Sarp
مدیر بازنشسته
اگر یه عکس از مشکلتون بدین بهتر میتونم راهنمائی کنممرسی سپاس
ولی شکلک هم برام نشون نمیده مگر اینکه برم تو صفحه پیشرفته,میشه اینم راهنمایی کنید؟
مرسی

اگر یه عکس از مشکلتون بدین بهتر میتونم راهنمائی کنممرسی سپاس
ولی شکلک هم برام نشون نمیده مگر اینکه برم تو صفحه پیشرفته,میشه اینم راهنمایی کنید؟
مرسی
علیک سلام
در پائین قسمتی که میخواهید متن تاپیک رو قرار دهید ، قسمتی وجود داره به اسم "افزودن نظرسنجی"
بعد تکمیل قسمت عنوان و متن تاپیکتون تیک گزینه مربوط به نظرسنجی رو بزنید و تاپیک رو ارسال کنید
بعد ارسال تاپیک ، به صفحه ای هدایت میشوید که امکانات لازم برای ایجاد نظرسنجی رو در اختیارتون میذاره
اگر مشکلی داشتید مطرح کنید
![]()
سلام
1- شما هنگام ارسال پست می تونید با کلیک بر روی گزینه image عکس از سایتها ویا کامپیوترت بزاری تو پستهات
2-اگه با این مشکل روبه رو شدی از قسمت بیسبک تو همون بخش ضمیمه ها استفاده کن
3-حافظه کدوم قسمت ؟؟؟؟؟
سلامسلام ممنون از جوابتون
1.میخواستم عکسم به صورت زیر یعنی بزرگ و بدون قرار گرفتن در کادر ضمیمه نمایان باشد و بشه بیشتر از 2تا گذاشت چطور باید عکسم را اپلود کنم به این صورن شه
علیک سلام فرزندمسلام کلا از اولی اومدم این باشگاه دفه اوله میام اینجا و اولین سوالمه.
چطوری میشه یه کاربر مثلا به دستیار مدیر یا مثلا مثه خودم کاربر فعال میشه براساس امتیازه یا تشخیص ادمین یا عمو پیرجو؟
درودباعرض سلام وخسته نباشی خدمت مدیرای گل.من چه طوری میتونم به صورت مخفی ازتالارهادیدن کنم؟؟؟؟
درقسمت تنظیمات شخصی حالت مخفیم on.اما تاثیری نداره!!!!ممنون
]
با سلام
اما بازم نام کاربریمون تو لیست افراد آنلاین باشگاه نمایش داده می شه
یعنی نمی شه کاملا محوش کنیم ؟
سلام کرولینسلام
من وقتی خروج رو میزنم خب باید قاعدتا خارج شده باشم
اما اگه تو 1 صفحه دیگه سایت باشگاه رو باز کنم یوزر و پسورد نمیخواد و راحت باز میشه !!
اونوقت چــــرا؟؟؟؟!!![]()
ممنـــون آقای sarpسلام کرولین
از توضیحات این تاپیک استفاده کنید
پاک کردن کوکی ها از مرورگر
اگر مشکل حل نشد بفرمائید ببینیم مشکل از کجا میتونه باشه
علیک سلامسلام
من یه مشکلی دارم
تاپیک هایی که توش مشترک میشم حتی اونایی که خودم شروع کننده هستم تو کنترل پنلم نشون داده نمیشه و یکی یکی باید به تالار مربوطه برم چک کنم
چرا؟
سلامسايت براي من باز نمي شه بايد ده بار تايپ كنم تا يه بار باز كنه!!
آره سرعت Adsl افتضاست، Dial up هم به رحمت ایزدی پیوستسلام
مشکل افت سرعت سراسریه
امروز حداقل از 10 شهر مختلف کشور جویا شدم
همه چنین مشکلی دارند
علیک سلامسلام
من هر وقت میام بالای صفحه واسم زده پیام های شما : 465737463282
دقیقا این عددش نیست ولی یه رقم نجومیه. آپلودامم هیچوقت نشون نمیده تو پیاما.
مشکل چیه؟
از دکمه گزارش تخلف پائین و سمت راست پست ، استفاده کنید و درخواست حذف تاپیک به همراه دلیل حذف رو برای مدیران بفرستید .امکان حذف یکی از تاپیک هایی که خودم زدم هست؟!![]()
سلامسلام کاربرایی که دوره تخلفشونو میگذرونن!! تشکر یا امتیازایی که تو این دوره میگیرن چی میشه؟؟
درود
مخفی هستی اما نه از دید خودت![]()