اقای میثم عرب شماره شناسنامه 38734 شماره داوطلبی 1060176 متولد 66 اهل تهران
با سهمیه رزمنده گان رتبه اش شده 84. جالب اینجاست که بدون سهمیه رتبه اش شده 20971 یعنی تقریبا اخرین نفر .بالاترین درصدش 18 .عدالت به سبک ایرانی.
خیلی ها واسه معافی ندارن بابای شهید/ پس اگه اینطوره ما همه خواهان جنگیم
بچه ها یه چیز بگم ناراحت نشینا از دستم
به نظر من فرزند شهید باید بهش برسن باباشو از دست داده یا جانبازم همین دیگه
ولی درکل دارن حق ضایع میکنن رسیدن میشه کلاس گذاشت براشون بعد این سهمیرم بدن ولی محدود و یکم منصفانه باشه یا یه دانشگاه بزنن فقط برا فرزندان شاهد
ولی قبول کنیم حقشون سهمیه داشته باشم ولی در حد معقول
یه چیزم بگم یه هم کلاسی دارم بسیج فعال بود ازاد قبول شد درصداش از 10 به بالا نداشت دیگه این سهمیه بسیج فعال خیلی دیگه حق ضایع کردن

خدا فقط کمکمون کنه
من کارنامه اینو دیدم خیلی دلم شکست اخه من 8 ماه زحمت کشیدم 90 آوردم این 2 روز خونده 84 شده خدایاااااااااااااااااااا میشد 10 هزار خوب بودا ولی دیگه این
سلام
من میخوام یه کم حرف بزنم شاید طولانی شه و اگه بخونی میخوام رتبه تو سهمیه جانبازان و زرمنده ها و ایثارگران رو بگم
ببینید ما ها که کنکور میدیم هر کسی یه نمره ای میاره که نمره کل است
با توجه به همون نمره ی کل اسم ما ها رو پشت سر هم قرار میدن
کسی که بالاترین نمره ی کل رو داشته باشه میشه رتبه ی 1
تا آخرین نفر رو همین حساب میره جلو
من 60 هزارمین نفر رو هم امسال سراغ دارم...
شاید بیشتر از اینا هم باشه
خب حالا برم سر اصل موضوع
ایشون با نمره ی کل 909 در کل داوطلبین کشور که در رشته معماری شرکت کردن رتبه ی 20 هزار آوردن.....
یعنی در کل کشور 20 هزار و خورده ای آدم هستن که در شرایط عادی و یکسان جلوتر از ایشون قرار دارن
خب من گفتم 60 هزار هم امسال سراغ دارم که معماری شرکت کرده
خب فرض کنیم از بین این 60 هزارتا ، هزار نفر هستند که سهمیه ی ایثارگران ، رزمندگان و یا شهدا.... دارند
هزار نفر هم کم نیست که مثال زدم
مگه چند تا خانواده ی شهید هستند که کاردانی به کارشناسی امتحان میدن و اونم در رشته ی معماری....
مطمئنم تعدادشون کمتر از هزار نفر باید باشه
حالا این مهم نیست
اینو میهوام بگم که این هزار نفر در جاهایی از رتبه های کشوری ایستاده اند
یکی رتبه ی 200 کشوری آورده و یکی رتبه ی مثلا" 20 هزار مثله همین آقایی که معرفی کردید
اگه کارنامه خود ماها رو به یاد دارین توش نوشته بود آخرین فرد مجاز در سهمیه 20 هزار و اندی....
از اون 20 هزار و اندی که برا سهمیه عادی ها که مجاز کردن ..... فقط 4465 نفر ظرفیت ورودی دانشگاه ها هستند
یعنی حدود 4.5 برابر اون چیزی که میگیرن...دانشجو مجاز میکنن
خب برای داوطلبن سهمیه شهید هم همینه
ببینید این آقایی که رتبه 20 هزار آورده در بین اون هزار نفری که مثال زدم داوطلب فرزند شهید هستن ، رتبه ی 84 آورده
این 84 به معنی آن نیست که از آقا فرید که 90 آورده بالاتر
رتبه فرید 90 کشوریه
ولی این داوطلب سهمیه شهید 84 سهمیه شهید رو آورده
خب حالا ببینید 112 نفر از اون هزار نفری که مثال زدم مجاز شده اند که در انتخاب شهر شرکت کنند
خب همونطور که برای داوطلبن عادی 4.5 برابر مجاز کردن شما هم این 112 نفر رو نسبت بگیرید میشه تعداد قبولی اونا بعد از اعلام نتیجه های کلی 25 نفر.....
یعنی ایشون که رتبه ی 84 رو تو سهمیه آوردن هیچ جا حتی غیرانفاعی آخرین شهری هم که مثلا" رتبه ی 10 هزار عادی رو گرفته ، قبول نمیشه
چون تو سهمیه ی خودش سنجیده میشه و رقابتش بین همون 112 نفری هست که مجاز شدن و با ما کاری نداره.!!!!!!!!
آخر صحبت هام هم اینو اضافه کنم که این سهمیه جانبازان و شهدا جای هیچ داوطلب عادی رو تو دانشگاه نمیگیره
از هر مشاوری بپرسی اینو بهتون حواب میده :
طبق مصوبه بند فلان از مجلس و شورای انقلاب فرهنگی از تاریخ فلانمصوب شد که دانشگاه های فلان مثلا" 20 درصد بیش از پذیرش قبلی رو به سهمیه ی جانبازان و شهدا تعلق بدن
مثلا" فرض کن دانشگاه تهران تا پارسال 20 نفر میگرفته و در جای کلاس برای اون رشته فقط 20 صندلی خالی وجود دارد...
از امسال بنا به قانونی ، قرار میشود که دانشگاه تهران به جای 20 صندلی در کلاس، 25 صندلی قرار دهد و 20 درصد از پذیرش رو اختصاص بده به سهمیه شهید.....
خب بنا به اون قانون 20 درصد به ظرفیت اون 20 نفر اضافه شد و همون 20 درصد متعلق شد به سهمیه شهیدی ها....
پس در اون کلاس مثل سال های قبل 20 نفر سهمیه عادی میان میشینن و با این تفاوت که 5 نفر به اون 20 نفر اضافه میشن که سهمیه داشته اند....
خب اگه بگین اون 5 نفر جا رو تنگ میکنن بازم راهکار گذاشتن
که مثلا" در بالای کلاس نیم طبقه ای ایجاد شود که این 5 نفر اونجا بشینن و از کلاس استفاده کنند و یا اینکه کلاس رو دو نوبت برگزار کنن و ....
که هیچ دانشگاهی نه میاد نیم طبقه بزنه تو کلاس هاش و نه اینکه استاد رو 2 بار بفرسته سر یه کلاس....
امیدوارم متوجه ی منظور من شده باشید
خیلی سعی کردم چیزی رو که میدونم رو به زبان ساده بگم ، دیگه اگه نتونستم منظورم رو برسونم ببخشید
سهمیه شهید جای کسی رو نمیگیره اونا خودشون هم بین خودشون رقابت دارن و فقط رقابت شون یه کم ساده تر از ماست
تو پیش دانشگاهی که بودیم یکی تو کلاس ما بود که سهمیه شهید هم داشت و آخرش از ریاضی رفت انسانی شرکت کرد
تو سهمیه شهید رتبه ی 88 رو آورد..
اون موقع هم حرف بومی گزینی اصلا" نبود
سال 83
با رتبه ی 88 سهمیه هیچ رشته ای تو تهران قبول نشد.....!
دانشگاه تهران .... شهید بهشتی....هر چی بود رو انتهاب کرده بود ولی هیچ رشته ای تو تهران قبول نشد...!!!.....اونم انسانی که n تا رشته داره...!!!!
البته شاید شهرستان میزد قبول میشد ولی چون دختر بود فقط دانشگاه های تهران رو زده بود
دوستم ما نگفتیم آقا میثم حق مارو خورده کسانی باعث شدند که آقا میثم مجبور بشه حق مارو بخوره
ok?
بابا این سهمیه شهید ها که تعدادشون تو دانشگاه کمه
نمیدونم ولی مثلا" من اگه رتبه 11 بودم و یه جا 10 نفر میخواست ..... من بعد از یه سهمیه شهیدی نتونستم برم دانشگاه و یه شهر دیگه قبول شدم اصلا" ناراحت نمیشدم....
بالاخره هموطن ما هستن و شاید اینطوری بتونم بگم که گردن این خاک حق دارن....
تو خارجش هم همینه....
بازماندگان جنگهای جهانی هم مزیت هایی دارن....
شما اعصابتون رو با این سهمیه شهیدی ها خراب نکنید
کسی بچه شهیدی تا حالا دیده که بی ادب باشه ؟
ما تو دانشگاهمون بودن....میرفتن تو بسیج دانشگاه کار خودشون رو میکردن با کسی هم کاری نداشتن ..... اهل گیر دادن و از این حرف ها هم نبودن....سرشون تو لاک خودشون بود
واقعا" هم مؤدب بودن....همه ی استاد ها هم ازشون راضی
مثله ما هم نبودن که سر کلاس ها مزه بندازن بخندن.....
بچه ها این سهمیه شهید یه حساب کتابی توش هست .... مشخصه که چند نفر تو چند دانشگاه میتونن برن...
شما از این شاکی باشید که تو بعضی دانشگاه ها یارو با رتبه ی n(n+1)! اومده داره پزشکی و دندانپزشکی میخونه...!!!!
تو دانشگاه آزاد و علمی کاربردی که فراووونه که کنکور هم نداده داره درس میخونه....
ساختگی نیس دیگه واقعیه بیخیال خداروشکر دیگه این آقا نمیتونه از سهمیش تو ارشد استفاده کنه ببینیم اونجا میخواد چیکار کنه ؟؟؟ کاش همشون سهمیرو اینجا از بین ببرن تا به ارشد نرسه
از سهمیه های جانبازی و شهدا و رزمنده و ایثارگری..... در هر مقطعی در صورت قبولی فقط یکبارمیشه استفاده کرد
مثلا" همین میثم عرب اگه غیرانتفاعی هم امسال قبول شه سال بعد میتونه تو همین مقطع کاردانی به کارشناسی دوباره از سهمیه اش استفاده کنه
تو ارشد هم میتونه برا قبولی استفاده کنه
بابا شما چرا موضوع رو نمی گیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سهمیه رزمندش ساختگیه!!!!!!!!
آخه 1366 چه جوری تو جبهه بوده!!!
پس اگه این طوریه ما هم بعد این بزنیم سهمیه رزمنده!!!
این پست رو ببین :
اینم برای اینکه بدونیم سهمیه رزمندگان یعنی چی!!!!
من که میگم حقشون هست سهمیه داشته باشن ولی یکم این کارنامه که اینجا بود میگه زیاده یکم کمتر بهتر انشالا که درست شه
ارگان بنياد شهيد و امور ايثارگران شامل سهميه هاي ذيل مي باشد:
(1) سهميه شاهد شامل : فرزندان معظم شهدا و يا مفقودالاثر ، جانبازان عزيز با جانبازي 70 درصد به بالا ، فرزند جانبازان عزيز با جانباري 50 درصد به بالا و فرزند آزادگان عزيز.
(2) سهميه خانواده شهدا : شامل پدر، مادر ، برادر و خواهر شهيد .
(3) سهميه رزمندگان : شامل همسران معظم شهدا ويا مفقودالاثر،همسران آزادگان عزيز،همسران جانبازان عزيز با جانبازي50 درصد به بالا .
(4) سهميه جانبازان : شامل جانبازان عزيز با جانبازي 25 الي 69 درصد.
(5) سهميه آزادگان : شامل آزادگان عزيز.
(6) سهميه فرزندان و همسران جانباز با جانبازي 25 تا 49 درصد.
حالا تو این پست درون عکس ببین در رابطه با بند شماره 2 و 6 به صراحت اشاره شده ولی بندهای دیگه ذکر نشده....
و از ستون آخر سمت چپ اینطور میشه برداشت کرد که سهمیه های "رزمندگان،جانبازان و آزادگان" بعنوان همون رزمندگان قید شده است....
البته این سهمیه ها همونجوری که شما گفتید مربوط به خود جانباز یا همسر جانباز است
شاید تو اینجا تا حدی شک وجود داره ولی شاید هم بند و تبصره زیاد داره که شامل میثم عرب نیز شده
ولی اینو میدونم که به راحتی سهمیه نمیدن و سازمان سنجش مفتی کسی رو تو سهمیه نمیذاره
البته کسی که یه کم درس بخونه خیلی راحت تر میتونه قبول شه ولی برا سهمیه گرفتن کلی دوندگی باید داشته باشه
چون من خودم تو کنکور سراسری اصلی همیشه تو فکر این بودم که یه کاری کنم راحت تر شه کنکورم
میخواستم مثلا" یه مدرک الکی بفرستم برا سنجش ببینم چی میشه
ولی آخرش فهمیدم که هر کسی که سهمیه میگیره اول که باید چندجا بره یه سری کاغذ بگیره بعد هر کاغذی یه کد خاصی داره که سازمان سنجش اسفعلام بگبره و الکی از آب در بیاد 2 سال زندان داره و از 1 تا 10 سال هم از شرکت تو کنکور محرومیت.....
البته میگید اینا رو میگن که ما رو بترسونن
ولی واقعا" این کارو میکنن !
برادر کوچیکه ی دوستم 2 سال پیش تو کنکور سراسری معدل دیپلم رو به جای 18/23 رو زده بود 18/32 !!!
جای 2 و 3 اشتباه شده بوده
اونم به خاطر کافی نت بوده
قبولیش کان لم یکن شد !!!
نذاشتن ثبت نام کنه...!
یه همچین چیزی قبولیش معلق شد حالا یکی بیاد سهمیه بزنه و الکی باشه ....
خوب همسران شهید یا جانباز
شاید رفته با یه خانم بزرگتر از خودش که جانباز هم بوده ازدواج کرده!!!!!!!!!!
آره ایول...!
فکر خوبیه ها...!
ولی فکر کنم یه بند باید داشته باشه که تاریخ عقد باید از تاریخ جانبازی عقب تر باشه ....!
فکر کنم همه جوره راه در رو هاشو میبندن که کسی نتونه به راحتی استفاده کنه