*ستاره آسمان*
عضو جدید
متوجه منظورتون نشدم میشه واضحتر وبیشتر توضیح بدین؟اگه 3تا اولویت داشته باشی واسه انتخاب شهر و فقط اولین رو بخوای اگه هر سه موردو بزنید در فبولی شما تو انتخاب شهر اول تاثیری داره یا بهتره فقط همون شهر اولو انتخاب کنیم؟
با تشکر
متوجه منظورتون نشدم میشه واضحتر وبیشتر توضیح بدین؟اگه 3تا اولویت داشته باشی واسه انتخاب شهر و فقط اولین رو بخوای اگه هر سه موردو بزنید در فبولی شما تو انتخاب شهر اول تاثیری داره یا بهتره فقط همون شهر اولو انتخاب کنیم؟
با تشکر
این سوالو جوابشو نمیدونم اما سعی میکنم سوال کنم .ولی این سوالا زیاد به انتخاب رشته مربوط نیستا!! یعنی مربوطه ولی مهم نیست به هر حال میپرسمسلام اگه سوالم تکراری هست ببخشید چون نرسیدم نوشته های دوستان رو بخونم
سوال من: کدوم دانشگاه قطب نرم افزار و it هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام .با 1900 منطقه 1 صنایع چه دانشگاه هایی قبولم؟ امیر کبیر وتهران میشه؟
سلام
میشه درباره بازارکار رشته مکاترونیک توضیح بدید درسته که میگن چون رشته جدیدیه بازارکار نداره؟
چه دانشگاهایی این رشته رو دارن؟دانشگاه خوارزمی کرجم این رشته رو داره؟
از این رشته راضی هستید؟بیشتر کارگاه داره یا نه درساش خیلی سخته نسبت به مکانیک وبرق؟
نه تهران و اامیرکبیر نمیشه چون یه رشته پرطرفداره تهراک که صددر صد نمیشهسلام .با 1900 منطقه 1 صنایع چه دانشگاه هایی قبولم؟ امیر کبیر وتهران میشه؟
سلام دوستان
اگه کسی بخواد ارشد هوافضا بخونه کارشناسیش رو تو کدوم گرایش مکانیک بگیره بهتره؟

کسی اینجا جواب منو نمیده؟؟؟
تبديل انرژي( سيالات) نزديك ترينه مباحث آيروديناميكي خيلي مهمه.
جامدات هم به گرايش طراحي هواپيما نزديكه.

نظرتون رو قبول دارم ومنم گفتم بهشون که قبول نمیشن ولی بهتره نگین صد درصد قبول نمیشیننه تهران و اامیرکبیر نمیشه چون یه رشته پرطرفداره تهراک که صددر صد نمیشه
شبانه چی؟خیر قبول نمیشین رشته های زبان دیگه تا2000 بیشتر نمیشه
برا انتخابرشتتون اون نمره زیاد مهم نیست بیشتر نمره زیزگروهاتون وهمچنین رتبه زیرگروهاتون مهمهسلام و خسته نباشید خدمت دوستان....
میخاستم بدونم الان توی این نتایج نمره کل نهایی زدن یعنی چی؟؟
این واسه ترازه؟؟
دانشگاه آزاد از این باید تعیین رشته کنیم ؟؟
الان دفترچه نفراتی که پارسال تو کنکور قبول شدن پیشم نیست تا فردا حتمابهتون میگم دقیقشبانه چی؟
از دوستان هستن که با رتبه حدود 5000 روزانه همون زنجان قبول شدن پارسال!
من تو سایت کانون هم دیدم که با رتبه های 6000 تو روزانه سنندج هم قبولی داشته. شبانه هاش که تا 8 و 9 هزار هم داشت!!!!
شما مطمئنین؟
من به هرکی گفتم گفتن کمی شانس دارم...
خیر قبول نمیشین رشته های زبان دیگه تا2000 بیشتر نمیشه
سلام
من دنبال یه رتبه بندی واسه دانشگاه هایی که رشته صنایع رو دارن می گردم
خوهشاً اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه که چطور می تونم گیر بیارم >