من قبلا پرسیدم .. گفتن حذف اکانت امکان پذیر نیس
شاید جدیدا این امکان فراهم شده
سلام...
یعنی چی امکان پذیر نیست؟؟؟
مگه میشه؟؟؟
سایت به این بزرگی اون وقت امکان پذیر نباشه؟؟؟
اگه اینطوری هستش پس واقعا شاهکار هستش....
با تشکر...
من قبلا پرسیدم .. گفتن حذف اکانت امکان پذیر نیس
شاید جدیدا این امکان فراهم شده
سلامسلام...
مگه میشه؟؟؟
با تشکر...
با سلامسلام...
اگه میشه بگید که چطور میشه اکانت مون رو تویه سایت کاملا پاک کنیم....
با تشکر...![]()
با سلام
در گذشته خود مدیر سایت در این باره اعلام کرد که اگر از اکانت خودتون استفاده نکنید به مرور زمان غیرفعال میشه
سلام...
مگه میشه؟؟؟
با تشکر...
سلام
برای منم سواله... واقعا چرا امکان پذیر نیس؟!!
ارتباطی با مدت عضویتتون نداره ... توی بعضی تالارها بر اساس نظر مدیر تالار باید همه پستهای ارسالی تایید بشه و اگه طبق قوانین همون تالار باشه و مثلا تکراری نباشه بعد از تایید ارسال میشهسلام من الان کلی وقته تو این باشگاه عضوم ولی هر بار که مشکل یا سوالی رو می پرسم اصلان نمایشم داده نمی شه چرا اینجوریه وقتییم که وارد بخش ارسال تایپیک جدید می شم و سوالمو مطرح می کنم می نویسه پس از تایید مدیر سایت نمایش داده خواهد شد ولی دیگه خبری نمی شه لطفا راهنماییم کنید
سلامامکانش هست همه پیام های عمومی قدیمیم رو یک جا بتونم پاک کنم؟یا پیام عمومی های فرد خاصی رو یک جا پاک کنم؟
ممنونم.منظورم این بود که تموم پیام عمومی های فلانی رو توی پروفایلم میشه یکجا پاک کنم؟
سلام ميخوام پياماي توي پروفايلمو خصوصي كنم تا فقط افرادي كه خودم ميخوام ببينن چيكار بايد بكنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو كنترل پنل اعضا كه ميرم خصوصي سازي طوري كه دوستامم همه ميبينن اما من ميخوام فقط افراديكه خودم ميخوام ببينن. چيكار كنم خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون![]()
سلام ما هم تشکر میکنیم از شمابا عرض سلام تشکر فروان از همه اعضای باشگاه ومدیر سایت![]()
سلام ميخوام تو پروفايلم قسمت اخرين فعاليت اواتار ديده نشده چيكار بايد بكنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون![]()
ممنونم.منظورم این بود که تموم پیام عمومی های فلانی رو توی پروفایلم میشه یکجا پاک کنم؟
تشکر واقعی شما به گونه ای است که در باشگاه فعالیت کنین و علاوه بر یادگیری علم دیگران رو هم از علمتون بهره مند کنین![]()
اگه منظورتون برداشتن عکس اواتار از توی پروفایل هست که اصلا همچین امکانی وجود نداره!
شما فقط میتونید پیام ها رو یکی یکی پاک کنید نه یکجا!
شما فقط میتونید پیام ها رو یکی یکی پاک کنید نه یکجا!
سلام نه عزيزم منظورم عكس نيست. قسمتي كه نوشته اخرين فعاليت اواتار رو ميگم. يعني اون قسمتي كه نشون ميده من چن ساعت يا دقيقه پيش توي باشگاه بودم. اون قسمتو چه جوري خصوصي كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط یه راه هست اونم همون حالت مخفی که خیلی ها استفاده میکنند تنظیمات شخصی>> Invisible Mode on