دوستان نقشه توپوگرافی ساده لازم دارم
با سلام ..
نقشه های توپوگرافی ارائه شده در همین سایت ..........
1-topo.rarhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/fileupload.gif
2-دانلود توپوگرافیhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/fileupload.gif
دوستان نقشه توپوگرافی ساده لازم دارم
مشاهده پیوست PYVAND.zipدوستان نقشه توپوگرافی ساده لازم دارم
با سلام
دوستان کسی در باره نحوه علامت گذاری و پیاده سازی قوس های مارپیچی(سرپانتین) بر روی زمین اطلاعی داره؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز
دوستان تورو خدا منو تو رسم پروفیل طولی و عرضی و خط پروژه درس راه سازی کمک کنید
راستی همه رو باید با دست رسم کرد و هیچ برنامه ای برا رسم نباید باشه
خاک پای همه.
تورو خدا فقط زودتر
راستی تا یادم نرفته بگم گفته پروفیل عرضی با دو تیپ که یکی ذوزنقه و یکی دیگه هم ذوزنقه برعکسه
در ضمن گفته مساحت ها را حساب کنید و اطلاعات هر شیت پروفیل عرضی را تکمیل کنید.
تورو خدا زود زود جواب بدین که 27 یعنی حدودا ده روز دیگه باید بدم
من چون تازه وارده اگه میشه همین جا یا اگه میشه خصوصی بهم خبر بدین
مرررررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررسی قرررررررررررررربون همه

دقیقا مشخص میکنی که چی میخای؟کسی چیزی نمیدونه؟
دقیقا مشخص میکنی که چی میخای؟
خیلی زیاد کلی توصیح بدم
1) پیاده کردن نقاط اصلی قوس (A-B-CT3-TC1) :
برای پیاده کردن نقاط اصلی در راش قوس (V) مستقر میشویم به امتداد d قراولروی میکنیم وبه اندازه V-TC1 جلو رفته و نقطه TC1 را میخکوبی میکنیم.(به شی منطقه باید توجه داشت)
برای CT3 (انتهای قوس سر پانتین) به امتداد 'd نشانه رفته و متانند بالا عمل میکنیم.
حال به امتداد 'd صفر-صفر میکنیم و زاویه بتا(Bتا) را باز میکنیم(در سرپانتین ساده (2/الفا)-90=Bتا و در سرپانتین نعل ا سبی با معلوم بودن (الفا و لاندا)Bتا به راحتی مشخص میشود.)
و به اندازه R جلو رفته و نقطه B را میخکوبی میکنیم.
سر تلسکوب را بر میگردانیم و نقطه A نیز روی زمین میخکوبی میکنیم.
مراحل بعد ادر روز بعد توضیح داده میشود.

با درودی دگر
شرمنده یه چند روزی نبودم بکل تهران
و اینکه یکسری جداول و فرمولها بود که تایپش زمان بر بود
پس امشب تصمیم گرفتم یه فایل pdf از گزارش اردوی کاروزی مربوط به درس مسیر را براتون بگذارم.
تمام مراحل را توضیح داده.

سلامبا سلام خدمت مهندسین گرامی
امیدوارم خوب باشین
کسی هست کمکم کنه درمورد ایستگاه زنی مسیر به طوری که ایستگاه زنی در مسیر مستقیم به اندازه 50 متر و در قوس ها ایستگاه ها به اندازه 20 متر باشد.خواهش میکنم کمکم کنین!![]()
عزیز شما نحوه محاسبات و پیاده کردن پیکه تاژ ها منظورتون هست یا منظورتون چیز دیگه ایی است؟من متوجه نشدم شرمنده ، واضح تر بگی شاید بلد باشم کمکت کنمبا سلام خدمت مهندسین گرامی
امیدوارم خوب باشین
کسی هست کمکم کنه درمورد ایستگاه زنی مسیر به طوری که ایستگاه زنی در مسیر مستقیم به اندازه 50 متر و در قوس ها ایستگاه ها به اندازه 20 متر باشد.خواهش میکنم کمکم کنین!![]()
با سلام خدمت مهندسین گرامی
امیدوارم خوب باشین

یه فایل pdf برای یکی از دوستان گذاشتم که مربوط به اردوی کاورزی خودم هست،همهی قوسها با تمام المانهای مربوط داخلش هست ،از اون استفاده کنممنون دوستان از کمکتون![]()
سلام خوبید؟ من تنظیمات پروفیل عرضی رو وارد میکنم طبق فایل آموزشی که داشتم حتی Template هم درست کردم ولی پروفیل عرضی به شکل زیر در اومد.لطفا کمکم کنین؟
اینم یه نمونه از پروفیل عرضی و template
مشاهده پیوست 186487مشاهده پیوست 186488
سلام خوبید؟ من تنظیمات پروفیل عرضی رو وارد میکنم طبق فایل آموزشی که داشتم حتی Template هم درست کردم ولی پروفیل عرضی به شکل زیر در اومد.لطفا کمکم کنین؟
اینم یه نمونه از پروفیل عرضی و template
مشاهده پیوست 186487مشاهده پیوست 186488