Ali Samadi
اخراجی موقت
تو انگار عکس منو ندیدی !!!! لب لبای آنجلینا جولی !!! تیپو قیافه هم برد پیت ! در کل هم بریتنی !اينا كه مشخصات خودته ...
تو انگار عکس منو ندیدی !!!! لب لبای آنجلینا جولی !!! تیپو قیافه هم برد پیت ! در کل هم بریتنی !اينا كه مشخصات خودته ...
بشين تا بيان ...عذب ! خوبه یاد گرفتی !!!!!! من که لوپز و جولیو رایو افشارو ... همه خواستارمم !!!
تو انگار عکس منو ندیدی !!!! لب لبای آنجلینا جولی !!! تیپو قیافه هم برد پیت ! در کل هم بریتنی !
همه اومدن ، دکشون کردم !!!!!!!! خوشم نمیاد غریبه بگیرم !!!بشين تا بيان ...![]()
نذار عکس از رو به رومو بزارم !!!!!!!!!!!!!!!!عكسو از نيمرخ گرفتي سه نشه . يه نگاه تو اينه بنداز بعد بيا بشين پاي كامپيوتر...
همه اومدن ، دکشون کردم !!!!!!!! خوشم نمیاد غریبه بگیرم !!!
وااااااااااااااي .. نه ... به خدا من قلبم ضعيفه اين كارو نكنيا .نذار عکس از رو به رومو بزارم !!!!!!!!!!!!!!!!
منظور !؟خوش به حالت علي جات تو بهشته ...
نه ! میکنم ، خوبشم می کنم ، حالشو ببر !وااااااااااااااي .. نه ... به خدا من قلبم ضعيفه اين كارو نكنيا .
آخه ميدوني خدا به ديوونه ها كاري نداره ... يه راست ميرن تو بهشت.منظور !؟
به به ، پس بهشتتو تضمین کردی کوچولو !!!!!!!! ولی یه مشکل هست !!!!! هنوز به سن قانونی نرسیدی !آخه ميدوني خدا به ديوونه ها كاري نداره ... يه راست ميرن تو بهشت.![]()
حالا ديدي ترسناكي . خودتم قبول داري ... ولي جدي اين كار رو نكن بزار يه خاطره خوشي ازت برام بمونه.نه ! میکنم ، خوبشم می کنم ، حالشو ببر !
دیدی عکسمو ؟ خورد تو پوزت ؟؟؟؟؟وااااااااااااااي .. نه ... به خدا من قلبم ضعيفه اين كارو نكنيا .
مرض !!!! منظورم این بود که این کارو می کنم و عکسمو میزارم ! بی ادب !!!!حالا ديدي ترسناكي . خودتم قبول داري ... ولي جدي اين كار رو نكن بزار يه خاطره خوشي ازت برام بمونه.
كدوم عكس؟؟؟!!!مرض !!!! منظورم این بود که این کارو می کنم و عکسمو میزارم ! بی ادب !!!!
پروفایلمو رفرش کن می بینی !!!كدوم عكس؟؟؟!!!
مرض !!!! منظورم این بود که این کارو می کنم و عکسمو میزارم ! بی ادب !!!!
باشه عزیزم !! دیدی !!؟؟؟ خوب دیدی نه دماغم عقابیه ! نه لپام تو رفته ، نه چونه ام مثل چونه ... ! نه لبم زشته ؟؟؟من كه چيزي نگفتم ؟؟؟ چرا توهين ميكني ؟؟؟ بهتر نيست دوستانه رفتار كنيم ؟؟؟ عكستم ديدم ...
به به ، پس بهشتتو تضمین کردی کوچولو !!!!!!!! ولی یه مشکل هست !!!!! هنوز به سن قانونی نرسیدی !
من رفتم ولی دیپورتم کردن ! گفتن هنوز خل تر از تو هستن که نیومدن یکیشم همین پلنگ صورتی !حالا تو برو اگه خوب بود منم خودمو به ديوونگي ميزنم ميام![]()
باشه عزیزم !! دیدی !!؟؟؟ خوب دیدی نه دماغم عقابیه ! نه لپام تو رفته ، نه چونه ام مثل چونه ... ! نه لبم زشته ؟؟؟
حالا وقتي به سن قانوني رسيدم يه سفر با هم ميريم ... منم فكر كنم به هواي تو راه بدن ...من رفتم ولی دیپورتم کردن ! گفتن هنوز خل تر از تو هستن که نیومدن یکیشم همین پلنگ صورتی !
مثلا چی ؟؟؟؟؟؟ بگیرمشون ؟؟؟؟؟؟؟؟ چیه فکر کردی من مثل یه مشت ضعیفه دم به تله می دم ! ابرومم بگیرم دیگه کی می خواد جلوی سیل خواستگارمو بگیره ؟ولي يه پيشنهاد دوستانه ... يه فكري به حال ابروهات بكن ...
گفتم که : منو به هوای تو راه می دن !!!!!حالا وقتي به سن قانوني رسيدم يه سفر با هم ميريم ... منم فكر كنم به هواي تو راه بدن ...
مگه ابرو رو ميگيرن ؟؟ بر مي دارن ... باشه بابا همينجوري خوبي . ولي سنت خيلي كمتر ميخوره . ديگه آخرش 18.مثلا چی ؟؟؟؟؟؟ بگیرمشون ؟؟؟؟؟؟؟؟ چیه فکر کردی من مثل یه مشت ضعیفه دم به تله می دم ! ابرومم بگیرم دیگه کی می خواد جلوی سیل خواستگارمو بگیره ؟
اتفاقا به من گفتن تا علي رو با خودت نياوردي ديگه اين طرفا نيا ...گفتم که : منو به هوای تو راه می دن !!!!!
مشکوکی ! خوب آمارمو داری کلک !!!!! آشنایی !!! نه این برا بار هزارم ! من متولد 1368ام !!!!! حله ؟مگه ابرو رو ميگيرن ؟؟ بر مي دارن ... باشه بابا همينجوري خوبي . ولي سنت خيلي كمتر ميخوره . ديگه آخرش 18.
پس احتمالا جفتمونو پی چوندن !!!!!!!!! نخواستن راهمون بدن !اتفاقا به من گفتن تا علي رو با خودت نياوردي ديگه اين طرفا نيا ...
نمیخواستم تو بحثتون طرف جنس مخالفو بگیرمتو انگار عکس منو ندیدی !!!! لب لبای آنجلینا جولی !!! تیپو قیافه هم برد پیت ! در کل هم بریتنی !
راستی گرفتن با برداشتن فرقی نداره ، مهم نفس عمله !مگه ابرو رو ميگيرن ؟؟ بر مي دارن ... باشه بابا همينجوري خوبي . ولي سنت خيلي كمتر ميخوره . ديگه آخرش 18.