دینتان قبول ای جماعت ایرانی....

• مجموع رای دهندگان
    24

zalzalak_amir

عضو جدید
پارتی؟اینا چه عقده هایی هستن این که 4شنبه سوریه نه پارتی.:surprised:

مورد داریم طرف جشن مثلا 50 میلیاردی شدن گرفته خرج کل پارتی به کنار؟!ماشینی که مدلش هم تو زبونم
نمیچرخه آتیش زذه البته به همراه تمام وسایل شخصی سابقش...

آره اینجوریشم داریم.

اونوقت من باید بیکار باشم و به Nروش بخوام پول دربیارم که گذران زندگی معمولیمو داشته باشم...

به قول فامیل دور من حرفی برای گفتن ندارم
.

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز

کمک 40 میلیارد تومانی ایرانیان برای بازسازی عتبات عالیات

معاون اجرایی ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور در نخستین همایش مدیران و خیران بازسازی عتبات عالیات در خراسان شمالی گفت : پارسال مردم ایران 40 میلیارد تومان وجه نقدی و غیر نقدی برای بازسازی عتبات عالیات کمک کردند .

ده مرده افزود : 150 طرح بازسازی در شهرهای کربلا ، نجف ، سامرا و کاظمین در حال اجراست .

وی از پیشرفت 92 درصدی صحن حضرت فاطمه الزهرا ( س ) در نجف اشرف خبر داد و اضافه کرد : این طرح با زیر بنای 218 هزار متر مربع در حال ساخت است .

تعهد امسال خراسان شمالی برای کمک به بازسازی عتبات عالیات یک میلیارد و 500 میلیون تومان است .

================================================

پیروان شیعه معتقدند که امامان شیعه زندگی سراسر از سادگی و دور از قدرت میخواستند اگر این چنین هست پس این همه کیلو کیلو طلا نقره برای مقبره هاشون چرا بکار برده میبرید؟؟! با این کارتون زندگی و شخصیت امامانتون رو زیر سوال نمیبرید ؟؟

اگر در کشور ما هم هیچ مشکلی هیچ فقری و.... نباشه آیا باز هم عقل تایید میکنه که برای مقبره رفتگان میلیارد هزینه کنیم؟؟
آیا پیغمبر اسلام دستور داد کعبه خانه خدا را از زر و زیور بیارایید؟؟

صحبت سر این نیست که شخصی در صورت دارا و ثروتمند بودن ، درآمدش را صرف چه راهی میکند .
ما در کشور جشن های خیریه زیادی برگزار میکنیم و اجازه ی برگزاری مراسم های جمع آوری اعانه برای زلزله زدگان یا سایر حوادث یا حتی جشن نیکوکاری ، بیماری های خاص توسط دولت به نهادها داده میشود .
سوال اینجاست آیا کمک برای ساختن پرستشگاهی مزین به جواهر و زیورآلات صحیح است ؟ آیا شما موافقید ؟
عموما" پاسخ میدهند خیر
قدرت تشخیص نیازهای مردم و اولویت کمک رسانی به همنوعان اگر توسط مردم نباشه توسط نهاد یا سازمان مربوطه باید باشه که حامی آن دولت است .
حال دولت قدرت تشخیص ندارد که خودش مبلغ چنین مراسم های جمع آوری هزینه بازسازی فلان مکان باشه ؟؟
اگر اشخاصی معین وجود دارند که مبالغ هنگفتی در ازای طلاکوبی یک بقعه میکنند حرفی نیست !
اما اگر تبلیغات توسط دولت برای جمع اوری پول است چرا در چنین راهی ؟
آیا اگر تبلیغات دولت به جای بازسازی حرم ادیان برای بازسازی روستا یا مدرسه یا خانه ی ایتام باشه صحیح تر نیست ؟

اینکه نیازمند ایرانی و فقر و بیکاری و معضلاتی ازین دست وجود داره اما هزینه برای امری غیر واجب میشود ؟؟؟
پس اصل این حرکت اشتباه است .
در واقع شما به شخصی که نیت کمک داره القا میکنی من برای رفاه حال زیارت تو نیازمند پول هستم .... چرا باید چنین افرادی به چنین تفکری برسند ؟

شما فکر کنید به جای بازسازی بقعه ها میگفتن بازسازی مراکز تفریحی در آنتالیا ؟ پس به ما ربطی نداره کی پولشو کجا خرج میکنه ؟
درسته به نظرتون ؟؟ فرقش چیه ؟

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کسی اختیار پولشو داره و اشکالی هم نداره که در چه جایی خرج میکنه
مگر اینکه این پول به ضرر مسلمانان خرج بشه که در ساخت ضریح ضرری به مسلمانی نمیرسه

هر کسی اختیار پولشو داره ، بله داره !
اما اگر این تبلیغات توسط دولت باشه چطور ؟ اینجا صحبت اختیار و حق انتخاب است .
این حق انتخاب میتونه چیزای دیگه باشه !
بهتر نیست به جایش تبلیغات برای ساخت مدرسه برای مسلمان باشه ؟ خانه ای برای مسلمان ؟ بیمارستانی ؟
شهروند ایرانی روز به روز فقیر تر میشود جلوی چشم مسئولین ...
شما در امضاتون حرف از بی خبری زدید ، این امضاء
از قضا روزی اگر حاکم این شهر شدم خون صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد

ترک تسبیح و دعاخواهم کرد وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد
تا نگویند که مستان ز خدا بی خبرند

ولی آشکارا دارید از یک بیخبری عمدی طرفداری میکنید ... حمایت از شهروندان کشور در دستور کار دولت است
ولی ظاهرا" در حد یک شعار پیش میره .
در عمل خرج ها و جمع اوری هزینه ها و صرف آن در چنین مقاصدی صورت میگیره ...
شاید هم افرادی که در حمایت از چنین طرح های برمیاید تا به حال به پایین شهر سر نزده اند !

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارامگاه فردوسی مثل شبکه 4 هستش.......کی میره اخه؟؟خخ
من خودم ارامگاه سعدی..........حافظ .....و فردوسی رو رفتم!!;)
به نظرت تعداد افرادی که میرن اونجاها با زائرین حرم امام رضا (ع) برابری می کنه؟؟:w19:

یعنی باید همون یه دونه ابسرد کنی که تو حافظیه هست تو کل حرم امام رضا ( ع) باشه؟؟:w20:........

انچنان طلاکاریه پیچیده ای نیست تو حرم امام رضا (ع)..........اگه هم بزرگه دلیلیش اینه که زائر زیاد داره......
والا واسه اونم یه دونه ابسرد کن میزاشتن!!:w19:

مشهد نرفتم هرگز . و از فقرای مشهد هم گمون نکنم کامپیوتری داشته باشند که بتونن پیامشون رو به شما برسونن ...اصولا اگر سقفی بالای سر داشته باشن چه برسه به کامپیوتر !

ولی این رویه فی ذاته اشتباه است !
چشم پوشی از نحوه ی زندگی مردم پیرامون ... این روز بروز فقیر تر شدن ... چرا ؟

در کشوری که نابرابری وجود داره و عده ای به نان شب محتاجند آیا تشریفات سازی انقد لازمه ؟
قیمت آبسرد کن بیشتر از 1 میلیون تومان است ؟
با 30 تا مشکلتون حله ؟
تهش که چی ؟ این توجیهات ... این اعداد و ارقام ... کاش بدونیم آیا این خرج ها توسط حسابرسان حسابرسی میشود یا خیر ؟
کاش گزارش مالی از صرف این هزینه ها ارائه بشود ...

این نیازمند کردن مردم به گشایش مشکلات با پیمودن هزاران کیلومتر و خرج میلیون ها تومان و حتی در برخی جاها به جان خریدن خطر عدم امنیت در آن کشور ،
این فرهنگ سازی پر از اشکال است .

کافیه اولویت با نجات جسم انسان باشه ...

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چیزی که دیگه تو این دین اصلا وجود نداره اسلام و مسلمونیه ،
حتی تفکر کردن هم شده کار انحرافی !

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرمن مهم نیست نظرکسی که داره پول خرج میکنه مهمه.
ببینید دوست من چون شماعلاقه به فوتبال دارین مثال ازحسین هدایتی میزنم که تواین فوتبال چقدربی حساب وکتاب خرج کرده
و داره پول عشقشو میده.آیانمیشدباپولش بیمارستان بسازه؟
بله به نظرائمه خیلی ازکارای ماایرادداره واگرخودشون الآن بودندجلوگیری میکردندازریخت وپاشها.
احساس بنده اینه یک طرفه به قضیه نگاه میکنیدبارهادیدم دراین موردتایپک زدندولی خداوکیلی شده ازریخت وپاش توعروسیا
یاپولای بی حساب وکتابی که تواین فوتبال خرج میشه همشم ازجیب من وشماست ویاپولایی که صرف خریدن انواع واقسام
لوازم آرایشی وخرج عمل دماغ بگیم؟؟؟
قدری بیندیشید.مطمئنااکثرکسایی که میان این ایرادوبه مذهبی ها میگیرن اول بایدخودشونو اصلاح کنن.
طرف خرج لوازم آرایشش ازحقوق یک ماه کارمندبیشتره بعدمیادانتقادمیکنه!دیدم که میگم.
حرف آخرفقط یک قشرازجامعه رونکوبیم به درون خودمون هم بنگریم بدنیست:gol:

حسین هدایتی برای فرار از یه سری مالیات ها رو به فوتبال آورد!
پولی که در فوتبال خرج میشه با رضایت هیچ کس نیست کلی هم تو تلویزیون برای همین موضوع برنامه گذاشتند که چرا چنین هزینه هایی باید خرج شه ....!

اما در مورد لوازم آرایش و عروسی و..... اینها همگی به زندگی فردی مربوط میشه ولی در ساخت حرم این فقط مربوط به شخص شما نیست شما وقتی قبر یه بزرگ دینی رو میری طلا نقره میگیری اینو به حساب شخص نمیذارند بلکه به حساب تفکر اون مکتب گذاشته میشه!

یه غیرمسلمان به مقبره های شیعیان نگاه کنه میگه شیعیان به زینت دادن مقبره ی بزرگاشون علاقه دارند نمیگه بعضی شیعه ها دوست دارند پولشون رو برای اینکارها خرج کنند!
میگن تفکر شیعه به چنین چیزی علاقه و اعتقاد داره!

کسی که برای هزینه های عروسی و... کلی ولخرجی میکنه جامعه بهش به عنوان آدم متمدن و متفکر نگاه نمیکنه! که حالا ما اینها رو الگو قرار بدیم!
ایرانیها هم این جور ولخرجی علاقه دارند و صدبرابرش هم خرج کنند غیرمسلمانها هم بهشون به چشم آدم های دیندار نگاه نمیکنند!

ارامگاه فردوسی مثل شبکه 4 هستش.......کی میره اخه؟؟خخ
من خودم ارامگاه سعدی..........حافظ .....و فردوسی رو رفتم!!;)
به نظرت تعداد افرادی که میرن اونجاها با زائرین حرم امام رضا (ع) برابری می کنه؟؟:w19:

یعنی باید همون یه دونه ابسرد کنی که تو حافظیه هست تو کل حرم امام رضا ( ع) باشه؟؟:w20:........

انچنان طلاکاریه پیچیده ای نیست تو حرم امام رضا (ع)..........اگه هم بزرگه دلیلیش اینه که زائر زیاد داره......
والا واسه اونم یه دونه ابسرد کن میزاشتن!!:w19:

شما اهل مطالعه کتابهای بزرگان کشورت نیستی دیگران به خودت نچسبون...;)
به کتاب شاهنامه ایرانیها افتخار میکنند ولی اشعارشو بچه های تاجیک از حفظ اند!

بحث اندازه و فضای حرم نیست! بحث سر میزان بالای استفاده از طلاجاتی که در این حرم ها استفاده میشه! اخبار حرم های دیگرو بخون تا رقمش دستت بیاد!

این نیازمند کردن مردم به گشایش مشکلات با پیمودن هزاران کیلومتر و خرج میلیون ها تومان و حتی در برخی جاها به جان خریدن خطر عدم امنیت در آن کشور ،
این فرهنگ سازی پر از اشکال است .

کافیه اولویت با نجات جسم انسان باشه ...

این موضوع دقیقا به همین کتاب شاهنامه شباهت داره : ایرانیها بهش افتخار میکنند ولی کتابشو بچه های کشورهای همسایه از حفظ اند!!

افتخار ایرانیها به پیرو حسین بودن فقط در شور حسینی و چندبار زیارت کربلا رفتن و پای پیاده طی کردن شباهت داره ولی بعد به کشورهای اروپایی سفر میکنند میگن مسلمونهای واقعی اونان!

خب شما اینجا فقط به مرده پرستی افتخار کردید ولی تفکر و عقلانیت که بارها در قرآن بهش اشاره شده رو مردم اروپا انجام میدند!

========================================

اینجا کسی سوال اصلی منو جواب نداد :

در اسلام هیچ جا مقدس تر از کعبه نیست چرا پیغمبر اسلام دستور به چنین زیورآلاتی در کعبه نداد؟؟ چرا خانه ی خدا اینقدر ساده است ولی .....؟!
وقتی حمزه عموی پیغمبر به شهادت رسید آیا پیغمبر دستور داد مردم پول جمع آوری کنید برای ساخت حرم و احترام به عمویم...؟!!

برای چی افرادی که زندگی خودشون ساده زیستی بوده مرقداشون با طلا و... زینت داده میشه؟؟ حدیثی از امامان شیعه هست که دستور به چنین کاری بده؟؟ این خودش با اهداف این افراد در تضاد نیست؟! در قرآن جایی به این امور اشاره شده؟؟

خود امامان شیعه وقتی یه زیارت امامان قبل خود میرفتند چیزی برای زینت دادن به مقبره هاشون با خودشون میبردند؟؟

کمی بیاندیشیم ....:gol:

آخرین ویرایش:

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلا به نظر من پول به اینجور چیزا دادن بیخودیه. واقعا نمی دونم چرا اینهمه مرده پرست هستند بعضی ها نمی دونم... بالاخره...
ولی باید بدونید که بیشتر این کمک ها از سول دولت ایران اونم که پول بیت الماله بیشتر سیاسی و تبلیغ شیعه گری هست وگرنه برای هیچ کس سودی نداره...
اگر کسی هم به خاطر خدا انجام میده واقعا از ته دل بهتره دوروبرشو خوووب نگاه کنه نیازمند واقعی زیاد هست...
همین بچه های مدرسه شین آباد دولت اسلامی با این همه هزینه عرضه نداشت رو بفرسته به خارج برای عمل جالبترش اینه کخ بیمه هم گفته چون مونث هستند نصف دیه تعلق می گیره!!!!
حالا مقبره موسی ابن حسن کمالی دارآبادی ... توو فلان روستا واجبتره یا هزینه بر روی اینجور آدمها که از جنس خودمون هستند و زنده هستند و نیاز به کمک دارند ؟ و نیازی به مرده پرستی و ضریح سازی ندارند!!!

از یه چیز داعش خیلی خوشم میاد : دونه دونه هر چی مقبره و زیارتگاه هستند دارند تخریب می کنند نبش قبر هم می کنند و هیچکس هم نمی تونه بهشون چیزی بگه /// از این موردشون کاملا راضی هستم.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
حسین هدایتی برای فرار از یه سری مالیات ها رو به فوتبال آورد!
پولی که در فوتبال خرج میشه با رضایت هیچ کس نیست کلی هم تو تلویزیون برای همین موضوع برنامه گذاشتند که چرا چنین هزینه هایی باید خرج شه ....!

اما در مورد لوازم آرایش و عروسی و..... اینها همگی به زندگی فردی مربوط میشه ولی در ساخت حرم این فقط مربوط به شخص شما نیست شما وقتی قبر یه بزرگ دینی رو میری طلا نقره میگیری اینو به حساب شخص نمیذارند بلکه به حساب تفکر اون مکتب گذاشته میشه!

یه غیرمسلمان به مقبره های شیعیان نگاه کنه میگه شیعیان به زینت دادن مقبره ی بزرگاشون علاقه دارند نمیگه بعضی شیعه ها دوست دارند پولشون رو برای اینکارها خرج کنند!
میگن تفکر شیعه به چنین چیزی علاقه و اعتقاد داره!

کسی که برای هزینه های عروسی و... کلی ولخرجی میکنه جامعه بهش به عنوان آدم متمدن و متفکر نگاه نمیکنه! که حالا ما اینها رو الگو قرار بدیم!
ایرانیها هم این جور ولخرجی علاقه دارند و صدبرابرش هم خرج کنند غیرمسلمانها هم بهشون به چشم آدم های دیندار نگاه نمیکنند!
به فرض اگرحسین هدایتی برای فرارازمالیات هم اینکاروبکنه ندیدم اعتراضی بکنید.
شمامیگیدخریدلوازم آرایشی شخصیه ولی خرج درراه ساخت حرم ائمه شخصی نیست؟؟؟ببخشیدها.کاملانظرتون اشتباهه.
نمادشیعه امامان شیعه هستندنه خودشیعیان.ممکنه من به اسم شیعه هزارتاکارانجام بدم چه دخلی به مذهب شیعه داره؟
یک پزوهشگرغیرمسلمان وقتی میخوادراجع به شیعیان تحقیق کنه اول میره سراغ پیشوایان شیعه نه مردم کوچه بازار.
نکته آخرکه خیلی مهمه
من همیشه با2قشرآدم مشکل دارم
1-مذهبی تندرو=کسانیکه باتاریخ ایران مشکل دارن وخیلی دلشون میخوادتاریخ قبل اسلام ایران ازبین بره.
من خودم بچه مشهدم دیدم همه ی بودجه ها میادسمت مرکزشهرکه حرم قرارداره.وهرچی مکانیکی صافکاریه
سمت آرامگاه فردوسیه!!!
2-ملی گراهای تندرو=کسانیکه به شدت نژادپرست هستندگویی که بهترین نژاددنیان.به شدت بامذهب مبارزه میکنن
عرب و عجم میکنن .دم ازتفکرمیزنن ولی وقتی به رفتارشون مینگری بادکنک توخالی بیش نیستندوچیزی درچنته ندارند.
یکباربرای همیشه بیاید دعواهایمان راکناربگذاریم .وبه عنوان هموطن وهم کیش پشت هم باشیم.خیرالاموراوسطها:gol:

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
شما اهل مطالعه کتابهای بزرگان کشورت نیستی دیگران به خودت نچسبون...;)
به کتاب شاهنامه ایرانیها افتخار میکنند ولی اشعارشو بچه های تاجیک از حفظ اند!

بحث اندازه و فضای حرم نیست! بحث سر میزان بالای استفاده از طلاجاتی که در این حرم ها استفاده میشه! اخبار حرم های دیگرو بخون تا رقمش دستت بیاد!
بله حق با شماست
از همون اولم شرکت تو این تاپیک اشتباه بود:smile:
گفتم تو ارامگاه فردوسی کسی زیاد نمیاد!! چیزیه که به چشم خودم دیدم ....نگفتم که کتابشونو کسی نمی خونه!!
.......لابد شما تو اتاق مطالعه مردمم دوربین داریو می دونی همه قبل خواب 1 ساعت شاهنامه می خونن!!:cool:

موفق باشی!!

آخرین ویرایش:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
به فرض اگرحسین هدایتی برای فرارازمالیات هم اینکاروبکنه ندیدم اعتراضی بکنید.
شمامیگیدخریدلوازم آرایشی شخصیه ولی خرج درراه ساخت حرم ائمه شخصی نیست؟؟؟ببخشیدها.کاملانظرتون اشتباهه.

به چی اعتراض بکنیم. سرمایه گذار تو فوتبال سرمایه گذاری میکنه سودش هم میبره و تماشاگر هم لذت میبره! خرج الکی که نمیکنه!

نمادشیعه امامان شیعه هستندنه خودشیعیان.ممکنه من به اسم شیعه هزارتاکارانجام بدم چه دخلی به مذهب شیعه داره؟
یک پزوهشگرغیرمسلمان وقتی میخوادراجع به شیعیان تحقیق کنه اول میره سراغ پیشوایان شیعه نه مردم کوچه بازار.
گروههای افراطی مسلمان هرجا حمله میکنند اولش میگن الله اکبر... شما فکر میکنید مردم غیرمسلمان تو دلشون میگن نه اینها اسلام واقعی نیست اسلام واقعی خیلی خوبه ؟؟ پس این همه اسلام هراسی تو دنیا برای چی هست؟ همه ی این کارها بنام اسلام ثبت میشه!
این زینت کاریها هم بنام تفکر شیعه ثبت میشه.
داعش و وهابیت هم اعمال افراطی برخی شیعیان رو به حساب یه گروه نمیذاره به حساب کل شیعیان دنیا میذاره !

بعد من الان متوجه نشدم پس شما معتقدی این کارها ربطی به ائمه نداره خب اگر ربطی نداره پس چرا میگید هرکی پول خودش هرجور خرج کنه؟! یکی سینه خیز به سمت حرم امام حسین میره شما میگی بدن خودشه هرجور میخواد راه بره!
مگه امام حسین گفته شما سینه خیز و چهاردست و پا به سمت من بیایید؟
این عملو یه غیرمسلمون ببینه تعجب نمیکنه نمیگه این چه مذهب و فرقه ای هست؟! همه که علاقه مند به تحقیق به امور دینی نیستند که برن خودشون تحقیق کنند ببینند اصل چیه!
وقتی کسی به این کارها اعتراض نکنه یعنی من دارم تایید میکنم فرقه شیعه یعنی این و این کارها رو حسین گفته !

نکته آخرکه خیلی مهمه
من همیشه با2قشرآدم مشکل دارم
1-مذهبی تندرو=کسانیکه باتاریخ ایران مشکل دارن وخیلی دلشون میخوادتاریخ قبل اسلام ایران ازبین بره.
من خودم بچه مشهدم دیدم همه ی بودجه ها میادسمت مرکزشهرکه حرم قرارداره.وهرچی مکانیکی صافکاریه
سمت آرامگاه فردوسیه!!!
2-ملی گراهای تندرو=کسانیکه به شدت نژادپرست هستندگویی که بهترین نژاددنیان.به شدت بامذهب مبارزه میکنن
عرب و عجم میکنن .دم ازتفکرمیزنن ولی وقتی به رفتارشون مینگری بادکنک توخالی بیش نیستندوچیزی درچنته ندارند.
یکباربرای همیشه بیاید دعواهایمان راکناربگذاریم .وبه عنوان هموطن وهم کیش پشت هم باشیم.خیرالاموراوسطها:gol:

الان چه ربطی به من داشت؟ یعنی فکر میکنید من بخاطر ایرانی بودن اومدم چنین تاپیکی زدم؟ اگه اینجوری فکر میکنید دارید اشتباه میکنید. یه ساعت تفکر از هفتادسال عبادت برتره:gol:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله حق با شماست
از همون اولم شرکت تو این تاپیک اشتباه بود:smile:
گفتم تو ارامگاه فردوسی کسی زیاد نمیاد!! چیزیه که به چشم خودم دیدم ....نگفتم که کتابشونو کسی نمی خونه!!

شما که استنباطتت از یه متن ساده که من هیچ جا ازون حرف از کتاب خوندن نزدم اینه دیگه چرا تاپیک می زنی؟؟:cool:

من دوبار مقبره فردوسی رفتم اتفاقا خیلی هم شلوغ بود . هم گردشگر ایرانی بود و هم خارجی!

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من افراط و تفریط هر دو به یک اندازه نادرست است.

جوّ هم مسئله ای هست که متاسفانه شاید زیاد خوب نباشه. خیلی ها شاید باشن که در آرزوی دیدن روی یکی از امامان باشن و در طرف مقابل ، قرآن هم در طاقچه ها خاک بخوره.

بالاخره ما انسانیم با کلی کاستی و جهل. همه که نمیتونن والا فکر کنن.

take it easy...

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
به چی اعتراض بکنیم. سرمایه گذار تو فوتبال سرمایه گذاری میکنه سودش هم میبره و تماشاگر هم لذت میبره! خرج الکی که نمیکنه!

گروههای افراطی مسلمان هرجا حمله میکنند اولش میگن الله اکبر... شما فکر میکنید مردم غیرمسلمان تو دلشون میگن نه اینها اسلام واقعی نیست اسلام واقعی خیلی خوبه ؟؟ پس این همه اسلام هراسی تو دنیا برای چی هست؟ همه ی این کارها بنام اسلام ثبت میشه!
این زینت کاریها هم بنام تفکر شیعه ثبت میشه.
داعش و وهابیت هم اعمال افراطی برخی شیعیان رو به حساب یه گروه نمیذاره به حساب کل شیعیان دنیا میذاره !

بعد من الان متوجه نشدم پس شما معتقدی این کارها ربطی به ائمه نداره خب اگر ربطی نداره پس چرا میگید هرکی پول خودش هرجور خرج کنه؟! یکی سینه خیز به سمت حرم امام حسین میره شما میگی بدن خودشه هرجور میخواد راه بره!
مگه امام حسین گفته شما سینه خیز و چهاردست و پا به سمت من بیایید؟
این عملو یه غیرمسلمون ببینه تعجب نمیکنه نمیگه این چه مذهب و فرقه ای هست؟! همه که علاقه مند به تحقیق به امور دینی نیستند که برن خودشون تحقیق کنند ببینند اصل چیه!
وقتی کسی به این کارها اعتراض نکنه یعنی من دارم تایید میکنم فرقه شیعه یعنی این و این کارها رو حسین گفته !

الان چه ربطی به من داشت؟ یعنی فکر میکنید من بخاطر ایرانی بودن اومدم چنین تاپیکی زدم؟ اگه اینجوری فکر میکنید دارید اشتباه میکنید. یه ساعت تفکر از هفتادسال عبادت برتره:gol:
پست آخرم!
جالبه که سرمایه گذاربیادتو فوتبال سرمایه گذاری کنه بعدتماشاگرلذت ببره خوبه.ولی کسی که دلش میخوادتو مسائل مذهبی خرج کنهواتفاقاخیلی ها هم لذت میبرن بده.این دیگه ازاون حرفا بود!

مطمئن باشیدهمه ما به خاطرکارهامون تو درگاه خدا مسئولیم.ای کاش فقط تو این زمینه مشکل داشتیم وتو بقیه کارامون هم از
ائمه معصومین الگو میگرفتیم.مثلاکشورمابااین آماربالای فقرچرابایدجز اسراف کارترین مردم جهان باشه.

امادرموردگروههای افراطی خدمتتون عرض میکنم که اگرکسی ذره ای مطالعه وانصاف داشته باشه میفهمه اینا چه هدفی دارن وازکجا
ساپورت میشن.رهبران این گروهها ذره ای به حرفهایی که میزنن اعتقادی ندارن وفقط ادا درمیارن برای کسب قدرت. وعده ای درازگوش
هم باطناب پوسیده ی این افرادبه ته چاه میرن بلکه به حورالعین بهشتی برسن!!!
نگیدطالبان والقاعده خودبه خودبوجوداومده که باورنمیکنم.مسلمونا داشتن زندگیشونو میکردن.
مردم منطقه ازمسلمون ومسیحی وزرتشتی وکلیمی و...داشتن کنارهم باصلح زندگی میکردن واختلافی بینشان نبودولی این خوش بودن واتفاقاخیلی ها هم لذت میبرن بده.این دیگه ازاون حرفا بود!
بودن به مذاق عده ای خوش نیومدوازظرفیت بالای وهابیهااستفاده کردن برای مخدوش کردن اسلام.
پس اگرکسی بدون مطالعه ازروی بی انصافی جریانی روبه مامنتصب میکنه بذاربکنه خدایی هم هست.
ودرموردجمله آخرم به تندروها کلی گفتم به شخص خاصی اشاره نکردم منظورم جریان خزنده ای بودکه چندسالیه میخوادکوروش رومقابل علی (ع)وعلی (ع)رومقابل کوروش قراربده.
خودتون بهترمیتونیدقضاوت کنیداگرشماهم همچین تفکری دارید،بله باشما هم مشکل دارم!
من یک ایرانیم،من یک مسلمانم=من یک ایرانی مسلمانم.
یک ساعت تفکرازهفتادسال عبادت برتره:gol:

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از پیامبر ص نقل شد :
اگر خواستین ب کسی کمک کنید اول از خانواده بعد خویشاوندان و بعد همسایگان و ... شروع کنید ... ما همیشه از اخر میایم اول کمک می کنیم ...

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
پست آخرم!
جالبه که سرمایه گذاربیادتو فوتبال سرمایه گذاری کنه بعدتماشاگرلذت ببره خوبه.ولی کسی که دلش میخوادتو مسائل مذهبی خرج کنهواتفاقاخیلی ها هم لذت میبرن بده.این دیگه ازاون حرفا بود!

از چی لذت میبرن؟ از طلا و نقره .... ؟! یعنی اگه طلاکاری نباشه لذت زیارت نمیبرن؟
یه زمانی یادمه آقای قرائتی اعتراض داشت که چرا در مساجد لوسترهای بزرگ و زیبا متصل میکنند که حواس نمازگزاران پرت میکنه .
ما الان بریم قبر سعدی لذت نمیبریم ؟ کسی که کتاباش خونده باشه با لذت میره سر مزارش. نمیگیم چون طلا کاری نداره لذت نمیبریم.
در هر صورت این نظر بنده است که چنین هزینه هایی هنگفتی با عقل و منطق جور درنمیاد اون هم برای کسانی که زندگی خودشون ساده زیستی بوده ....
مطمئن باشیدهمه ما به خاطرکارهامون تو درگاه خدا مسئولیم.ای کاش فقط تو این زمینه مشکل داشتیم وتو بقیه کارامون هم از
ائمه معصومین الگو میگرفتیم.مثلاکشورمابااین آماربالای فقرچرابایدجز اسراف کارترین مردم جهان باشه.

امادرموردگروههای افراطی خدمتتون عرض میکنم که اگرکسی ذره ای مطالعه وانصاف داشته باشه میفهمه اینا چه هدفی دارن وازکجا
ساپورت میشن.رهبران این گروهها ذره ای به حرفهایی که میزنن اعتقادی ندارن وفقط ادا درمیارن برای کسب قدرت. وعده ای درازگوش
هم باطناب پوسیده ی این افرادبه ته چاه میرن بلکه به حورالعین بهشتی برسن!!!
نگیدطالبان والقاعده خودبه خودبوجوداومده که باورنمیکنم.مسلمونا داشتن زندگیشونو میکردن.
مردم منطقه ازمسلمون ومسیحی وزرتشتی وکلیمی و...داشتن کنارهم باصلح زندگی میکردن واختلافی بینشان نبودولی این خوش بودن واتفاقاخیلی ها هم لذت میبرن بده.این دیگه ازاون حرفا بود!
بودن به مذاق عده ای خوش نیومدوازظرفیت بالای وهابیهااستفاده کردن برای مخدوش کردن اسلام.
پس اگرکسی بدون مطالعه ازروی بی انصافی جریانی روبه مامنتصب میکنه بذاربکنه خدایی هم هست.

من چیکار به این دارم کی اینها رو بوجود آورده...من و شما تو خاورمیانه زندگی میکنیم میدونیم چه خبره ولی وقتی یه مسلمون میره میخواد عملیات تروریستی انجام میده میگه الله اکبر ..... خب خیلی از مسلمنهای غربی در غرب تلاش کردند که بگن اینها کارشون به اسلام ربط نداره نه اینکه بگیم ما به خدا واگذارشون میکنیم!

ودرموردجمله آخرم به تندروها کلی گفتم به شخص خاصی اشاره نکردم منظورم جریان خزنده ای بودکه چندسالیه میخوادکوروش رومقابل علی (ع)وعلی (ع)رومقابل کوروش قراربده.
خودتون بهترمیتونیدقضاوت کنیداگرشماهم همچین تفکری دارید،بله باشما هم مشکل دارم!
من یک ایرانیم،من یک مسلمانم=من یک ایرانی مسلمانم.
یک ساعت تفکرازهفتادسال عبادت برتره:gol:

جز شیفتگان کوروش هم نیستم.
موفق باشید و در نظرسنجی هم شرکت بکنید http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/cool.gif

بالا