hosseinassar
مدیر ارشد
فکر کنم شما باید تو سایت های انگلیسی برگردیدممنونم حسین جان لطف کردی
اگه هنوز چیزی پیدا نکردید ب
بگید تا با دوستها پیدا کنیم
فکر کنم شما باید تو سایت های انگلیسی برگردیدممنونم حسین جان لطف کردی
کتاب برای درس مدار خیلی زیاده ولی به نظر من کتاب مدار دکتر عابدی از اول شروع کرده و خیلی توضیح داده (بیش از حد) این کتاب برای کسایی که تازه میخوان مدار یاد بگیرند کتاب خوبیهدرود
رشته من صنایع هست ولی عاشق الکترونیکم اگه مشکل نظام وظیفه برام پیش نمیومد الان کنکور میدادم و الکترونیک میخوندم.
سوال من این بود که اگه خودم بخام یه مدار طراحی کنم،مثلا یه چشمک زن،از کجا باید شروع کنم؟ دوستمون گفتن باید الکترونیک 1،2و3بخونید.
فرمودید پیش نیاز الکترونیک 1 مدار 1 هست،واسه مدار 1 چه منبع خوبی هست که روان ساده و کامل باشه؟
ممنونم![]()
دوستان عزیز ایشون رشته اش صنایع هست، نیاز نیست برای یاد گرفتن عملی الکترونیک بهش درسهایی مثل مدار رو معرفی کنید، کافی هست سراغ کتابهای عملی الکترونیک بره، نیاز به پیشنیاز مداری هم نداره.
گفتن کدوم کتاب مدار خوبه منم جواب دادم .
خب شما لطفا یه کتاب خوب معرفی کنید
از راهنمایی تموم عزیزان ممنونم،
دوستان اگه من فرضا بتونم به الکترونیک 2،1و3 مسلط بشم اونموقع قادر به طراحی مدارهایی که میخام خواهم بود؟
دوست عزیز فرمودید کتابهای عملی،میشه راجع بهش بیشتر توضیح بدید؟
بسیار ممنون از لطفتون
دوست عزیز شما از طریف این کتابها(الکترونیک 1، 2، 3) طراحی انواع مدار را یاد می گیرید ولی درگیر بحثهای ریاضی وار وتئوری هم می شوید که شاید خیلی برای شما لازم نباشد، ولی کتابهایی وجود داره که بیشتر به یادگیری عملی الکترونیک تمرکز داره و می تونه برای شما کلی مفید باشه.
میشه یه نمونه کتاب معرفی کنید؟![]()
با سلامبا سلام من دنبال ه جزوه خوب واسه زبان تخصصی برق یا یه کتاب خوب در این زمینه می خواستم واسه سلف استادی)elf study
(
ابتدا باید ببینید برای کارتون چند وات نیاز دارید ( به سماور بستگی داره)به نام خدابا سلام خدمت دوستان من می خوام با یک یا چند سلول خورشیدی مقدار برقی رو ذخیره کنم تا بتوانم باهاش یک سماور را 5 ساعت روشن نگهدارم
ممنون می شم کسی در این رابطه کمک کنه
1- از چه سلولی استفاده کنم چند ولت چند آمپرو کجا می فروشن؟
2- برای ذخیره برق از چه باتری استفاده کنم ماشین یا تریلی یا غیره../.؟
3- آیا برای ذخیره برق نیازی به طراحی مدار الکترونیک است؟
ایمیلم
pana_kho@yahoo.com
سلام عیدتون مبارک...اگرمطلبی درمورددیامغناطیس وبینایی ماشین داریددراختیارم بذاریدنیازشدید به مطلب درموردش دارم
در مورد ثابت زماني اتصال بازو اتصال كوتاه مطلب مي خواستم. اينكه اصلا چيست؟و نيز مرجع براي آن؟ممنون اگر كمك كنيد
اصلا در كتابامون راجع به ثابت زماني چيزي هست ؟چه درسي
اينم متن پروژه ام
http://rapidshare.com/files/367630091/sctc_and_octc_metho_for_..amplifiers.pdf.html
با سلام به همه دوستان
ممنون از زحماتتون
بچه هایی که هنرستان رفتن یه سوال داشتم
می خواستم بپرسم کتاب های هنرستان را مثل دبیرستان و راهنمایی از بیرون تهیه می کنن و یا خود هنرستان کتاب ها را می ده
با تشکر از لطف همه![]()
در مورد ثابت زماني اتصال بازو اتصال كوتاه مطلب مي خواستم. اينكه اصلا چيست؟و نيز مرجع براي آن؟ممنون اگر كمك كنيد
اصلا در كتابامون راجع به ثابت زماني چيزي هست ؟چه درسي
اينم متن پروژه ام
http://rapidshare.com/files/367630091/sctc_and_octc_metho_for_..amplifiers.pdf.html
فدات شم این لینکی که گذاشتی خرابه خواستم چک کنم ببینم پروژت درباره چیه اما لینک
جواب نمیده حالا نمی دونم برای من اینجوره یا .... یه توضیحی درباره پروژت بذار شاید تونستم
کمکت کنم .
ثابت زمانی:ثابت زمانی : مدت زمانی که جریان به مقدار نهاییش ( V/R ) برسه که در مدت 5 ثابت زمانی جریان تقریباَ به این مقدار نهایی میرسه
نمی دونم منظور شما همین بود ؟
سلام
من یه پروژه درباره نیروگاههای زمین گرمایی باید ارایه بدم اما مطلب زیادی تئی این زمینه ندارم.بهم گفتند که شاید بچه های رشته برق بتونند کمکت کنند.لطفا اگر می تونید بهم کمک کنید.
مرسی