farid_ghasemi
عضو جدید
ساختگی نیس دیگه واقعیه بیخیال خداروشکر دیگه این آقا نمیتونه از سهمیش تو ارشد استفاده کنه ببینیم اونجا میخواد چیکار کنه ؟؟؟ کاش همشون سهمیرو اینجا از بین ببرن تا به ارشد نرسه
ااااااا![]()
آی دی شما که نشون میده آقا هستید نه خانم !!!!
بخداااااا من رتبه 206 رو جهاد دیدم البته از بچه های جهاد نبود واسه انتخاب شهر اومده بود![]()
![]()
بابا شما چرا موضوع رو نمی گیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ساختگی نیس دیگه واقعیه بیخیال خداروشکر دیگه این آقا نمیتونه از سهمیش تو ارشد استفاده کنه ببینیم اونجا میخواد چیکار کنه ؟؟؟ کاش همشون سهمیرو اینجا از بین ببرن تا به ارشد نرسه
نه عزیز من ما یه پیش نداشتیم عوضش زجرشم کشیدیم که یه راست نمیشد کارشناسی قبول شد. اتفاقا شما از استاداتون بپرسین همشون فنی هارو بیشتر قبول چون ما 4 سال معماری خوندیم شما 2 سال.در ضمن قبول شدن ما حتی واسه کاردانی هم سختر بود با دلیل میگم. چند روز پیش تو برنامه گزینه 2 یه نفر رو واسه فنی ها اورده بودن که امارشو بگه.گفت رشته معماری برای کنکور کاردانی پیوسته 55هزار نفر شرکت میکنن اونوقت 5هزار نفر میگیرن این میدونین یعنی چی؟یعنی:از هر11 نفر 1نفر میگیرنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.این از ظلم بدتر بازم خدارو شکر 100% صلاحمون بوده خدایا شکرتاینجوری نگین اگه واقعا راستشو عمل کنن فنی ها باید تو تکنسین معماری بمونن سخت ترین درستون فیزیک 2 دیگه اینجام به ما ریاضیا ظلم شده که شمام میایین بالا من اینجوریشو میفهمیدم فنی معماری میخوندم اسونترم بود
منم با 20 هزار رفتم غیر انتفاعی
از دوستان کسیرو میشناسم با 40 هزار مهندسی برق غیرانتفاعی تبریز قبول شده
واقعا اونوقتا سخت بود
الان با 20 هزار میشه مهندسی معماری خوند مخصوصا مهندسی معماری گرایش دکوراسیون داخلیم اومده حال میدادا
دمت گرم سجاد جون حالا ما شدیم خانم؟؟؟؟؟؟ می خوای منم تو رو دخترم صدا کنم؟ساختگی کجاست خانم برو همین مشخصات رو توی سایت سنجش پر کن خودت کارنامه طرف رو بگیرمن خودم هم باورم نشد مال همین امساله تازه نمره کل آقا با رتبه 84 909 هستش یعنی باید 3000 باشه واقعه تبریک می گم اگر هم بگن اشتباه پس بقیه هم اشتبه هستن دیگه کنکور که بچه بازی نیست ا20000 نفر فقط مجاز کزدن
نکنه سازمان سنجش مخصوصا می خواسته ابروی خودش رو ببره
خدایا بدون ما ج زتو هیچ نیرویی نداریم همه چیز رو به خودت می سپاریم
من که نمی گم قبول نشده می گم این چه جوری رزمنده بوده در حالی که بعد جنگ به دنیا اومده دوست گلم بدون منطق حرف نزن تعریف رزمنده رو نگاه کن برات گذاشتم اینا مملکتو که خوردن حق ما رو هم دارن ضایع می کنن من سوالم اینکه این چه جوری سهمیه رزمنده جور کرده؟؟؟؟؟؟؟؟باشه عزیزم
خوش باش
من نگاه کردم ولی سهمیش برام سواله دارم دیوانه می شم یه عده که با بسیجی میرن تو مفت خورا!!!دوست گلم پس چه جوری شده که اینجوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو نگاه کن ببین اینجوریه یا نه
نگاه کن ببین اونجا سهمیه شو چی زدن
بابا شما چرا موضوع رو نمی گیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سهمیه رزمندش ساختگیه!!!!!!!!
آخه 1366 چه جوری تو جبهه بوده!!!
پس اگه این طوریه ما هم بعد این بزنیم سهمیه رزمنده!!!
عزیزم من کاری ندارم این رزمنده بوده رزمنده شده کفشنده شده خواهد شد خواهد بود خواهد گفت خواهیم گفت خواهند گفت یا هرچی!!!!من که نمی گم قبول نشده می گم این چه جوری رزمنده بوده در حالی که بعد جنگ به دنیا اومده دوست گلم بدون منطق حرف نزن تعریف رزمنده رو نگاه کن برات گذاشتم اینا مملکتو که خوردن حق ما رو هم دارن ضایع می کنن من سوالم اینکه این چه جوری سهمیه رزمنده جور کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه در جریانی جواب بده عوض اینکه جوش بزنی!!!!!!!!!
دست شما درد نکنه ما یه مدت خانم بودیمو خبر نداشتیم!!!!!!!!
نازنین خانم اگه شهید بشه جزو سهمیه شاهد حساب می شه و اونجا می نوشتن شاهد
5 تا تعریف داره بخونید اینو بد جوری سوتی دادن باید آبروشونو برد!!!!
بچه این تعریف رزمنده:
سهميه رزمندگان : شامل همسران معظم شهدا ويا مفقودالاثر،همسران آزادگان عزيز،همسران جانبازان عزيز با جانبازي50 درصد به بالا .
خوب اینجا شما اثری از فرزند می بینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کارنامه ساختگیه وقتی جنگ داشت تموم می شد پسره به دنیا اومده
دیگه نگید که 1 ساله بود رفت جبهه![]()
اینم برای اینکه بدونیم سهمیه رزمندگان یعنی چی!!!!
من که میگم حقشون هست سهمیه داشته باشن ولی یکم این کارنامه که اینجا بود میگه زیاده یکم کمتر بهتر انشالا که درست شه
ارگان بنياد شهيد و امور ايثارگران شامل سهميه هاي ذيل مي باشد:
(1) سهميه شاهد شامل : فرزندان معظم شهدا و يا مفقودالاثر ، جانبازان عزيز با جانبازي 70 درصد به بالا ، فرزند جانبازان عزيز با جانباري 50 درصد به بالا و فرزند آزادگان عزيز.
(2) سهميه خانواده شهدا : شامل پدر، مادر ، برادر و خواهر شهيد .
(3) سهميه رزمندگان : شامل همسران معظم شهدا ويا مفقودالاثر،همسران آزادگان عزيز،همسران جانبازان عزيز با جانبازي50 درصد به بالا .
(4) سهميه جانبازان : شامل جانبازان عزيز با جانبازي 25 الي 69 درصد.
(5) سهميه آزادگان : شامل آزادگان عزيز.
(6) سهميه فرزندان و همسران جانباز با جانبازي 25 تا 49 درصد.
ساختگی نمیتونه باشه دیگه حتما اشتباه بچهها بیایین اعتراض کنیم به سنجش باهاش مکاتبه کنین شاید جواب دادابابا شما چرا موضوع رو نمی گیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سهمیه رزمندش ساختگیه!!!!!!!!
آخه 1366 چه جوری تو جبهه بوده!!!
پس اگه این طوریه ما هم بعد این بزنیم سهمیه رزمنده!!!
نه خیر اونچیزایی که خوندینم برا یه ماه میشه جمع کرد هدف از فنی کلا تکنسینه اینو برو بخون بعد بیا اینجوری حرف بزننه عزیز من ما یه پیش نداشتیم عوضش زجرشم کشیدیم که یه راست نمیشد کارشناسی قبول شد. اتفاقا شما از استاداتون بپرسین همشون فنی هارو بیشتر قبول چون ما 4 سال معماری خوندیم شما 2 سال.در ضمن قبول شدن ما حتی واسه کاردانی هم سختر بود با دلیل میگم. چند روز پیش تو برنامه گزینه 2 یه نفر رو واسه فنی ها اورده بودن که امارشو بگه.گفت رشته معماری برای کنکور کاردانی پیوسته 55هزار نفر شرکت میکنن اونوقت 5هزار نفر میگیرن این میدونین یعنی چی؟یعنی:از هر11 نفر 1نفر میگیرنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.این از ظلم بدتر بازم خدارو شکر 100% صلاحمون بوده خدایا شکرت
اشتباه کردن شاید 99 درصدمن که نمی گم قبول نشده می گم این چه جوری رزمنده بوده در حالی که بعد جنگ به دنیا اومده دوست گلم بدون منطق حرف نزن تعریف رزمنده رو نگاه کن برات گذاشتم اینا مملکتو که خوردن حق ما رو هم دارن ضایع می کنن من سوالم اینکه این چه جوری سهمیه رزمنده جور کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه در جریانی جواب بده عوض اینکه جوش بزنی!!!!!!!!!
نگذریم چون زحمت کشیدیمبگذریم تو ایران اینجور چیزا عادیه
انشالا رتبه شماها به قول رشتیا اینطوری واگرد بخوره!!!![]()
می گم قضیه رو نمی گیری تو هم مثل نازنین خانم برو تعریفا رو بخون شاید بگیری سهمیه رزمنده آز باباش بهش انتقال پیدا نمی کنه این احتمالا پسر یکی از کله گنده های نظامه که این پارتی رو انداختن من می گم وقتی جنگ تموم شد این 1 سالش بود تفنگ ازش بزرگتر بود بعد تو میگی که رزمنده و ...............عزیزم من کاری ندارم این رزمنده بوده رزمنده شده کفشنده شده خواهد شد خواهد بود خواهد گفت خواهیم گفت خواهند گفت یا هرچی!!!!
این سهمیه الان برای اون منظور شده و توی سازمان سنجش هم هست و کسی هم نمیتونه اثبات کنه که ساختگیه.
الان این موجوده یعنی وجود داره
و این وسط هم حق ما خورده شده
پس من اگه سهمیه رزمنده داشتم رتبه ام که 740 شده باید رتبه ام زیر یک میشد
من نمیدونم منظورت چیه که میگی ساختگیه؟ اینو براش منظور کردن حالا خودش رزمنده بوده باباش رزمنده بوده جد و آبادش رزمنده بوده همشون رزمنده بودن اون جداست
اوکی شد؟
سهميه بسيجي و.... روي ظرفيت هست نه داخل ظرفيت! يعني مثلا اگر يه نفر با سهميه تو رجايي قبول بشه كه ظرفيت رجايي شبانه 45 نفر باشه.....در نتيجه سر كلاس 46 نفر ميشينن.
اون طرف به هر طريقي كه تونسته ولي اين سهميه درش اعمال شده. من خودمم يه جور شاكيم ولي هر جور فكر مي كنم در اين مورد حق كسي خورده نميشه اونها روي ظرفيت ميان ميشينن كاري به ما ندارن.اينو از هر كسي ميدونستم پرسيدم.همينه و جز اين نيست.
بياين يه ذره براي خودتون آرامش بخريد. ميدونم همه نگران و خسته و عصباني هستيم ولي اين بحثا فقط اعصاب خورد ميكنه اگه نتيجه داشت خودم پايتونم![]()
گلم میدونم شما چی میفرماییدمی گم قضیه رو نمی گیری تو هم مثل نازنین خانم برو تعریفا رو بخون شاید بگیری سهمیه رزمنده آز باباش بهش انتقال پیدا نمی کنه این احتمالا پسر یکی از کله گنده های نظامه که این پارتی رو انداختن من می گم وقتی جنگ تموم شد این 1 سالش بود تفنگ ازش بزرگتر بود بعد تو میگی که رزمنده و ...............من ok هستم شما سعی کن ok شی دوست عزیز و گلم، برای شما آرزوی موفقیت دارم به قول تو، تو این مملکت دیگه چیزی رو نمی شه ثابت کرد اگه دزد بیاد خونت بزنیش مقصری دیگه بقیه قانونا رو هم از رو این قانون پیگیری کن
مملکت داره کشک می شه تخصص جایی نداره اینا تعهد می خوان که دانشگاهی جلوشون دلا راست بشه
اما دانشجو میمیرد ذلت نمی پذیرد
منم میدونم که جای کسی رو نمی گیرن چون اگه دانشگاهی 100 نفر برداره و اینکه میگن بسیجی 40 درصد سهمیه داره یعنی اون دانشگاه 140 نفر می گیره ولی این آخه مفت خوریهمنم با این دوستمون موافقم .
منم فکر می کنم که همین جوری باشه که میگه !
چرا الکی خودتون رو ناراحت می کنید؟
مشخصه که یه عده ایی با سهمیه رتبه اشون بهتر میشه . این همیشه بوده و چیز جدیدی نیست .
قبل ما بوده ؛ بعد ما هم هست . کاریش نمیشه کرد !!!
منم همچین چیز رو عادلانه نمی دونم .
اما از طرفی اگه واقعا همه کسش شهید شده باشه ؛ این تنها کاری بوده که سازمان سنجش می تونسته انجام بده .
اون شاید الان سرپرست خواهر کوچکتر و یا خانواده ایی باشه .
اگه این تغییر رتبه رو عادلانه نمی دونیم ؛ اینکه اینجا هم اینجوری در مورد این مسئله قضاوت کنیم ، خیلی عادلانه نیست .
شاید اون واقعا جای کسی رو نگرفته باشه و اینجوری نباشه که ما میفکریم !!!
baraye sarasari ha intori bude, vase arshad ham hamintoirye , yani vaghti migan 20% sahmiye, 20% mazad nis, maslan az 20 nafar 4 nafar ba sahmiye miyan va 16 adi
moji_arch جان موضوع این نیست که حتما سوره برم.. سوره خوبه (ولی بدون مصاحبه)مسلما شبانه رو به سوره ترجیح میدم ولی این برام سواله که دلیلش چیه که رتبه های پایین تر وبالاتر هستن ولی من نیستم..امروز بعد از سنجش رفتم جهاد دیدم بله همه هستن جز من
رتبه 33-64-100خورده ای حتی 230 که رتبش نزدیک منه و انتخاباش مثل منه..راستشو بخوای ترسیدم
![]()
baraye sarasari ha intori bude, vase arshad ham hamintoirye , yani vaghti migan 20% sahmiye, 20% mazad nis, maslan az 20 nafar 4 nafar ba sahmiye miyan va 16 adi
dar zemn una ba khodeshonn sanjide mishe, ishoonam ham 84 shode tu 112 pas khoob nashode, sakhti nagirin
دانشگاه جابر هم دوربین داره . ورودی ، تمام راهروهاش ، لابی و .... !
تازه گیر دادن یه امر عادیه اونجا . تو هر طبقه یک نفر واسه گیر دادن اون جلو می شینه .
کارشون همینه ( گیر دادن ) و اگه گیر ندن رسما بیکار میشن ! گــــــــــــــــــــــیر دادن به آرایش ؛ مانتو ؛ مو ؛ لاک به هر چی که فکرش رو کنی .
به لباس و موهای پسرهام گیر میدن .![]()
تنها راه اینه که باهشون صمیمی بشین.( خوشبختانه اونایی که به خانما گیر میدن خانمن
)
(( البته الان میگن از پارسال تا حالا بهتر شده ! امیدوارم همین طور باشه ! ))![]()
سلام به بچه هاي گل مهندس...
با رتبه 206 اسمم تو سوره در اومده ولي كاش در نمي اومد..... امروز ديگه طاقت نياوردم ديشبم نخوابيدم! پاشدم با توپ پر رفتم سازمان سنجش! چون دوتا انتخاب قبل از سوره برام خيلي مهم بود...
رفتم يكي رو گير اوردم كلي توضيح دادم يه نگاه بهم كرده ميگه جواب نيمه متمركزه مهر مياد ديگه؟!!!!!!!!!!!!!!
دوباره كلي براش توضيح دادم قضيه رو برگشته به من مي گه ببين از 6 صبح تا حالا همينجور فكم كار كرده! جاي من بودي مي تونستي حرف بزني با زبون روزه؟! منم گفتم شما از صبح تا حالا نشسته بوديد و زير كولر و فقط صحبت كرديد ولي من تا الان زير آفتاب راه رفتم با زبون روزه!!!( بابا اين شكلك زردا كجاست!!!!!!) خلاصه با اشاره يكي ديگرو به ما نشون داده(داشت وفات ميافت!) رفتم پيشش يه نمه بيشتر حاليش بود.قوه بدنيشم بيشتر بود!مهربونم بود!!!!خلاصه اون اينجوري به من گفت كه احتمال قبولي در اولويت هاي بالايي هنوز هست. (يادتون هست اينجا يكي از دوستان پارسال. دوستش اسمش سوره در اومد نرفت رجايي يني قبلش قبول شد؟؟) دوستاني كه مشاوره مدرسان شريف رفتن اگه يادشون باشه مقدم گفت اونايي كه دانشگاههاي نيمه متمركز رو انتخاب كردن دو تا جا اسمشون در مياد؟
به يه چيزهايي رسيدم حالا ميگم شما هم لطف كنيد اگه غلطه يا با عقل جور در نمياد بگيد:
يه مثال فرضي ميزنم برا راحتي كار و جامعه آماري رو محدود مي كنم
سه نفر رو در نظر مي گيريم! كه رتبه هاشون نزديك همن!با فرض همين سه دانشگاه بوده:و انتخاب رشته:
نفر1- رجايي سوره تبريز
نفر2-رجايي سوره تبريز!
نفز 3- رجايي سوره تبريز!
نفز4-تبريز سوره رجايي
نفر 1- اسمش سوره نمياد!
نتيجه: رجايي قبوليده.شيريني يادش نره...
نفر2-اسمش سوره در مياد ولي در اصل تبريز قبوليده اما وضعيتش معلوم نيست تا جواب دانشگاه سوره بره سازمان سنجش.در اصل دو جا قبوليده. حالا مصاحبه هم قبول ميشه.سوره قبوله و حتي شايد رجايي به شرط اينكه جا باز شده باشه! حالا اين يني چه؟اصل قضيه هم همينه! اونهايي كه سوره قبول ميشن اولويت بعديي كه اشغال كرده بودن باز ميشه .دو نفر نفر بعدي رو كه بخونيد متوجه ميشيد!
نفر3- مثل نفر دومه. اسمش سوره دراومده ولي تو مصاحبه قبول نشده. خب روشنه كه تبريز قبوله.مباركه
نفر4- شامل حال و احوال من و امثال منه! اسمش سوره دراومده ولي مصاحبه نرفته يا قبول نشده و دوست داره تبريز(كه انتخاب اولشه) قبول بشه ولي چون نفردوم سوره قبول شده و يه جا باز كرده(تبريز) در نتيجه در چنين شرايطي بسيار زيبا لامپ دانشگاه تبريز روشن ميشه! در حالي كه قبلا تبريز پر شده بود...
تئوري خوبي هست؟!!! اينو از سرهم جمع كردن تمايي مشاهداتم از مشاوره ها و سازمان سنجش و همين تاپيك با دوستان گرم و صميميش بدست آوردم. اين تنها چيزيه كه ميشه فكر كرد شايد انتخاب قبلمون هم قبول بشيم...
منتظر نظراتتون هستم
با این شرایط بازم اینهمه طرفدار داره؟؟
به نظر من دانشگا باید کویت باشه
دانشگا ما هم یه جورایی هست اما یه وختا حرص آدمو در میارن مقل دیروز که حوصلشون سر رفته بود به شلوار من فلک زده گیر دادن!!![]()
اکثر دانشگاه ها همین جورین !!!
هیچ دانشگاهی بدون عیب و اونجور که ما دوست داریم ؛ نمیشه .
جابر امکاناتش خوبه !!!
سطح علمیشم بالاست .
استادش باحال و البته سخت گیرن و با سوادن .....
ساختمونش تر تمیزه .
آموزشش نظم داره .
و ..... .
الان بچه های جابر که شهرهای دیگه کارشناسی قبول شدن و کاردانیشون رو جابر گرفتن ؛ اکثرشون میگن که جابر یه چیز دیگه بوده و سطح علمیش واقعا بالاست !!!
دانشگاه های روزانه و شبانه گیر نیستن . دانشگاه های غیرانتفاعی اینجوری گیرن ....![]()