سلام روز بخیر من خودم دو بار به عنوان بازدید کننده مطلب گذاشتم چطور میتونم پاکش کنم؟
سلام دوست خوبم
خانم مهندس به دلیل اینکه امکان ویرایش پست ها برای اعضا موقت هست شما هر پست رو تا 24 ساعت مینوانید حذف کنید و پس از این مدت به مدیرانی که به آن قسمت دسترسی دارند مراجعه بفرمائید
مراحل حذف پست تا 24 ساعت
* گزینه ویرایش پست در پایین پست رو انتخاب بفرمائید
** کادری برای ویرایش پست براتون باز میشه در پایین آن گزینه حذف را انتخاب کنید
*** با انتخاب گزینه حذف قسمت دیگری به پایین کادر اضافه میشه گزینه حذف پیام رو انتخاب و ددر صورت تمایل دلیل حذف را بنویسید
**** گزینه حذف این پیام را انتخاب کنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=205558&d=1398326111
و برای حذف تاپیک ها ( موضوعاتی که شروع کننده گفتگو شما هستید) , برای حذف تاپیک میتوانید به مدیر مستقیم تالار مراجعه بفرمائید و یا در صورت نبودن و یا نداشتن مدیر مستقیم به بنده و یا دیگر مدیران ارشد سایت پیغام بدین تا بررسی بشه و در صورت امکان تاپیک شما حذف بشه ( موضوعاتی که روی آنها بحث مفید صورت گرفته و دیگر اعضا پست های مفید داشته اند امکان حذف ندارند )
* در صورت نامناسب بودن و نقض قوانین میتونین پست رو ویرایش و متن رو حذف کنید و از طریق گزارشات ددرخواست خودتون رو مطرح بفرمائید
شادکام و تندرست باشید
سلام
متاسفانه در دوهفته ی گذشته من حق ارسال تایپک وحتی کوچکترین پیام را نداشتم که چندین بار پیام شخص برای مدیر تالار ارسال کردم که جوابگو نبودند !؟؟
بعد ازمدتی مدیر محترم بخش کشاورزی این مشکل رو حل کرد

حالا بدون هیچ دلیلی تاپیکی به نام (اگر کسی رو که قبلا دوست داشتی ببینی چیکار میکنی) تو بخش گفتگو آزاد حذف شده !!! میشه ی توضیح بدید که چرا من با این مشکلات تو تالار مواجه هستم لطفا دلیل رو بگید
سلام دوست خوبم
مشکل اول شما به عددم تایید ثبت نام شما از طریق ایمیل ارسالی از طرف باشگاه مهندسان بر میگرده در این ایمیل باید بر روی لینک ارسالی کلیک میکردین تا ثبت نام شما تایید بشه , که با توجه به انجام نشدن تایید ابتدایی فعالیت شما دچار مشکل شده که مدیران ارشد سایت عضویت شما رو بررسی و ثبت نام شما رو تایید کردن ...
دوستان دیگری که با این مشکل مواجه شدن در صورتی که ایمیل ارسالی از طرف باشگاه را تایید نکرده اند میتوانند به بنده و یا دیگر مدیران ارشد سایت برای رفع مشکل و تایید ثبت نام خودشان پیغام بدن
** مورد دوم یک مشکل فنی نبوده و تاپیک شما از سوی مدیریت به دلیل بی ارتباط بودن موضوع با این بخش حذف گردیده , میتوانید قوانین این بخش را مطالعه بفرمائید
قوانین تالار گفتگوی آزاد (آپدیت شده در تاریخ 90.5.14)
[h=3]
قوانین تالار گفتگوی ازاد (لطفا مطالعه بفرمایید)[/h]
شادکام و تندرست باشید