گلابتون
مدیر بازنشسته
سلام گلاب جان، در مورد اول خیلی مطمئن نیستم اما احتمالاً 1پیامی رو در صفحه های پیشین مشاهده نکردین، یا شاید موقع مشاهده قبل از کامل شدن صفحه، صفحه رو بستین!
اما در مورد دوم!
هر کس در باشگاه بر اساس میزان امتیازاتی که داره، قدرت امتیاز دهی داره!
اما تمامی کاربران ""حتی مدیران"" در روز، میزان محدودی می تونن امتیاز بدن!!
وقتی شما از کلید Thanks استفاده می کنید، از میزان امتیاز دهیتون در روز می کاهین!!
فرض اگر در هر روز می تونید 20 امتیاز بدین، با تنکس، میشه 19 امتیاز!
فرق Thanks با این باکس اینه که با هر بار تنکس، 1امتیاز به طرف داده میشه، اما با اون باکس، بر اساس قدرت امتیاز دهیتون که مثلاً خودم رو عرض می کنم که قدرتم 5 هست!!!
و اینکه میگه در 24ساعت منظور به این نیست که مثلاً در ساعت 12 شب همه چی عادی بشه!
منظور 24ساعت قبل از زمانی که هستین، مثلاً الآن باید ببینید از ساعت 2.45 شب گذشته چند بار تشکر کردین و آیا بر اساس قدرت امتیاز دهیتون که فکر کنم، 10باشه، می تونید امتیاز بدین یا نه!
معمولاً این گزینه برای افرادی که امتیاز زیاد و بالایی دارن، غیر فعاله چون با 1بار امتیاز دادن، قسمت عظیمی از سهمیه روزانشون میسوزه!
نمی دونم، متوجه منظورم شدین یا نه!
موفق باشید!
ببخشيد سپهر جان من پست شمارو دير ديدم...شرمنده...

ممنون و سپاسگذارم از راهنماييتون....كاملا متوجه منظورتون شدم...فقط قسمت آخرش رو متوجه نشدم...
معمولاً این گزینه برای افرادی که امتیاز زیاد و بالایی دارن، غیر فعاله چون با 1بار امتیاز دادن، قسمت عظیمی از سهمیه روزانشون میسوزه!
ميشه بيشتر محبت كنيد و برام توضيح بديد.؟