مدار فرمان چپ گرد راست گردهم نقشه هم مقاله
ممنون حسین جان
امیدوارم به دردتون بخورهسلام
کسی آموزش نرم افزار PSS/E رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بد چوری گیر کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
PSS/E برای شبیه سازی سیستم فدرت هستش .
ممنون
این سایت هم یه معرفی کوچکی انجام دادهسلام
کسی آموزش نرم افزار PSS/E رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بد چوری گیر کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
PSS/E برای شبیه سازی سیستم فدرت هستش .
ممنون
ba salam da moredenano tup haye carboni va estefadeye an dar fet ha age linke downloadi darid baram gharar bedid mamnun misham) (m.shirdeli@gmail.com
ترم اولی هستی مثل اینکه. هنوز داغی خوش به حالت.سلام به همه ی برو بچه های گل باشگاه!
اگه بنده بخوام به عنوان بابا برقی(!)یا به بیان کمی علمی تر مهندس برق(!)یک آزمایشگاه خونگی جمع و جور برای خودم راه بندازم توصیه ی شما چیه ؟
(در مورد وسایلی که باید بخرم ؟چه جور جنسی بهتره؟ووووو...................مطمئنم خیلی از بروبچه ها تو این زمینه یه پا بابا برقین)
همیشه موفق باشید ...
تا یادم نرفته:
بچه ها مچکریم!
بچه ها مچکریم!
همراه با موج مکزیکی!!
یا علی ................
q=[Rdvسلام
من سوالی در مورد فیزیک الکترومغناطیس داشتم
خیلی فوریه
ممنون میشم که بتونین کمکم کنین
سوال اینه:
کره ای به شعاع a و چگالی حجمی بار یکنواخت p ، میدان مغناطیسی را برای نقاط داخل و خارج کره بدست اورید
با استفاده از روش قانون کولن
خیلی فوریه ممنون از همتون
سلام به همه ی برو بچه های گل باشگاه!
اگه بنده بخوام به عنوان بابا برقی(!)یا به بیان کمی علمی تر مهندس برق(!)یک آزمایشگاه خونگی جمع و جور برای خودم راه بندازم توصیه ی شما چیه ؟
(در مورد وسایلی که باید بخرم ؟چه جور جنسی بهتره؟ووووو...................مطمئنم خیلی از بروبچه ها تو این زمینه یه پا بابا برقین)
همیشه موفق باشید ...
تا یادم نرفته:
بچه ها مچکریم!
بچه ها مچکریم!
همراه با موج مکزیکی!!
یا علی ................
سلامسر پیری هوس فوق به سرم زده چهار ساله از درس دورم. یکی یه جزوهای چیزی نداره که یجور خود آموز وخود تمرین باشه من همه چی یادم رفته.
سلامسلام دوستان
من به یک سری اطلاعات در موردسنسوردما lm335 می خوام
اگه کسی تواین زمینه اطلاعاتی یا مقاله ای داره واسم بزاره
ممنون
ترم اولی هستی مثل اینکه. هنوز داغی خوش به حالت.
ولی به باشگاه خوش اومدی![]()
فعلا که کبکت خروس میخونه پوستت کندس داغی هنوز ولی برا اطلاع خدمتت بگم اگه پولت زیادی کرده اول بعد از منابع تغذیه و وسایل اندازه گیری الکتریکی و برد آموزشی یه اسکوپ هم بخر که موج مکزیکیتو توش نمایش بدی .حتما بعد از یکی دوسال به جای موج مکزیکی تو استادیوم هم موج سینوسی و دندانه اره ای و پالس مربعی و موج ضربه میزنی. تازه میشینی پاسخ سیستمو رو این امواج ورودیت برسی میکنی .
راستی یه سر جمهوری پاساژ امجد و پاساژ توکل بزن![]()
سلامmikham bedonam chetori mishe ye ax ro dar 10km onvartar gereft o be sorate onlin b paygah ferestad age etlati dari mamnon misham az komaket![]()
×××فوووووري×××
سلام دوستان
من به کتاب راهنماي حل مسايل کتاب linear and nonlinear circuits نوشته leon o.chua+ charles a.desoer+ ernest s.kuh نياز فوري دارم. اگر کسي کمک کنه ممنون ميشم