nazliii
مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
سلام دوستان
من نمیدونم کدوم گرایشو انتخاب کنم: الکترونیک یا کنترل؟
میشه راهنماییم کنید و دلیلتونم بگید
تو تالار کنترل در مورد زمینه های کاری کنترل مفصل بحث شده .
سلام دوستان
من نمیدونم کدوم گرایشو انتخاب کنم: الکترونیک یا کنترل؟
میشه راهنماییم کنید و دلیلتونم بگید
سلام به همگی دوستان عزیز
من از بزرگوارانی که به این سایت میان و تجربه دارن درخواست راهنمایی و مشاروه برای آینده کاری رو دارم
من 25 سالمه و ترم آخر مهندسی برق-انتقال و توزیع هستم، در این ترم فقط روزهای شنبه و چهارشنبه کلاس دارم بنابراین تصمیم دارم یا برم دوره تخصصی و یا دروه کاروزی
تا دی ماه برای ارسال رزومه، رزومه قوی تری داشته باشم
من میخوام بعنوان کاروز بدون هیچ دستمزدی کار کنم تا تجربه بدست بیارم، اگر دوستان به کاروز نیاز دارن به من پیام خصوصی بدن
از دوستان میخوام لطف کنن بگن چه دوره تخصصی برق برای کار خوبه و کجا برای کاروزی برم؟
با سپاس از همگی
تو تالار کنترل در مورد زمینه های کاری کنترل مفصل بحث شده .[/سلام بنظر من اول علاقه تو درنظر بگیر وبعد ببین توشهرشما کدوم گرایش اشباع نشده
سلام به همگي
من اين تاپيك رو تو تالار هاي كامپيوتر و موبايل هم گذاشتم،گفتم شايد اينجا هم كسي باشه كه تو اين زمينه اطلاعاتي داشته باشه...موضوع از اين قراره كه من يه گوشي مو بايل چيني دارم كه چند وقته مريض شده يعني بيشتر از 2 الي 3 ساعت شارژ نگه نمي داره...از روز اولشم زياد شارژ نگه نمي داشت ولي الان ديگه شورشو در اورده و چون اين گوشي هاي چيني لوازم يدكيشون تو بازار نيست من واقعا با مشكل مواجه شدم و اين 4مين گوشي هستش كه من دارم خراب ميكنم البته خودشون خراب ميشن
خلاصه من دارم دنبال يه راه حل واسه اين مشكلم ميگردم...جالب اينجاست كه گوشي من 2 تا باطري داره 2تاشونم خراب شدن ...مشخصات باطريها
standard voltage :3.7v
standard capacity:2400mAh
refresh retriction voltage:4.2 v
به نظر تون اگه به باطري ها شوك بديم يعنيrefresh كنيم درست ميشند؟يا اگه راه ديگه اي به نظر تون ميرسه بي نصيبم نذاريد.
درود
بهترین کتاب ها و جزوه های دروس زیر (درسنامه + سوال) موجود کدام هست ؟
اندازه گیری الکتریکی
ریاضی مهندسی
مدار1
الکترومغناطیس
آمار و احتمال مهندسی
مرسی
سوال مهم که از اول دانشگاه تا الان رو مخمه!
ببینین همه میدونیم که رعایت پیش نیاز واجبه! یعنی اگر هم کسی پیش نیاز رو رعایت نکنه در اخر مدرک گرفتن احتمالآ باید دوباره پاس کنی!
حالا سوالم اینه! هم نیاز چه طور؟! من شنیدم رعایت هم نیاز مستحبه :دی یعنی واجب نیست و اگر رعایت نکردی هم نکردی! (البته برای بعضی دانشگاهها به جز دولتی) این تا چه حد درسته؟
من خودم کسی رو تاحالا ندیدم که مدرک گرفته باشه برای همچین چیزی دوباره بره واحد پاس کنه(پس احتمالن میشه با یه سری کارها موقع مدرک گرفتن بیخیالش شن!!!)
یکی مارو از این توهم در بیاره
یعنی چی؟ یعنی امکان داره بعضی درسا که همنیاز بوده رعایت نکردم رو دوباره بردارم؟ یعنی موقع مدرک گرفتن اذیت میکنن؟؟؟؟
مطمئنید اینو؟ چون من خیلی شنیدم که هم نیاز مهم نیست .
پیش نیازارو رعایت کردم همشو اما یکی دوتا همنیاز واقعآ نشد رعایت بشه اونطوری بخوام برم جلو 120 ترمه هم تموم نمیشه که
شما باید بدونی واسه چه کاری میخوای.مثلا کسانی که موبایل تعمیر میکنن به مولتی متری نیاز دارن که مقدار خازن رو اندازه گیری کنه و رنج فرکانس بالای 2کیلو هرتز رو هم داشته باشه .با عرض سلام خدمت کسانی که راهنمایی خواهند کرد.
گرایش برق قدرت هستم 50 واحد پاس کردم.
می خواهم مولتی متر بخرم البته نمی دانم کار خوبی است یانه؟
چه مولتی متری بخرم بهتر است؟ قیمت متعادل - کارایی بالا
با عرض سلام خدمت مهندس های عزیز.
من دنبال نرم افزار و یا فرمولی برای محاسبه ی یک مگنت الکتریکی هستم.که با یک ولتاژ dc کار کنه و بتونه حدود 5 کیلو رو بلند کنه.مقدار ولتاز اصلا" مهم نیست چون براش یک ترانس میپیچم.
یکی دو روزه که تو سایت های ایرانی و خارجی دارم سرچ میکنم ولی به نتیجه ای نرسیدم.ممنون میشم اگر کمکم کنید
سلام.من رشتم برق نیست
در ارتباط با نفشه خوانی پلان زیر چند تا سوال دارم
منظور از 3 و 4 که روی پلان سیم کشی نوشته چیه؟
اون کلید تبدیل چطوری کار می کنه بنظرتون درست ترسیم شده؟
نوع لامپ های استفاده شده چیه؟ x , xx
چرا دو تا پریز را کنار هم کشیده در چند جای پلان؟
![]()
پیل ها :به صورت موازی اگر مقدار یکسان نداشته باشند باعث ایجاد اتصال کوتاه شده و یکی از این دو پیل از بین میرود...کاربرد بستن موازی،سری،مختلط پیلها هر کدوم 2-3 مورد زود تند سریع جواب بدین لطفا![]()
پیل ها :به صورت موازی اگر مقدار یکسان نداشته باشند باعث ایجاد اتصال کوتاه شده و یکی از این دو پیل از بین میرود...
به صورت سری:بهگونه ای که قسمت + پیل اول به قسمت-پیل دوم وصل باشد و روند به همین ترتیب ادامه یابد باعث ایجاد پتانسیل بیشتری میشود.که مقدار پیل اول با مقدار پیل دوم جمع میشود.
به صورت موازی برای اینکه یک پیل جهت رزرو داشته باشیم مناسب است
و به صورت سری جهت ایجاد پتانسیل بیشتر.
بازم اگر ناقص بود ... مهندسین عزیز کامل کنند
ممنونم....فقط میشه بگین تو ساخت چه وسایلی کاربرددارن؟
پیل های الکنریکی:از کنار هم قرار گرفتن چند پیل باتری بوجود می آید.
باتری: منبع تولید نیرو(انرژی الکتریکی)