به نظر منم همینطور!

صدای اعتراض شماره شنیدم
آقا من هنوز نگرفتم ... بزارین همون لیسته تموم شه بعد من در ختمتم![]()
به به مدیر جینگول
حمید من میگم بیا صواب کن اون لیستو بی خیال شو از اول رای گیری کنیم
همه راضین به جون خودم
آقا ما بعد یه سال دوندگی و خواهش و التماس دعوا و یقه کشی نتونستیم این ناصر پیشته را رو صندلی سوزناک بنشونیم
بعد الانم داریم میبینم فقط داریم با این اصرار های بی فایده وقتمون را هدر میدیم ، برای همین مورد دیگه ای را برا کباب کردن انتخاب میکنیم
این فرد مورد نظر واسه جزغاله شدن کسی نیست جز....................................بله احسان کپک![]()
persian_land
حمید حرف نباشه!هر چی گفت بگو چشمبه به مدیر جینگول
همه راضین به جون خودم
حمید حرف نباشه!هر چی گفت بگو چشم![]()
مودور جان ملاحظه بنموها
راس میگه بچم
من که نمیدونم کیه . ولی هر کی رو مرجان بگه :دی
ناصر نمیشینه،پارمهرم تو لیست نیسفقط ناصررررررررررر بعدش پارمهر....
دهه اومدی نسازیاهر كي رو كه مديريت بگه![]()
حمیـــــــــــــــــــــــد میخواد بشینه ایشونمنم خیلی دوس دارم رو صندلی داغ بشینم تورو خدااااااااا تورو خدااااااااااااا من بشینم؟![]()
والا ما راضی همه راضی،خود مُخسِــــــــــــــــــن هم راضی،حمید ناراضی:|موحصن سوزون راه بندازید شاد شیم![]()
ها عمو معین هم خوب کیسیه هاپیشنهاد من...تازه دستیار مدیر....:..................... MOΣIN
من میگم این دفعه یکی رو صندلی بشینه که نه دختر باشه نه پسر
والا
نههههههههههههههههههه.....آقا ما بعد یه سال دوندگی و خواهش و التماس دعوا و یقه کشی نتونستیم این ناصر پیشته را رو صندلی سوزناک بنشونیم
بعد الانم داریم میبینم فقط داریم با این اصرار های بی فایده وقتمون را هدر میدیم ، برای همین مورد دیگه ای را برا کباب کردن انتخاب میکنیم
این فرد مورد نظر واسه جزغاله شدن کسی نیست جز....................................بله احسان کپک![]()
persian_land
والا ما از آبجیتون دوری کردیم ....آبجی ثمین از این احسان خبث دوری کن ..
احسان دستم بهت برسه از کشتی آویزونت میکنم ..
آبجی ثمین بیا اینور ..
آهایییییییییی ناصر کجایییییییییییی ؟!!
============
البته سوزوندن این احسان هم حال میده هاااااااااااااا
رای ما :
persian_land
باریک آقای مدیر ....همین درسته ....هرچیزی قانون داره ....مدارکش هم موجوده ....لیست دست آقای مدیر ... میاد اسامی رو میگه ......بگه ؟ بگه ؟صدای اعتراض شماره شنیدم
دایی برو اونور با عروسک هات باری کن :|به به مدیر جینگول
همه راضین به جون خودم
هااااا؟؟؟؟persian_land
تو دیگه پسر من نیستی....من که نمیدونم کیه . ولی هر کی رو مرجان بگه :دی
منم موافقم ....همین آقاههپیشنهاد من...تازه دستیار مدیر....:..................... MOΣIN
قبول نیست این برا خودش تبلیغ می کنه ....من میگم این دفعه یکی رو صندلی بشینه که نه دختر باشه نه پسر
والا
من میگم این دفعه یکی رو صندلی بشینه که نه دختر باشه نه پسر
والا
بابا حمید بنداز کنار اون لیستتوصدای اعتراض شماره شنیدم
اونو دیگه اینجا تو این سایت پیدا نمیشه ، دست خودتو میبوسه باید بری از تو فیس بیاری اینجا عضوش بشه حالا ما تصمیم بگیریم مورد مناسبی هست واسه سوزاندن یا نهمن میگم این دفعه یکی رو صندلی بشینه که نه دختر باشه نه پسر
والا
بابا حمید بنداز کنار اون لیستتو![]()
همه گردگیری واسه سال نو را تمام کردن........معلومه با این لیستت هنو گردگیری نکردی !؟!؟![]()
آقا من یه پیشنهاد دارم:
من میگم مورچه چیه که کله پاچش باشه آخه............من میگم کلا نظر سنجی را بزار کنار تجربه یه ساله نشون داده روش قدیمی بهتر
زدی هدفمندی کردی این صندلی داغو ، هدفمندی نشد که هیچ..........بچه ها دیگه حرفتم گوش نمیدن.......نوبتشون که شد بشینن .........در پروفشونو تخته میکنن.......آواتارشونو میکنن.........یه مدت میرن واسه خودشون غیب میشن.........نمونش این ناصر.........نمونه دیگه محسن.........بازم بگم...........بگم؟ نه بگم؟ نه واقعا میخوای بگم؟
این مورد ساخته شده واسه سوزاندن بنشونش همه موافقن دادیمش هوا![]()
persian_land
اونو دیگه اینجا تو این سایت پیدا نمیشه ، دست خودتو میبوسه باید بری از تو فیس بیاری اینجا عضوش بشه حالا ما تصمیم بگیریم مورد مناسبی هست واسه سوزاندن یا نه![]()
اینجا بچه ها جنسیتشون مشخصه همه یا پسرن یا دختر والا![]()
بابا حمید بنداز کنار اون لیستتو![]()
همه گردگیری واسه سال نو را تمام کردن........معلومه با این لیستت هنو گردگیری نکردی !؟!؟![]()
آقا من یه پیشنهاد دارم:
من میگم مورچه چیه که کله پاچش باشه آخه............من میگم کلا نظر سنجی را بزار کنار تجربه یه ساله نشون داده روش قدیمی بهتر
زدی هدفمندی کردی این صندلی داغو ، هدفمندی نشد که هیچ..........بچه ها دیگه حرفتم گوش نمیدن.......نوبتشون که شد بشینن .........در پروفشونو تخته میکنن.......آواتارشونو میکنن.........یه مدت میرن واسه خودشون غیب میشن.........نمونش این ناصر.........نمونه دیگه محسن.........بازم بگم...........بگم؟ نه بگم؟ نه واقعا میخوای بگم؟
این مورد ساخته شده واسه سوزاندن بنشونش همه موافقن دادیمش هوا![]()
persian_land
اینجا اونجا همه جا . همه گی با هم میگم غیر احسان هرگز
persian_land .................................... persian_land .............................. persian_land
تقصیر منه اینقد دموکراسی نما ام
با شیلنگه اخطارو میگرفتم از اول روشون تا از این اتفاقا نیافته :دی
نه حله به احتمال 100 در صد پارمهر داره میشینه ..فعلا چون صندلی خیلی مذکر شده بود باید دخی بشینه
حالا میخواین خیلی وارد جزئیات نشین چطوره ؟![]()
اینجوری نگا نگا نکن
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که من قبلا نشستم...دیگه گیر شما هیولا ها نمیوفتمقبول نیست این برا خودش تبلیغ می کنه ....
پ بهنام زحمتش بکش خودت بشین دیگه .....
پ. ن: */-_: هرکی اسم من بیاره حلال اش نمی کنم..برین در خونه خودتون بازی کنین
![]()
هون؟هيم!؟![]()
اونو دیگه اینجا تو این سایت پیدا نمیشه ، دست خودتو میبوسه باید بری از تو فیس بیاری اینجا عضوش بشه حالا ما تصمیم بگیریم مورد مناسبی هست واسه سوزاندن یا نه![]()
اینجا بچه ها جنسیتشون مشخصه همه یا پسرن یا دختر والا![]()
اینجوری نگا نگا نکن
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که من قبلا نشستم...دیگه گیر شما هیولا ها نمیوفتم
هون؟
حالا میخواین خیلی وارد جزئیات نشین چطوره ؟![]()