سلام دوست عزیز ابتدا ورودتون رو به باشگاه مهندسان خوش امد عرض میکنم
در رابطه با سوالتون باید عرض کنم برای مدیریت یک سری مسائل و معیارها رو باید در نظر داشت ؛
اولین شرط و شاید مهمترین عامل این هست که اصلا به صورت کلی نیاز به انتخاب مدیر تازه در قسمتی احساس بشه ( یا قسمتی مدیر خاصی ندارد و یا با توجه به شرایط و پتانسیل اون قسمت نیاز به همکار جدید در مدیریت اون قسمت هست )
در صورت نیاز به مدیر جدید در قسمتی ابتدا اعضا فعالتر و یا همکاران و دستیاران مدیر به دلیل آشنایی بیشتر با اون تالار و قسمت و هماهنگی بیشتر در نظر گرفته میشن ( که در انتخاب دستیاران و همکاران نظرات و پیشنهاد مدیران قبلی نیز تاثیر داره ؛
که این افراد معمولا از بین افراد باسابقه و فعال هر قسمت انتخاب خواهند شد ( در تالارهای مهندسی داشتن اشنایی مختصری با رشته هم ملاک خواهد بود )
و بعد از اون اخلاق , پرونده کاربر و میزان رعایت و احترام به قوانین باشگاه
با در نظر گرفتن این معیارها و هماهنگی انتخاب نهایی با جناب ادمین خواهد بود که با توجه به شرایط و پتانسیل فرد رو انتخاب خواهند کرد
ولی در کل پیشنهاد میکنم با توجه به علاقه و تخصص خودتون در قسمت خاصی فعالیت خودتون رو در جهت ارتقا اون قسمت شروع کنید و ادامه بدین امیدوارم روزی شما رو با عنوان مدیریتی ببینیم ( هر چند که تنها فرق مدیران با کاربران امکانات مدیریتی بخش خاصی هست وگرنه همه اعضا از اشتراک اطلاعات استفاده میکنند )
انوشه باشید