدم ....

(نمی تونم طولانی مدت بشینم و درس بخونم ؛ خیلی زود خسته میشم .......)[/
quote]

سلام نازنین جان:gol:

سال نوی شمام مبارک:D

بازم ایول به مرامر adroit va rabin va binahayat که ایام عیدی اینجا رو ول

نکردن به امون خدا

تازه rabin کنکورم نداره و فقط محض خاطر ما میو مد

اما بعضیا خوب چی بگم:whistle:

حالا عب نداره ناراحت نباش می بخشیمت فقط باید از امروز هم درساتو روزی یه بار

مرور کنی هم هر روز اینجا یه صفحه پر کنی :hypocrite:

تازه جریمه های rabin هم هست

*marigold

عضو جدید
سلام بچه هااااا. امروز استاد ریاضیم بهم گفت تو ریاضیتو خیلی که کنکورتو بد بدی 70% می زنی :smile: کلی ازم تعریف کرد.:D (البته حواسش نبود که هندسه هم باید بخونم و همه ش ریاضی نیست)
گفت حتما می تونی اون چیزی که می خوای رو قبول شی فقط باید تلاش کنی.:smile:
بچه ها یه سوال مهم: چرا درصدای بچه های کنکور 86 خیلی بالاتر از کنکوریای 87 بود؟؟؟!!! مثلا درصدای رتبه 1 سال 87 همه بین 40 تا 70 بود. در صورتی که درصدای رتبه 21 سال 86 حدود 80,70 بود.:surprised:
به نظر من چند دلیل ممکنه داشته باشه:
1. کنکوریا سال به سال تنبل تر می شن :D
2. رقابت کمتر می شه چون تعداد کمتر می شه! (اینو خودمم قبول ندارم :biggrin:)
3. سوالای 87 سخت تر بوده, که این معقول تر به نظر میاد.
من روی درصدای 87 حساب کردم, نکنه بیچاره شم :razz:

مرررررررسییییی ایشالا اینجوری به چیزی که می خوایی می رسی;)

خیلی خوب می شه اگه روش مطالعتو لو بدی

بابا ما هم می خواییم ریاضیو بالا بزنیم البته قول میدیم کمتر از مال شما باشه

(ولی رو قول من یکی زیاد حساب نکن:cool::D):gol:

لکوربوزیه

عضو جدید
سلام کسی میتونه به من درصد رتبه های برتر رو بگه ممنون میشم

نفراول کنکور سال 85 خانم حسینیمعارف 78زبان انگلیسی3ادبیات فارسی56ریاضی60فن ساختمان55مبانی نظری معماری68من فقط نفر اول سال 85 رو داشتم امیدوارم انگیزه ای بشه که توی کنکور رتبه خوبی بیاری؟من یک پشت کنکوری هستم و محض اطلاع سال87 بدلیل خراب کردن ریاضی مجبور شده ام یک سال خونه نشین شوم، مهمترین درس تاثیر گذار همان ریاضی است ،و بقیه سوالات را خیلی راحت می توان جواب داد

لکوربوزیه

عضو جدید
من روزی 8 ساعت مطالعه می کنم ، وبا اشتباهی که از سال قبل دارم ،می تونم امیدوار بشم که حداقل زیر 100 بیارم، و اگر هرکسی سوالی داشته باشه ، در خدمت گذلری حاضرم، اما توسعه ای که به همه دوستان دارم ،که ریاضی رو خوب بخونن و توی کنکور سرنوشت ساز ترین قسمت همین ریاضی ، امیدوارم که موفق باشید، و هیچ گاه نامید نشید ، چرا که بودند همکلاسی هایی که دو ماه درس خوندن ،و رتبه زیر صد آوردند و الان توی همدان و تبریز مشغول به تحصیل هستند.
موفق باشید

binahayat_m

عضو جدید
سلام خدمت همه دوستان عزیز
نازنین عزیز خوشحالم که برگشتی... و امیدوارم بتونی درسهای جبران کنی

اینم مقدار مطالعات درسی من برای رابین عزیز:

کم کم داره از ریاضی خوشم میاد با انتگرال شروع کردم تقریبا داره یه تحولات کوچکی رخ میده
به غیر از ایستایی و هندسه و نتظیم و مقداری از عمومی ها همه خوندم البته ریاضی هنوز بحث مشتق نخوندم
امیدوارم برسم و بتونم برای این ازمون پارسه جمع اوری کنم:)

sh.as

عضو جدید
اینجور که بوش میاد همه واقعا مثل هم هستن.یا قراره همه با هم قبول شیم یا... البته اولی اتفاق می افته:smile: من واقعا هیچ کاری نکردم یعنی با این وضعیت یواش یواش دارم نا امید میشم .:cry:

لکوربوزیه

عضو جدید
اینجور که بوش میاد همه واقعا مثل هم هستن.یا قراره همه با هم قبول شیم یا... البته اولی اتفاق می افته:smile: من واقعا هیچ کاری نکردم یعنی با این وضعیت یواش یواش دارم نا امید میشم .:cry:
بیشتر از سه ماه هنوز وقت هست، اما واقعا اگر بخوای میشه، من خودم خیلی خوندم ، اما الان دیگه کم کم حوسله ام سر رفته وهر روز پای نتم، اگه به خودت ایمان داشته باشی ، خودت رو باور کنی میشه!!!

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
من روزی 8 ساعت مطالعه می کنم ، وبا اشتباهی که از سال قبل دارم ،می تونم امیدوار بشم که حداقل زیر 100 بیارم، و اگر هرکسی سوالی داشته باشه ، در خدمت گذلری حاضرم، اما توسعه ای که به همه دوستان دارم ،که ریاضی رو خوب بخونن و توی کنکور سرنوشت ساز ترین قسمت همین ریاضی ، امیدوارم که موفق باشید، و هیچ گاه نامید نشید ، چرا که بودند همکلاسی هایی که دو ماه درس خوندن ،و رتبه زیر صد آوردند و الان توی همدان و تبریز مشغول به تحصیل هستند.
موفق باشید
خب الحمد الله پشتیبان بعدی هم از راه رسید :D
البته ماشاالله شماها همه خودتون همه فن حریف هستین .

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم مقدار مطالعات درسی من برای رابین عزیز:

کم کم داره از ریاضی خوشم میاد با انتگرال شروع کردم تقریبا داره یه تحولات کوچکی رخ میده
به غیر از ایستایی و هندسه و نتظیم و مقداری از عمومی ها همه خوندم البته ریاضی هنوز بحث مشتق نخوندم
امیدوارم برسم و بتونم برای این ازمون پارسه جمع اوری کنم:)
سلام دوست عزیزم
خب خیلی عالیه که ریاضی رو شروع کردی اما به شرطی که مستمر ادامش بدی
در ضمن واسه تسلط رو مباحث ریاضی باید همرو بخونی
به ترتیب : تابع ، حد ، مشتق و انتگرال
اینها به ترتیب به هم نیاز دارند .
عمومی ها رو 100 % تموم کن و واسه آزمون پارسه تست بزن
واسه پارسه حتی اگه تا الان چیزی هم نخونده باشین و از همین فردا شروع کنید میرسید .

از marigold عزیز هم ممنون لطف دارند ...
ما وظیفموونه ..

binahayat_m

عضو جدید
نفراول کنکور سال 85 خانم حسینیمعارف 78زبان انگلیسی3ادبیات فارسی56ریاضی60فن ساختمان55مبانی نظری معماری68من فقط نفر اول سال 85 رو داشتم امیدوارم انگیزه ای بشه که توی کنکور رتبه خوبی بیاری؟من یک پشت کنکوری هستم و محض اطلاع سال87 بدلیل خراب کردن ریاضی مجبور شده ام یک سال خونه نشین شوم، مهمترین درس تاثیر گذار همان ریاضی است ،و بقیه سوالات را خیلی راحت می توان جواب داد

سلام دوست عزیز:gol:
امیدوارم بتونیم از تجربه هات استفاده کنیم
یه سوال منظورت از خراب کردن ریاضی چیه؟
یعنی ریاضی پایین زدی و یا وقت کم اوردی نرسیدی به بقیه سوالها جواب بدی؟
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا