akhoondzadeh
اخراجی موقت
میتونی مهندس شو !!؟؟ بخوای هم نمیتونی !همه نمی تونن دکتر شن اما همه می تونن مهندس شن
میتونی مهندس شو !!؟؟ بخوای هم نمیتونی !همه نمی تونن دکتر شن اما همه می تونن مهندس شن
اگه مزخرفه چرا اومدی پست میدی؟خو تاپیک مزخرفه به من چه !!!!!مث این میمونه بگی خیار خوشمزس یا هویج
حالا هم هستممیتونی مهندس شو !!؟؟ بخوای هم نمیتونی !
همه نمی تونن دکتر شن اما همه می تونن مهندس شن
میتونه میده !! گیر دادیا ! نیگا کن !! پیره این باشگاست !! هر کار دلش بخواد میکنه !اگه مزخرفه چرا اومدی پست میدی؟
اره مثلا ما صنایع غذایی ها از تو خونمون نخود لوبیا بیرون میزنه !!مهندس شدن که الکی نیست باید خون مهندسی تو رگات باشه
پزشکی که میترسید بگه من پزشکم !! اره تو هم همین کارو بکن !!Cبه استارتر:
سلام عزیزم
خوبی؟
خوبم!
ببین عزیزم طبق نظر سنجی هایی که تو نقاط مختلف دنیا انجام شده خود همین مردم، آبرومند ترین و قابل احترام ترین رشته را پزشکی انتخاب کردن
یعنی تو جامعه دکترها بیشترین عذت و احترام رو دارن...
حالا اینکه بعضی دوستان جبهه گیری میکنن دلیلش چیز دیگه ایه....
یه نصیحت خواهرانه از من:
عزیزم اگه میخوای تو این فروم موندگار باشی و اینجا کسی سر به سرت نزاره، همین الان برو تو بخش مشخصاتت، قسمت رشته ات رو خالی بزار...
متاسفانه اینجا بعضی مهندس ها با اونایی که رشته شون پزشکی هست خیلی بد برخورد میکنن....
من تجربه دارم عزیزم....
اگه توضیح بیشتری خواستی تو پیام خصوصی بهت میگم...
تا الان جا بودییی !!کلاسو که اصلا ندارن،مثل مداحای توی قبرستونن چون هردوشون دعامیکنن که مردم یه مشکلی براشون بوجود بیاد که بیشتر کارشون بگیره
میر حسین دااااشتیم آدم فروش؟؟؟؟من خودم از پزشکی خوشم نمیومد، کلا با روحیم سازگار نیست، از خون و جراحی و .. بدم میاد و روحیم با مهندسی سازگارتره ولی به نظر من پزشکی یه حسنی که داره هر چی میخونن عملا تو بیمارستان یاد میگیرنن، نسبتا با سوادن، پزشکی قبول شدن سخته
در کل پزشکی باکلاستره
میتونه میده !! گیر دادیا ! نیگا کن !! پیره این باشگاست !! هر کار دلش بخواد میکنه !
برووو بینیم بااااااCبه استارتر:
سلام عزیزم
خوبی؟
خوبم!
ببین عزیزم طبق نظر سنجی هایی که تو نقاط مختلف دنیا انجام شده خود همین مردم، آبرومند ترین و قابل احترام ترین رشته را پزشکی انتخاب کردن
یعنی تو جامعه دکترها بیشترین عذت و احترام رو دارن...
حالا اینکه بعضی دوستان جبهه گیری میکنن دلیلش چیز دیگه ایه....
یه نصیحت خواهرانه از من:
عزیزم اگه میخوای تو این فروم موندگار باشی و اینجا کسی سر به سرت نزاره، همین الان برو تو بخش مشخصاتت، قسمت رشته ات رو خالی بزار...
متاسفانه اینجا بعضی مهندس ها با اونایی که رشته شون پزشکی هست خیلی بد برخورد میکنن....
من تجربه دارم عزیزم....
اگه توضیح بیشتری خواستی تو پیام خصوصی بهت میگم...
اومدم به بقیم اطلاع بدماگه مزخرفه چرا اومدی پست میدی؟
پیک پیکه آخره جمع جمعه آخر نباشه !! اینم به سلامتی همه مهندسااا !!دو تا پزشک آبشون تو یه جو نمیره ولی 10 تا مهندس میتونن بشینن و با هم ویسکی بزنن و فرداش هم هیچ کدوم زیرآب اون یکی رو نزنه!! چیزی که پزشکا داغش تو دلشون میمونه!!
بنده خدا رو چرا اذیت میکنین؟میر حسین دااااشتیم آدم فروش؟؟؟؟
این حرف و اصلا قبول ندارمکلاسو که اصلا ندارن،مثل مداحای توی قبرستونن چون هردوشون دعامیکنن که مردم یه مشکلی براشون بوجود بیاد که بیشتر کارشون بگیره
حیف که قصد اخراج شدن ندارم وگرنه بلد بودم چطور جوابتو بدم آقا آیهانپزشکی که میترسید بگه من پزشکم !! اره تو هم همین کارو بکن !!
پزشکا از هیچی نمیترسن ! پزشکا محرمه رازن !! همش چرته !! میترسین بگین دکترین !! واقعا که این همه درس بخونی آخرشم بترسی بگی دکتری !!حیف که قصد اخراج شدن ندارم وگرنه بلد بودم چطور جوابتو بدم آقا آیهان
یه چیزی بهتون می گمپزشکا از هیچی نمیترسن ! پزشکا محرمه رازن !! همش چرته !! میترسین بگین دکترین !! واقعا که این همه درس بخونی آخرشم بترسی بگی دکتری !!
من کی گفتم میترسم؟؟؟پزشکا از هیچی نمیترسن ! پزشکا محرمه رازن !! همش چرته !! میترسین بگین دکترین !! واقعا که این همه درس بخونی آخرشم بترسی بگی دکتری !!
من که از همون اول گفتم همه مهندسا پزشکن !! حالا چرا هول کردی همون دکتر باش سوژه خنده خوبی میشی بینه بچه ها !!یه چیزی بهتون می گم
من مهندسم هستم، پس دیگه بحث بیخود نکن
اهاااا پس جایه دیگه دلت پره سره ما می خوای خالی کنی !! ولی یادت باشه دکتر همیشه باید شجاع باشه !! از مهندسا نترس چون اونا خودشون دکترن !من کی گفتم میترسم؟؟؟
تو این باشگاه بعضی ها ظرفیتش رو ندارن!!!!!!
قبلا تو یه تاپیک، در مورد این مساله، با چندتا از بچه ها و چندتا از مدیرها، کلی حرف زدم
اینجا دیگه حوصلشو ندارم
نگرفتی مطلبومن که از همون اول گفتم همه مهندسا پزشکن !! حالا چرا هول کردی همون دکتر باش سوژه خنده خوبی میشی بینه بچه ها !!
تو اون تاپیک من داشتم شکایت میکردماهاااا پس جایه دیگه دلت پره سره ما می خوای خالی کنی !! ولی یادت باشه دکتر همیشه باید شجاع باشه !! از مهندسا نترس چون اونا خودشون دکترن !
من که گفتم بحث مزخرفیهیه چیزی بهتون می گم
من مهندسم هستم، پس دیگه بحث بیخود نکن
آره من یادم اووون تاپیک یادش بخیر چه زوووود میگذرهتو اون تاپیک من داشتم شکایت میکردم
بحث مهندس های بی ظرفیت مربوط به یوزر قبلیم میشه
با کاراشون ...
ادامه ندم بهتره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه که بود می خواست دکتر شود... | گفتگوی آزاد | 23 | |
T | دوستداران دکتر الهی قمشه ای | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
پاسخ دکتر زرین کوب به یک پرسش: چگونه میتوان ایرانى بود؟ | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
دکتر سلام | گفتگوی آزاد | 1 | |