وب نوشت
وب نوشت
سلام
کجا میتونم یه وب نوشت بنویسم؟
وب نوشت
سلام
دوست من امكان ايجاد وب نوشت به كاربرهايي كه امتياز بالاي 1000 دارند تعلق ميگيره.سلام
دوست من امكان ايجاد وب نوشت به كاربرهايي كه امتياز بالاي 1000 دارند تعلق ميگيره.![]()
امتیازا رو چه حسابی میگیری؟؟
با زدن پست های مفید و هر تشکری که دیگران از پست شما بکنند 1 امتیاز محسوب میشه
شرکت در مسابقات عکاسی و ... که در صورت آوردن مقام بین 60 تا 150 امتیاز به شما تعلق میگیره
مدیران تالار های مختلف هم میتونند در صورت فعالیت مفید شما به شما امتیاز بدهند که بیشتر از کاربران عادی هست
وقتی موضوع جدیدی ارسال میکنم مینویسه باید توسط مدیر تایید بشه. اما پاسخ به موضوع اینگونه نیست و در سایت قرار میگیره. 1 یا دو ساعتی هست که مطلبی ارسال کردم اما هنوز در سایت قرار نگرفته. لطفا پیگیری کنید و اگر خطایی هم از جانب کاربر هست، لطفا اطلاع بدید.
mrci dooooste khobam
مدیران هر تالاری فقط امکان حذف پست ها رو دارن و شما نمیتونید. به مدیران تالار درخواست بدید ، اگر موافق بودن حذف میکنن.سلام
1.چه طور میشه کامنتهای رو که تاپیک مون دیگران گذاشته اند و با موضوع تاپیک در ارتباط نیست حذف کنیم؟؟؟؟؟
فکر کنم پست هایی که قدیمی باشن امکان تشکر ندارن. حالا مدت زمانی که از پست نباید گذشته باشه رو دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم 2 ماه باشه.میشه بگین شرایط فعال شدن دکمه تشکر چیه؟ برا من فعال نبود الان برا بعضی پست ها فعال هستش برای بعضی ها نیست!!
سلام
چطور میشه پیام های خصوصی رو که برای دیگران فرستاده ایم ببینیم؟
سلامسلام چطور میشه عضویت مون رو از این سایت لغو کنیم
سلام دوستان'کتاب نسیم تقدیر با موضوع دفاع مقدس رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام چرا من نمیتونم تو بعضی تاپیکا پستامو ادیت کنم ؟؟؟ قبلا تو همون تاپیک پستامو ادیت کردم الان نمیشه !!!!
این هم یک بازه زمانی داره که فکر کنم 1 یا 2 روزه باشه. یعنی بعد 1 یا 2 روز نمیشه پست رو ادیت کرد.
چ کاریه خوب ...مرسی
سلام
سال نومبارک
متاسفانه چند بار با مدیریت سایت تماس گرفتم جوابگو نبودند ..من نمیتونم تاپیک ارسال کنم بسته است میخوام بدونم مشکل از کجا هست ؟
توهمه تالار ها اینطور شده تو قسمت پایین تالار بخشی نوشته شما نمی توانید تاپیک ارسال کنید ...
من قبلا تو تالار بخش کشاورزی تاپیک قرار می دادم ولی حالا کلا همه ی مواردجز تشکر برام بسته است ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
یه بنده خدایی اومده میگه:
ایشون: http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/28487-%D9%85%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%A7
با سلام و خسته نباشید.ببخشید که در این قسمت سوالمو میپرسم.من دنبال تاریخچه و پارامتر های فرمول fritz-schlunder که مربوط به پدیده های سطح است میگردم.میشه لطفا کمکم کنید؟