نه بابا ..........نرگس کجائی؟؟؟؟؟؟؟
صبحي اومد ولي زود رفت
درسش خيلي زياده
نه بابا ..........نرگس کجائی؟؟؟؟؟؟؟
من که اجازم دست آبجیمه
مینا آبجی بیا جلو یه چی بگو
قبول حق آبجی من خسیس نبودم آوردم کیه که بیاد بگیرهسلام داداشی... به به زیارت قبول.. سوغاتی که برامون نیاوردیلااقل میگفتی گوسفندی برات میکشتم
آره فعلا برات زوده برو درستو بخون
قبول حق آبجی من خسیس نبودم آوردم کیه که بیاد بگیره
جدا زوده برام؟![]()
آبجی قبلانا بیشتر هوامو داشتیاشما بفرست من میگیرم سوغاتیمو....... هااااااا برو درستو بخون ... زوده برات...![]()
دکتر نیستی؟شاید شدی؟بعضی وقتا ادم سواد نداره ولی از بس باعث دلگرمیه دیگرونه که درمان میکند تنهایی رو .پس دکتر واقعی اونه .دکتردکتر؟من؟![]()
آبجی قبلانا بیشتر هوامو داشتیا![]()
دکتر نیستی؟شاید شدی؟بعضی وقتا ادم سواد نداره ولی از بس باعث دلگرمیه دیگرونه که درمان میکند تنهایی رو .پس دکتر واقعی اونه .دکتر
چاکرتیم... ولی بعضی از دوستان به بنده میگن بیسواد کتاب بیشتر بخون.........
مخلص..اونا بیسوادن.نمیدونن اگه تو بری برا کتاب خوندن ونیایی مریض میشن.چاکرتیم... ولی بعضی از دوستان به بنده میگن بیسواد کتاب بیشتر بخون.........
چه جسارتا
كي گفت؟![]()
مخلص..اونا بیسوادن.نمیدونن اگه تو بری برا کتاب خوندن ونیایی مریض میشن.
داداشی توی تاپیک مقدس سازی...........
ممنونم... اگر برم راحت میشن ..فمنیست شدیم.. بیسواد شدیم..آخرشو خدا بخیرکنه
امان امان
نگفتم قبل فكر كردن تايپ ميكنن
گوش نميدي ديگه
چکار کنم وقتی که دعوتم میکنند نمیتونم که نرم بی احترامیه......
با این مشخصاتی که داده بودی خداییش به خودم امیدوار شدم آخه منم دقیقا عین همون کسی ام که گفتی اما بقیه میگن خودتو اصلاح کن هیچ دختری از پسر درس خون و لاغر و تک پسر و با مدل موهای ساده و رقاص(البته با دخترا نمی رقصم) و بچه مثبت( به دلیل نداشتن دوست دختر) و یه خرده هم خل ولی به موقع عاقل و تک پسر خوشش نمیاد همه دخترا دنبال پسرای اسکل و خل و درس نخون با مدل مو های عجق مجق اند بابا دمت گرم از لحاظ رو حی شارژ شدم در حد تیم ملی
نه نري بهتره
خيلي ها همون چيزهايي كه تو فكرشونه رو قبول دارن(اعتقاد كامل بهش دارن) هر چقدر هم بهشون بگي با دليل كه اشتباه ميكني لا فايده
تازه داداشی وهابی هم شدم.............![]()
پس ريش بدون سبيلت كو
دوست دارم وجودم را با وجود کسی تقسیم کنم که با وجودش ، وجودم ، به وجد آید
بذار از خدمت برگردم بعد تصمیم کبری میگیرم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تو نم نم باران دوست داشتی دست کی بگیری تو کوچه خلوت زیر چتر قدم بزنی | زنگ تفريح | 12 | |
![]() |
دوست دارید تو سخت ترین شرایط زندگی کی کنارتون باشه | زنگ تفريح | 66 | |
![]() |
دوست دارین الان کی آفلاین بشه؟؟؟ | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
کی با من دوست می شه | زنگ تفريح | 192 | |
![]() |
دوست داری الان کجا باشی و با کی باشی؟؟؟ | زنگ تفريح | 4 |