راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raha

مدیر بازنشسته
دستت درد نکنه
فقط ببینم اونجا میشه پست داد ؟
اونجا که دیگه اشکال نداره بحث کنیم....

با رعایت ادب و احترام همدیگه هر بحثی بخواهید میتونید اونجا انجام بدین فقط دقت کنید بحث ها تون در شان یک دانشجوی معماری و سایت مهندسان باشه .موفق باشید.

mvmvm

عضو جدید
من الان از سوره اومدم..واسه دلگرمی دوستام رفتم :w24:(البته بیشتر رفتم ببینم چه خبره..اونجا هم بدتر از سنجش هیچکس جوابی واسه نحوه پذیرش نداشت میگفتن ما نمیدونیم سنجش این لیستو داده!!!!)

قیافه ها دیدنی بود :w15:
من که دوستای خودمو به زور تشخیص میدادم
همه استتار کرده بودن.. بدون آرایش :w15: روشون نمیشد آشنایی بدن

سلام ندا خانم :)
آره دیدمتون .:smile: ماشاا... چه خانومی . تبریک میگم بهتون:gol:
همون لحظه از مسوول ثبت نام پرسیدین که رتبتون 212 شده ولی اسمتون نیومده شناختم
شما هم منو دیدید ولی نشناختید (عینک اسپرت زده بودم با کت کرمی پیراهن بنفش، ریش پروفسوری:biggrin:)

آقا رفتیم مصاحبه چه حالی داد :smile:
اونجا که رفتیم دیدیم ملت اومدن قرار بود از 9 شروع بشه ولی فکر کنم یه ساعت زودتر اومده بودن :biggrin:
آقا فرم رو که پر کردیم گفتن ساعت 3:30 نوبت شماست :w06::w06: گفتم ما بچه اینجا نیستیم . گفت همینه اولین نوبت هم ساعت 3 بود . خلاصه چشمتون روز بد نبینه :w09: از 9 صبح تا 3 بعد ازظهر ویلون تو خیابونا :w06::biggrin: . ساعت 3 هم که برگشتیم جون واسمون نمونده بود . منو دوستم بودیم . نوبت که اومد رفتم تو یه آقای نورانی با چشای آبی نشسته بود :w14:. البته 4 نفر تو 4 اتاق مصاحبه میگرفتن .
خلاصه از روزه و نماز و قرآن و ..... پرسید تا استقلال پیروزی :biggrin:
ما هم هر چی گفت جوابشو دادیم . خلاصه من که کلی حال کردم با مصاحبه :)
تجربه خوبی بود . امیدوارم همتون موفق باشید

آخرین ویرایش:

یونیک

عضو جدید
شما هم منو دیدید ولی نشناختید (عینک اسپرت زده بودم با کت کرمی پیراهن بنفش، ریش پروفسوری:biggrin:)

اونجا که رفتیم دیدیم ملت اومدن قرار بود از 9 شروع بشه ولی فکر کنم یه ساعت زودتر اومده بودن :biggrin:
آقا فرم رو که پر کردیم گفتن ساعت 3:30 نوبت شماست :w06::w06: گفتم ما بچه اینجا نیستیم . گفت همینه اولین نوبت هم ساعت 3 بود . خلاصه چشمتون روز بد نبینه :w09: از 9 صبح تا 3 بعد ازظهر ویلون تو خیابونا :w06::biggrin: . ساعت 3 هم که برگشتیم جون واسمون نمونده بود . منو دوستم بودیم . نوبت که اومد رفتم تو یه آقای نورانی با چشای آبی نشسته بود :w14:. البته 4 نفر تو 4 اتاق مصاحبه میگرفتن .

سلام پس اینجور که معلومه مصاحبه خوب بود ،جوش چطور بود؟
مصاحبه ها ربطی به رشتمون داشت؟
اصلا می دونین برای این دانشگاه چرا از مسائل اعتقادی مردم می پرسن؟
می شه یه کم بیشتر راجع به سوالایی که پرسیدن بگین ؟
ممنون:smile:

memarekochak

عضو جدید
سلام

شایعه است .

به دختر پسرا کاری ندارن زیاد !!! ما رشته امون جوریه که باید با هم پروژه کار کنیم .

گیرشون اون موقع ها هم بیشتر واسه تیپ و قیافه بود.

ساختمون اون دست خیابون همون سلف + سرویس + نمازخانه + کتابخونه + حیاط و ..... .

تازه جابر یه ساختمون جدید دیگه نزدیک همون دانشگاه گرفته . ( تو همون سعدی )

چون امسال هم کارشناسی مکانیک آورده و هم معماری !!! پارسالم که کامپیوتر آورده بود.

غیر از این 3 تا ساختمون یه ساختمون هم واسه بچه های کامپیوتر داره که چهار گلساره .

ما که با اون ساختمون زیاد کاری نداشتم . فقط سایت دانشگاه اونجا بود و میخواستم اینترنت استفاده کنیم می رفتیم اونجا . ( تا هر وقت دوست داشتی هم می تونستی از اینترنت استفاده کنی و اصلانم گیر نمی دادن )

من کار دانی رو سندج خوندم دانشگاه کردستان از لحاظ حراست کویت به معنای واقعی بود!!البته هنوز نصویه حساب نکذدم اونجا...واسه کارشناسی جابر انتخاب کردم!!رتبم800 شد اما چون بچه لاهیجانم اونجارو زدم!!خدا کنه گیر نباشه!!امید وارم جابز ببینمتون!!

آخرین ویرایش:

hendeh

عضو جدید
x

x

من فکر کردم مال سالهای قبله نگو مال امساله
جدا برای خودمون متاسفم اخه
جانباز شدن شهید شدن باشه روی سر ما جا دارن اما آخه چه ربطی داره یعنی هر کسی خدای نکرده اینجور ی باشه باید معمار هم باشه؟؟؟
اینجوری به تمام ارزش ها داره توهین می شه ؟ اخه برای چی؟ چه درایم همه رو از هم متنفر می کنیم !!!
خوب یهو بگین این افراد کلا قبولا کنکور ندن افرادی که سهمیه عادی دارن با هم رقابت کنن حداقل بدونیم این وسط عدالت وجود داره.
باشه باز هم خدا بزرگه همه چیز رو می سپارم به خود خوش

دمت گرم سجادجون داغ دلمو تازه کردی اینجام حق ما رو می خورن

hendeh

عضو جدید
من کار دانی رو سندج خوندم دانشگاه کردستان از لحاظ حراست کویت به معنای واقعی بود!!البته هنوز نصویه حساب نکذدم اونجا...واسه کارشناسی جابر انتخاب کردم!!رتبم800 شد اما چون بچه لاهیجانم اونجارو زدم!!خدا کنه گیر نباشه!!امید وارم جابز ببینمتون!!

سلام عزیزم من هنده هستم ولی آیلین صدام می زنن فقط اینو می تونم بگم کار اشتباهی کردی من کاردانیمو جابر گرفتم حراستش خیلی خیلی گیره عین مدرسه می مونه متاسفم 100% اونجا قبولی

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی شنبه هفته دیگه نتایج میاد ؟

یکشنبه اش هم که تعطیله !

با این حساب حتما 30 و 31 باید برم واسه ثبت نام !!!

Sajjad_Fashion

عضو جدید
:wallbash::wallbash:
دیگه امیدی برام نمونده هر شب دارم خواب نتایج کنکور رو می بینم
:crying:
با این شرایط واقعا امیدی هم می مونه؟
1- رتبه غیر مجاز کنکور معماری 20000 می شه با سهمیه 84 (کارنامه ایشون توی سنجش هست)

2-تلوزیون برنامه ای پخش می کنه که 2تا دوست با کارنامه باهم امدن سنجش و اعتراض دارن ب اینکه چرا یکی 580 آورده توی انتخاب اولش که بومی شیراز بوده قبول نشده و دوستش توی انتخاب 14 با رتبه 1230 شیراز قبول شده؟؟؟(تبریک می گم به سازمان سنجش فکر کنم برای قبولی شیر یا خط انداختن!!)

3-ظرفیت دانشگاه روزانه رو توی کنکور سراری کم کردن دفترچه سال 86 دوستم رو دارم 480 نفر فقط روزانه می گرفتن اونم با آزمونی که همش تکرار سالهای قبل بود ولی امسال فقط 190 نفر می گیرن اونم با این کنکور تخیلی.

4-سوالهای که فکر کنم جوابش رو فقط طراح سوال اگه حفظ کنه بدونه (کاملا استاندارد!!!:crying2:)

5-خودم رتبه 7128 آوردم نمره کل من شده 1734 بعد یکی 21000 آورده شده 840 اما رتبه این دوستمون کارنامه اش رو با چشمای خودم دیدم شده 540(باز هم تبریک گل کاشتین)

6- رتبه خودم اگه همه شرایط خوب باشه زیاد شانسی برای قبولی نداره

حالا خودتون بگین می شه استرس نداشت می شه نگران نبود و می شه بازهم درس خوند؟؟
:crying2::crying::w22::w39:

خداکنه فقط قبول بشم حداقل این همه استرس و سختی کشیدیم بیهوده نباشه:crying2:
برای همه دعا می کنم چون می دونم همه سختی کشیدیم

farid_ghasemi

عضو جدید
1- رتبه غیر مجاز کنکور معماری 20000 می شه با سهمیه 84 (کارنامه ایشون توی سنجش هست)

2-تلوزیون برنامه ای پخش می کنه که 2تا دوست با کارنامه باهم امدن سنجش و اعتراض دارن ب اینکه چرا یکی 580 آورده توی انتخاب اولش که بومی شیراز بوده قبول نشده و دوستش توی انتخاب 14 با رتبه 1230 شیراز قبول شده؟؟؟(تبریک می گم به سازمان سنجش فکر کنم برای قبولی شیر یا خط انداختن!!)

3-ظرفیت دانشگاه روزانه رو توی کنکور سراری کم کردن دفترچه سال 86 دوستم رو دارم 480 نفر فقط روزانه می گرفتن اونم با آزمونی که همش تکرار سالهای قبل بود ولی امسال فقط 190 نفر می گیرن اونم با این کنکور تخیلی.

4-سوالهای که فکر کنم جوابش رو فقط طراح سوال اگه حفظ کنه بدونه (کاملا استاندارد!!!:crying2:)

5-خودم رتبه 7128 آوردم نمره کل من شده 1734 بعد یکی 21000 آورده شده 840 اما رتبه این دوستمون کارنامه اش رو با چشمای خودم دیدم شده 540(باز هم تبریک گل کاشتین)

داداش خوش تیپ من نترس انشالا قبولی
به امید روزی که اینجا خوشحال ببینمت :heart:

-NEDA-

کاربر بیش فعال

سلام..مرسی از لطفت..:gol: کاش میگفتی منم عرض ادب میکردم :smile:.. شاید دیدمت ولی یادم نمونده..:w19:
آره من این روزا هر جا رفتم فقط سوالم این بوده که چرا اسمم تو سوره نیست ولی به قول دوستان احتمالا همون شبانه رو قبول شدم (اگر خدا بخواد);)

dading

عضو جدید

سجاد توکلت به خدا باشه ایشالا موفق باشی وایشالا هرجا که صلاحت هست قبول شی.راستی چرا امسال انقدر سوالهای فن سخت بود م از سال 75 تست زدم هیچ کدوم مثل امسال نبود فوق العاده مشکل بود اخه این طراح سوالها رو از کجاش درورده بود؟

adamnama

عضو جدید
دوستای گلم این درصد های دانشکاه ازاد پارسالم بود اولین انتخابم کرمان قبول شدم رتبه ام هم 32 شد . از بین 120 نفری که کرمان می گرفت حد نصاب 5000 بود.
زبان و ادبیات فارسی 34.7
فرهنگ و معارف اسلامی 50.7
زبان خارجه 26.7
فن ساختمان 34.1
مبانی تئوری معماری 44.4
ریاضی 10.0(البته ریاضی برای همه %10 اضافه کردن):eek::eek::eek::eek::eek:

نمره عمومی 6707 نمره اختصاصی 5473
امیدوارم به درد دوستایی که می خوان برای آزاد آماده بشن بخوره.

این قضیه که هر کسی توی دانشگاه آزاد درسی را نزنه به اون 10% می دن درسته؟
چون خیلی خیلی زیاد این قضیه را شنیدم و توی فرم هم اورده شده!
کسی می دونه همچین قضیه ایی صادقه یا نه؟
یا حداقل فقط برای یک سال یا یک درس تکرار شده؟:redface:

یونیک

عضو جدید

چرا اینقدر ناراحتی؟
باور کن خیلی اتفاقا می افته باورت می شه تکمیل ظرفیت پارسال تا رتبه 12000 گرفته؟؟؟؟
امیدتو از دست نده امید اونایی رو هم که رتبه اشون مثل خودت شده نا امید نکن!!!
الان خودتم داری می گی هیچ حسابی پای این سازمان سنجش نیست ممکنه خیلی ها با رتبه بالا قبول شن ولی کسی با رتبه پایین نه...
این جور که بچه ها گفتن 28 باید نتایج بیاد امیدوارم خوشحال ببینمت...

این قضیه که هر کسی توی دانشگاه آزاد درسی را نزنه به اون 10% می دن درسته؟
چون خیلی خیلی زیاد این قضیه را شنیدم و توی فرم هم اورده شده!
کسی می دونه همچین قضیه ایی صادقه یا نه؟
یا حداقل فقط برای یک سال یا یک درس تکرار شده؟:redface:
زمانی این امتیاز داده می شه که سوالی رو دانشگاه اشتباه طرح کرده باشه و سوال غلط باشه که متاسفانه تو دانشگاه ازاد زیاد از این موارد هست....و این امتیاز تاثیری نداره چون به همه یکسان داده می شه..

اريايي

عضو جدید
بچه ها منم سه شنبه مصاحبه دارم هر كي زودتر رفت يه خبري بزاره ببينيم چيكار كرده ...........:w17::w17::w17:
اميدوارم هممون نتايج خوبي بگيريم.

mm_engineer

عضو جدید
سلام میخواستم بدونم فرق کنکور سراسری با آزاد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی درساش با هم فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

-NEDA-

کاربر بیش فعال
بچه ها منم سه شنبه مصاحبه دارم هر كي زودتر رفت يه خبري بزاره ببينيم چيكار كرده ...........:w17::w17::w17:
اميدوارم هممون نتايج خوبي بگيريم.

سلام:smile:
2تا از دوستای من امروز ساعت 3 مصاحبه داشتن میگفتن از شانسشون یه خانم مهربون!! بوده ازشون 3تا سوال پرسیده :
در مورد ولایت فقیه!!
واجبات نماز رو پرسیده!
سجده اگر فراموش بشه باید چکار کرد!
اینطور که میگفت تقریبا از همه همین سوالا رو پرسیده بود یا یه چیزی تو همین مایه ها
امیدوارم از شما هم سه شنبه همینارو بپرسن یا راحت تراز اینا رو..;)

-NEDA-

کاربر بیش فعال
بچه ها.. به نظرتون شریعتی دانشگاه خوبیه؟!؟! :question:
من فکر میکنم شبانه شریعتی رو قبول بشم
چون مثلا رتبه 134 که سوره بود قبلش رجایی رو زده..وقتی اون رجایی قبول نشده من که 100% نیستم این وسط فقط شریعتی می مونه..:w20:

کسی رو میشناسید که شریعتی خونده باشه؟!! راضی بوده یا نه؟!!؟ :question::warn:

mm_engineer

عضو جدید
بچه ها.. به نظرتون شریعتی دانشگاه خوبیه؟!؟! :question:
من فکر میکنم شبانه شریعتی رو قبول بشم
چون مثلا رتبه 134 که سوره بود قبلش رجایی رو زده..وقتی اون رجایی قبول نشده من که 100% نیستم این وسط فقط شریعتی می مونه..:w20:

کسی رو میشناسید که شریعتی خونده باشه؟!! راضی بوده یا نه؟!!؟ :question::warn:

بله من دوستم کاردانیشو خونده بود خیلیم راضی بود فقط میگفت بی نهایت بد مسیره برای همین دیگه اصلا اونجارو انتخاب نکرد الانم سوره میره و بی نهایت راضی!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

FCH

عضو جدید

بچه ها توجه دارید عکساش داره روز به روز افسرده تر میشه؟نکن اینجوری با خودت پسر خوب.بخدا ما سربازی نداریم ولی 10001 جور محدودیت دیگه داریم.واسه من که شخصا خیلی مهمه این قبول شدن.اما 100% امیدم به تکمیل ظرفیته.تو هم ایشاالله که اینجا قبول بشی.اگر نشدیم اینقدر بی قراری نداره.میره واسه تکمیل ظرفیتها دیگه.منم شبای اول همینجوری بودم.بعد رفتم سایت دانشگاهمون دیدم درس کارورزی ارائه ندادن.2-3 روزه درگیر کارورزی هستم که ارائه نشده که اگر قبول بشم هم نمی تونم برم:mad:(کسی راهی به نظرش میرسه؟):(
خلاصه زیاد سخت نگیر.به قول یکی از دوستان اینجا ایرانه.هرچیزی ممکنه!;)

mm_engineer

عضو جدید
راستی یه سوال دیگه اگه سراسری یا آزاد قبول شیم یه ترم رزرو میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه بچه ها اینقدر نگران نباشید انشالله که همه چیز درست میشه همه هم دانشگاهی که به صلاحمون باشه قبول شیم...از 80نفری که سوره میگیره 50نفر از قبل اسمشون رد شده (نور چشمی ها و اونایی که سفارش شده هستن وکسایی که سهمیه دارن و......)این 30نفر بعدی رو هم توو این 2روز انتخاب میکنه و خدا کنه که 5شنبه نتایج بیاد...موفق باشید همتون...

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یه سوال دیگه اگه سراسری یا آزاد قبول شیم یه ترم رزرو میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سراسری رو خبر ندارم ولی ازاد اکه قبول بی تا 2ترم اسمت رو تو لیست نگه میدارن و شما میتونید برید ثبت نام کنید:Dیکی از دوستام پارسال گنبد قبول شد ازاد و هفته پیش رفت ثبت نام کرد;)

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سراسری نمیشه باید ترم اول رو بخونی بعد مرخصی بگیری
اما آزاد میشه ترم اول رو مرخصی گرفت من خودم ترم اولمو مرخصی گرفتم،شهریه ثابت رو باید پرداخت کنی +پولی که به حساب زبرجد میریزی

dading

عضو جدید
سلام ازاد طبق حرف دوستان میشه.غیر انتفاعی بعضی از دانشگاهاش یا بیشترشون اگه مدارکت کامل باشه(کاردانیتو گرفته باشی)میشه رزرو کرد

moji_arch

عضو جدید
از یک هفته پیش دارم شمارش معکوس میزنم برای خودم از 7 :w05:
اما هر روز ا یه شگفتی مواجه میشم از طرف این سازمان سنجش :w00:و 6 دوباره میشه 7
کی این 7 میشه 0 خدا میدونه
امیدوارم 28 آقای مکاتبه واقعا 28 باشه
پس بازم میشمارم از 7:wallbash:

حتی تصورشم وحشتناکه که اسمم زبونم لال:w04: توی قبولی ها نباسه و دوباره بخوام برای تکمیل ظرفیت و نتایجش شمارش معکوس بزنم:crying2:

امیدوارم همگی قبول شیم و بعد از این 7 روزه کشنده
همگی توی قسمت ارشد ها پلاس شیم
:w36:

mm_engineer

عضو جدید
مرسی پس اگه 7 8 واحد مونده باشه درسم تموم شه مشکلی نیس اگه قبول شم آزاد رزرو میشه تا تموم شه برم.... ولی سراسری نمیشه ...
ممنونم.....;)

mm_engineer

عضو جدید
سلام ازاد طبق حرف دوستان میشه.غیر انتفاعی بعضی از دانشگاهاش یا بیشترشون اگه مدارکت کامل باشه(کاردانیتو گرفته باشی)میشه رزرو کرد

نه اون موقع کاردانی کامل نیس کارآموزی و 3 4 واحد مونده.................:cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا