سلام چرا من نمیتونم امتیاز بدم؟
قسمت تشکر کاربرای دیگه برام نمی یاد!
سلامسلام چرا من نمیتونم امتیاز بدم؟
برای ارسال پیام خصوصی، روی نام کاربری فرد مورد نظر کلیک کنید و بعد روی پیام خصوصی.منم تازه واردم خیلی به کمک احتیاج دارممممممممممم وچیزی نمیدونم چطوری پیام ارسال کنم وچیزهای دیگر ممنون میشم
منم تازه واردم خیلی به کمک احتیاج دارممممممممممم وچیزی نمیدونم چطوری پیام ارسال کنم وچیزهای دیگر ممنون میشم کمکم کنید سریعا
نه...تموم میشه میره پیه کارش..دوباره از اول شرو کنسلام افشین بازم سوال داشتم, کارت های قرمز(تخلفات) که گرفتم بعد از اکسپایر شدن باز هم توی سابقه ام میمونه یا نه؟؟؟
سلام
-بعضی از تالارها امکان تشکر رو ندارند.
-تعداد تشکر هر کاربر در روز محدود هست.
درست شد
سلام افشین بازم سوال داشتم, کارت های قرمز(تخلفات) که گرفتم بعد از اکسپایر شدن باز هم توی سابقه ام میمونه یا نه؟؟؟
سلام افشین بازم سوال داشتم, کارت های قرمز(تخلفات) که گرفتم بعد از اکسپایر شدن باز هم توی سابقه ام میمونه یا نه؟؟؟
بعد اونوقت چند تا بشه چی میشه؟؟؟
خودت چی؟ سابقه داری یا نه؟؟اگه آره اینجا اعتراف کن
یعنی تخلفات منقضی شده هم محاسبه میشن؟؟؟امتیاز منفی به 8 که برسه اخراج میشی میره پی کارش !
یعنی تخلفات منقضی شده هم محاسبه میشن؟؟؟
پس با این حساب باید ماست ها رو کیسه کنیم....
منم همین سوال رو دارم
با سلام
من دو روزه برای تبلیغ دادن در سایت اقدام کردم. پول رو هم واریز کردم اما خبری نشده و کسی پاسخگو نیست. از کجا باید پیگیری کنم؟؟؟؟
افشین جون من باز اومدم!!!
ملاک ارتقا در تالار ها چیه؟ تعداد تاپیک هاست یا تعداد پست ها یا تشکرها؟؟؟؟
و اینکه چه تعداد باید باشن تا ارتقا پیدا کنیم؟
منظورم پستیه که همه بتونن بخونن............
افشینا ( بر وزن حافظا )
فکر کنم سایت مشکلی داشته باشه!!!
پست های من که یه بار تایید میکنم 2 بار چاپ میشه, همین الانم کاربرای انلاین از 216 تا شد 47 ......
سلام من آلبوم اضافه کردم اما می خوام تو قسمت آلبوم اول عکسهای دیگه هم بذارم اما نمیشه و تو قسمت آلبوم دومی میخوام عکس هایی که گرفتم و اضافه کنم اما باز نمیشه راهنمایی لطفا
الان من رو قسمت آلبوم دومم که عکس هایی که خودم گرفتم کلیک میکنم عکس نمیاد !!!!
سلام
چطور ادرس وبلاگمو بزن تا همه بتونن واردش بشن کمک کنین لطفا
سلام
چطور ادرس وبلاگمو بزن تا همه بتونن واردش بشن کمک کنین لطفا
درج لینک در پست ها
به منظور درج لینک به صفحه ای در داخل یا خارج از باشگاه به طریقه زیر عمل کنید :
1. ابتدا متن یا تصویری که میخواید به صورت لینک باشه رو مارک کرده و در صفحه ادیتور بر روی آیتم Link کلیک کنید :
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=99859&d=1338237979
2. با کلیک بر روی Link صفحه ای به شکل زیر براتون باز میشه. در قسمت URL آدرس صفحه مورد نظرتون که قصد دارید به اونجا لینک بدید رو وارد می کنید .
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=99860&d=1338237980
3. در پایان کافیه بر روی OK کلیک کنید تا لینک مورد نظرتون ایجاد بشه !