بهناز تو چه راه افتادینه گونه های دیگه هم داره به فنا رفتن فقط این نیست.
بابا این بحث هم بحث دیوونگیه دیگه. مگه ندیدی تو تیمارستانا مریضا با هم کل کل کنن.![]()

چه استعداد سرشاری از خودت نشون میدی توی یاد گرفتن این جور کسائل من کفم برید

بهناز تو چه راه افتادینه گونه های دیگه هم داره به فنا رفتن فقط این نیست.
بابا این بحث هم بحث دیوونگیه دیگه. مگه ندیدی تو تیمارستانا مریضا با هم کل کل کنن.![]()
هه هه دوستتو دست کم گرفتیابهناز تو چه راه افتادی
چه استعداد سرشاری از خودت نشون میدی توی یاد گرفتن این جور کسائل من کفم برید
استعدادت در یاد گرفتن اسپم و تاپیک به هم ریختن ستودنیههه هه دوستتو دست کم گرفتیاما اینیم دیگه
کارم درسته دوست جون![]()
شما از همین الان به عنوان بیمار روانی تو دیوونه خونه ما بستری شدید...اینم از تشکر. کی خودمو بیارم خدمتتون؟؟؟؟![]()
چند بار رفتی؟؟!!بابا این بحث هم بحث دیوونگیه دیگه. مگه ندیدی تو تیمارستانا مریضا با هم کل کل کنن.![]()
من اگه استعدادم ستودنیه تو باید به عنوان تشویق شیرنی بدی.استعدادت در یاد گرفتن اسپم و تاپیک به هم ریختن ستودنیه
یادم باشه یه شیرینی ازت بگیرم
چند بار رفتی؟؟!!
دیگه چیکارا میکنن؟!![]()
شیرینیمن اگه استعدادم ستودنیه تو باید به عنوان تشویق شیرنی بدی.![]()
واسه یک غلط 10 نمره کم میکنی؟؟؟شیرینی
شدی 10
شیرینی بده![]()
یک نمره دو نمره که اصلا ارزش نداره میخای کم کنی یه جوری کم کن که به چشم بیادواسه یک غلط 10 نمره کم میکنی؟؟؟
نا مرد.
میبینم که باز من و تو اومدیم اینجا روگرفتیم رسما. اون دوستمون که کم اورد کجا رفت؟ سر به بیابون گذاشت؟![]()
یک نمره دو نمره که اصلا ارزش نداره میخای کم کنی یه جوری کم کن که به چشم بیاد
آره الان میان بیرونمون میکنن یا میگن ما دوتا یه نفریم
اون هم در رفت و آمده میاد الان
وسایلمون زیاده آواره شیم این وسایل رو چیکار کنیم؟!از هر تاپیکی بخوان ما رو بندازن بیرون میندازن دیوونه خونه ، دیگه از اینجا هم اگه بندازنمون بیرون احتمالا آواره میشیم![]()
ما که نا امید نیستیم اصولا انسان به امید زندست. ولی تو هم سعی کن واسه چیزای دیگه دعا نکنی یه وقت میبینی به دعای گربه سیاه بارون نمیاد تو هم نا امید میشینامید نباشید ، فقط به خدا توکل کنید
منم برا همتون دعا میکنم زودتر شفا پیدا کنید
ما که نا امید نیستیم اصولا انسان به امید زندست. ولی تو هم سعی کن واسه چیزای دیگه دعا نکنی یه وقت میبینی به دعای گربه سیاه بارون نمیاد تو هم نا امید میشی
وسایلمونو میسپریم یکی هواشو داشته باشه. خودمون میریم دور دنیا رو میگردیم. اصلا کور شود هر آنکه نتواند دید.وسایلمون زیاده آواره شیم این وسایل رو چیکار کنیم؟!
لا اقل وسیله دستمون نبود میرفتیم دور دنیا رو پیادهمیگشتیم با وسیله که نمیشه
بیییناااااااااازززززز
برگشتی خبرم کن شاید منم اومدموسایلمونو میسپریم یکی هواشو داشته باشه. خودمون میریم دور دنیا رو میگردیم. اصلا کور شود هر آنکه نتواند دید.
ولی فکر کنم اینجا رو به اندازه کافی به هم ریخته باشیم من که میرم یه استراحتی بکنم. تجدید قوا بشه دوباره برگردم واسه خرابکاری![]()
وقتی دیوونه های دیگه رو اجیر کردم بریزن سرت بزننت بعد میفهمی انفرادی تو دیوونه خونه چه نعمتیهتو اوضاعت خیلی وخیمه ، یکی بیاد اینو ببره انفرااااااااااااااااااااااااااددی
وقتی دیوونه های دیگه رو اجیر کردم بریزن سرت بزننت بعد میفهمی انفرادی تو دیوونه خونه چه نعمتیه![]()
نامید نباشید ، فقط به خدا توکل کنید
منم برا همتون دعا میکنم زودتر شفا پیدا کنید
عزیزم متاسفم که مجبورم رک باهات حرف بزنم ولی من به عنوان رئیس دیوونه خونه ناچارم حقیقتو به بیمارام بگم..بچه ها این آقا به من گفت بیام اینجا خودمو معرفی کنم
من اولین پیامبر خانوم از طرف خدا هستم
گاهی وقتام هاله نور دور سرم می چرخه
عزیزم متاسفم که مجبورم رک باهات حرف بزنم ولی من به عنوان رئیس دیوونه خونه ناچارم حقیقتو به بیمارام بگم..
تو اولین پیامبر زن نیستی! غیر از خود من 7 تا پیامبر دیگه توی این بخش بسترین!!!
به هرحال امیدوارم با خدمات تیمارستان ما زودتر مرخص شی و به رسالت سنگینت بپردازی![]()
عزیزم متاسفم که مجبورم رک باهات حرف بزنم ولی من به عنوان رئیس دیوونه خونه ناچارم حقیقتو به بیمارام بگم..
تو اولین پیامبر زن نیستی! غیر از خود من 7 تا پیامبر دیگه توی این بخش بسترین!!!
به هرحال امیدوارم با خدمات تیمارستان ما زودتر مرخص شی و به رسالت سنگینت بپردازی![]()
مطمئنی
من هاله نورم دارما...
تازه با .................. گاهی دور هم ناهار می خوریم
خوب من همه موارد گفته شده را دارم مگه اگر کسی اینا را داشته باشه یعنب مشکلی دارهسلام دوستان..
چند ماه پیش از یه پزشک متخصص اعصاب و روان شنیدم که در حال حاضر 90% مردم ایران از نظر روحی و روانی در سلامت کامل به سر نمی برند!!!
یعنی 90 % ما دچار انواع بیماری های روحی و روانی (از انواع وسواس و پرخاشگری و اضطراب گرفته تا افسردگی های حاد و اسکیزوفرنی و جنون!!)
بنابراین 90% بچه های باشگاه مشلکل روحی روانی دارن!
نگین نه که ثابت شده...
حالا هر کدوم عین بچه آدم بیاین بگین چه مشکلی دارین...![]()
عزیزم تو همین الان تو دیوونه خونه ای!!خوب من همه موارد گفته شده را دارم مگه اگر کسی اینا را داشته باشه یعنب مشکلی داره
یعنی اینا مشکل بودن من خبر نداشتم
یعنی چی !!!
یعنی الان من را می برن دیوونه خونه !!!
آخ جون من دیوونه خونه خیلی دوست دارم برم :دی
اونوقت تمایلات سادیسمیکتو رو کی پیاده میکنی؟؟!!!!منم سادیسم داشتم البته هنوزم دارم خیلیم عصبیم
اونوقت تمایلات سادیسمیکتو رو کی پیاده میکنی؟؟!!!!
من بیشتر رو حیوانات و پسرها !![]()
منم اولش دیوونه بودم ولی به علت خوش رفتاری به دکتر تیمارستان ارتقا درجه پیدا کردماول بگو شما پرستاري يا دكتر ديوونه خونه...! يا يكي از ديوونه ها!!
اگه پرستاري منم بستري كن ديجه!![]()
منم وقتی دختر میبینم یه جوری میشم. چه جوری؟ نمیگم کف کنی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
امشبم عروسیشه{این دیوونه کنندس} | گفتگوی آزاد | 50 | |
![]() |
دیوونه کیه؟؟؟؟!!!!!عاقل کیه؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 65 | |
![]() |
دیوونه | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
میگه دارم دیوونه میشم .... یعنی واقعا میشه .... نمیخوای پیشنهاد بدی | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
کیا 13 بدر مثه من خونه نشین هستن؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 221 |