minamir3000
کاربر فعال
نسبت به دانشجوی ترم یک خوبه ،اما قبل راندو سعی کنید اسکیس را درست تر ترسیم کنید:
خطوط اصلی کار قوی تر باشند،
بعضی گریزها اشتباه هستند،
در خصوص راندو:
به زاویه سایه هاو محل سایه ها بیشتر توجه کنید
موفق باشید

نسبت به دانشجوی ترم یک خوبه ،اما قبل راندو سعی کنید اسکیس را درست تر ترسیم کنید:
خطوط اصلی کار قوی تر باشند،
بعضی گریزها اشتباه هستند،
در خصوص راندو:
به زاویه سایه هاو محل سایه ها بیشتر توجه کنید
موفق باشید
بله سایه ها تا حدودی اشتباه هستند،چون نور از پنجره تامین میشه و پنجره بعنوان یک منبع نور بزرگ به حساب میاد،چه خورشید پشت پنجره باشه چه نباشه یا هر جای دیگری باشه امتداد سایه های کف حدودا باید به گریز های دو گوشه پایین پنجره برن مگر اینکه نور طبیعی نباشه و از لامپ تامین بشه.خیلی ممنون از راهنماییتون.
نمیدونم چرا استادمون همش تاکید داشت خط ها همه جا بسته نشه
در مورد سایه ها هم من از روی کتاب دکتر صدیق کار کردم و دقیقا مثله خودش سایه زدم.باید تغییر بدم بنظرتون؟
سلام دوست عزیزسلام به دوست عزیز.
خیلی خوبه که شما در مورد مداد رنگی مطلب گذاشتین.
فقط میشه در مورد مارک و شماره های مورد نیاز مداد رنگی هم کمک کنید!
آخه با این قیمتهای فابرکاستر ست کاملش یکم هزینه بره، میشه شماره هایی که بیشتر الویت دارن رو بگید تا شبیه ماژیک به صورت دونه ای تهیه کنیم.
سلام دوست عزیز
من مدادرنگی فابر کاستر دارم ولی زیاد با بقیه فرقی نمیکنه مداد رنگی lyraخیلی نرمه و الان پشیمونم کاشکی فابر نمیگرفتم لیرا می گرفتم قیمتش نصف فابر کاستر![]()
سلام
من خیلی دوست دارم راندو با ماژیک یاد بگیرم به نظر شما از کجا شروع کنم یا باید برم کلاس یاد بگیرم
ضمنا دکتر صدیق توی شهرمون کلاس گداشته ولی هزینهش خیلی بالا جلسه ای تقریبا 100هزار تومن به نظر شما ارزش داره برم شرکت کنم ضمناحدود 4 جلسه بیشر نیست
اگه نرم کلاس می تونم با تمرین یاد بگیرم![]()
میشه شما اصولشو به ما هم بگید؟بله عزیزم چرا نتونی..من کار باهاشو خودم یاد گرفتم بدون اینکه کلاس برم...فقط باید یه اصولیو توش رعایت کنی.![]()
سلام دوست عزیز
من مدادرنگی فابر کاستر دارم ولی زیاد با بقیه فرقی نمیکنه مداد رنگی lyraخیلی نرمه و الان پشیمونم کاشکی فابر نمیگرفتم لیرا می گرفتم قیمتش نصف فابر کاستر![]()
سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ 2 ماه دیگه امتحان اسکیس ارشد دارم و میخوام تک رنگ کار کنم تک رنگ مشکی با تنالیته های مختلف خاکستری رنگ میخوام ماژیک تاچ بخرم ولی نمیدونم چه شماهرهایی و چندتا باید بگیرم برای تک رنگ کار کردن! خوشحال میشم اگه زودتر راهنماییم کنید چون عجله دارم سپاس
خیلی ممنون واقعا تشکر طیف خاکستری های سرد تاچ رو خریدم روان نویس سفید هم میخرم فقط منظورتونو از قلم خط نفهمیدم چیه میشه بیشتر توضیح بدین؟سلام....اگه میخواید تک رنگ طیف خاکستری کار کنید باید اول مشخص کنید که دوست دارین با رنگ های خاکستری گرم کار کنید یا سرد.....یک تاچ مشکی 120که ضروریه...اگه میخواید با خاکستری گرم کار کنید(W01-W03-W05-W07-W09)کیور کالر خوبه....و یا(WG1-WG3-WG5-WG7-WG9)تاچ....و اگر هم میخواید با خاکستری سرد کار کنیدCG1-CG3-CG5-CG7-CG9تاچ و یاC1-C3-C5-C7-C9کیورکالر رو استفاده کنید.با توجه به بودجه تون از شماره هایی که تو کاتالوگ هست یکی در میون انتخاب کنید.تو کارتون اسفاده ازقلم خط رو هم توصیه میکنم...روان نویس سفید هم فراموش نشه...
سلام بچه ها منم دانشجو معماریم خیلی هم دوست دارم راندو با ماژیک و مداد رنگی رو یاد بگیرم
ولی بلد نیستم چیکار کنم یاد بگیرم
خیلی ممنون واقعا تشکر طیف خاکستری های سرد تاچ رو خریدم روان نویس سفید هم میخرم فقط منظورتونو از قلم خط نفهمیدم چیه میشه بیشتر توضیح بدین؟
میشه شما اصولشو به ما هم بگید؟![]()
سلام .. من ب شخصه استفاده نکردم اما این چارت رنگهاشه .. میتونید خودتون مقایسه کنید با تاچ یا کیورکالرسلام دوستان.من مارک پریسما کالر رو تاحالا ندیدم.شما از مازیکاش اسفاده کردین؟ راضی بودین یانه؟
مداد رنگی کنکو هم شنیدم خوبه.کسی استفاده کرده؟
سلام.سلام
از ترم چند باید راندم زد اصولا؟؟؟ حالا مازیک یا اب رنگ یا ......... وسایلی از این قبیل چه فرقی با هم دارن ؟؟ باید تو همه وسایل مهارت داشته باشیم؟؟
ممنون
سلام دوستان..........
دوست دارم در مورد راندو که انجام دادم نظر بدید.........شاید حرفه ای نباشه؟
مشاهده پیوست 222358. مشاهده پیوست 222357
سلام.
من یه مقدار ترس از کار کردن با ماژیک دارم و از اونجایی که تجربه ی زیادی هم ندارم ممنون میشم اگه با نظراتتون بهم کمک کنید. و اینکه توی شیت بندی از چه چیز هایی ایده می گیرید یا به چه چیزایی فکر می کنید.
این برای ترم دو کاردانیه... تمرین 2، کار با ماژیک و پاستل
مشاهده پیوست 229036
سلام
از ترم چند باید راندم زد اصولا؟؟؟ حالا مازیک یا اب رنگ یا ......... وسایلی از این قبیل چه فرقی با هم دارن ؟؟ باید تو همه وسایل مهارت داشته باشیم؟؟
ممنون
سلام.
من یه مقدار ترس از کار کردن با ماژیک دارم و از اونجایی که تجربه ی زیادی هم ندارم ممنون میشم اگه با نظراتتون بهم کمک کنید. و اینکه توی شیت بندی از چه چیز هایی ایده می گیرید یا به چه چیزایی فکر می کنید.
این برای ترم دو کاردانیه... تمرین 2، کار با ماژیک و پاستل
مشاهده پیوست 229036
اینم واسه بیان 2 که با عرض پوزش چون وقت کم بود نشد عکس درست و حسابی ازش داشته باشم. استاد کار و برد وقتی هم آورد دیگه داغون شده بود!
مشاهده پیوست 229037