سلام دوست عزیز،خوش اومدیدsalam khasteh nabashid ageh bekhay narmafzari ro vaseh danlod bezari chikar bayad koni
لطفا فارسی تایپ کنید
و برای راهنمایی چگ.نگی اپلود فایل و عکس بهتر به این تاپیک مراجعه کنید
آموزش آپلود فایل و عکس از سرورهای مختلف
سلام دوست عزیز،خوش اومدیدsalam khasteh nabashid ageh bekhay narmafzari ro vaseh danlod bezari chikar bayad koni
سلام ،
1-روش ایجاد نظرسنجی رو برام توضیح بدین.
2- چرا بعضی از تاپیک ها (مثل همین) نوشته ی پست ها توی یه پنجره ی کشویی باز میشه؟ اگه راهی داره که اینطور نشه توضیح بدین ، چون اصلا خوشم نمیاد ( بدون دست زدن به کشو همه ی نوشته های پست من خونده نمشه) البته من یه نقطه چند سطر پایین تر تایپ میکنم که این مشکل حل بشه ولی لطفا اساسی توضیح بدین.
متشکرم
.
واسه منم پیش اومده بودسلام من نمیتونم پیام خصوصیم رو بخونم رنگش آبی پر رنگه ولی نمیشه بازش کرد.
اما ماله من نزدیک دوفته اما هنوز باز نشده!واسه منم پیش اومده بود
تا دو روز باز نشد
بعد یه دفعه باز شد![]()
سلام دوست عزیز،خوش اومدی...گلسلام
یه سؤال داشتم چرا تو بعضی تاپیک هایی که می رم "تشکر" وجود نداره در حالی که بقیه تشکر کردن؟ الان چند تا تاپیک رفتم "تشکر" نداشت چند تا دیگه بعدش رفتم داشت.
سلام من نمیتونم پیام خصوصیم رو بخونم رنگش آبی پر رنگه ولی نمیشه بازش کرد.
واسه منم پیش اومده بود
تا دو روز باز نشد
بعد یه دفعه باز شد![]()
اما ماله من نزدیک دوفته اما هنوز باز نشده!
و اما.. سوال خودم:
آپلودر باشگاه کار نمیکنه؟ چه طوری میشه فایلی رو آپلود کرد؟ توو یه سایت دیگه؟ لطفا آدرس.. ممنون
سلامsalam khaste nabashid
khastam bedoonam chejoori mitoonam تایپیکdorost konam?
سلام من نمیتونم پیام خصوصیم رو بخونم رنگش آبی پر رنگه ولی نمیشه بازش کرد.
واسه منم پیش اومده بود
تا دو روز باز نشد
بعد یه دفعه باز شد![]()
اما ماله من نزدیک دوفته اما هنوز باز نشده!
عنوان پیامتون انگلیسیه؟ وقتی انگلیسی باشه باز نمیشه.. برای من که اینجوری بوده.. این پیامها رو میتونید به صورت TEXT یا XML دریافت کنید و بخونید.
و اما.. سوال خودم:
آپلودر باشگاه کار نمیکنه؟ چه طوری میشه فایلی رو آپلود کرد؟ توو یه سایت دیگه؟ لطفا آدرس.. ممنون
سلام دوست عزیز،خوش اومدی...گل
شما حداقل روزی 40تا میتونی تشکر کنید و احتمالا سهمیه تشکرتتون تمومیده بود و باید 24 ساعت صب کنید تا تشکرات دوبار پر شه
یا اینکه تاپیکا قدیمی بودن و دکمه تشکر حذف شده و نمیشه تشکرید!
سلامسلام من تازه عضو شدم هصلا از حرفاتون سر در نیاوردم اما بالاخره می قهمم.الان خیلی دپم تمرکز ندارم
من این قسمت رو یاد گرفتم وبعد ازنیم ساعت جستجو تونستم برگردم برای جواب
ولی متاسفانه انگاراین بخش مدیر یا کاربری برای پاسخ دهی و.راهنمایی کاربرا نیست
لطفان به من پاسخ بدید
چیکار کنم
من عضو شدم ولی رمز دانلود را ندارم لطفا برام ایمیل کنید
arasp.scorpion@yahoo.com
سلام من دو تا سوال دارم.تو پاسخ با نقل قول شکلکا کجان؟؟برای اینکه چند تا نقل قول رو با هم تو یه پست بیاریم باید چیکار کرد؟