سلام. من الیاسم منوتو جمعتون راه میدین
سلام دوست عزیز
به جمع بچه های باشگاه خوش اومدی
بفرمایید .
سلام. من الیاسم منوتو جمعتون راه میدین
خدایش با این جوابت خیلی خوشحالم کردی اخه اولین باره ازاین طریق با کسی رابطه دارم
متین کی خنگ بوده ؟؟؟؟ منظورت دختره است ؟؟؟؟
شرمندم مسیرو ارتباطوگم کردم با این حرفتون منو دل گرم کردین که بیشتردر مورد این روش ارتباط اطلاعات کسب کنم متشکرم
الان بقیه اعضا هم میتونن نوشته های منو بخونن؟
موثرترینش همینه که اینجا بحث شد دیگه،از فن چرب زبانی و خر کردن از راه گوش استفاده کن،حتما موفق میشی!خب يه چند تا راهش را بگو ما ياد بگيريم.شايد بخت منم باز شد.![]()
بابا خیلی طرف زرنگ بود
ولی خوشم امد.![]()
موثرترینش همینه که اینجا بحث شد دیگه،از فن چرب زبانی و خر کردن از راه گوش استفاده کن،حتما موفق میشی!
فلا اینو امتحان کن،همه تلاشت رو بکنیا،تابلو هم نباشه،قشنگ برو تو حس!!!
جواب نداد بیا راه بعدی رو بت میگم!!
با منی ؟
سلام الن عزیز
با شما نبود . شما که اقائید و احتیاجی به این کارا ندارید
پس چی شد اون امیر امیرم گفتنات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشمشو دور دیدی؟!:دی
شی شده ؟؟!! واقعا جا تاسف داره
چی شده ؟ چی جای تاسف داره ؟
نبینم متاسف باشید
نمی دونمفکر کردم دعواست !!!!
استاااااااااااااااااااد شکسپیر بفرمیو![]()
نه اقا
دعوا مال انسانهای کوته فکر پر مدعاست . وقتی منطق و ادب و شعور باشه دعوا یی نخواهد بود
شکسپیر هم سلام میرسونه
اینو قبول دارم بعضی وقتا وادار میشی ناخواسته مثل دیگران رفتار کنی و این خودتو بیشتر از همه ازار میدهحق با شماست آقا . اما همیشه منطق جوابگو نیست
سلامت باشه![]()
موسی مندلسون، پدر بزرگ آهنگساز شهیر آلمانی، انسانی زشت و عجیب الخلقه بود. قدّی بسیار كوتاه و قوزی بد شكل بر پشت داشت.
موسی روزی در هامبورگ با تاجری آشنا شد كه دختری بسیار زیبا و دوست داشتنی به نام فرمتژه داشت. موسی در كمال ناامیدی، عاشق آن دختر شد، ولی فرمتژه از ظاهر و هیكل از شكل افتاده او منزجر بود.
![]()
زمانی كه قرار شد موسی به شهر خود بازگردد، آخرین شجاعتش را به كار گرفت تا به اتاق دختر برود و از آخرین فرصت برای گفتگو با او استفاده كند. دختر حقیقتاً از زیبایی به فرشته ها شباهت داشت، ولی ابداً به او نگاه نكرد و قلب موسی از اندوه به درد آمد. موسی پس از آن كه تلاش فراوان كرد تا صحبت كند، با شرمساری پرسید :
- آیا می دانید كه عقد ازدواج انسانها در آسمان بسته می شود؟
دختر در حالی كه هنوز به كف اتاق نگاه می كرد گفت :
- بله، شما چه عقیده ای دارید؟
- من معتقدم كه خداوند در لحظه تولد هر پسری مقرر می كند كه او با كدام دختر ازدواج كند. هنگامی كه من به دنیا آمدم، عروس آینده ام را به من نشان دادند و خداوند به من گفت:
«همسر تو گوژپشت خواهد بود»
درست همان جا و همان موقع من از ته دل فریاد برآوردم و گفتم:
«اوه خداوندا! گوژپشت بودن برای یك زن فاجعه است. لطفاً آن قوز را به من بده و هر چی زیبایی است به او عطا كن»
فرمتژه سرش را بلند كرد و خیره به او نگریست و از تصور چنین واقعه ای بر خود لرزید.
او سال های سال همسر فداكار موسی مندلسون بود.
نتيجه اخلاقي :
راست است كه دخترها از گوش خر مي شوند و پسر ها از چشم![]()
البته دیر رسیدم ولی تجربه خودمو میگم
نامزد من بله، از راه گوش عاشق شد (به نظر اون صدام قشنگه:دی)، ولی من از راه چشم عاشق نشدم!
البته دیر رسیدم ولی تجربه خودمو میگم
نامزد من بله، از راه گوش عاشق شد (به نظر اون صدام قشنگه:دی)، ولی من از راه چشم عاشق نشدم!
حقیقتا بیخودترین داستانی بود که تو 25 سال عمرم شنیده بودم![]()
![]()
آخه این چی بود مثلا![]()
البته فکر کنم منظور نوع کلام بود نه جنس صدا. ولی خود من خیلی روی جنس صدا حساسم.البته دیر رسیدم ولی تجربه خودمو میگم
البته فکر کنم منظور نوع کلام بود نه جنس صدا. ولی خود من خیلی روی جنس صدا حساسم.
یه چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟
من معمولا آقایون محترم که صحبت میکنن اصلا به حرفاشون گوش نمیدم
پس در مورد من درست نیست دیگه!!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | آیا تا بحال با خودتون رو راست بوده اید ؟ | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
انسانهاي نخستين راست دست بودند | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
راست و دروغ !!!! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
چپ دستی یا راست دست؟ بدووووو امار گیریه !!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 16 | |