دوست داشتید به جای اینی که الان هستید از جنس مخالفتون بودین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pink girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبینم که بچه ها بدجوری میزنن تو سر و کول هم.........ایول ادامه بدین

الان خوشحالي ؟؟!!:w01:ولي اگه ميخواي بياي تو اين بحث بايد طرفدار من باشي ولي اگه ميخواي بازنده بشي برو تو گروه علي ... حالا خودت مي دوني ...:w16::w12:

Hengameh IT

عضو جدید
ما خودمون گروه داریم..در ضمن من فمنیست نیستم:biggrin::biggrin::biggrin:

به به ميبينم تعداد گروه ها داره زياد تر ميشه :D
اينجا بحث فمنيست نيست اينجا توهر گروهي دختر و پسر هست ولي نميدونم سر چي كلكل ميكنيم فقط اينو ميدونم كه هر كي به داداش و آبجيم حرف بزنه اعصابم ميريزه به هم قاطي ميكنم و ............:w08::neutral::wallbash:

Master...

اخراجی موقت
به به ميبينم تعداد گروه ها داره زياد تر ميشه :D
اينجا بحث فمنيست نيست اينجا توهر گروهي دختر و پسر هست ولي نميدونم سر چي كلكل ميكنيم فقط اينو ميدونم كه هر كي به داداش و آبجيم حرف بزنه اعصابم ميريزه به هم قاطي ميكنم و ............:w08::neutral::wallbash:

پس پسر عموت چی؟چند صفحه پیش دیدم پسر عمو هم داری........

Hengameh IT

عضو جدید
آره شرمنده يادم رفت بگم:redface::lol:
داداش و آبجي و پسر عمو ...
من نسبت بهشون حساسم حواست باشه:mad:;)

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.من اومدم.
یه چند روزی به به آرامش احتیاج داشتم....
شما خوبین؟؟

leila.m

عضو جدید
خانواده ی من ازادی عمل زیادی به من دادن ترجیح می دم دختر بمونم

Ali Samadi

اخراجی موقت
سلام.من اومدم.
یه چند روزی به به آرامش احتیاج داشتم....
شما خوبین؟؟
علیک سلام ، باز مزه تلخ شکست از زیر زبونت رفت اومدی دوباره تجربه اش کنی !!!!!! راستی استاد عشق جیگرم من دعوت کردم به تاپیک ، از این به بعد داداش خودمه !

Hengameh IT

عضو جدید
سلام داداشي
خوبي؟
بوي داداشه جديد مياد
ميبينم داريم 5 نفر ميشيم
5نفر به 2 نفر

Ali Samadi

اخراجی موقت
سلام داداشي
خوبي؟
بوي داداشه جديد مياد
ميبينم داريم 5 نفر ميشيم
5نفر به 2 نفر
نه متاسفانه آبجی ! ما پسر عمو سهیلو حین حادثه ای گم کردیم ! از یابنده تقاظا می شود بعد یافتن وی با مرکز پرورش استعداد های دخشان در پیروزی بر صعیفانی چون سارا و پلنگ صورتی و شهید مرتضی تماس بگیرد !

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه متاسفانه آبجی ! ما پسر عمو سهیلو حین حادثه ای گم کردیم ! از یابنده تقاظا می شود بعد یافتن وی با مرکز پرورش استعداد های دخشان در پیروزی بر صعیفانی چون سارا و پلنگ صورتی و شهید مرتضی تماس بگیرد !
داداش سهیل من گم نشده که!!!!!
هه هه هه هه!معلومه شما رو تحویل نمی گیره ها!چون نمی دونی با نام کاربری جدید اومده....
داداش مرتضی گم شده ولی! من نگرانشم

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
علیک سلام ، باز مزه تلخ شکست از زیر زبونت رفت اومدی دوباره تجربه اش کنی !!!!!! راستی استاد عشق جیگرم من دعوت کردم به تاپیک ، از این به بعد داداش خودمه !
بدجوری توهم زدینا! شکست کجا بود؟؟
از "راستی" به بعد، نفهمیدم چی گفتی....جمله بندی بیست!!!!!!!!!!!!!!!!
دوباره بگو ببینم..داداش کیه؟؟

pink girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش جديد چيه ؟! مردم نام كاربريشون رو عوض مي كنن ميان خودشون رو گنده مي كنن . اي بابا ...

pink girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدجوری توهم زدینا! شکست کجا بود؟؟
از "راستی" به بعد، نفهمیدم چی گفتی....جمله بندی بیست!!!!!!!!!!!!!!!!
دوباره بگو ببینم..داداش کیه؟؟
اي بابا سارا جون تو از اين علي چه توقعاتي داري ...:w01: خوب معلومه ديگه كسي كه املاش اون طوريه انشا و نگارشش هم اشكال داره ديگه ...:w16::razz::thumbsdown:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي بابا سارا جون تو از اين علي چه توقعاتي داري ...:w01: خوب معلومه ديگه كسي كه املاش اون طوريه انشا و نگارشش هم اشكال داره ديگه ...:w16::razz::thumbsdown:
آره واقعا!!!
اما خب ما که انشامون قویه،نمی تونیم جمله بندی های ضعیف علی رو بفهمیم دیگه :w16:

Ali Samadi

اخراجی موقت
داداش سهیل من گم نشده که!!!!!
هه هه هه هه!معلومه شما رو تحویل نمی گیره ها!چون نمی دونی با نام کاربری جدید اومده....
داداش مرتضی گم شده ولی! من نگرانشم
نذار بگم این نام کار بری رو کی بهش پیشنهاد کرد کوچولو !!!!!!!!!!!! نذار بگم اولین بار به کی گفت !!!!!!
داداش مرتضی تم ترسید رفت !!!! من که از اولش گفتم با ما کل نندازین آخر عاقبت نداره !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا