rajabi.iut
عضو جدید
بهترين راه استفاده از اپ امپ جريان بالاست. هم ولتاژ رو ميتوني تقويت كني هم جريان
با سلام
می تونید به تاپیک های زیر مراجعه کنید
اصول عملکرد آسانسورهای برقی
و هم چنین
مبحث 15 نظام مهندسی مربوط به استانداردها و نحوه انتخاب آسانسور میباشد و در خصوص طراحی و محاسبات آن جزوه اختصاصی در سندیکای آسانسور و پله برقی وجود دارد که فقط در اختیار شرکتهای آسانسوری قرار داده میشود
منبع
و اگر در مورد نحوه محاسبات اتاقک و ... اطلاعاتی می خواین فکر کنم در تاپیک عمران بهتر جواب بگیرید
موفق باشید
یا حق...
خوب شما می تونید دیتا شیت را از سایت های مثله
http://www.alldatasheet.com/
و یا از اطریق سرچ در گوگل بدست بیارین
اگر هم چیزه دیگه ای منظورتون هست واضح تر بفرمایین تا شاید دوستان بتونن کمکی کنن
موفق باشید
یا حق...![]()
این که همه زبان اصلی هستم مسلمه البته برای خوندنشون نیاز به زبان خیلی قوی نمی خواد و من بهتون پیشنهاد می دم خودتون از روی دیتا شیت ترجمه کنید که اصلا کاره سختی نیستمن يك datasheet ساده ميخوام فرقي نداره چي باشه
همه ي سايت ها انگليسيه . من رشتم برق نيست .
چند نمونه پيدا كردم .
مثل آي سي ضبط صوت يا سنسور دما ولي نتونستم اطلاعات كاملي بگيرم
سلام
دوستان یاری کنید تا من درس داری کنم
میشه یه زبان برنامه نویسی که الان کاربرد زیادی داره معرفی کنید
کسی نیست راهنمایی کنه؟![]()
سلام
با سلامسلام
من خودم از این کتاب استفاده می کردم البته نمی شه گفت عالی بود ولی کاره من را راه انداخت حداقل :دیدوستان کتاب خوب برای معادلات دیفرانسیل تو بازار چی هست بگیرم؟نویسنده-انتشارات فراموش نشه لطفاً![]()
کلاس نمیخواد.خودت یه کم تلاش کنی با استفاده از help اش میتونی یاد بگیری.چطوری برنامه نویسی مطلب یاد بگیرم؟ باید کلاس رفت ؟ هیچی یاد ندارم!
چطوری برنامه نویسی مطلب یاد بگیرم؟ باید کلاس رفت ؟
هیچی یاد ندارم!
دوستان دنبال یه مدار جهت سنجش شدت روشنایی میگردم کسی میتونه کمکم کنه![]()
سلام دوست عزیزسلام دوستان
من در الکترونیک صفرم( البته نه دیگه تا این حد) ولی شما اینجوری فرض کنید
من میخام هر مداری که دلم میخواد طراحی کنم،مثلا یه چشمک زن ساده،
ازتون خواهش میکنم بگین از کجا باید شروع کنم الکترونیک یاد بگیرم، پله پله بگید اگه کتابی هم هست معرفی کنید.مهم نیست چقد زمان میبره یا چقد مشکله،پای همه چیش هستم
کیت آموزشی و مدارهای آماده هم منظورم نیستا![]()
سلام.کسی تا حالا اسم نرم افزار nano next به گوشش خورده؟
من گشتم یه سایت پیدا کردم یه سری اطلاعات کلی درباره هزینه ها داره فقط انگلیسیهسلام دوستان
در مورد پایان نامه ام به کمک احتیاج دارم
قرار هست که در مورد انرژی های نو پروژه تحویل بدم و تو این پروژه باید یه مقایسه هزینه بین انرژی های تولید شده از هر طریق انجام بدم
به این صورت که مثلا تولید 1 کیلو وات انرژی از هر نوع (بادی-آبی-بیومس-اتمی...) چند دلار تموم میشه
در مورد این هزینه ها اگه کسی منبعی چیزی سراغ داره فوق العاده ممنون میشم که راهنماییم کنه![]()
سلام دوستان
در مورد پایان نامه ام به کمک احتیاج دارم
قرار هست که در مورد انرژی های نو پروژه تحویل بدم و تو این پروژه باید یه مقایسه هزینه بین انرژی های تولید شده از هر طریق انجام بدم
به این صورت که مثلا تولید 1 کیلو وات انرژی از هر نوع (بادی-آبی-بیومس-اتمی...) چند دلار تموم میشه
در مورد این هزینه ها اگه کسی منبعی چیزی سراغ داره فوق العاده ممنون میشم که راهنماییم کنه![]()
سلام.بله نرم افزار بودنشو که مطمئنم.قراره استادم برام میل کنه.و تا بعد از عیدم باید یاد بگیرم کلا و بهش گزارش بدم.نرم افزار؟مطمئنید ؟
من سرچ کردم فقط آورد که nano next یک شرکت هست که کارش پخش و گسترش product هایی است که توسط تکنولوژی پیشرفته نانو طراحی شدن ،برای مصرف مختلف صنعتی و خانگی .....لطفآ age اطلاعات جدیدی بدست آوردن به من هم اطلاع بدین مرسی
بله.منم برای شبیه سازی ادوات نیمه هادی لازم دارم این نرم افزار رو.salam ye barname vase mohasebat adadi ke betone hame tavabe ke az vorodi behesh midim ba ravesh tansif pardazsh kone
سلام.کسی تا حالا اسم نرم افزار nano next به گوشش خورده؟
salam ye barname vase mohasebat adadi ke betone hame tavabe ke az vorodi behesh midim ba ravesh tansif pardazsh kone
ممنونم حسین جان لطف کردیاینم یه سایت که در باره انرژی هسته ای که جدول قیمت ها رو داره فقط انگلیسیهhttp://www.world-nuclear.org/info/inf02.html