ممنون
ببخشید یک سوال درباره عکس
: چه طوری میشود عکس ها را در یک پست به صورت بزرگ نمایش داد؟
من هرکاری میکنم بند انگشتی میشود
به صورت زیر انجام بده !

http://www.azadupload.com/images/4nai6f3d0tiyluwnedq.jpg
ممنون
ببخشید یک سوال درباره عکس
: چه طوری میشود عکس ها را در یک پست به صورت بزرگ نمایش داد؟
من هرکاری میکنم بند انگشتی میشود
همین الان توی انجمن کامپیوتر سرچ کردم "کتاب" هیچ نتیجه ای رو نشون نداد اما سرچ کردم "book" نتیجه داد. پس مشکل چیه؟؟؟
همین الان توی انجمن کامپیوتر سرچ کردم "کتاب" هیچ نتیجه ای رو نشون نداد اما سرچ کردم "book" نتیجه داد. پس مشکل چیه؟؟؟
سلام اگه میشه منو راهنمایی کنید من دانشجوی خاکشناسیم ولی 2سال میخوام تغییر رشته بدم برم اصلاح ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم اگه میشه درتصمیم کمکم کنید ازآینده دورشته بگید
سلام من می خواستم چند تا تاپیک در مورد حیوانات و آکواریوم های زینتی بزنم کجا این تاپیک و قرار بدم ؟؟؟ میشه راهنماییم کنید ؟؟
توی تالار منابع طبیعی باید ارسال بشن
تالار منابع طبیعی
پست های در مورد آکواریوم رو توی قسمت شیلات و آبزیان و مطالب در مورد حیوانات و حیات وحش رو در قسمت محیط زیست ارسال کنید .
ممنون الان پیدا کردم فقط می خواستم بدونم در مورد بیماریهای پرندگان هم قسمت محیط زیست بذارم ؟
سلام من چند روزه که وقتی وارد سایت میشم بعد از چند ثانیه خود به خود خارج میشم و هرچی بعدش تلاش میکنم وارد نمیشم کوکی هارو هم حذف میکنم ولی فایده ای نداره
سلامسلام
من تازه امضا ایجاد کردم. چطور میشه امضام در همه پستهای قبلی نمایش داده بشه؟
1-میخوام یه تایپیک جدید بزنم ولی چجوری ؟
2-میخوام سرچ کنم درباره ی یه موضوع خاص تایپیکی هست یا نه، ولی چجوری ؟
درودسلام
دو روزه هر چقدر وقایع اتفاقیه رو میزنم پستهای جدید رو اتومات نشون نمیده، مشکل چیه؟
سلام ببخشيد من عضو اين باشگاه شدم ولي نميدونم چطور بايد از اين باشگاه استفاده بکنم راهنماييم بکنيد مرسي
من نمی تونم تو پست ها عکس بذارم !
نه آپلود میشه نه لینک جاهای دیگه رو قبول می کنه !
با مرورگرهای دیگه هم چک کردم !
اما من هنوز مشکل دارم. با دو تا مرورگر هم همین مشکل رو دارم.
درود
مشکل نداره
اما من هنوز مشکل دارم. با دو تا مرورگر هم همین مشکل رو دارم.![]()
سلام
ایا میتوان نام تاپیکی خودم ایجاد کردم را تغییر دهم
چگونه؟
لطفا با پیام پاسخ بدهید