!!!دوست داری با کی ازدواج کنی!!!

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز

حوصله ندارم....من از همه جونم مایه میزارم...و خیلی حساسم..تو زندگی هیچ چیزی نمیخوام جز توجه و محبت و همصجبت صبور.که متأسفانه آقایون همه چیزو با پول میخوان جبران کنن..درصورتیکه پول اصن واسم ملاک نیست..
من نمیخوام با این همه سازگاری بالام خودمو اسیر کسی کنم که دائم بگه خب اون کوتاه میاد و از رفتارم سوء استفاده بشه..
دوس دارم همیشه کمک دیگران باشم و خدمت کنم...ولش پس تنها باشم سنگین ترم...

MOTIII17

عضو جدید
ازدواج چیه بابا.... تا عمر داری تهنایی حالشو ببر اینور اونور همه جا با خودت عشق کن....

medi2536

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حوصله ندارم....من از همه جونم مایه میزارم...و خیلی حساسم..تو زندگی هیچ چیزی نمیخوام جز توجه و محبت و همصجبت صبور.که متأسفانه آقایون همه چیزو با پول میخوان جبران کنن..درصورتیکه پول اصن واسم ملاک نیست..
من نمیخوام با این همه سازگاری بالام خودمو اسیر کسی کنم که دائم بگه خب اون کوتاه میاد و از رفتارم سوء استفاده بشه..
دوس دارم همیشه کمک دیگران باشم و خدمت کنم...ولش پس تنها باشم سنگین ترم...

يعني پول براتون اصلا ملاك نيست؟:eek:

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني قصد دارين تا اخرش تنها باشين؟

نه بابا خب الان زوده واسش..بعدشم وقتش شد من خبرش میکنم....
يعني پول براتون اصلا ملاك نيست؟:eek:
اصلا که مگه میشه ..ولی ملاک...نه...اون طوری که پسرا فک میکنن ما پولکی هستیم نه نیستم...شاد باشم اونو خودم دودوس میکنم

medi2536

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا خب الان زوده واسش..بعدشم وقتش شد من خبرش میکنم....

اصلا که مگه میشه ..ولی ملاک...نه...اون طوری که پسرا فک میکنن ما پولکی هستیم نه نیستم...شاد باشم اونو خودم دودوس میکنم

كلا همه مشكلات از زماني اغاز ميشه كه تمام هزينه هاي زندگي بر دوش يك نفر باشه كه جامعه ما هم تقريبا بهش ايمان داره و اقايونش از استقلال مالي خانوما ميترسن و همينطور از كار كردنشون و همينطوري سر خواستگاري ميپرسن:آقاي داماد چي دارن؟و...

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
كلا همه مشكلات از زماني اغاز ميشه كه تمام هزينه هاي زندگي بر دوش يك نفر باشه كه جامعه ما هم تقريبا بهش ايمان داره و اقايونش از استقلال مالي خانوما ميترسن و همينطور از كار كردنشون و همينطوري سر خواستگاري ميپرسن:آقاي داماد چي دارن؟و...

نخیر من همچین ادم ینیستم من تو مسائل مالی مغرورم..سعی میکنم خودم د رامد داشته باشم و از پول ودم بخورم تا منت بقیه سرم باشه البته خدا بزاره باباموها...هنوز از ایشون میگیرم اما منظوم اینه حواسم هست طرفم چقد در امدشه چقد هزینه هاست...

medi2536

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نخیر من همچین ادم ینیستم من تو مسائل مالی مغرورم..سعی میکنم خودم د رامد داشته باشم و از پول ودم بخورم تا منت بقیه سرم باشه البته خدا بزاره باباموها...هنوز از ایشون میگیرم اما منظوم اینه حواسم هست طرفم چقد در امدشه چقد هزینه هاست...

خوب اگه اينجوريه كه حتما تو زندگيت موفق ميشي ديگه با اين روحيات چرا مخالف ازدواجي؟
خوش به حال آقاي شوهرت

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اگه اينجوريه كه حتما تو زندگيت موفق ميشي ديگه با اين روحيات چرا مخالف ازدواجي؟
خوش به حال آقاي شوهرت

نه از این خبرا نیست..
چون قبلا گفتم دوس ندارم به دلیل اینکه من همیشه دیوارم کوتاهه ازم سوء استفاده شه

medi2536

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه از این خبرا نیست..
چون قبلا گفتم دوس ندارم به دلیل اینکه من همیشه دیوارم کوتاهه ازم سوء استفاده شه
مگه رابطه ايران وامريكاست دو انساني كه برابرند چه سوء استفاده اي از هم ميتونن بكنن
اگه هميشه با خيال اينكه ازت سوء استفاده ميكنن زندگي كني كه نميشه
البته عذر ميخوام اينارو ميگم

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه رابطه ايران وامريكاست دو انساني كه برابرند چه سوء استفاده اي از هم ميتونن بكنن
اگه هميشه با خيال اينكه ازت سوء استفاده ميكنن زندگي كني كه نميشه
البته عذر ميخوام اينارو ميگم

نه دوستی خیالش نیست...
بیخیال شما بزرگوارید حق باشماست