akhoondzadeh
اخراجی موقت
اره بابا به این میگن طرح جذب تشکر ! قفلش کنین !!من که گفتم بحث مزخرفیه
اره بابا به این میگن طرح جذب تشکر ! قفلش کنین !!من که گفتم بحث مزخرفیه
تو گرفتی بسه !!نگرفتی مطلبو
پست اسپم نده الکیتو گرفتی بسه !!
آره من یادم اووون تاپیک یادش بخیر چه زوووود میگذره
من از همه جدی تر گرقتم ! ببین مهندسی به جای خودش دکتری به جای خودش ! همه به هم وابسته ان ! پزشکا تو یه جا از جامعه کلاس دارن مهندسا یه جا !!پست اسپم نده الکی
ولی جدی نگرفتی
بالاخره حرف حسابی هم زدیمن از همه جدی تر گرقتم ! ببین مهندسی به جای خودش دکتری به جای خودش ! همه به هم وابسته ان ! پزشکا تو یه جا از جامعه کلاس دارن مهندسا یه جا !!
هر کی واسه خودش یه کلاس کاری داره !
آره بابا آدم حسابیه چی فک کردی پیش خودتبالاخره حرف حسابی هم زدی
عزیزم با فرهنگی و بی فرهنگی ربطی به پزشک و غیر پزشک نداره به شخصیت برمیگردهشک نکن پزشک ها هم فرهنگشون بالاتره هم به قول شما کلاسشون، البته در کل دیگه .
خوب شما اشتباه می کنیما به سوفور محلمون میگیم مهندس به بقال محل میگیم دکتر ، کجاش کلاس داره ، همه تو ایران یا دکترن یا مهندس !!!
پزشکی رو برای این انتخاب کردم که دوست دارم جون مردم و نجات بدم، البته راه زیادی دارم تا پزشکیدوست عزیزم
شما به خاطره کلاسش رفتی پزشکی یا واسه خدمت به مردم؟!!!
در ضمن پزشکی یه رشته ایه که مسئولیت پذیریه بالایی می خواد
چون با جونه مردم سرو کار داره
یه نکته ی دیگه اینکه الان شما به راحتی می تونی بری ترکیه و پزشک یا دندانپزشک یا داروساز بشی
اون ورا رو نمی دونم ولی برای ما که آذربایجانیم و به ترکیه نزدیکیم خیلی کاره راحتیه و جالب اینکه اونا هم خیلی استقبال می کنن
آره درستهمن که مهندسم و پزشکاشم دوست دارم شما رو نمیدونم!!!
رشته ی مهندسی که خیلی داریم، بالاخره آدم قبول می شه (البته منظور خاصی ندارم از این حرف) ، اما پزشکی رو باید با هزار زحمت قبول بشی
دیگه اینکه 7 سال باید ففط بخونی تا پزشک عمومی بشی ولی با 4 سال خوندن تو دانشگاه دولتی یا آزاد یا پیام نور یا علمی کاربردی یا ....بالاخره مهندس میشی
شاید ما مدرک مهندسی کار پیدا کنی شاید!
کلا به نظر خودم پزشکی بهتره!
(تصمیم دارم بچه های باشگاه رو با خودم دشمن کنم!)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه که بود می خواست دکتر شود... | گفتگوی آزاد | 23 | |
T | دوستداران دکتر الهی قمشه ای | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
پاسخ دکتر زرین کوب به یک پرسش: چگونه میتوان ایرانى بود؟ | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
دکتر سلام | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
تفاوت عشق و دوست داشتن از قول دکتر شریعتی | گفتگوی آزاد | 0 |