ویندوز شما با نرم افزار سایت انجمن مهندسین به احتمال زیاد کلاهشون رفته توی هم و دعواشون شده

نه عزيزمویندوز شما با نرم افزار سایت انجمن مهندسین به احتمال زیاد کلاهشون رفته توی هم و دعواشون شده![]()
اين آيكون فروم هستش.
بخاطر اينكه كدهاي مخصوص فروم به احتمال زياد كامل لود نميشه!.
راستي فاير فاكس جديد اومده. بهتر دانلود كنين. شايد مشكلتون حل بشه.
سلامسلام
عرض خسته نباشید به همگی
امتیازهای من نمایش داده نمی شه.. همگانیه یا فقط برای من اینطوریه؟؟
راستی یه سوال دیگه هم داشتم
قبلا اینجا یه بخش خیریه و نیکوکاری داشت... الان نمی بینمش
حذف شده؟؟؟
سلام
من 2 تا سوال دارم، ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن:
1 - تشکر که در پستها وجود دارد، چرا بعضی وقتها تشکر تموم میشه؟؟ بر چه اساسی این تشکر گذاشته میشه و تموم میشه؟؟ ( البته میدونم برای مطالب و پستهای تاریخ گذشته، تشکر حذف میشه )
2 - وقتی در تالاری خاصی، گزارش تخلف ارسال میکنیم، این گزارش به مدیر یا مدیران همان تالار فقط ارسال میشه یا به همه مدیران؟؟
ممنونم از سایت و مدیران و کاربرای خیلی خوب و گل سایت...
بعضی وقتها کاربراش از خود سایت هم بهتر میشه![]()
سلام.من خیلی وقتا شده از یه ÷ست استفاده کردم و دوست داشتم تشکر کنم.میشه بگید کجا ازیه ÷ست تشکر کنیم؟
سلام.من خیلی وقتا شده از یه ÷ست استفاده کردم و دوست داشتم تشکر کنم.میشه بگید کجا ازیه ÷ست تشکر کنیم؟
چه بد...!!!مشکلاتی پیش اومد که بهتر دیده شد بر دارنش
سلام خدمت تمام مدیران محترم سایت
من یه مشکل برام پیش آومده خیلی وقته. مشکل که نه یه چیزی دست از سرم بر نمیداره ..نمیدونم برای شما هم اینجوری یا نه...شاید ساده باشه اما خدایی هر چی باهاش دعوا میکنم درست نیمشه
من همیشه هر وقتی وارد باشگاه میشم 3 تا پیام برام وجود داره کلید میکنم بر روشون این پیغام رو میده( پیام های منتظر تایید بازدید کنندگان صفحه مشخصات شما).اینو چیکار کنم که بره؟از دستش خسته شدم خدایی
احتمالا باید پیامتونو تایید کنید.سلام خدمت تمام مدیران محترم سایت
من یه مشکل برام پیش آومده خیلی وقته. مشکل که نه یه چیزی دست از سرم بر نمیداره ..نمیدونم برای شما هم اینجوری یا نه...شاید ساده باشه اما خدایی هر چی باهاش دعوا میکنم درست نیمشه
من همیشه هر وقتی وارد باشگاه میشم 3 تا پیام برام وجود داره کلید میکنم بر روشون این پیغام رو میده( پیام های منتظر تایید بازدید کنندگان صفحه مشخصات شما).اینو چیکار کنم که بره؟از دستش خسته شدم خدایی
سلام
شما پیام مدیریت شده دارین
این گونه پیام هارو یا باید حذف کنین یا تایید وگرنه میمونه و شمارشو نشون میده
تو مکالمتون با مدیران بگردین پیداش کنین و حذف یا تاییدش کنین
سلام به همه رفقا...چطور یه تاپیک رو میتونم حذف کنم...؟؟؟
اگه گزینه حذف تاپیکی هم وجود داشت خوب میشد...