فکر نمیکنم...من 2 سال پیش جذبه یه استاد منو گرفت ، الان یه مدته یه دفه غیر ارادی میپره تو ذهنم یه 10 دقیقه ای تو عالم هپروت میرم ، به یکی گفتم گفتم دچار تله پاتی میشی ، اون موقع اونم داره به تو فکر می کنه ، راست میگه !؟ حقیقت داره !
من 2 سال پیش جذبه یه استاد منو گرفت ، الان یه مدته یه دفه غیر ارادی میپره تو ذهنم یه 10 دقیقه ای تو عالم هپروت میرم ، به یکی گفتم گفتم دچار تله پاتی میشی ، اون موقع اونم داره به تو فکر می کنه ، راست میگه !؟ حقیقت داره !
بسوزه پدر عاشقي
توهم زده رفيقمون
خب توهم اراديه ديگهآخه چه توهمیه ، هر یکی 2 ماه یه دفه میاد غیر ارادی !
خب توهم اراديه ديگه
يكي از بچه هام اين درد رو داشت اخرش منصرف شد فكر كنم
2 سال شده ! خلاصه سابقه نداشته من همه عشقام از روی پول بود ، میدیم خبری نیست در عرض 1 روز عشق رو می پیچوندم !
توهمه...................................من 2 سال پیش جذبه یه استاد منو گرفت ، الان یه مدته یه دفه غیر ارادی میپره تو ذهنم یه 10 دقیقه ای تو عالم هپروت میرم ، به یکی گفتم گفتم دچار تله پاتی میشی ، اون موقع اونم داره به تو فکر می کنه ، راست میگه !؟ حقیقت داره !
باید ذهنتو ببندی...
احتمالا تکه ای از روح اون استاد .ناخواسته وارد تو شده...
عاشق شدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11من 2 سال پیش جذبه یه استاد منو گرفت ، الان یه مدته یه دفه غیر ارادی میپره تو ذهنم یه 10 دقیقه ای تو عالم هپروت میرم ، به یکی گفتم گفتم دچار تله پاتی میشی ، اون موقع اونم داره به تو فکر می کنه ، راست میگه !؟ حقیقت داره !
اه!تو اینجایی؟!عاشق شدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
از کجا یه این نتیجه رسیدی که این میتونه یه حس باشه ؟امكانش هست كه يه حس باشه.
چرا که نه؟من خودم به این تلپاتی معتقدم چون واسم بارها پیش اومدهمن 2 سال پیش جذبه یه استاد منو گرفت ، الان یه مدته یه دفه غیر ارادی میپره تو ذهنم یه 10 دقیقه ای تو عالم هپروت میرم ، به یکی گفتم گفتم دچار تله پاتی میشی ، اون موقع اونم داره به تو فکر می کنه ، راست میگه !؟ حقیقت داره !
وسواس هم فکریه هم عملی!وسواس فکری عملی!!
عشق شدید عملی هست ؟!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | آیا شما دچار افسانه های عشقی هستید؟ | روانشناسی خانواده | 42 | |
پسران بيش از دختران دچار (وحشت شبانه) مي شوند | روانشناسی خانواده | 0 | ||
وقتي همسرتان دچار افسردگي ميشود.... | روانشناسی خانواده | 0 | ||
چقدر غُر میزنی عشق من | روانشناسی خانواده | 3 | ||
عشق چهار حرف دارد... !!!! | روانشناسی خانواده | 1 |