ba salam
man be khanume eti68 goftam bazi konim goftan k man enseraf midam shoma barande
va goftan k man elam konam
بردد شما ثبت شد ممنون
ba salam
man be khanume eti68 goftam bazi konim goftan k man enseraf midam shoma barande
va goftan k man elam konam
منم قبلا" همین فکرو می کردم...فرمایش شما در مورد احترام به بازی حریف جلوترو اعلام باخت گمونم در مورد استاد بزرگان صادق باشه
در مورد سطوح متوسط .. واقعا" باید تا آخر بازی کرد و اون جنبه امیدواری خیلی چیز بعیدی نیست ...
اما بازم مرسی از مطلبتون
سلام خدمت دوستان
من ميخوام وارد حساب chess بشم اما متاسفانه اين error پايين رو ميده كسي از دوستان ميتونه كمك كنه ببينه مشكل واسه چيه!!!؟ ممنون
Oops?! We noticed the following errors in your form:
- Error 5713: Unable to login. Please contact support to resolve this issue.
سلام به دوستان عزیز
اینو توی تاپیک جفتی هم اعلام کردم برای جایگزینی حاضرم![]()
بازیکن میز 1 ما تا حلا بازی نکرده است اگر مسئولین بازی اجازه بدهند در میز 1 ما بازی کن
باشه جایگزینی زوری نیست برو تو تیم اونا . البته این دور اگه حذیفت قبول نکنه بهش برد میزنم چون قبل قرعه کشی باید جایگزین پیدا بشه اما اگه قبول کرد بازی کنیدسلام
من به Okanava اینا قول دادم..اگه ممکنه واسه اونا بازی کنم.ممنون
اینم پروفایلم
http://fa.lichess.org/@/neama
مطمينا در بازي هاي واقعي مهره از دست رها نميشه و بيفته يه جايي كه به راحتي زده بشه ولي در بازي هاي انلاين داري ماوس رو حركت ميدي وزير يا مهره ديگه از دستت رها مييشه و ميفته جلو پياده يا كنار شاه و حريف هم ميزنه و اگه تقاضاي برگشت حركت داده بشه دوستاني هستن قبول نميكنن... اگه اين اتفاق براي من بيفته كه حريفم برگشت حركت قبول نكنه مطمينا اعلام باخت ميكنم البته اگه وزير باشه و حريفم هم خيلي جلو باشه وولي اگه هدف لذت بردن باشه به نظر شخصي من بايد اين چيزا هم رعايت كرد برد و باخت مهم نيس چندتا از دوستان ديدن بازيهايي بوده كه حريفم تلاش ميكنه ادامه بده در حالي كه به شدت عقبه من خودم اعلام باخت ميكنم چون ارزش نداره اون بازي رو ادامه داد
البته من خودم اين مورد اخلاقي رو رعايت ميكنم كه اگه عقب باشم اعلام باخت كنم مثه بازي اخير خودمون چون براي سطح شطرنج شما و اطلاعات و تفكرتون احترام قايل شدم و مطمين بودم اونقدر توانايي شطرنجي داريد كه با اين وضعيت شكستم ميديد
در مورد ساعت زدن اونم با تمام قدرت!!!!!! كه زمين و زمان با هم قاطي بشه...به نظر من بعضيا هستن استرس ميگيرتشون بعضيا هم هستن از اوون جهت كه فرموديد رفتار رو بروز ميدن!!!
البته اين مثالي كه براي شطرنج گذاشتم شايد زياد جالب نبود ولي اگه 8 تا وزير باشه در برابر تك مهره حريف يعني شاه... به نظر شخصي من ادامه ندادن اين بازي سنگين تره
خب من يه سوال كوچولو دارم
اگه شما مهره نداشته باشي و حريفت فقط دوتا وزير داشته باشه بازم ادامه ميديد يا اينكه اعلام باخت ميكنين؟
با احترام به نظر شما اره هركس دوس داره از وقتي كه داره هرطور خواست بازي كنه..ولي شما در بازي فوتبال كه كاملا دوستانه با رفيقاتون بازي ميكين اگه دروازه بان خدايي نكرده پاش بپيچه و بيفته زمين و از درد به خودش بپيچه حاضريد اون طوري به حريف گل بزنين؟؟؟؟؟؟؟
من به شخصه اين كارو نميكنم
خب من يه سوال كوچولو هم از شم دارم
اگه شما مهره نداشته باشي و حريفت فقط دوتا وزير داشته باشه بازم ادامه ميديد يا اينكه اعلام باخت ميكنين؟
با احترام به نظرات شما عزيزان من فقط نظر شخصي خودمو دارم ميگم و نظرات شما كاملا محترمه و تا هر زمان كه تشخيص ميديد ميتونين ادامه بديد
و بازم ميگم ياد اوردي ميكنم كه مخاطب اون صحبتاي قبلي خودم هستم كه برام ياداوري بشه حريفم داراي تفكر و اطلاعات شطرنجي هست و ميتونه در وضعيتاي ابتدايي شطرنجي در صحنه هاي ماتي منو شكست بده ...
همچنين
وقتي ميخواين طرحي رو بريزيم بايد اينطوري فكر كنيم كه حريفمون مخ شطرنجه و همه چيزو سريع متوجه ميشه
سخت ترین کار ، بردن پوزیسیون با برتری جزئیه
کسی که ی برتری فاحش داره(مثلا یک رخ کامل توی آخر بازی) خب معلومه که میبره..به نظر من برتریش مثل ی شکارچیه که از بازی کردن با شکارش لذت میبره.
ی انسان واقعی اجازه نمیده کسی با شخصیتش بازی کنه
سلام برادر قانع عزیز
عنوان جدیدتون رو که به حق برازندتونه رو تبریک میگم.
با آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون برای شما
شاد باشید...![]()
سلام
سفید : abyss ocean
سیاه : nazanin1991
برنده :abyss ocean
لینک بازی: http://live.chess.com/live?v=2014052103#g=813900890
والا من داشتم بازی میکردم ؛ نمیدونم حریفم چرا رفت یهو :|
بهرحال ممنون از بازی خوبتون ، موفق باشید![]()
عزیزمممم ببخشید دیدم خیلی بازیت پیشرفت کرده دارم میبازم ریساین کردم
خیلی خوب بازی کردی خیلی پیشرفت چشمگیری داشتی تبریک میگم بهت
پ.ن:آموزشای آقای قانع خیلی موثر بوده از ایشونم تشکر میکنم![]()
شادی جان از بازیه قشنگت ممنونم اشتباهات کوچیکی داشتی که باعث شد بازی کمی طولانیتر بشه اما بازیه فوق العاده ای بود از اینکه هم تیمی ما هستی خوشحالیمسلام
سفید : abyss ocean
سیاه : nazanin1991
برنده :abyss ocean
لینک بازی: http://live.chess.com/live?v=2014052103#g=813900890
والا من داشتم بازی میکردم ؛ نمیدونم حریفم چرا رفت یهو :|
بهرحال ممنون از بازی خوبتون ، موفق باشید![]()
اتفاقا بازی شما رو که با اقای قانع تحلیل کردیم، بنظرم بازی راحت تری داشتم ؛ ماشالا تو طول مسابقات پیشرفت شما هم خوب بوده عزیزم![]()
البته خودمم اشتباه داشتم ، همون اول بازی میتونستم وزیرتو بزنم که بعدش انقد اذیتم نکنه
آره عزیزممم این اشتباهت خیییییلی جالب بود و عجیب!!!! مهم اینه که بعد از این اشتباهت خیلی خوب تونستی جمع کنی بازی رو بازم به تو و آقای قانع تبریک میگم![]()
آره عزیزممم این اشتباهت خیییییلی جالب بود و عجیب!!!! مهم اینه که بعد از این اشتباهت خیلی خوب تونستی جمع کنی بازی رو بازم به تو و آقای قانع تبریک میگم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اولین دوره مسابقات شطرنج باشگاه مهندسان ایران | سرگرمی های ورزشی | 320 |