به چی اعتراض بکنیم. سرمایه گذار تو فوتبال سرمایه گذاری میکنه سودش هم میبره و تماشاگر هم لذت میبره! خرج الکی که نمیکنه!
گروههای افراطی مسلمان هرجا حمله میکنند اولش میگن الله اکبر... شما فکر میکنید مردم غیرمسلمان تو دلشون میگن نه اینها اسلام واقعی نیست اسلام واقعی خیلی خوبه ؟؟ پس این همه اسلام هراسی تو دنیا برای چی هست؟ همه ی این کارها بنام اسلام ثبت میشه!
این زینت کاریها هم بنام تفکر شیعه ثبت میشه.
داعش و وهابیت هم اعمال افراطی برخی شیعیان رو به حساب یه گروه نمیذاره به حساب کل شیعیان دنیا میذاره !
بعد من الان متوجه نشدم پس شما معتقدی این کارها ربطی به ائمه نداره خب اگر ربطی نداره پس چرا میگید هرکی پول خودش هرجور خرج کنه؟! یکی سینه خیز به سمت حرم امام حسین میره شما میگی بدن خودشه هرجور میخواد راه بره!
مگه امام حسین گفته شما سینه خیز و چهاردست و پا به سمت من بیایید؟
این عملو یه غیرمسلمون ببینه تعجب نمیکنه نمیگه این چه مذهب و فرقه ای هست؟! همه که علاقه مند به تحقیق به امور دینی نیستند که برن خودشون تحقیق کنند ببینند اصل چیه!
وقتی کسی به این کارها اعتراض نکنه یعنی من دارم تایید میکنم فرقه شیعه یعنی این و این کارها رو حسین گفته !
الان چه ربطی به من داشت؟ یعنی فکر میکنید من بخاطر ایرانی بودن اومدم چنین تاپیکی زدم؟ اگه اینجوری فکر میکنید دارید اشتباه میکنید. یه ساعت تفکر از هفتادسال عبادت برتره