راهنمایی , سوالات و مشکلات مرتبط با باشگاه رو اینجا مطرح کنید

اكسير

عضو جدید
سلام خسته نباشید ! چندتا سوال داشتم :
1- منظور از امضا چیه ؟
2- مدیران هر بخش چه جوری به این سمت ها رسیدن آیا ماهم می تونیم به این سمتها برسیم یا نه ؟( البته منظورم این نیست که جای اونارو بگیریم ها!!!)
3- یه پیشنهاد هم داشتم : من که برای اولین بار وارد سایت شدم قسمت راهنماییتون خیلی جامع نبود لطفا برای راهنمایی هرچه بیشتر تازه واردها راهنمایی هاتون رو در مورد مطالبی همچون چگونگی برقراری ارتباط با دیگر اعضا ( توضیحات کامل ) و روش های پاسخ به یک مطلب ( توضیحات کامل لطفا) و امتیازدهی و هدف از آن و ....بیشتر کنین. البته من بعد از کلی گشتن این ور و اون ور سایت بعضی جوابها رو پیدا کردم ولی همونطور که عرض کردم کامل کامل نبود . به نظر من اگه این توضیحاتتون به طور دائم در یک جای مشخص سایت برای کاربران تازه وارد باشه بهتر می تونن با سایت ارتباط برقرار کنن و عضو دائمی اون بشن . ممنون اززحمات و تلاشتون

archi_eli

عضو جدید
سلام ميخواستم يك موزه طراحي كنم لطفا اگه طرحي داريد برام ميل كنيد ممنون ميشم اخه اطلاعاتي درباره موزه ندارم تو شهرمونم نيست بخوام ببينم

سـعید

مدیر بازنشسته
سلام خسته نباشید ! چندتا سوال داشتم :
1- منظور از امضا چیه ؟
2- مدیران هر بخش چه جوری به این سمت ها رسیدن آیا ماهم می تونیم به این سمتها برسیم یا نه ؟( البته منظورم این نیست که جای اونارو بگیریم ها!!!)
3- یه پیشنهاد هم داشتم : من که برای اولین بار وارد سایت شدم قسمت راهنماییتون خیلی جامع نبود لطفا برای راهنمایی هرچه بیشتر تازه واردها راهنمایی هاتون رو در مورد مطالبی همچون چگونگی برقراری ارتباط با دیگر اعضا ( توضیحات کامل ) و روش های پاسخ به یک مطلب ( توضیحات کامل لطفا) و امتیازدهی و هدف از آن و ....بیشتر کنین. البته من بعد از کلی گشتن این ور و اون ور سایت بعضی جوابها رو پیدا کردم ولی همونطور که عرض کردم کامل کامل نبود . به نظر من اگه این توضیحاتتون به طور دائم در یک جای مشخص سایت برای کاربران تازه وارد باشه بهتر می تونن با سایت ارتباط برقرار کنن و عضو دائمی اون بشن . ممنون اززحمات و تلاشتون
سلام..
1 - منظور از امضا متن یا مطلبی ست که به صورت اتوماتیک در زیر همه پست های شما یا تاپیک های ارسالی شما درج میشه..
برای تنظیم امضا به تنظیمات شخصیتون برین..

2- مدیرانی که در این سایت هستند با فعالیت مستمر در همون زمینه ای که به مدیریت رسیدند داشتند..
این افراد عمدتا از کاربران قدیمی سایت هستند و شما هم با فعالیت مثبت و مستمر در زمینه اطلاعاتی خودتون میتونین به این پست برسید .

3 - دوست عزیز کلیه اطلاعات و اصول استفاده از این سایت در تالار راهنمای سایت درج شده و این امکان برای همه تازه وارد ها فراهم اومده که سوالات خودشون رو مطرح کنن..
در زمانی که شما برای اولین بار وارد سایت شدید یک پیام خصوصی دریافت کردید که در اون پیام لینک تاپیک *** ویژه کاربران تازه وارد *** درج شده که بنده سعی کردم ابتدایی ترین اطلاعات برای کلیه افراد تازه وارد رو در یک جا جمع کنم تا سردرگمی برای شخصی به وجود نیاد..
شما اون تاپیک رو مطالعه کنین و اگر باز هم مشکلی بود من در خدمتم..
موفق باشید..

سـعید

مدیر بازنشسته
سلام ميخواستم يك موزه طراحي كنم لطفا اگه طرحي داريد برام ميل كنيد ممنون ميشم اخه اطلاعاتي درباره موزه ندارم تو شهرمونم نيست بخوام ببينم
درخواست های خودتون رو در تالار های مرتبط مطرح کنید..
به تالار مهندسی معماری مراجعه کنید..

نازی معمار

عضو جدید
ممنون از راهنماییتون

ممنون از راهنماییتون

دوست عزیز شما تنها یک کاربر با نام منمنمن رو به باشگاه دعوت کردین..
اگر دعوتنامه ای به شخصی بفرستین به محض ثبت نام اسم اون شخص در جلوی اسم شما به عنوان دعوت شده از طرف شما درج میشود..
اگر ارسال دعوتنامه برای شما با Error مواجه هست از روش دوم استفاده کنید..

در بالای صفحه باشگاه گزینه لینک های سریع رو بزنید ( کنار خروج )
از کشوی باز شده گزینه وضعیت دعوتکنندگان به باشگاه رو انتخاب کنید .( آخرین گزینه )
در صفحه باز شده لینکی رو که در قسمت " دعوت کردن دیگران " قرار دارد رو برای دوستانتون ارسال کنید..
موفق باشید..

ممنون از راهنماییتون.
اما من کاربر منمنمن رو دعوت نکردم. هیچ کدوم از دعوت نامه های من ارسال نشدند. با روش دوم یک نفر رو دعوت کردم. امیدوارم بتونه عضو بشه.
باز هم ممنونم:smile:

نازی معمار

عضو جدید
ممنون از راهنماییتون

ممنون از راهنماییتون

دوست عزیز شما تنها یک کاربر با نام منمنمن رو به باشگاه دعوت کردین..
اگر دعوتنامه ای به شخصی بفرستین به محض ثبت نام اسم اون شخص در جلوی اسم شما به عنوان دعوت شده از طرف شما درج میشود..
اگر ارسال دعوتنامه برای شما با Error مواجه هست از روش دوم استفاده کنید..

در بالای صفحه باشگاه گزینه لینک های سریع رو بزنید ( کنار خروج )
از کشوی باز شده گزینه وضعیت دعوتکنندگان به باشگاه رو انتخاب کنید .( آخرین گزینه )
در صفحه باز شده لینکی رو که در قسمت " دعوت کردن دیگران " قرار دارد رو برای دوستانتون ارسال کنید..
موفق باشید..

من نمیدونستم که چطور باید اون لینک رو کپی کنم و واسه دوستم بفرستم. راست کلیک کردم و گزینه ی copy shortcut رو انتخاب کردم. و همین رو در قسمت compose در ایمیلم paste کردم و واسه کسی که میخواستم دعوتش کنم فرستادم. منظورتون همین بود دیگه؟

آخرین ویرایش:

سـعید

مدیر بازنشسته
من نمیدونستم که چطور باید اون لینک رو کپی کنم و واسه دوستم بفرستم. راست کلیک کردم و گزینه ی copy shortcut رو انتخاب کردم. و همین رو در قسمت compose در ایمیلم paste کردم و واسه کسی که میخواستم دعوتش کنم فرستادم. منظورتون همین بود دیگه؟
از آموزش زیر استفاده کنین..

http://www.www.www.iran-eng.ir/showpost.php?p=779323&postcount=22

لینک رو به صورت یک ارسال ایمیل معمولی برای شخص مورد نظر ارسال کنین..

amin_120

عضو جدید
سلام من مشكل دارم؟
چطور ميشه كلمه عبور را تغيير داد! اگر هم اشتباه مزاحم شدم اگه ميتونيد كمكم كنيد كه چطوري بايد مشكلاتم رو بپرسم

turki_oglan

عضو جدید
باسلام turki_oglan@yahoo.comهستم

باسلام turki_oglan@yahoo.comهستم

من ورودي بهمن ماه هستم وترم اول هستم بچه كاردانش استادازماخواسته كاركامل با servec BASE windoves 2003,active dirctoruy,dfcc,remot active,remot desktop,domin control ياد بكيريم اما منهيچي بلد نيستم اگر ميشه كمكم كنيد

سـعید

مدیر بازنشسته
من ورودي بهمن ماه هستم وترم اول هستم بچه كاردانش استادازماخواسته كاركامل با servec BASE windoves 2003,active dirctoruy,dfcc,remot active,remot desktop,domin control ياد بكيريم اما منهيچي بلد نيستم اگر ميشه كمكم كنيد
لطفا سوالات و درخواست های تخصصی خودتون رو در تالار های مرتبط ارسال کنید..
فکر کنم درخواست شما مربوط به تالار مهندسی کامپیوتر میشه..

turki_oglan

عضو جدید
من ورودي بهمن ماه هستم وترم اول هستم بچه كاردانش استادازماخواسته كاركامل با servec BASE windoves 2003,active dirctoruy,dfcc,remot active,remot desktop,domin control ياد بكيريم اما منهيچي بلد نيستم اگر ميشه كمكم كنيد turki_oglan@yahoo.com

navid_sixtysix

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . یکی از دوستام چنر روزه هر کاری میکنه نام کاربری . رمز عبور رو که میزنه خطا میاد واسش که اشتباه زدی ..
در صورتی که درسته
چیکار باید انجام بده ؟

دقت كنيد كه اگه پسورد يا نام كاربري تون فارسيه و عدد هم توش به عددش دقت كنين

مثلا نويد_66 اگه66 انگليش نوشته بشه ميتونه مشكل ساز باشه:smile:

کاترین

عضو جدید
باسلام وتبریک سال جدید من تازه عضو شدم و میخوام یک سری اطلاعات از خانم nina thornhillکه در زمینه کنترل کار میکنه و عضو هیئت علمی لندنه به من بدین .ممنون میشم اگه کمکم کنید.

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
باسلام وتبریک سال جدید من تازه عضو شدم و میخوام یک سری اطلاعات از خانم nina thornhillکه در زمینه کنترل کار میکنه و عضو هیئت علمی لندنه به من بدین .ممنون میشم اگه کمکم کنید.

مهندسی برق

من نیازمند جزوه استاندارد 2008 - 9001 هستم لطفاً مرا راهنمایی بفرمائید .

مهندسی شیمی

mahtabi

مدیر بازنشسته
سلام
در اين تالار مطرح كنيد جواب مي گيريد
مهندسی معماری
لطفا در اين تاپيك: كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

سلام داینامیک عزیز
راستش سعید گفت به این تاپیکا رسیدگی کنم اما ماشالا دوستان هستن.
اومدم ازتون تشکر کنم که در نبودنش اینجوری فعالین.
ممنون

daftari-ali

عضو جدید
سلام لطفاً اگه کسی عکس از اماکن تاریخی اسفراین داره ، واسم بفرسته . اگه نقشه از موقعیت اسفراین هم واسم بفرستین ممنون می شم .

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مي خواستم بپرسم از كجا بايد وارد قسمت آپلود شد و فايلها را در انجا قرار داد
سلام اين قسمت آموزش كلي آپلود هست البته در سايتهاي ديگه
نحوه اپلود فایل و چگونگی قرار دادن لینک دانلود در سایت

در خود باشگاه اگه بخوايد آپلود كنيد در همين صفحه ي پاسخ به تاپيك كه با اين دو ميشه واردش شد (http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/quote.gif) يا (
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/reply.gif) مطلب مورد نظر رو تايپ و سپس در قسمت پايين همين صفحه نوشته امكانات اضافي اين بخش كه يكي از بخش هاي اون فايل پيوست هست در اون دكمه مديريت ضميمه ها رو انتخاب و در ادامه نوع فايل رو انتخاب مي كنيد و آپلود مي كنيد ;)
اينم تصويرش:

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    90 کیلوبایت · بازدیدها: 0

سـعید

مدیر بازنشسته
سلام
لطفا بگید چه طوری میتونم کلیپ های فرزاد فرزین رو دانلود کنم
موسیقی و موزیک
من ورودي بهمن ماه هستم وترم اول هستم بچه كاردانش استادازماخواسته كاركامل با servec BASE windoves 2003,active dirctoruy,dfcc,remot active,remot desktop,domin control ياد بكيريم اما منهيچي بلد نيستم اگر ميشه كمكم كنيد turki_oglan@yahoo.com

http://www.www.www.iran-eng.ir/showpost.php?p=779662&postcount=743

بالا