راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farid_ghasemi

عضو جدید
ساختگی نیس دیگه واقعیه بیخیال خداروشکر دیگه این آقا نمیتونه از سهمیش تو ارشد استفاده کنه ببینیم اونجا میخواد چیکار کنه ؟؟؟ کاش همشون سهمیرو اینجا از بین ببرن تا به ارشد نرسه

moir92

عضو جدید
ااااااا :surprised: :surprised::surprised::surprised::surprised: آی دی شما که نشون میده آقا هستید نه خانم !!!! :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

بخداااااا من رتبه 206 رو جهاد دیدم البته از بچه های جهاد نبود واسه انتخاب شهر اومده بود :w19: :biggrin:

آي ديم درست نشون داده بنده خدا:redface:
من برا مشاوره اومدم سعيدي پور با يه خانومه صحبت كردم!!

hamraz

عضو جدید
ساختگی نیس دیگه واقعیه بیخیال خداروشکر دیگه این آقا نمیتونه از سهمیش تو ارشد استفاده کنه ببینیم اونجا میخواد چیکار کنه ؟؟؟ کاش همشون سهمیرو اینجا از بین ببرن تا به ارشد نرسه
بابا شما چرا موضوع رو نمی گیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سهمیه رزمندش ساختگیه!!!!!!!!
آخه 1366 چه جوری تو جبهه بوده!!!
پس اگه این طوریه ما هم بعد این بزنیم سهمیه رزمنده!!!

dading

عضو جدید
اینجوری نگین اگه واقعا راستشو عمل کنن فنی ها باید تو تکنسین معماری بمونن سخت ترین درستون فیزیک 2 دیگه اینجام به ما ریاضیا ظلم شده که شمام میایین بالا من اینجوریشو میفهمیدم فنی معماری میخوندم اسونترم بود

منم با 20 هزار رفتم غیر انتفاعی
از دوستان کسیرو میشناسم با 40 هزار مهندسی برق غیرانتفاعی تبریز قبول شده
واقعا اونوقتا سخت بود
الان با 20 هزار میشه مهندسی معماری خوند مخصوصا مهندسی معماری گرایش دکوراسیون داخلیم اومده حال میدادا
نه عزیز من ما یه پیش نداشتیم عوضش زجرشم کشیدیم که یه راست نمیشد کارشناسی قبول شد. اتفاقا شما از استاداتون بپرسین همشون فنی هارو بیشتر قبول چون ما 4 سال معماری خوندیم شما 2 سال.در ضمن قبول شدن ما حتی واسه کاردانی هم سختر بود با دلیل میگم. چند روز پیش تو برنامه گزینه 2 یه نفر رو واسه فنی ها اورده بودن که امارشو بگه.گفت رشته معماری برای کنکور کاردانی پیوسته 55هزار نفر شرکت میکنن اونوقت 5هزار نفر میگیرن این میدونین یعنی چی؟یعنی:از هر11 نفر 1نفر میگیرنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.این از ظلم بدتر بازم خدارو شکر 100% صلاحمون بوده خدایا شکرت

hamraz

عضو جدید
ساختگی کجاست خانم برو همین مشخصات رو توی سایت سنجش پر کن خودت کارنامه طرف رو بگیر:w39:من خودم هم باورم نشد مال همین امساله تازه نمره کل آقا با رتبه 84 909 هستش یعنی باید 3000 باشه واقعه تبریک می گم اگر هم بگن اشتباه پس بقیه هم اشتبه هستن دیگه کنکور که بچه بازی نیست ا20000 نفر فقط مجاز کزدن :w39:
نکنه سازمان سنجش مخصوصا می خواسته ابروی خودش رو ببره
:wallbash:
خدایا بدون ما ج زتو هیچ نیرویی نداریم همه چیز رو به خودت می سپاریم
دمت گرم سجاد جون حالا ما شدیم خانم؟؟؟؟؟؟ می خوای منم تو رو دخترم صدا کنم؟:biggrin:
قاطی کردیا من میگم این 22 سالشه چه جوری سهمیه رزمنده داره بد نیست تعریفشو بخونی، سهمیش ساختگیه

moir92

عضو جدید
اين قضيه سهميه انگار خيلي بيخ پيدا كرده
ولي تا اونجا كه من مي دونم سهميه بسيجي و.... روي ظرفيت هست نه داخل ظرفيت! يعني مثلا اگر يه نفر با سهميه تو رجايي قبول بشه كه ظرفيت رجايي شبانه 45 نفر باشه.....در نتيجه سر كلاس 46 نفر ميشينن. + اون كسي كه سهميه داشته ميشه....
يه جورايي عادلانست . نه؟البته يه جورايي!:cry:
راستي شكلكا رو پيدا كردم!!!!;):)

hamraz

عضو جدید
باشه عزیزم
خوش باش
من که نمی گم قبول نشده می گم این چه جوری رزمنده بوده در حالی که بعد جنگ به دنیا اومده دوست گلم بدون منطق حرف نزن تعریف رزمنده رو نگاه کن برات گذاشتم اینا مملکتو که خوردن حق ما رو هم دارن ضایع می کنن من سوالم اینکه این چه جوری سهمیه رزمنده جور کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه در جریانی جواب بده عوض اینکه جوش بزنی!!!!!!!!!

hamraz

عضو جدید
دوست گلم پس چه جوری شده که اینجوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو نگاه کن ببین اینجوریه یا نه
نگاه کن ببین اونجا سهمیه شو چی زدن
من نگاه کردم ولی سهمیش برام سواله دارم دیوانه می شم یه عده که با بسیجی میرن تو مفت خورا!!!
والا دیگه 20 ساله رزمنده ندیده بودیم!!!!!!!!!!!!:mad:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز

خودش که جبهه نرفته !!!

باباش رفته و شهید شده !

شما آقا هستین ؟ وای منم بخاطر آواتار قبلیتون فک می کردم خانمین !! :D ببخشید !!

moir92

عضو جدید
سهميه بسيجي و.... روي ظرفيت هست نه داخل ظرفيت! يعني مثلا اگر يه نفر با سهميه تو رجايي قبول بشه كه ظرفيت رجايي شبانه 45 نفر باشه.....در نتيجه سر كلاس 46 نفر ميشينن.
اون طرف به هر طريقي كه تونسته ولي اين سهميه درش اعمال شده. من خودمم يه جور شاكيم ولي هر جور فكر مي كنم در اين مورد حق كسي خورده نميشه اونها روي ظرفيت ميان ميشينن كاري به ما ندارن.اينو از هر كسي ميدونستم پرسيدم.همينه و جز اين نيست.
بياين يه ذره براي خودتون آرامش بخريد. ميدونم همه نگران و خسته و عصباني هستيم ولي اين بحثا فقط اعصاب خورد ميكنه اگه نتيجه داشت خودم پايتونم:gol:

memar88

عضو جدید
من که نمی گم قبول نشده می گم این چه جوری رزمنده بوده در حالی که بعد جنگ به دنیا اومده دوست گلم بدون منطق حرف نزن تعریف رزمنده رو نگاه کن برات گذاشتم اینا مملکتو که خوردن حق ما رو هم دارن ضایع می کنن من سوالم اینکه این چه جوری سهمیه رزمنده جور کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم من کاری ندارم این رزمنده بوده رزمنده شده کفشنده شده خواهد شد خواهد بود خواهد گفت خواهیم گفت خواهند گفت یا هرچی!!!!
این سهمیه الان برای اون منظور شده و توی سازمان سنجش هم هست و کسی هم نمیتونه اثبات کنه که ساختگیه.
الان این موجوده یعنی وجود داره
و این وسط هم حق ما خورده شده
پس من اگه سهمیه رزمنده داشتم رتبه ام که 740 شده باید رتبه ام زیر یک میشد
من نمیدونم منظورت چیه که میگی ساختگیه؟ اینو براش منظور کردن حالا خودش رزمنده بوده باباش رزمنده بوده جد و آبادش رزمنده بوده همشون رزمنده بودن اون جداست
اوکی شد؟

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
دست شما درد نکنه ما یه مدت خانم بودیمو خبر نداشتیم!!!!!!!!:biggrin:
نازنین خانم اگه شهید بشه جزو سهمیه شاهد حساب می شه و اونجا می نوشتن شاهد
5 تا تعریف داره بخونید اینو بد جوری سوتی دادن باید آبروشونو برد!!!!

بچه این تعریف رزمنده:
سهميه رزمندگان : شامل همسران معظم شهدا و‌يا مفقودالاثر‌،‌همسران آزادگان عزيز‌،همسران جانبازان عزيز با ‌جانبازي‌50 درصد به بالا .
خوب اینجا شما اثری از فرزند می بینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کارنامه ساختگیه وقتی جنگ داشت تموم می شد پسره به دنیا اومده
دیگه نگید که 1 ساله بود رفت جبهه:biggrin::biggrin::biggrin:

اینم برای اینکه بدونیم سهمیه رزمندگان یعنی چی!!!!
من که میگم حقشون هست سهمیه داشته باشن ولی یکم این کارنامه که اینجا بود میگه زیاده یکم کمتر بهتر انشالا که درست شه

ارگان بنياد شهيد و امور ايثارگران شامل سهميه هاي ذيل مي باشد:
(1) سهميه شاهد شامل : فرزندان معظم شهدا و يا مفقودالاثر ، جانبازان عزيز با جانبازي 70 درصد به بالا ، فرزند جانبازان عزيز با جانباري 50 درصد به بالا و فرزند آزادگان عزيز.
(2) سهميه خانواده شهدا : شامل پدر، مادر ، برادر و خواهر شهيد .
(3) سهميه رزمندگان : شامل همسران معظم شهدا و‌يا مفقودالاثر‌،‌همسران آزادگان عزيز‌،همسران جانبازان عزيز با ‌جانبازي‌50 درصد به بالا .
(4) سهميه جانبازان : شامل جانبازان عزيز با جانبازي 25 الي 69 درصد.
(5) سهميه آزادگان : شامل آزادگان عزيز.
(6) سهميه فرزندان و همسران جانباز با جانبازي 25 تا 49 درصد.

خوندم تعریفشو :eek: راست میگیاااااااا

سهمیه رزمنده نمیشه که این یارو !!!!

اگه سهمیه بشه ؛ سهمیه شاهد میشه !!!! ( اگه فرزند شهید باشه )

اما سهمیه شاهد که یکی دوستامون همین جا گفتن که طرف 9000 آورده ؛ رتبه اش در سهمیه شده 50 !!!!

پس نمی تونسته با سهمیه شاهد هم اینقدر رتبه اش تغییر کنه !!! مشکوکه !

قضیه باید یه چیز دیگه ایی باشه !!!!

شاید همه خانواده اش شهید شدن . :crying2:

farid_ghasemi

عضو جدید
ساختگی نمیتونه باشه دیگه حتما اشتباه بچهها بیایین اعتراض کنیم به سنجش باهاش مکاتبه کنین شاید جواب دادا

نه عزیز من ما یه پیش نداشتیم عوضش زجرشم کشیدیم که یه راست نمیشد کارشناسی قبول شد. اتفاقا شما از استاداتون بپرسین همشون فنی هارو بیشتر قبول چون ما 4 سال معماری خوندیم شما 2 سال.در ضمن قبول شدن ما حتی واسه کاردانی هم سختر بود با دلیل میگم. چند روز پیش تو برنامه گزینه 2 یه نفر رو واسه فنی ها اورده بودن که امارشو بگه.گفت رشته معماری برای کنکور کاردانی پیوسته 55هزار نفر شرکت میکنن اونوقت 5هزار نفر میگیرن این میدونین یعنی چی؟یعنی:از هر11 نفر 1نفر میگیرنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.این از ظلم بدتر بازم خدارو شکر 100% صلاحمون بوده خدایا شکرت
نه خیر اونچیزایی که خوندینم برا یه ماه میشه جمع کرد هدف از فنی کلا تکنسینه اینو برو بخون بعد بیا اینجوری حرف بزن
یکی اومده اونو گفته ولی درکل اونجور نیس انشالا که موفق باشی ولی یکم اطلاعات داشتی و میدونستی اینارو نمیگفتی خوش باشی

اشتباه کردن شاید 99 درصد :D

بگذریم تو ایران اینجور چیزا عادیه
انشالا رتبه شماها به قول رشتیا اینطوری واگرد بخوره!!!:smile:;)
نگذریم چون زحمت کشیدیم ;)

hamraz

عضو جدید
عزیزم من کاری ندارم این رزمنده بوده رزمنده شده کفشنده شده خواهد شد خواهد بود خواهد گفت خواهیم گفت خواهند گفت یا هرچی!!!!
این سهمیه الان برای اون منظور شده و توی سازمان سنجش هم هست و کسی هم نمیتونه اثبات کنه که ساختگیه.
الان این موجوده یعنی وجود داره
و این وسط هم حق ما خورده شده
پس من اگه سهمیه رزمنده داشتم رتبه ام که 740 شده باید رتبه ام زیر یک میشد
من نمیدونم منظورت چیه که میگی ساختگیه؟ اینو براش منظور کردن حالا خودش رزمنده بوده باباش رزمنده بوده جد و آبادش رزمنده بوده همشون رزمنده بودن اون جداست
اوکی شد؟
می گم قضیه رو نمی گیری تو هم مثل نازنین خانم برو تعریفا رو بخون شاید بگیری سهمیه رزمنده آز باباش بهش انتقال پیدا نمی کنه این احتمالا پسر یکی از کله گنده های نظامه که این پارتی رو انداختن من می گم وقتی جنگ تموم شد این 1 سالش بود تفنگ ازش بزرگتر بود بعد تو میگی که رزمنده و ...............:eek::eek: من ok هستم شما سعی کن ok شی دوست عزیز و گلم، برای شما آرزوی موفقیت دارم به قول تو، تو این مملکت دیگه چیزی رو نمی شه ثابت کرد اگه دزد بیاد خونت بزنیش مقصری دیگه بقیه قانونا رو هم از رو این قانون پیگیری کن:biggrin::biggrin:مملکت داره کشک می شه تخصص جایی نداره اینا تعهد می خوان که دانشگاهی جلوشون دلا راست بشه
اما دانشجو میمیرد ذلت نمی پذیرد

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سهميه بسيجي و.... روي ظرفيت هست نه داخل ظرفيت! يعني مثلا اگر يه نفر با سهميه تو رجايي قبول بشه كه ظرفيت رجايي شبانه 45 نفر باشه.....در نتيجه سر كلاس 46 نفر ميشينن.
اون طرف به هر طريقي كه تونسته ولي اين سهميه درش اعمال شده. من خودمم يه جور شاكيم ولي هر جور فكر مي كنم در اين مورد حق كسي خورده نميشه اونها روي ظرفيت ميان ميشينن كاري به ما ندارن.اينو از هر كسي ميدونستم پرسيدم.همينه و جز اين نيست.
بياين يه ذره براي خودتون آرامش بخريد. ميدونم همه نگران و خسته و عصباني هستيم ولي اين بحثا فقط اعصاب خورد ميكنه اگه نتيجه داشت خودم پايتونم:gol:

منم با این دوستمون موافقم .

منم فکر می کنم که همین جوری باشه که میگه !

چرا الکی خودتون رو ناراحت می کنید؟

مشخصه که یه عده ایی با سهمیه رتبه اشون بهتر میشه . این همیشه بوده و چیز جدیدی نیست .

قبل ما بوده ؛ بعد ما هم هست . کاریش نمیشه کرد !!!

منم همچین چیز رو عادلانه نمی دونم .

اما از طرفی اگه واقعا همه کسش شهید شده باشه ؛ این تنها کاری بوده که سازمان سنجش می تونسته انجام بده .

اون شاید الان سرپرست خواهر کوچکتر و یا خانواده ایی باشه .

اگه این تغییر رتبه رو عادلانه نمی دونیم ؛ اینکه اینجا هم اینجوری در مورد این مسئله قضاوت کنیم ، خیلی عادلانه نیست .

شاید اون واقعا جای کسی رو نگرفته باشه و اینجوری نباشه که ما میفکریم !!!

memar88

عضو جدید
می گم قضیه رو نمی گیری تو هم مثل نازنین خانم برو تعریفا رو بخون شاید بگیری سهمیه رزمنده آز باباش بهش انتقال پیدا نمی کنه این احتمالا پسر یکی از کله گنده های نظامه که این پارتی رو انداختن من می گم وقتی جنگ تموم شد این 1 سالش بود تفنگ ازش بزرگتر بود بعد تو میگی که رزمنده و ...............:eek::eek: من ok هستم شما سعی کن ok شی دوست عزیز و گلم، برای شما آرزوی موفقیت دارم به قول تو، تو این مملکت دیگه چیزی رو نمی شه ثابت کرد اگه دزد بیاد خونت بزنیش مقصری دیگه بقیه قانونا رو هم از رو این قانون پیگیری کن:biggrin::biggrin:مملکت داره کشک می شه تخصص جایی نداره اینا تعهد می خوان که دانشگاهی جلوشون دلا راست بشه
اما دانشجو میمیرد ذلت نمی پذیرد
گلم میدونم شما چی میفرمایید
کاری هم ندارم که چه جوری براش منظور کردن باباش رزمنده بوده یا پارتی بازیه
میگم الان که داریم هممون میبینیم این ساختگی نیست و کاملا واقعی و به طور کامل حق مارو خوردن
و سازمان سنجش هم که تنها نهادی هستش که اینو در اختیار داره تایید کرده و منم اینو نساختم عزیز
حداقل 20000 رو میکردن 15000 نه 84
فعلا که داریم خروار خروار ذلت میپذیریم

mary83

عضو جدید
http://%3C/a%3Ehttp://www.www.www.iran-eng.ir/www.freepicsupload.com/pics/php744TMH-1.JPG

hamraz

عضو جدید
منم با این دوستمون موافقم .

منم فکر می کنم که همین جوری باشه که میگه !

چرا الکی خودتون رو ناراحت می کنید؟

مشخصه که یه عده ایی با سهمیه رتبه اشون بهتر میشه . این همیشه بوده و چیز جدیدی نیست .

قبل ما بوده ؛ بعد ما هم هست . کاریش نمیشه کرد !!!

منم همچین چیز رو عادلانه نمی دونم .

اما از طرفی اگه واقعا همه کسش شهید شده باشه ؛ این تنها کاری بوده که سازمان سنجش می تونسته انجام بده .

اون شاید الان سرپرست خواهر کوچکتر و یا خانواده ایی باشه .

اگه این تغییر رتبه رو عادلانه نمی دونیم ؛ اینکه اینجا هم اینجوری در مورد این مسئله قضاوت کنیم ، خیلی عادلانه نیست .

شاید اون واقعا جای کسی رو نگرفته باشه و اینجوری نباشه که ما میفکریم !!!
منم میدونم که جای کسی رو نمی گیرن چون اگه دانشگاهی 100 نفر برداره و اینکه میگن بسیجی 40 درصد سهمیه داره یعنی اون دانشگاه 140 نفر می گیره ولی این آخه مفت خوریه
بعدشم من سر سن اون میثم عرب بحث داشتم که به رزمنده نمی خورد اینا مفت خورن اگه وضعیت مملکت ما امروزه اینطوریه به خاطر همین مسخره بازیاست که این همه مهندس بیکار و کار نا بلد داریم

mary83

عضو جدید

moji_arch

عضو جدید
moji_arch جان موضوع این نیست که حتما سوره برم.. سوره خوبه (ولی بدون مصاحبه :lol:)مسلما شبانه رو به سوره ترجیح میدم ولی این برام سواله که دلیلش چیه که رتبه های پایین تر وبالاتر هستن ولی من نیستم..امروز بعد از سنجش رفتم جهاد دیدم بله همه هستن جز من :cry:

رتبه 33-64-100خورده ای حتی 230 که رتبش نزدیک منه و انتخاباش مثل منه:surprised:..راستشو بخوای ترسیدم :cry:

تو که رتبه 200 بودی اون 230حتماشبانه هم قبول نشده
باید توی فکر خریدشیرینی باشی;) برای قبولی:gol:.

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
baraye sarasari ha intori bude, vase arshad ham hamintoirye , yani vaghti migan 20% sahmiye, 20% mazad nis, maslan az 20 nafar 4 nafar ba sahmiye miyan va 16 adi
dar zemn una ba khodeshonn sanjide mishe, ishoonam ham 84 shode tu 112 pas khoob nashode, sakhti nagirin

منم این موضوع اومد توی ذهنم که شاید اینجوری باشه که شما با سند و مدرک گفتین . :D

dar zemn una ba khodeshonn sanjide mishe, ishoonam ham 84 shode tu 112 pas khoob nashode, sakhti nagirin

مرسی :gol::gol:

بچه ها دیدین میگم اعصابتونو خرد نکنید ؟!

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزان دلم اینا زورشون زیاده کسی نمیتونه چیزی رو تغییر بده:cry:
پیشنهاد میکنم به جای حرص خوردن اونایی که سوره قبول شدین برید یه دور رساله همه آیت الله های گرامی رو بخونید تا تو مصاحبه کم نیارید:w12:
میتونیدم برید سایتشون رو سرچ کنید و تو سایتشون سوالایی که نازنین گفت و امثال اون رو که من تاحالا به گوشم هم نخورده بود :surprised:بپرسین بلکه اطلاعاتتون قوی شه و اگه شانس داشته باشین از دریای بیکران سوالات اسلامی 2تا از اون سوالا هم بپرسن:w05:

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشگاه جابر هم دوربین داره . ورودی ، تمام راهروهاش ، لابی و .... !

تازه گیر دادن یه امر عادیه اونجا . تو هر طبقه یک نفر واسه گیر دادن اون جلو می شینه . :mad:

کارشون همینه ( گیر دادن ) و اگه گیر ندن رسما بیکار میشن ! گــــــــــــــــــــــیر دادن به آرایش ؛ مانتو ؛ مو ؛ لاک به هر چی که فکرش رو کنی . :surprised:

به لباس و موهای پسرهام گیر میدن . :surprised:

تنها راه اینه که باهشون صمیمی بشین. :lol:( خوشبختانه اونایی که به خانما گیر میدن خانمن :D)

(( البته الان میگن از پارسال تا حالا بهتر شده ! امیدوارم همین طور باشه ! )) :smile:

با این شرایط بازم اینهمه طرفدار داره؟؟:surprised:
به نظر من دانشگا باید کویت باشه
دانشگا ما هم یه جورایی هست اما یه وختا حرص آدمو در میارن مقل دیروز که حوصلشون سر رفته بود به شلوار من فلک زده گیر دادن!!:w05:

اريايي

عضو جدید
سلام به بچه هاي گل مهندس...
با رتبه 206 اسمم تو سوره در اومده ولي كاش در نمي اومد..... امروز ديگه طاقت نياوردم ديشبم نخوابيدم! پاشدم با توپ پر رفتم سازمان سنجش! چون دوتا انتخاب قبل از سوره برام خيلي مهم بود...
رفتم يكي رو گير اوردم كلي توضيح دادم يه نگاه بهم كرده ميگه جواب نيمه متمركزه مهر مياد ديگه؟!!!!!!!!!!!!!!
دوباره كلي براش توضيح دادم قضيه رو برگشته به من مي گه ببين از 6 صبح تا حالا همينجور فكم كار كرده! جاي من بودي مي تونستي حرف بزني با زبون روزه؟! منم گفتم شما از صبح تا حالا نشسته بوديد و زير كولر و فقط صحبت كرديد ولي من تا الان زير آفتاب راه رفتم با زبون روزه!!!( بابا اين شكلك زردا كجاست!!!!!!) خلاصه با اشاره يكي ديگرو به ما نشون داده(داشت وفات ميافت!) رفتم پيشش يه نمه بيشتر حاليش بود.قوه بدنيشم بيشتر بود!مهربونم بود!!!!خلاصه اون اينجوري به من گفت كه احتمال قبولي در اولويت هاي بالايي هنوز هست. (يادتون هست اينجا يكي از دوستان پارسال. دوستش اسمش سوره در اومد نرفت رجايي يني قبلش قبول شد؟؟) دوستاني كه مشاوره مدرسان شريف رفتن اگه يادشون باشه مقدم گفت اونايي كه دانشگاههاي نيمه متمركز رو انتخاب كردن دو تا جا اسمشون در مياد؟
به يه چيزهايي رسيدم حالا ميگم شما هم لطف كنيد اگه غلطه يا با عقل جور در نمياد بگيد:
يه مثال فرضي ميزنم برا راحتي كار و جامعه آماري رو محدود مي كنم
سه نفر رو در نظر مي گيريم! كه رتبه هاشون نزديك همن!با فرض همين سه دانشگاه بوده:و انتخاب رشته:

نفر1- رجايي سوره تبريز
نفر2-رجايي سوره تبريز!
نفز 3- رجايي سوره تبريز!
نفز4-تبريز سوره رجايي

نفر 1- اسمش سوره نمياد!
نتيجه: رجايي قبوليده.شيريني يادش نره...
نفر2-اسمش سوره در مياد ولي در اصل تبريز قبوليده اما وضعيتش معلوم نيست تا جواب دانشگاه سوره بره سازمان سنجش.در اصل دو جا قبوليده. حالا مصاحبه هم قبول ميشه.سوره قبوله و حتي شايد رجايي به شرط اينكه جا باز شده باشه! حالا اين يني چه؟اصل قضيه هم همينه! اونهايي كه سوره قبول ميشن اولويت بعديي كه اشغال كرده بودن باز ميشه .دو نفر نفر بعدي رو كه بخونيد متوجه ميشيد!
نفر3- مثل نفر دومه. اسمش سوره دراومده ولي تو مصاحبه قبول نشده. خب روشنه كه تبريز قبوله.مباركه
نفر4- شامل حال و احوال من و امثال منه! اسمش سوره دراومده ولي مصاحبه نرفته يا قبول نشده و دوست داره تبريز(كه انتخاب اولشه) قبول بشه ولي چون نفردوم سوره قبول شده و يه جا باز كرده(تبريز) در نتيجه در چنين شرايطي بسيار زيبا لامپ دانشگاه تبريز روشن ميشه! در حالي كه قبلا تبريز پر شده بود...
تئوري خوبي هست؟!!! اينو از سرهم جمع كردن تمايي مشاهداتم از مشاوره ها و سازمان سنجش و همين تاپيك با دوستان گرم و صميميش بدست آوردم. اين تنها چيزيه كه ميشه فكر كرد شايد انتخاب قبلمون هم قبول بشيم...
منتظر نظراتتون هستم

خب عزيزم بالاخره ما نفهميديم كه اگه انتخابهاي قبلمون قبول بشيم توي گزينش سوره هم قبول بشيم ميتونيم انتخاب قبلمونو بريم يا حتما بايد سوره رو بريم؟

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این شرایط بازم اینهمه طرفدار داره؟؟:surprised:
به نظر من دانشگا باید کویت باشه
دانشگا ما هم یه جورایی هست اما یه وختا حرص آدمو در میارن مقل دیروز که حوصلشون سر رفته بود به شلوار من فلک زده گیر دادن!!:w05:

اکثر دانشگاه ها همین جورین !!!

هیچ دانشگاهی بدون عیب و اونجور که ما دوست داریم ؛ نمیشه .

جابر امکاناتش خوبه !!!

سطح علمیشم بالاست .

استادش باحال و البته سخت گیرن و با سوادن .....

ساختمونش تر تمیزه .

آموزشش نظم داره .

و ..... .

الان بچه های جابر که شهرهای دیگه کارشناسی قبول شدن و کاردانیشون رو جابر گرفتن ؛ اکثرشون میگن که جابر یه چیز دیگه بوده و سطح علمیش واقعا بالاست !!!

دانشگاه های روزانه و شبانه گیر نیستن . دانشگاه های غیرانتفاعی اینجوری گیرن .... :razz:

mehdicris

عضو جدید
اقای میثم عرب شماره شناسنامه 38734 شماره داوطلبی 1060176 متولد 66 اهل تهران
با سهمیه رزمنده گان رتبه اش شده 84. جالب اینجاست که بدون سهمیه رتبه اش شده 20971 یعنی تقریبا اخرین نفر .بالاترین درصدش 18 .عدالت به سبک ایرانی.

خیلی ها واسه معافی ندارن بابای شهید:gol:/ پس اگه اینطوره ما همه خواهان جنگیم

اره قصه ما هم اینجوری تموم شد
ولی باور کنید اینا اگه رزمنده واقعی بودن هیچوقت دنبال اینکارا نمی رفتن.
یا اونایی هم که شهید شدن و به خاطر ما جونشون رو دادن راضی نبودن بچه هاشون از این به ظاهر سهمیه استفاده بکنند.

ما گه گدار نماز صبح رو می خونیم / تنها فرق اینه نیست جای مهر رو پیشونی
منم مثل تو ام مسلمون از نوع شیعه/ یه پا ذولفقارم حاجی اندازه چیه؟
ماها مرد عملیم نه پیک سواره/ اما تو چی! یه نقشی که غیر محاله
الان شیش تیغه کردم قشنگه نه؟/ شما ریش که میذاری ماهی مزنده چند؟
بگذریم ما توبه ی نسل قدیمیم/ مردان قرن من، چه وصف عجیبی!
هنوز پی ثواب دنبال اهل یتیمی/ یا که فیضه ربط داره به کیس زمینی؟؟؟؟

اینجا ایرانه و از بالا خوشگله همین/ توش که میای یه چیزایی هست مشکله نگی

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای رزمنده ها سهمیه مازاد ندارن همونطور که ماری گفت
من پارسال دوستم که خودش جانباز بود رتبش تو ارشد شد 163 اما تو سهمیه 3 شد.
رشتشونم فقط 20 نفر میگرفت
اما رزمنده ها 2 نفر ظرفیت داشتن این قبول نشد تا تو تکمیل ظرفیت که 2 نفر شبانه میخواستن این قبول شد.
تازه دانشگاه شون هم به شبانه ها خوابگاه نمیداد اما به این خوابگاهم که دادن هیچی،شهریه هم نداد.

moji_arch

عضو جدید
اکثر دانشگاه ها همین جورین !!!

هیچ دانشگاهی بدون عیب و اونجور که ما دوست داریم ؛ نمیشه .

جابر امکاناتش خوبه !!!

سطح علمیشم بالاست .

استادش باحال و البته سخت گیرن و با سوادن .....

ساختمونش تر تمیزه .

آموزشش نظم داره .

و ..... .

الان بچه های جابر که شهرهای دیگه کارشناسی قبول شدن و کاردانیشون رو جابر گرفتن ؛ اکثرشون میگن که جابر یه چیز دیگه بوده و سطح علمیش واقعا بالاست !!!

دانشگاه های روزانه و شبانه گیر نیستن . دانشگاه های غیرانتفاعی اینجوری گیرن .... :razz:

من که مشهد درس می خوندم با اینکه غیرانتفاهی بود از فردوسی هم آزاد تر بود
اصلا چیزی به اسم حراصت نداشت:whistle:
هر کی هر جوری دوست داشت می گشت

به نظر من اگه بخوان توی دانشگاه ها گیر بدن واقعا کل روز آدم خراب می شه:exclaim:
به نظر من گیر دادن های الکی یه جور توهین به شخصیت آدمه:w06:

moya_memar

عضو جدید
سلام سلام

سلام سلام

:redface:سلام به همه ي بچه هاي گل پشت در سازمان سنجشييييييي
يه مدت نبودم واي كه چقد بحث كردين دعوا كردين اما خدا رو شكر تموم شده....
اين روزا خيلي خيلي كند مي گذره.
راستي تا يادم نرفته به اونهايي كه سورره در اومدن يه :gol:تبريك ويژه:gol: اما به اونهايي كه در نيومدن يه :gol::gol:تبريكه :gol::gol:ويژه تر چون حتما انتخابهاي قبلي شون در اومدن....
خيلي دوستون دارم اميدوارم هفته ديگه همه خوشحال باشن...:gol::gol:

minagashangeh

عضو جدید
سلام و صبح بخیر امیدوارم از این همه دعوا و مرافعه و آمار دادن خسته نشده باشین (( بابا همتون از بس آمار دادین و مشاوره کردین شدین یک پا مشاور میگم اگه از کنکور قبول نشدیم هممون بریم دفتر مشاوره تحصیلی باز کنیم تا کنکوریهای سال بعد از اطلاعاتمون استفاده کنن هم پول خوبی گیرمون میاد هم یه کار مفید میکنیم)) :w27: به هر حال برای همه صبر آرزو میکنم به خصوص خودم که از استرس:w31: موهام داره میریزه و تا اعلام نتایج حتما کچل میشم:confused::confused::confused:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا