.:kamran:.
عضو جدید
درود
در بخش همشهری ها حداقل 4 تایپیک برای اصفهانی ها هست . لطفا همه را قفل و پاک کرده و یکی تازه ایجاد کنید .
در بخش همشهری ها حداقل 4 تایپیک برای اصفهانی ها هست . لطفا همه را قفل و پاک کرده و یکی تازه ایجاد کنید .
سلام دوستان
اگه من تو چند تاپیک پست بزارم و یادم برم تو کدوما پست گذاشتم باید چکار کنم>؟؟؟![]()
سلام.سلام
چطور میتونم تو پاسخ به تاپیک عکس بزارم طوری که بزرگ نمایش داده بشه و بصورت ضمیمه نشه؟
مرسی
حالا من چطور میتونم مثل این شعر قشنگو
کاش بودیم آن زمان کاری کنیم
از تو و طفلان تو یاری کنیم
کاش ما هم کربلایی می شدیم
در رکاب تو فدایی می شدیم . . .
بزارم که همه ببینن؟
اصلا اسمش چیه این کار؟ اسمشم بگین شاید بتونم خودم
به کنترل پنل اعضا که در بالا سمت چپ هست رفتهچطورعكسمومثل دوستان بالابه مشخصاتم اضافه كنم؟
در مورد سوالتون، اگه منظورتون زمانی هست که در پروفایل به عنوان آخرین بازدید درج میشه؛ميشه لطف كنيد تخلفم رو حذف كنيد؟
چطور ميتونم زمان ورودم به باشگاه حذف تا كسي نبينه؟
سلامسلام برای تغییرنام کاربریم بایدچیکارکنم؟
سلام دوست من.سلام من نمیدونم چرا یهوی وسط کار خارج میشه و دوباره باید وارد اکانتم بشم.
چه جوری میتونم تو امضام عکس بزارم؟اگه عکسش متحرک(.gif) باشه میشه؟
علیک سلامسلام من همیشه از روش سوم استفاده می کردم و عکسامو میذاشتم تو سایت اما الان چند هفتست هر کاری می کنم نمیشه ، وقتی گزینه آپلودو میزنم نوار آبی میاد رو عکس اما اتفاقی نمی افته حتی 10 دقیقه هم صبر کنم هیچ کاری انجام نمیشه ......
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلامسلام.من از لپ تاپ شخصیم واسه ورود به سایت استفاده میکنم. و هیچ وقت گزینه خروج رو نمیزنم.مشکلی ایجاد میشه؟؟؟
سلام دوست منبا سلام
لطفا کمکم کنید و بگویید چطور میتوانم نوشته ها و پست هایی که ارسال کردم را ویرایش یا حذف کنم؟ چون در زیر پستها و نوشته های من گزینه ویرایش نوشته وجود ندارد!!!
با تشکر
سلامسلام دوستان
1.چطور میتوانم عکس بگذارم بدون انکه ضمیمه شود و تصویر نمایان باشد؟
2.در قسمت فایل های ضمیمه هنگام اپلود در نیمه راه قطع میشود در صورتی که قبلا با همین امکانات میتوانستم ایراد در چیست
3.حافظه ی این قسمتم نیمه پره ولی دکمه دیلیت فایلهای قبلی را نمیبینم چطور خلوتش کنم
فعلا تا بعد![]()
مرسی سپاسعلیک سلام
سه احتمال وجود داره
1 . در اون موقع که نمیتونید تشکر کنید سهمیه تشکر شما تموم شده (30 تشکر در 24 ساعت)
2 . از تاریخ پست مورد نظر شما مدت زیادی گذشته و تشکرش غیرفعال شده
3 . پست مورد نظر شما در تالارهای واقع شده که دکمه تشکر برای آن تالارها غیرفعال است . مثل تالار زنگ تفریح و تالار همشهریها